’Nederlandse stilte na onthoofding ergerlijk’ (telegraaf.nl)


De onthoofding van een leraar in Frankrijk zou de Nederlandse politiek veel meer moeten beroeren , betoogt Sonny Spek. Het Nederlandse beleid om het islamitische radicalisme en totalitaire denkbeelden te bestrijden komt door politieke onwil nauwelijks van de grond . ...

door Moskowfiets in Media  ·  89 Reacties

  • 51
  • 1795x gelezen
Reageer met een Emoji
1
6
2
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Our lives dont matter to our politicians.

4
51 Pressure

@50 Was dat nu ook maar zo in de horeca hè?

18
52 Bop

@49 De oplossing Bop? Hoe hou je de barbaren van islam in bedwang? Thee blijven aanslepen en knielen!

3
53 Vrijbuitertje

@53 Gewoon allemaal een Mo-cartoon ophangen. Dat zal ze leren!!

17
54 Bop

@49 Mens ga koken! Dat kunt u goed!

5
55 HORK

@55 Hoe weet je dat? question

2
56 foshizzle

@55 Ik kan niet koken. Ik ga, denk ik, maar op de PVV stemmen. Die hebben overal een oplossing voor. Geert kookt en Bosma brengt het aan huis.

18
57 Bop

Ook van de andere media en de BN'ers..., die maandenlang de BLM steunen...
(Die overigens meer slopen...,geweld plegen en brand stichten...)
En dat in principe voor een zware crimineel...

En daar moet in maart verandering in komen...
Dit heulende zooitje is ziek..., doodziek..., om misselijk van te worden...

3
58 Tjeesus...,

@9
Het verschil is, dat nav de dood van Floyd overal ter wereld mensen de straat op gingen waardoor het lang onder de aandacht bleef.
Nu gebeurd dat niet.

Dat gebeurd niet, omdat de media het wel goed vind.
De media in Nederland heeft dit niet veroordeeld, want ze spraken altijd van een incident of Macron vind het een terreuraanslag.

Terwijl in de USA (Floyd) meteen racisme was.

4
59 Benzardi

Er zit een irritant kankergezwel in Den Haag. Dit is nu al jarenlang de manier van acteren. Men ontwijkt het onderwerp met een duidelijk angst voor de consequenties voor de carrière. Dit kankergezwel is dodelijk voor het land.

3
60 sparta

@60 Extreem-gelovigen zijn ook het kankergezwel van de wereld. question

3
61 foshizzle

* Verwijderd door de redactie *

62 priaap

@61
Extreem gelovig zijn in mijn opinie ook degene die de linkse MSM als blinde kippen volgen. het interessante is dat ook in die club het extremisme vaker naar buiten komt met een gewelddadige expressie ...Religie zelf doet niets. Wat ik me afvraag is of er een stereotype te maken is tussen de links extremisten en religieuze volgeling die extreem gedrag tonen.

4
63 sparta

* Verwijderd door de redactie *

64 Kroonluchter

Ook Ekiz verbaasde zich over het gebrek aan beroering in ons land. „Naarmate de dagen en de uren verstreken, dacht ik: waar blijft die openlijke geschokte reactie in Nederland? In Frankrijk zijn ze massaal de straat op gedaan. Wij kunnen dat in Nederland ook. Op de Dam. Black Lives Matter. En ik denk: waar zijn we nu?”

„Maar vooral vanuit de politiek is het muisstil. Maar het is Frankrijk! Het is om de hoek. Ik vind dat gewoon heel eng. Wat ik zorgelijk vind, is dat mensen vooral afgaan op wat individuen zeggen. Ze zijn gewoon bang, om te zeggen wat ze vinden, omdat zomaar je hoofd eraf kan worden gehakt. Maar het moet gaan om: hoe pakken we dit aan? Dan gaat het om de parallelle samenleving, om buitenlandse financiering, extremistische imams. Het staat niet bovenaan de agenda.”


Bron >

0
65 Moskowfiets
66 Moskowfiets

@66 Waarom de media zich meer bezighielden met de vakantie van koning Willem-Alexander dan met deze moord snap ik ook niet.

Maar als mevrouw Ekiz vindt dat 'we' de straat op hadden moeten gaan, vraag ik me wel een beetje af waarom ze daar het voortouw niet toe nam. Het is een beetje makkelijk om ergens in een talkshow te gaan roepen dat anderen tekort zijn geschoten als je zelf ook niets georganiseerd hebt.

7
67 Smiling

@67 Ben het met u eens !

Maar zij durft wel iets te zeggen in ieder geval . Bij Jinek zien we alleen dagelijks het afbranden van Trump en de koning als toetje daar op .! En verder is het een dameskransje geworden !

Op1 heeft totaal geen toegevoegde waarde ,Ik had nooit gedacht dat ik Jeroen Pauw nog eens zal gaan missen !

5
68 Moskowfiets

@68 Eens? Met mij? Zullen we een persbericht uitsturen question?

Dat anderen iets moeten doen heb ik op Twitter meer gezien. Hoewel dat stoer klinkt, vind ik dat gewoon nogal slap. Of er animo is voor een grootschalige demonstratie weet je pas als je zelf een initiatief neemt. Nu wordt de suggestie gewekt dat je niemand meekrijgt. Ik vraag me dat af - enigszins afhankelijk van de stellingname van de organisatoren van zo'n demonstratie.

4
69 Smiling

Rutte maakt ongevraagd een statement over kindervriend Zwarte Piet, nav een BLM demonstratie op de Dam. Het benoemen van het gevaar van extreme moslims in Europa, waarvan er in Nederland maandelijks tallozen bijkomen, zwijgt hij en kijkt weg, geldt overigens voor de meeste politici.

2
70 Sneeuwbal

Het wachten is op de eerste homo die ergens van een flat met z'n hoofd naar beneden, omlaag gegooid wordt!...Het is krankzinnig dat de barbaarse onthoofding al in het westen geland is!

Onbegrijpelijk dat de Europese leiders hier collectief een offensief aangaan! Zien ze nu niet dat de Islam uit is op vernietigen van Westerse waarden en vrijheden?

Er is nu 1 moskee gesloten maar dat moeten ze overal doen en de scholen waar haat word rondgebazuind om te beginnen!....maak ergens DE juiste stap! Hoever nog voordat de oogkleppen afgaan!

4
71 TouchScreen

Weet niet of mensen het door hebben maar media houd een heleboel stil, is namelijk selectieve media aan het handje van de overheid, media is de pandemie.

2
72 Rattocasi

Gewoon meermaals op het nieuws geweest met achtergrondverhalen en al... Wil je dat mensen en masse de straat op gaan? Waarom doe je dat zelf dan niet?

3
73 BlackNinja

Was geen zwarte leraar en de moordenaar was geen politie agent maar een migrant, dus niets speciaals.

2
74 niet-alles-geloven

Er zou best wat meer geluid vanuit de politiek moeten komen over deze barbaarse daad,dat vond ik ook toen een extreemrechtse nazi een linkse politicus executeerde ook toen hield de politiek zijn mond.

2
75 jantje van leiden

Nou hoor je de achterbakse extreme dictatuur partijleiders zelf niet uit angst waaronder Rutte Klaas Dijkhoff van VVD,
Rob Jetten van D66 , Klaver van Groen-Links , Segers van de CU , en Kees van de Staaij SGP en Farid Azarkan van DENK om de barbarische onthoofding van en Leraar op het scherpste in de media te veroordelen. Wel vallen de achterdijkse partijleiders elke kier Geert Wilders van de PVV aan als je over de gevaarlijke islamitischer moslims groepering in nederland heft da te en gevaar voor het nederlandse volk zint en de islam uit nederland moet verdreven worden en de islam niet in nederland hoort. Dit zeg ik ook als PVV ondersteuner.

1
76 Gunther

@75
Geen appels met peren vergelijken dat lag in de relatiesfeer.

2
77 welofniet

De massale import van Islam en tribalen naar Europa is onderdeel van de globalisering die de wereldmacht in handen geeft van een kleine ongekozen stalinistische elite. De media zijn sinds de eeuwwisseling volledig ingepalmd en gecodeerd als verlengstuk van die globaliserende onderwerpende macht.......daarom nauwelijks aandacht voor de onthoofding....analoog aan het doodzwijgen van de misdaden, corruptie en collusie van de Bidens die de puppets van de globalisering van Amerika zijn.

En de globalistische elite, de techreuzen, de Chinese regering hebben haast! De werelddictatuur kan hen nog ontglippen mocht Trump winnen....

3
78 CoolMemories

Rutte zelf Klaas Dijkhoff van VVD,
Rob Jetten van D66 , Klaver van Groen-Links , Segers van de CU , Kees van de Staaij SGP en Farid Azarkan van DENK laafharde om de barbarische onthoofding van en Leraar op het scherpste in de media te veroordelen. Wel altijd met heen grote mond in de tweede kamer Geert Wilder van de PVV aanvallen als je over de moslims heeft de hier de demogratie en onzer traditie kapot maken waar te ook nog alle rechte en vrijheid krijgen door alle ambtenaren de voor de nederlandse staat werken en niet de leef hebben uit angst om de moslims hard aanpakken en te straffe als te in Wet's overtreden zint waar ook alle Rechtbanken bij horen de niks durven te doen.

0
79 Gunther

Alleen Fidan Ekiz zegt er wat over en nou heel toevallig nadat zij dat zei reageert Asscher erop...wat een laffe honden in ons kabinet!!

2
80 netcat

@73
Ja dit is net zo erg als wat de Amerikaanse politie heeft gedaan met die Floyd dat was bovendien ook nog een zware crimineel hier gaat het om een nette Franse staatsburger die een leraar die is afgeslacht door een zwaar gehersenspoelde moslim die uit naam van Allah iemand heeft onthoofd dit vind ik persoonlijk nog veel ernstiger dan wat er in Amerika gebeurd is.
Dus een reactie van afschuw vanuit de politiek zou echt wel een rechtvaardige noodzaak mogen zijn, of zullen wij dit in de toekomst maar als normaal moeten ervaren en accepteren.

2
81 welofniet

@3 "...Hij had nooit die spotprents mogen laten zien...."

Ja, een spotprent van een antieke profeet laten zien is in het 'vrije seculiere' Westen tegenwoordig al letterlijk een halsmisdaad! We halen China en Noord-Korea in!

3
82 CoolMemories

Voor ieder kijk nog even naar dit plaatje uit Parijs dit waren nog wel iets meer mensen dan op de DAM maar in Nederland werd door de politiek nu massaal gezwegen onze DAM bleef nu helemaal leeg.

https://www.ad.nl/buitenland/duizenden-eren-door-jihadist-vermoorde-leraar-in-parijs~a252f8e2/177786798/

1
83 welofniet

Nou zie je maar wat D66 VVD CDA CU SGP SP Groen-Links DENK PvdA stemmers aanrichten kunnen als zo en barbarische aanslag met onthoofding in nederland door moslims geplet sol worden wat niet uit te sluiten is.

2
84 Gunther

@39

Jij hwbt moeite met begrijpend lezen, je zie ziet dingen die niet bestaan.

Verblins door pure haat.

5
85 MaxVerstappen

@85 Dan wacht ik het door jou uitspreken van je afschuw over deze islamitische terreuractie rustig af. Je hebt dat namelijk nergens gedaan.

0
86 MeneerRontgen

@86

Vreselijke terreuractie.

Nu tevreden? Ik denk dat je moeite zal hebben met het vinden van iemand die het goed vind...

Nogmaals, duidelijk verblind door pure haat.

Lijkt wel een haatbaard questionquestion

3
87 MaxVerstappen

Die mediastilte moet suggereren dat we aan onthoofdingen op straat moeten wennen, net als aan een regenbui of onweer.

1
88 CoolMemories

@83 '...onze DAM bleef nu helemaal leeg...."

Ja, maar die stroomt weer vol als op een ander continent een zwarte crimineel met zwakke gezondheid zich hevig verzet en overlijdt na zijn arrestatie....

1
89 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Zo ziek, verrot is de huidige samenleving inmiddels. . . Hier zijn de mensen voor gevallen, die wij op deze 4e mei herdenken. . . ...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

@1 Er liep nog nooit iemand met een Nederlandse vlag demonstratief te zwaaien op 4 mei, tijdens de dodenherdenking op de Dam. . . ...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

eh
Muziekdraadje

@2912 aj, sterkte....

2 uur geleden geplaatst door eh

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

De Nederlandse vlag is dus ook verboden? dus zij vielen blijkbaar niet voor onze vrijheid?...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Eliot Higgins van Bellingcat: ‘Voor dit werk moet je obsessief zijn’

Bellingkat, werd alom gelauwerd, omdat het door westerse overheden gewenst nepnieuws bracht. ...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

4 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

5 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

5 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Mom Stuck XxxHot Fuck IndianCumming CompilationChanel Preston PovPipper PerryShort EroticaKaddu Vegetableسكس أخواتX ViedeoDesi52 PornNude Blonde WomenBeautiful Aunty SexDimand HindiKate Winslet NufeRockhardvrRetroxxxEnormous Cock HandjobEmbedy C.cDread HotSexs MorningDigimon PornSkip The Games HarrisburgTeenage Interracial PornKarla James NudeDesi Aunty XxnxSleeping Girl XvideoEscort BabYukayams OnlyfansErotic Oil MassageAshley NakedBest Adult Movies EnglishNew Malayalam Xxx VideoHollywood NudesNofty StoriesFilmes Pornor GratuitoBrenda Strong NudeJanet Leigh NudeXxxhubHarley Quinn PronSofia Vergara ToplesRyudollHot Tits NudesLocal Assamese XvideoPrincess Emily PornCousin BlowjobNeha Dhupia SexyStepmom BlowjobRed Dress PornMy Pervy FamFat Lesbian PornLesbian Rimming PornPorn3dForumophilliaFamous BlowjobWife Blow JobsGay Cuminside PornXxx Sex SongXxx SanilevniCutler X PornPorno ParodyX Gay TubeBig Bubs XxxOld Nude Pics3d FuckBabydollll OnlyfansRobinwright NudeAngelica Maria PornNepali Xxx Blue FilmAi Sex Chat FreeReddit Rule34lolXnxx Com MobileMommy Me And A Gangster 3Outdoorsy.demiNaked KissingHot Girls In BraChoda Chudi BfHd Sex Videos RomanticBhabhi Devar Romance SexOld Naked WomenBiggest Black PornEbony Wife SharedWet TribbingKotomi AsakuraNubiles NudeEmily PornhubFamaly Porn VideoCulioneros PornMiss B Nasty TwitterFatgirl NudeEka's PortalPure Nature PornKrystal Steal PornBig Booty Freaky PornEscortes ParisChisato HasegawaPonstarPlugtalk VideosHd Porn Videos HardNatasha Crown PornLeotardpornSis SeducesPorn Sex DollBig Bootu AnalLacatating TitsLoona PornRyan Conner 2023GrannypornoPorn GamsDesenho PornografiaCumming In A CupNudsLena Rhe PlugSpider Gwen Hentai ComicLingam Massage VideoLavynder Rain NudeJapanese PornInteracial SexstoriesAi Porn AppAnabella Galeano XxxTa Mia IsabellaCum On Face XxxMia FuckFathar Xxx VideoNew Sax MovieWww Group Sex Video ComLana Rhoades BlowjobKannada Film Actress Sex VideosStory Porn Video HdDanni DannielMikaela Pascal OnlyfansAnne Hathaway In PornDesi SexmmsPornografia CineseSoftcoretubeVideo SextapDani Jackel NudeCowgirl SexställningSexy Malish VideoSummer Hart PornDesi LesbiansexTsunde NakedBrezzer XxPorn PhotosWorshiping Male FeetSimpsonsxxxMomma Daughter PornLucy ZaraHentaidickgirlGay Thug BaitAnnonce Escort