Zie hier wat kinderen op salafistische moskeescholen leren (youtube.com)


Kinderen op salafistische moskeescholen leren dat mensen met een ander geloof of levensovertuiging de doodstraf verdienen. Ook leren zij zich af te keren van de Nederlandse samenleving en de beginselen van gelijkheid en vrijheid. Bekijk onze video om alles over het onderzoek en de uitkomsten te weten te komen. ...

door Dr. Claw in Binnenland  ·  43 Reacties

  • 38
  • 1039x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2
48

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het het toestaan van dit soort gestoorde waanideeën mogen we gerust nadenken over wat we de volgende generatie aandoen.
En kom niet aan met die onzin ja maar hunnie in staphorst die hebben de samenleving in al die jaren geen geweld in deze vorm geprojecteerd.

5
1 Alexis

Bizar dat steeds meer moslims zich vestigen in Europa... Terwijl ze drommels goed weten dat wij heel anders omgaan met vrijheid van meningsuiting, persvrijheid, satire, zelfspot, humor en openlijke kritiek..... Hier moet ongetwijfeld wat achter zitten. Ze verrekken het om zich aan ons aan te passen. Hebben schijt aan onze normen, cultuur, regeltjes en wetten.... Waarom willen Europesche politici dit niet inzien? Dit gaat eerdaags gigantisch escaleren.... Mijn stem gaat op 17 maart 2021 in ieder geval naar de politieke partij die hier wél wat tegen wil en gaat doen......
Daarbij.... Wat is er zo mooi aan de islam? Wat brengt het ons? Alles is doordrenkt met geweld, vergelding, bloedvergieten, folteren, onderdrukking en andere ellende....Nooit eens wat opbouwends, gezelligs, mens- vrouw- dier-vriendelijks, vreedzaams of gewoon charitatiefs....Nee.... de islam past niet binnen de westerse wereld.....
D'r zullen vast wel een paar aardige moslims zijn.... maar ook die blijven oorverdovend stil als een van hun broeders met een mes heeft lopen zwaaien.

4
2 LoydMorris

Mensen die zich tegen onze samenleving keren, of anderen dat vertellen om dit te doen, hebben hier absoluut niets te zoeken. Hier moet nieuwe wetgeving voor komen zodat dit hetzelfde kan worden afgehandeld als een oorlogsdaad tegen NL.

1
3 JustMe

@2 Snel en makkelijk geld is de grootste motivatie en de vrijheid om een compleet parallelle samenleving op te richten.
Over een jaar of 30 schud famke haar hoofd en durft amper nog buiten te komen vanwege haar visieloze beleid question

Domheid is niet voor iedereen weggelegd maar bij sommigen is het te overmatig aanwezig.

5
4 Alexis

@2 Omdat ze wel de lusten van het vrije Westen willen, maar niet de lasten. question

1
5 foshizzle

@5 Dat niet alleen het heeft vast nog een andere doel

0
6 wijs

De islam is een criminele organisatie echter willen de knuffelaars en de deugers het maar niet zien tot ze van hun beschermde leventje inclusief theedrinken worden beroofd.........

0
7 Strokealpha

@7 Dat soort extreme taal helpt natuurlijk juist niet om dat soort mensen (de knuffelaars) te overtuigen van hun ongelijk. Net zoals de Islam hier langzaam (rel.) wordt opgelegd, moet je die mensen het tegenovergestelde opleggen (laatste danwel ietstje pietsje sneller question ).

0
8 JustMe

Die Saoedische imams leren daar op die moskeescholen de hijra aan die kinderen. Hijra dat houdt in dat die salafisten kinderen as soon as possible vanuit een land met polytheïsme moeten (r)emigreren naar een islamitisch land. Zoals Saoedi Arabië. Dat is het enige gunstige wat ik in dat hele filmpje gehoord heb. Dat zou kunnen betekenen dat er in de nabije toekomst een heleboel salafisten vrijwillig de punten van hun jurken oppakken, en dat zij met gezwinde spoed met de gehele familie vanuit de nabijheid van, zoals ze aan die kinderen leren, de schijnheilige moslims, de afvalligen en de ongelovigen, richting een islamitisch land zullen vertrekken. Hiep, hiep hoera, die salafisten doen aan hijra.

0
9 VBOH

Er moet dan tóch zéker, in maart anders gestemd worden, om een halt toe te brengen aan dit beleid ...
Het zijn tóch ècht de kiezers, die deze ellende in stand houden, door steeds wéér op dezelfde "knuffelpartijen" te stemmen.

3
10 Dieke

* Verwijderd door de redactie *

11 Kroonluchter

* Verwijderd door de redactie *

12 Kroonluchter

@10 PVV en/of FvD zal nooit en te nimmer in NL als enige partij de regering vormen. Dus er zal altijd water bij de wijn moeten worden gedaan. De gedachten gang van mensen omkeren, zal veer meer helpen.

0
13 JustMe

Waarom wonen dit soort religieuze idioten überhaupt hier? Ze vergiftigen en verpesten de jeugd met hun verdorven middeleeuwse ideeën en geven alleen maar aan, dat alles hier in Europa slecht is. Rot dan verdomme gewoon op richting de woestijn, waar je thuis hoort. Maar uiteraard is er wel een reden waarom dergelijke klootzakken hier blijven wonen. Uitkeringen, toeslagen, gratis zorgverzekering etc. Walgelijke parasieten en uitvreters zijn het. en de hand bijten, die hun te vreten geeft.

0
14 Christiaan

De strafrecht-expert aan het einde van het filmpje komt met twee interessante punten:
1) Niet alle uitspraken zijn strafbaar. We hebben vrijheid van meningsuiting. Dus oproepen tot moord van ongelovigen is niet strafbaar, maar het roepen om minder minder minder van de figuren die oproepen tot moord is wel strafbaar.
2) Dat het oproepen tot vermoorden van ongelovigen en homo’s niet strafbaar is, wil niet zeggen dat we er niets mee moeten doen, maar dat het meer een politieke discussie is.

Dus oproepen tot moord is niet strafbaar en moet je politiek bespreekbaar maken. Maar het politiek bespreekbaar maken, dat is juist wel weer strafbaar, zie het proces tegen Wilders, wat door de overheid (minister) en het openbaar ministerie geïnitieerd dient te worden.

Kortom:
In Nederland mag je van het OM ende rechter straffeloos kinderen indoctrineren dat ze homo’s en Nederlanders moeten vermoorden, maar als je daar als politicus kritiek op hebt, dan word je door hetzelfde OM en rechter en minister actief vervolgd voor die kritiek.

Snapt u het nog in wat voor “rechtsstaat” wij leven?

1
15 beastyboy

Wat islam wil is de boel hier overnemen, punt.

is het niet via politieke weg (handig, democratie...) dan wel via de baarmoeder, een tactie waarvoor vooraanstaande islamisten ons meer dan eens hebben gewaarschuwd.

We luisteren eenvoudigweg niet en zullen dat moeten bekopen uiteindelijk met een boel bloed.

0
16 Seconda

Niet alleen salafistische kinderen hoor. Het gedachtegoed op deze video is gemeengoed in de gehele mondiale islamitische gemeenschap. Waarom dacht je dat religieuze minderheden in islamitische landen aan het verdwijnen zijn als sneeuw voor de zon?

Ik mag van harte hopen dat met deze tragische onthoofding een (groot) aantal mensen eindelijk eens wakker zullen worden. Maar veel vertrouwen hierin heb ik niet.

2
17 greenmango

@2 , ja daar zit ook weldegelijk iets achter. De islam moet de wereld gaan domineren, dusverspreid het zich als een olievlek.
Het probleem is een beetje dat atheisten het werkelijke probleem niet zien en er daarom verkeerd op reageren. Het probleem is ten diepste iets wat niet met vlees en bloed te maken heeft, maar met duisteren machten, het kwaad, wat steeds meer op deze aardkloot aan het manifesteren is.
Zolang mensen niet erkennen dat Jezus Heer is, zal de ellende en het geweld alleen maar toenemen.
Niet beledigend bedoeld, maar atheisten hebben geen benul!

5
18 Ebbie

Zo werkt de islam, al 1400jr.
Te beginnen bij de ontmenselijking van niet moslims vanaf de wieg!
Zo maak je gewetenloze monsters.

0
19 Voordevuistweg

Het is gewoon schandalig dat we al die gasten hier binnen hebben gehaald.
Zijn gewoon smeerlappen van gasten.
En die fijne regering van ons maar net doen als of er niets aan de hand is.
De schuldigen zijn ze die in de regering zitten.
Die halen hier alles binnen.
En wij zitten met de ellende van dit zooitje.

2
20 annie

Vorig jaar was er grote beroering over de betekenis van het salafisme in Nederland. Islam in het westen is problematisch, maar salafisme is staatsgevaarlijk. Parlementair onderzoek en de media legden het probleem luid en duidelijk op tafel.. Ongewenste financiering uit de bekende verdachte Arabische Staten van moskeeën en scholen en de afkeer van alles wat westers is dat daar wordt gepredikt.
De conclusie was dat salafisme ongewenst was in Nederland en dat de overheid werd opgeroepen om maatregelen te nemen die zouden leiden tot een verbod.
Rutte, Grapperhaus, Dekker, Ollongren, Kaag en noem ze verder maar op die iets aan dit levensgrote probleem zouden moeten doen, hullen zich in een oorverdovende stilte.
Het is steeds van hetzelfde. De politieke onwil, lafheid en slappe benen straalt ervan af.
En ondertussen woekert het door.

0
21 Sal68

Heeft Rutte al geschokt gereageerd?
Dat dit bekend is en dan ook nog eens toegelaten wordt is ronduit schandalig.

1
22 DWZ

@12
Wat mij opvalt uit dat artikel,is dat er ook steeds meer rechtsextremistiche jongeren van zich laten horen op scholen.
Het lijkt wel als of er op scholen twee groepen gecreëerd worden, die lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.
Door de ene groep niet aan te pakken,uit angst of politieke correctheid, creëer je een tegen hanger die je ook niet wenst.

0
23 kelly11

Op een kindercreche in Gaza (mede dankzij Nederlandse sponsoren als mevr. Kaag), over een paar jaartjes ook in Nederland:

0
24 Snuggles

De moslim is al vanaf de geboorte een haat tegen, het in hun ogen rijke Westen ingegeven, daarnaast zijn zij nog eens behept met een post-koloniale depressie aan het Ottomaanse Rijk.

1
25 Arkan

@6 Een onderwerping van de gehele wereld aan e islam, de islam is niet voor niets een veroveringsgodsdienst...de Vijf Zuilen van de islam.

1
26 Arkan

@2 Zo is het, niets meer aan toe te voegen momenteel. Binnenkort natuurlijk weer wel, want het zal blijven door gaan helaas, want eer de kliek in den haag en adam en de kritiekloze deugers daar achteraan hobbelen, wakker worden..........dat gaat nog even duren. Hopelijk gebeurt dat , eer het gigantisch escaleert.

0
27 Tutor01

* Verwijderd door de redactie *

28 Corona realist

Het mooie van het verhaal is dat wij met ze allen de subsidies betalen van die instituten.
Je merkt het toch aan die moslim jeugd hoe ze zich opstellen naar niet moslims.
Dat doen ze niet uit zichzelf dat word er met de paplepel ingeslagen.
En wij worden op de vingers getikt over discriminatie terwijl die moslims gewoon hun gang mogen gaan .
Het ligt niet aan ons maar aan die moslims zelf want ze sluiten alles uit wat niet islamitisch is daarom worden wij als vuil en vies gezien waar ze geen respect voor hoeven opbrengen,van de imam niet en van de ouders niet.

0
29 ongelovenloos

* Verwijderd door de redactie *

30 Rooie Roggers

Abutaleb is salafist ....... Good morning Rotterdam

3
31 Bollieboos

Jaren geleden was er een onderzoek( met verholen camera's) naar zo'n school in Engeland.
Daar bleek dat naast dat soort teksten ook veel geslagen werd.
Zelfs expres met willekeur, daar moesten die kinderen ook iets van leren.

0
32 eh

@32 Ja, dat slaan wordt er inderdaad al héél vroeg 'ingeslagen'!

ZIE:

0
33 Scorpio

@33
Daar staan ze nog netjes in een rijtje, dan wist je dat je aan de beurt kwam.

In die Britse docu werd er onverwacht geslagen, dat zag je helemaal niet aankomen.

0
34 eh

Islam = Dood en Verderf !

2
35 Bollieboos

Helaas, het lukt me niet die docu terug te vinden, hij was van misschien wel vijf jaar geleden.
Ik heb wel een idee, maar ik zou wel van een psycholoog willen horen wat het precieze effect is van dat onverwachte willekeurige slaan.

0
36 eh

Zie hier de ware islam en die laten wij onze maatschappij zomaar ontwrichten.
Wel opmerkelijk dat er in dit draadje niet één islam knuffelaar te vinden is om deze daden goed te praten.

@9 Nu moeten ze dat laatste niet alleen verkondigen maar ook zo snel mogelijk uitvoeren question

1
37 MeneerRontgen

Tja dat wisten we al. Het is op alle 450 Dyanet moskeeën in Nederland gesteund door Turkije. En verder ook op de andere Arabische moskeeën in Nederland. De Marokkaanse moskeeën zijn dan weer een stuk beter.

1
38 Goesenaar

@34 Ik denk dat de kinderen die hier zo netjes staan te wachten op slaag, er ook nog wel van langs krijgen in de klas. En op andere onverwachte momenten in de loop van de dag.

0
39 Scorpio

Zou de islamitische overname in de kleine lettertjes hebben gestaan bij de handtekening voor olie toelating in de tijd van olie tekort ( autoloze zondag etc)?. Degenen die toen tekenden dachten: na mij de zondvloed?

1
40 gaulette

Geen reactie van die ''Racisme Monitor'' hier.

2
41 van Keulen

Het islamisme blijkt ook hier een duidelijk psychopathie stimulerend wreed geloof.

1
42 Wil je niet weten

@41

Als je mijn standpunt nog niet gehoord had, nog eens voor jou: salafisme is het kwaad der kwaad, maar religies in het algemeen is niet meer van deze tijd. Laat staan deze extreme leefwijze van uit de tijden van Mohammed 640AD.

3
43 Racism monitor 2020

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
progressiefliberaal
Christopher F. Rufo ⚔️ (@realchrisrufo) on X

Zie ook: https://nypost.com/2024/04/18/media/nprs-katherine-maher-opposed-free-and-open-approach-at-wikipedia/(Nieuwskoerier lijkt steeds me...

12 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Feldwebell
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

@11 Zij zijn behoorlijk actueel op het gebied van het nieuwste speelgoed.https://defence-ua.com/...

14 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Bop
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@64 Als je zo bezorgd bent over Marie-Katrien dan moet je haar aanspreken en niet mij, onnozele. ...

18 minuten geleden geplaatst door Bop

DikkeTor
Meer desinformatie verwacht door kunstmatige intelligentie

hoe* ...

18 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Meer desinformatie verwacht door kunstmatige intelligentie

@10 Kunnen ze vanaf een 50 inch tv zien hoer de burgeroorlog verloopt XD...

19 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Marrie1
Meer desinformatie verwacht door kunstmatige intelligentie

@7Ja, maar bedenk goed, we zijn niet alleen zei Rutte ooit. Als alle inwoners in de EU gaan steigeren kruipen ze in Brussel diep in hun ...

22 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Schildpad
Meer desinformatie verwacht door kunstmatige intelligentie

@7https://nos.nl/artikel/2368452-pepe-the-frog-en-clownworld-gemeenten-krijgen-hulp-bij-online-extreemrechts...

22 minuten geleden geplaatst door Schildpad

DikkeTor
Hoge kosten worden Bakkerij Piet Haaksma in Sneek fataal: faillissement

We zijn zo lekker groen gebleven :)...

22 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Meer desinformatie verwacht door kunstmatige intelligentie

"wie traint de modellen" XD gne gne gne, Prism natuurlijk als uitkomst XD...

23 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Bop
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@10 Tja, wat zou ik daar nou van vinden als ik 6 post ........

24 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Sarah Vandella AnalPascalslutJabardasti Ka SexIssabella PornCrazy Indian PornIndian Shower NudeLesbianteacher PornPorn HotmoviesXvideo Free PornSex In SuhagraatAjayanitaBf Blue MovieIndian Xx Porn VideoVer PornaEscort LocalSexe BeuretteTitties BouncingLokel Bf VideoX H M SterAdult Empire DvdsTiedtitsSex Hd Videos TeluguX Mater XxxWww X Videos ComeIndian Sex AppNoodles PornFemmes Nues GratuitHindi Sex Video Full HdPeta Jenson NudePayal Patil Web SeriesRecording Dance With SexCuckoldsessionAryion ComicBella Ramsey NudeTan Lines NudeGrannyporn VideosValkyries PornBlack GangbangAva Addams OiledSeexe DownloadSexy NuseHottest Black Porn StarPorngames AnalLena The Plug NudeSexiy BideoIsmvictoryaClit Licking VideosBig Boobs Teacher FuckJanelle Monáe NudeLonden KeyesPrincess Fiona PornDesi Teen Porn VideosTiktok 18+Only Fans AmadoresBlowjobDreamflowerbunnyLatina BlackedHentaicharHentai Sex XxxNubile PornBate Papo UolSexe PhotoNonton Film SemiVicoria MatosaBokep EnakLilybrown2 OnlyfansNadigai Sexy VideosClaudia Garcia PornFurries AnalNaked Playboy ModelsPayton Preslee PovEhentaigalleryVideos Como CogerMasterbation In The CarHindi Triple SexGangbang HdLuna Star Porn VideoKali PornHome Porn VReddit R NsfwBhadbhabie Leaked OnlyfamsFuqtubeFotos Amadora NuasPorno VitageUsty BloomSupcaitlin NudesJasmine XnxxFutei WithAmerican Family SexNippal KissBackshots PovCelebrity NipsChristmas PornosFilmes Pornos GratuitRoad.head PornhubNude Jennifer AnistonScarlet Rose Porn VideosCute Sunny PornBdsm ManggaBlogger PornNude ThickAdivasi ChudachudiFracine Smith PornAssjob CompVan Life PornBlack And Asian PornPornografia ChinesaAmber Lynn BochCojiendo Su MamaSex Xxxn ComTikp-076Incester XxxSites X GratuitsSounds PornAshley AdamsNaked Ariana GrandeInjection XxxSakseeShannon Ford NudeTommy Gun PornWife Hidden Sex VideoSkaden11Kim XxxFetlife.comnDiamond Jackson BraHorny StepmompornSecret-liaOnly Indian PirnHotlesksZizkiTelegran PornMen ComXnxx MilfHoney Moon SexForced Deepthroat PornNaked At The Beach VideosXtape PornNude Retro TeensOnline Free Porn GamesFamosas LeladasBlack Creamie PieHughschool PornJonny Sins SexJennfer White PornJapanese Beautiful Mom SexAbella Danger Full VideosSunny Leaoni Porn VideoBest Porngames For PcGergia LyallTopless Bikini