Mohammed L. schoot zijn vriendin Yosra Seyah per ongeluk dood

De 31-jarige Yosra Seyah werd afgelopen juli door haar vriend Mohammed L. doodgeschoten in hun woning aan de Reinaldstraat in Arnhem. Vanochtend moest hij zich voor het eerst voor de rechter verantwoorden. Mohammed L. zegt zijn vriendin per ongeluk te hebben doodgeschoten.

Motief

Het bleek een triest einde van een turbulente relatie tussen de twee. Het stel zou al ongeveer tien jaar samen zijn geweest. Bronnen meldde destijds dat er al vaker geweld tussen de twee had plaats gevonden. Ook gingen er geruchten rond dat Mohammed L. zijn vriendin mogelijk had doodgeschoten omdat zij vreemd ging en een nieuwe relatie had. Datzelfde scenario gebruikt het openbaar ministerie nu als motief voor de dood van Yosra Seyah. Mohammed L. zou er achter zijn gekomen dat ze een nieuwe vriend had en haar daarom hebben doodgeschoten. Vrienden van het stel legden ook verklaringen af bij de politie dat beiden geregeld vreemd gingen.

Schietpartij

Zelf ontkent Mohammed L. echter dat hij Yosra Seyah met opzet dood schoot. Volgens hem ging het vuurwapen per ongeluk af. Die bewuste ochtend heeft hij nog ontbeten met de moeder van Yosra. De vrouw was bij haar dochter gaan wonen nadat er bij haar kanker was gediagnosticeerd. Yosra ligt dan nog in bed. Na het ontbijt loopt Mohammed L. naar de slaapkamer wanneer er een schot klinkt. Wanneer de moeder van Yosra geschrokken de slaapkamer in loopt blijkt hij haar in haar borst te hebben geschoten. Mohammed L. begint gelijk met reanimatie maar de vrouw overlijdt ter plekke aan haar verwondingen.

Ongeluk

Het vuurwapen zou hij voor een vriend, waarvan hij alleen de voornaam weet, in bewaring hebben gehad. Zowel hij als Yosra speelden regelmatig het het vuurwapen. Zo blijkt ook uit foto’s op Instagram waarop de twee op een foto staan en Yosra Seyah het vuurwapen vast heeft. Dat hij haar heeft doodgeschoten ontkent hij dan ook niet, maar hij wilde haar absoluut niet om het leven brengen. Het wapen ging per ongeluk af. Van ruzie tussen de twee was die ochtend dan ook geen enkele sprake. Zo bevestigd ook de moeder van Yosra Seyah in haar verklaringen.

Hechtenis

De advocaat van Mohammed L. vroeg om voorlopige vrijlating. Zijn cliënt was kapot van de dood van van zijn vriendin en heeft niet met opzet gehandeld. De officier van justitie was het echter niet eens met een voorlopige in vrijheidstelling. Het onderzoek was nog niet afgerond. De rechtbank ging mee met de officier van justitie, Mohammed L. blijft in ieder geval vast zitten tot de volgende zittingsdatum in januari.

Lees ook: Yosra Seyah doodgeschoten in woning Reinaldstraat Arnhem

12 gedachten over “Mohammed L. schoot zijn vriendin Yosra Seyah per ongeluk dood

  • oktober 20, 2020 om 20:32
    Permalink

    Had niet anders verwacht. Mo is een te rustige persoon en gevoelig om Yosra doelbewust wat aan te doen. Heb ze paar dagen voor het ongeluk nog gezien bij tankstation was niks aan de hand. Sterkte met deze tragedie

    Beantwoorden
    • oktober 21, 2020 om 17:11
      Permalink

      @Dollemina, jij gelooft zeker ook nog in Sinterklaas?.

      Beantwoorden
  • oktober 20, 2020 om 23:29
    Permalink

    Waarom een doorgeladen pistool in de slaapkamer?
    Waarom foto’s ermee maken voor Instagram?
    Waarom pak je een pistool uit de la of de kast en doe je net alsof je op je slapende vrouw richt?
    En, last but not least, er is gericht op de bortskast geschoten!?!
    Toen ze nog in bed lag!
    Waarom?
    Ik hoop voor hem dat het geen glock 17 was want daar zit een trekker veiligheid op die je moet doortrekken om te kunnen schieten!

    Beantwoorden
    • oktober 21, 2020 om 20:33
      Permalink

      Beweren waar zijn de feiten? Gericht op de borstkast klopt al niet gezien ze daar niet is geraakt. Daarnaast was ze wakker hou je snuit als je nix meer dan onzin uitkraamt

      Beantwoorden
      • oktober 21, 2020 om 21:13
        Permalink

        @zaffy
        Ik heb het stukje uit het artikel voor je gekopieerd wat je voor je snuit hebt gehad maar duidelijk niet hebt gelezen!
        Dat ze wakker was stond niet in het artikel pannekoek!
        Dat jij aan die wetenschap komt lag je soms naast haar met je snuit!

        O ja, hier lees dit, knuppel!
        Na het ontbijt loopt Mohammed L. naar de slaapkamer wanneer er een schot klinkt. Wanneer de moeder van Yosra geschrokken de slaapkamer in loopt blijkt hij haar in haar borst te hebben geschoten. Mohammed L. begint gelijk met reanimatie maar de vrouw overlijdt ter plekke aan haar verwondingen.

        Beantwoorden
  • oktober 21, 2020 om 17:09
    Permalink

    Leuk smoesje, wie zal zoiets geloven?. Een doorgeladen wapen richten op iemand is al genoeg, om er moord van te maken. Een pistool schiet dan, nog steeds niet vanzelf. Dat kansenparels niet met vuurwapens en auto’s om kunnen gaan is algemeen bekend. Het zijn geboren ongeleide projectielen, zonder hersenen.

    Beantwoorden
    • oktober 21, 2020 om 20:31
      Permalink

      Wat ik heb begrepen is dat het wapen vol met dna van beide zat beide roekeloos met een slecht einde voor beide rip yosra en sterkte mo

      Beantwoorden
    • oktober 22, 2020 om 08:36
      Permalink

      Ah het aloude ” het wapen ging per ongeluk af meneer, heus meneer echt meneer” scenario word maar weer eens van stal gehaald. Succes er mee. Misschien trapt zo’n sullig rechtertje er in.

      Beantwoorden
  • oktober 22, 2020 om 14:45
    Permalink

    Ik geloof deze versie wel. Ik bedoel ze maken beide foto’s waar ze poseren met de wapen. En de verklaring van de moeder duidt er ook op dat het wellicht een ongeluk kan zijn. Een vreselijke ongeluk dat wel. Er zijn talloze verhalen waar zulke scenarios zich hebben afgespeeld. Het kan wel.

    Beantwoorden
  • oktober 23, 2020 om 13:52
    Permalink

    De L van zijn achternaam staat zeker voor LUL of LEEGHOOFD of LAPZWANS.

    Beantwoorden
  • oktober 23, 2020 om 23:47
    Permalink

    Haha topverháal wederom! Blij dat Mo de oversteek heeft gemaakt, zo’n goeie jongen. Daar past een flinke joekel in na het zeepjes rapen

    Beantwoorden
  • oktober 29, 2020 om 16:31
    Permalink

    Mo heeft op de hoenderloo groep gewerkt hij was mijn begeleider/metor, ik en een ander groepsgenootje hebben hem regelmatig horen bellen met zijn vrouw. vaak kregen ze een discussie aan de telefoon over prive dingen zoals dat hij wou dat zn zoontje besneden werd en yosra wou dat niet en dan werd mo boos aan de telefoon. ik en dat groepsgenootje keken elkaar dan aan van wtf kan mo niet ergens anders dat gesprek voeren. toch kwam elke avond als mo moest werken yosra eten voor hem brengen ik heb yosra en haar moeder dan in de auto zien zitten.
    ik had dit nooit verwacht hij kon soms wel boos worden maar zover had ik ht niet zien aankomen.
    hij heeft een groepsgenootje uit dr brandende kamer geholpen terwijl hij al slechte longen heeft en is ook nog eens gaan blussen met een emmertje omdat de brandslang het niet deed waarbij hij zn eigen leven riskeerde,
    mo was altijd wel aardig maar hij kon ook wel boos worden, ik wens de familie heel veel sterkte met het verlies van yosra x

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.