Ripdeal op Gazi werd Aziz Bastam fataal

De aanleiding van de schietpartij afgelopen zaterdag in Ridderkerk was een ripdeal. Dat melden meerdere bronnen aan Boevennieuws. Bij de schietpartij kwam de 30-jarige Aziz Bastam uit Oud-Beijerland om het leven. De schutter, de 33-jarige Gazi, kon enkele uren na de schietpartij worden aangehouden.

Aziz Bastam

Aziz Bastam wordt door vrienden omschreven als een goede jongen met het hart op de juiste plaats. Als hij binnen kwam dan was het feest en hij stond altijd voor zijn vrienden klaar. Maar ook zij moeten bekennen dat Aziz Bastam veel problemen had. Hij lag vaak met zichzelf overhoop en zat in het drugscircuit. Hoewel er goed over hem gesproken wordt door mensen die tot zijn vriendenkring behoren, zijn er ook een hoop andere geluiden. Volgens een bron zijn er een hoop Oud-Beijerlanders die niet treuren om zijn dood. Aziz stond namelijk bekend als ripper.

Ripdeal

Afgelopen zaterdag kostte een van die ripdeals zijn leven. Samen met een vriend van hem, de 32-jarige Stefano, heeft hij op een parkeerplaats aan de Vechtstraat een afspraak met iemand. Het gaat om de 33-jarige Gazi, eveneens geen onbekende in het criminele circuit. Aziz Bastam gaat in de geparkeerde Mercedes van Gazi zitten om een partij coke te kopen. Volgens geruchten zou het zijn gegaan om 100 gram van het witte poeder. Vlak daarvoor plaatst Aziz Bastam nog iets op Snapchat. Het is een foto van zijn schoen tegen het dashboard van de Citroën aan, terwijl hij aan het wachten is op de parkeerplaats. Bij de foto staat de tekst “Soms moeten dingen gebeuren”.

De drugsdeal gaat voor Gazi dan ook niet zoals hij voor ogen had. In plaats van te betalen springt Aziz Bastam uit de Mercedes en rent hij terug naar de Citroën. Stefano zit achter het stuur al op hem te wachten. Terwijl Aziz op de bijrijdersstoel gaat zitten probeert Stefano snel met de Citroën weg te komen. Ondertussen is de schutter echter al uit de Mercedes gestapt met een vuurwapen in zijn hand. Hij schiet zo’n 4 á 5 keer op de wegrijdende Citroën.

Tekst gaat verder onder foto.

aziz bastam snapchat
Snapchat Aziz Bastam

Zwaargewond

Stefano weet de auto nog naar de Oostdijk in Rotterdam te rijden, enkele kilometers verderop. Daar moet hij zwaargewond de vlucht staken. Ook Aziz Bastam is bij de schietpartij zwaargewond geraakt. Hulpdiensten die inmiddels zijn ingeschakeld weten de auto te lokaliseren en verrichten eerste hulp. Aziz Bastam wordt gereanimeerd, Stefano wordt zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Hij ligt enige tijd kritiek in het ziekenhuis. Maar inmiddels is zijn medische toestand verbeterd en maakt hij het naar omstandigheden goed. Met Aziz Bastam loopt het minder goed af. Hij overlijdt ter plekke aan zijn verwondingen. Op foto’s gemaakt door MediaTV steekt zijn schoen, die vlak daarvoor nog te zien was in zijn Snapchat, als stille getuige uit terwijl forensisch rechercheurs zijn lichaam afgedekt houden voor de buitenwereld.

Schutter

De schutter is ondertussen al de wijk Bolnes ingevlucht, waar hij zelf ook zou wonen. Een getuige ziet hoe hij na de schietpartij terug loopt naar zijn Mercedes, iets in de auto gooit en vervolgens te voet weg gaat. Een andere getuige wiens auto twee plaatsen naast die van Gazi geparkeerd staat ziet het tumult na de schietpartij. Terwijl andere mensen in de richting van de schietpartij lopen om te zien wat er aan de hand is, ziet zij de schutter gehaast maar rustig in de richting van de woonhuizen lopen. In diezelfde buurt weet de politie hem en een 32-jarige vrouw enkele uren na de schietpartij aan te houden. De vrouw is gisteren vrijgelaten maar is wel nog steeds een verdachte in de zaak. Het is onduidelijk wat haar betrokkenheid is bij de schietpartij. Gazi zit nog steeds vast voor betrokkenheid bij het doodschieten van Aziz Bastam en het zwaar verwonden van Stefano.

Gazi schutter ridderkerk
Arrestatie Gazi

Lees ook: Aziz Bastam overleden bij schietpartij Ridderkerk

71 gedachten over “Ripdeal op Gazi werd Aziz Bastam fataal

  • oktober 19, 2020 om 16:29
    Permalink

    Jammer van de schutter dat hij voor zo een kakkerlakje moet gaan vastzitten.

    Beantwoorden
    • oktober 19, 2020 om 19:22
      Permalink

      Aanschouw mensen. Dit is de wet van de wereld daaronder. Ieder zijn keus. Ene kant terecht, andere kant zonde van de familie die erom moet rouwen. Hij heeft nu eenmaal zijn lot onder ogen gezien. Hopelijk is dit weer een les voor de personen die achter aan in de rij willen gaan staan net als Aziz Bastam. Doe het niet. Zaken doen is eerlijkheid en respect ongeacht dat het nu illegaal is. Blijf van andermans spullen af.

      En weet je niet hoe het is in dat wereldje daaronder? Stel eerst vragen of zie het met eigen ogen. Dan pas oordelen.

      Beantwoorden
    • oktober 19, 2020 om 19:23
      Permalink

      Als zijn iq wat hoger was geweest had hij niet vast hoeven zitten voor zo’n ‘kakkerlakje’

      Beantwoorden
      • oktober 19, 2020 om 21:01
        Permalink

        Bijzonder te lezen wat mensen hier schrijven, ongeacht of hij veel vijanden had en zelf de nodige dingen uitgehaald heeft of überhaupt probeerde een rip deal te doen is dit respectloos naar de nabestaanden! Verder vind ik het enigszins bijzonder dat er al wordt bevestigd dat dit om een rip deal gaat gezien dit nog wordt onderzocht en niet berust op feiten (Aziz kennende is dit zeker een mogelijk scenario) maar als je er niet bij bent geweest kan je hier niet over oordelen. Ik ken zowel Aziz zijn goede kanten als zijn slechte kanten en de laatste jaren waren wij alles behalve vrienden, maar zijn dood raakt mij onwijs. Zeker als ik terug denk wanneer ik hem leerde kennen op 12 jarige leeftijd. Hou het op feiten en toon allen wat respect er is al genoeg loos in deze wereld. R.I.P. Aziz en blessings voor Stef.

        Beantwoorden
        • oktober 21, 2020 om 06:58
          Permalink

          Dat zijn familie in rouw is kan me geen fuck schelen, ze hebben er ook van geprofiteerd. Kindjes maken en ze voeden is één, maar opvoeding, normen en waarden heeft hij zeker niet gehad. Geen van allen hebben dat gehad, zijn ruggegraatloze ratten die snel rijk willen worden iq van een Nike schoen, totaal geen geweten en bereid om geweld te gebruiken, altijd agressief. Familie moet zich eens gaan afvragen waar ze mee bezig zijn, ipv van thee te drinken en naar moskee te rennen. Totaal ontkennen van dat familieleden niet deugen en dan janken als ze lood volgepompt krijgen. Hoeveel levens heeft dit crapuul niet kapotgemaakt. Alle kansen in dit land moet je wel willen en verstand hebben om geluk op te rapen. Nergens zoveel kansen als in NL.Hij koos voor lood.Zal geen traan laten om hem en zijn collega’s.

          Beantwoorden
      • oktober 20, 2020 om 13:06
        Permalink

        @anoniem. Klopt. Iemand met meer ” ervaring” zou het anders aanpakken. Domme rip deal en domme reactie. Maar als je in het verleden kijkt zoals de ripdeal in Apeldoorn gemaakt door naigel F en co. Het kan tegenwoordig alle kanten op. Elke situatie is weer anders.

        Beantwoorden
    • oktober 20, 2020 om 22:31
      Permalink

      Zeer droevig voor de nabestaanden natuurlijk, echter heeft die volledig zijn verdiende loon gehad.

      Beantwoorden
  • oktober 19, 2020 om 16:32
    Permalink

    Daar ga je dan voor de aankomende 18 jaar voor moord, en dat voor 100 gram, wat een kneus

    Beantwoorden
      • oktober 21, 2020 om 00:45
        Permalink

        Pas maar op een goeie ovj kan hier een moordzaak van maken want hij zal proberen te bewijzen dat hij met voorbedachte rade op die auto geschoten heeft, hij was immers al in het bezit van het wapen!!!

        De rechter kan in het geval van doodslag een gevangenisstraf van maximaal 15 jaar opleggen. Doodslag in combinatie met een ander strafbaar feit, zoals hierboven beschreven(doorgeladen wapen) plus de handel in hard drugs, kan ervoor zorgen dat de gevangenisstraf verhoogd wordt tot 30 jaar.
        Ik denk dat het nog niet zo mild gaat worden.

        Beantwoorden
        • oktober 21, 2020 om 17:27
          Permalink

          Zelfs een pro deo advocaat weet hier wel een strafje voor doodslag uit te halen.

          Het is vrij simpel, de schutter doet gewoon zijn werk (coke) en heeft veiligheidsmaatregelen getroffen.
          Aziz knipt hem in de auto, ij een opwelling gaat hij erachteraan en schiet op de vieze ripper.
          Niks geen moord aan.
          Gewoon doodslag jaartje of 10 hooguit.

          Als het aan mij had gelegen had die jongen een speldje gekregen.
          Iedereen die een vieze ripper onder de grond dient beloond te worden.

          Beantwoorden
        • oktober 28, 2020 om 07:31
          Permalink

          Dan heb je een advocaat die zijn pro-deo papier in de Aldi heeft gekocht.
          Intentie : je gaat uit huis om 100gr te verkopen à €2xxx en voor de veiligheid neem je een stuk gereedschap mee of het nou een klauwhamer is of een raketwerper, de intentie blijft verkoop zonder hobbels.

          Als een gremlin dan je handel pikt dan MOET je optreden (de mensen met iets minder beheersing doen dat direkt en een iets hoger echelon gaat in de planning) en je advocaat kan het met een beetje kunde wegschrijven als een emotionele explosie om de dieven bang te maken.

          Aaangezien het ook nog een bekende justitie is en de mensen van de ovj buiten beeld gniffelen elke keer als er een goede bekende van het strafblad.nl sneuvelt zal het een doodslag worden van 4 – 6 jaar met als verzwarende (+2 jaar) de openbare orde en trauma voor mensen die het zagen.

          Knalde Gazi het duo stilletjes in een afgesloten ruimte op een totaal andere dag dan had je kunnen glippen op een afgestempeld ”noodweer exceskaartje” omdat je verhaal ging halen en ze met z’n tweeën waren, een zeeeeer bedreigende situatie !!!

          ad-hoc vs. een klein plan

          Beantwoorden
    • oktober 22, 2020 om 05:38
      Permalink

      Moord ? Of Doodslag moord is met een vooraf opgezet plan iemand van het leven te beroven . Onderzoek is pas gestart uit dit bericht kunnen we nog geen verdere conclusies trekken die op wetenschappelijke feiten zijn gebaseerd.

      Je kunt wel uit bepaalde onderbuik gevoelens spreken maar houd het beter bij de feiten

      Maar zolang het onderzoek nog loopt is er geen dader maar verdachten totdat het geen bewezen is.

      Zolang er geen bewijs is, kunnen we geen conclusies trekken ze kunnen door iedereen beschoten zijn of elkaar beschoten hebben (bewijze van)

      Beantwoorden
    • oktober 23, 2020 om 13:53
      Permalink

      Als je dr niets van weet.. Zeg dan niets.. Insiders weten het… Niks kneus

      Beantwoorden
  • oktober 19, 2020 om 16:48
    Permalink

    Deze zaak kent alleen maar winnaars. Aziz is van alle aardse mores af, Stefano heeft nu wellicht het inzicht gekregen een ander levenspad te kiezen, Aziz heeft de komende 15 jaar gratis kost en inwoning en de Nederlandse samenleving is zo van 3 criminelen verlost. En dat met slechts 4 a 5 schoten.

    Beantwoorden
    • oktober 19, 2020 om 16:49
      Permalink

      Ik bedoel Gazi met de kost en inwoning. Al had het net zo goed andersom kunnen zijn.

      Beantwoorden
      • oktober 20, 2020 om 05:23
        Permalink

        Een mooie opruiming voor de Hoekse waard. Jammer dat die ander nog leef

        Beantwoorden
        • oktober 22, 2020 om 15:31
          Permalink

          Wat ben jij een vieze ziel, Hugo en dat geldt ook voor al die mensen op dit platforum die hun opvatting uiten richting naar iemand die ze nauwelijks kennen, bah, bah…smerige bende vieze zielen op dit platforum zeg. Jullie tijd komt ook nog, aan DOOD zullen jullie niet aan ontkomen….vieze smerige zielen!!

          BAH, BAH..

          Beantwoorden
      • oktober 20, 2020 om 09:51
        Permalink

        Ken azis persoonlijk dat niet altijd posse tief hij heb in oudbijerland omg zat leed verdriet voor zaak zat andere heb geen medelijde met ze

        Beantwoorden
        • oktober 21, 2020 om 20:09
          Permalink

          Precies lekker voor die rat! Hoog in ze bol had hij het dat is hem nu fataal geworden… heerlijk!

          Beantwoorden
        • oktober 25, 2020 om 06:13
          Permalink

          @Jerome, is het misschien mogelijk om dit te vertalen, naar het Nederlands? Dan weet iedereen tenminste wat je bedoelt.

          Beantwoorden
      • oktober 20, 2020 om 12:43
        Permalink

        Vriend kijk goed uit wat je zeg en over wie je wat zegt als jij niet het verstand heb laat het aan André over praat niet wanneer je niet weet .
        Rip Aziz en fuckt up voor Gazi

        Beantwoorden
        • oktober 22, 2020 om 00:31
          Permalink

          Precies, laat het aan mij over; opgeruimd staat netjes met die rifratten!

          Beantwoorden
          • oktober 22, 2020 om 10:32
            Permalink

            Hoogmoed komt na de val!

          • oktober 22, 2020 om 15:10
            Permalink

            Jij zult ook nog komen te overlijden, André!

    • oktober 20, 2020 om 10:19
      Permalink

      Er is toch 1 verliezer hoor… De Nederlandse belastingbetaler die voor alle kosten mag opdraaien…. Voor de rest geen traan om laten. Eigen schuld dikke bult.

      Beantwoorden
    • oktober 20, 2020 om 19:59
      Permalink

      Soms moeten sommige dingen gebeuren??
      Bro je bent weg voor saus 100gr 3600/3700 €
      En doen op insta piraat spelen los van alles zonde man kijk hoe en voor wat je bent gegaan
      Sterkte voor de famillie

      Beantwoorden
  • oktober 19, 2020 om 19:31
    Permalink

    Eis zal 15 jaar zijn, maar uiteindelijke straf; 9 jaar.

    Goed gedrag- hij is niet gek, hij heeft een domme keus gemaakt.

    Vermindering – dagen in de rechtzaal, etcetera

    Open kamp?

    Verlof

    Vervroegd verlof.

    Alleen maar positief denken.

    Beantwoorden
  • oktober 19, 2020 om 22:44
    Permalink

    Het is zonde allemaal, buitenom dat ik het een vieze streek vind van Aziz, vind ik het ook niet het meest effectieve tacktiek om te hanteren.
    Dat kunnen ze lachen om met mensen die werken maar wat is 100 gram waard? Een maandsalaris ofzo?
    Jongens kijken te veel films en maken er helaas niet veel van.

    Wie steelt of de maatschappij bederft, heeft een grote kans dat diegene vastzit of snel sterft.

    Beantwoorden
  • oktober 19, 2020 om 23:33
    Permalink

    Wel toepasselijk die tekst bij zijn snap: “Soms moeten dingen gebeuren”. Aziz is door zijn eigen hoogmoed ten val gekomen. Het barst tegenwoordig van de jongeren die van alles willen bezitten (dure schoenen, jassen, duur kokkie, dikke bak onder hun kont, etc.), maar die te beroerd zijn om te werken. Mijn advies: begin er niet aan want het is het niet waard, die paar jaar luxe moet je bekopen met je leven…

    Beantwoorden
    • oktober 20, 2020 om 12:50
      Permalink

      Ik zeg het maar zo; deze jongens hebben meer pk’s onder hun kont dan iq in hun hoofd. En laten wij aub 1 ding duidelijk stellen. Dit heeft totaal NIKS met hun geloof te maken aangezien de meesten helemaal niet gelovig zijn; hoeren en snoeren erop los. Het is ook vreemd dat deze mensen totaal geen eergevoel hebben en altijd maar met het geloof dwepen.

      Beantwoorden
      • oktober 25, 2020 om 10:55
        Permalink

        Klopt, heeft niks met geloof te maken, wel met culturele achtergrond.

        Beantwoorden
    • oktober 20, 2020 om 13:24
      Permalink

      Wat een figuren weer. Dan die onzin over de nabestaanden. Uitzonderingen nagelaten maar de meesten in deze families doen er iets om hun kroost op t rechte pad te krijgen. Zit gewoon in de bloedlijn.

      Beantwoorden
      • oktober 21, 2020 om 01:20
        Permalink

        Hoe verzin je het! Zit in de bloedlijn! Kom op zeg!!!

        Beantwoorden
  • oktober 20, 2020 om 09:58
    Permalink

    Mensen vergeten dat het niet alleen om schutter gaat en slachtoffer….en idd zullen ze niet zuiver zijn hoe ze hun geld verdienen tussen haakjes…maar ze hebben ook kinderen familie ouders enz voor hun is dit een zware tijd leef eens een beetje mee ipv altijd maar een oordeel te hebben ….

    Beantwoorden
    • oktober 20, 2020 om 12:53
      Permalink

      De familie wist toch wel wat Aziz voor werk deed want de familie zal ook van zijn inkomen geprofiteerd hebben. Ik ken vele gevallen van hoe familie met inkomen verkregen uit de drugshandel op vakantie gaat dan wel op bedevaart naar Mekka. Dus als de familie nu treurt om Aziz is dit in mijn ogen ongelooflijk hypocriet en schijnheilig.

      Beantwoorden
  • oktober 20, 2020 om 11:56
    Permalink

    Onbegrijpelijk dat hij weg denkt te komen met zo’n actie. Na zoiets doms is het wachten op vergelding. Niemand die dat over zijn kant laat gaan. Wat had het hem uberhaupt opgeleverd? Met de opbrengst had ie een avondje de bloemetjes buiten kunnen zetten met zijn maat, meer niet. Knap gedaan guys.

    Beantwoorden
  • oktober 20, 2020 om 12:04
    Permalink

    Weer een vieze ripper minder. Hoop dat hij in zijn laatste minuten nog eens terug heeft geblikt op zijn miezerige leven als dief, oplichter en ripper en gedacht heeft; had ik het maar anders gedaan. Wat een arrogante rot-kop had hij ook. Respect voor Gazi die zich niet liet naaien. Zal wel een lange zitting worden voor hem, moord en poging tot moord, afgezien van het dealen dan nog.

    Beantwoorden
  • oktober 20, 2020 om 13:24
    Permalink

    Voordat hij dit deed had hij zelf weleens aan zijn kind/kinderen familie moeten denken dit is ze eigen schuld vieze rat

    En voor de schutter goed gedaan zo hoort het

    Beantwoorden
    • oktober 21, 2020 om 01:21
      Permalink

      Jij bent een vieze rat met een nog viezere reactie. Inhumaan noemen ze dat!

      Beantwoorden
      • oktober 22, 2020 om 14:59
        Permalink

        Je maakt je nogal druk om zo’n ripper zeker vriendjes met zo’n viezerik.

        Beantwoorden
  • oktober 20, 2020 om 14:50
    Permalink

    Al die reacties hier, te zielig te verwoorden!
    Ga nou eens wat nuttigs doen stelletjes zielige janussen die graag hun ongezouten mening willen verkondigen hier.

    Beantwoorden
    • oktober 21, 2020 om 07:10
      Permalink

      Had je ook tegen dat stuk ongedierte kunnen zeggen dat nu volgepompt is met lood. Had die beter kunnen werken voor zijn geld van 8-17 of in ploegen. Nee ipv dealen, rippen,stelen en patser uithangen. Niemand zal een traan laten alleen familie die minder inkomsten heeft, opvoeden hadden ze moeten leren, in die kringen zijn normen en waarden smerige woorden.

      Beantwoorden
  • oktober 20, 2020 om 18:14
    Permalink

    Als je geen bonen voor je Kanus Wil krijgen moet je Met je poten Van andermans spullen afblijven,.Respekt voor de schutter.

    Beantwoorden
  • oktober 22, 2020 om 00:01
    Permalink

    30 jaar cel op ze plek.

    Risico van de ripper gedood te worden. Risico van de ripper om berooft te worden. Het hier niet bij laten en iemand dood schieten getuigt van een zekere moordlust. In de zin van dat het niet in een opwelling is gebeurt maar eerder met de voorbedachte rade van “als ik wordt geript schiet ik hem dood” het afvuren van 5 kogels getuigt ook van een zekere wil te doden. Als de rechter besluit hem 8 jaar cel te geven dan kan de volgende ripper beter de dealer maar doodschieten en er vandoorgaan met de drugs.

    Beantwoorden
      • oktober 22, 2020 om 21:27
        Permalink

        Gazi gaat minimaal 15 jaar zitten.

        Man man man, voor 100 fucking gram. Kan niet anders dat hij zich kapot had gesnoven vlak voor die rip deal.

        Voor 100 gram!!!

        Beantwoorden
  • oktober 22, 2020 om 17:39
    Permalink

    @boeit niet

    Ja vrijspraak en een ferrari en villa op bahamas en rolex

    Beantwoorden
  • oktober 22, 2020 om 19:56
    Permalink

    opvallend hoeveel mensen hier een ripper gaan verdedigen.
    je kunt coke smokkelen, en dealen, daar heeft in principe niemand last van.
    maar als je het dan nodig vind om het te gaan jatten dan weet je van tevoren dat er maar 1 einde aan zit, zoals het met alle rippers uiteindelijk gaat.
    het is echt het allerallerallerdomste wat je kunt doen in het criminele circuit, drugs gaan rippen.
    wat denken ze? dat de eigenaar zegt “ach wat maakt het uit, ik neem mn verlies wel”?
    nee als je mensen gaat rippen dan sta je direct op de dodenlijst.
    status krijg je er ook niet mee, in het circuit is niemand blij met rippers, als iemand eenmaal als ripper bekend is vertrouwd niemand je en je word nagejaagd zo lang als je leeft want de beroofden geven echt niet zomaar op.
    dus denk nog eens na waarom je in hemelsnaam een ripper zou gaan verdedigen.
    vervelend voor de familie en bekenden om iemand te moeten verliezen maar het is wel duidelijk dat een ripper zijn eigen financiele winst belangrijker vind dan overleven voor familie en vrienden.
    wat dat betreft laat een ripper iedereen in de steek.
    en voor wat voor een bedrag? niks waar je rijk van word, twee jassen en 2 paar schoenen.
    en die schutter? die heeft gewoon gedaan wat iedereen doet als ze beroofd worden en een wapen hebben. dus die kun je echt niks kwalijk nemen. meeste mensen laten zich gewoon niet bestelen.

    Beantwoorden
    • oktober 22, 2020 om 21:27
      Permalink

      @eigen schuld
      Goed gezegd en verstandige tekst.
      Daar kunnen Joanne en Catfish een puntje aan zuigen.
      Heel misschien gaan hun ogen eens open.
      Ga rouwen als nabestaande maar treur niet om een ripper.

      Beantwoorden
      • oktober 23, 2020 om 00:26
        Permalink

        Laffe sukkel die dealer, wel de ripper doodschieten die hem van +\-3000 euro besteelt maar wel netjes overgeven aan de politie. Als het zo’n dapper ventje is dan had ie in vuurgevecht met de politie moeten gaan als een echte gangster. Nu gaat hij lekker 20 jaar zitten en komt eruit als een ergere mogool dan ie al was hahahahhahahah kom nou iemand doodschieten voor een paar kop. Dan moet je echt skere zijn man

        Beantwoorden
        • oktober 25, 2020 om 11:05
          Permalink

          Vees heeft te veel GTA gespeeld en met ze pielemuis lopen kloten. Ik denk dat ie snel weer boos een blikkie goedkope red bull lostrekt als hij dit leest en aan z’n acne krabt.

          Beantwoorden
  • oktober 23, 2020 om 15:59
    Permalink

    @vees ken der speklap,

    De meesten mensen (kids) met een reactie hier vind ik al nergens op slaan, maar gozer jij slaat de plank helemaal mis. “Als je een echte gangster was dan ga je een vuurgevecht aan met de politie” gaat het ? En dat is nou net het dingetje van deze site en überhaupt het internet. Elke klaploper, nietsnut met een IQ van een pindarotsje kan en reageert op de meeste banale manier, iedereen spuugt zijn gal maar maar hebben weinig feiten. Begrijp me niet verkeerd kende de beste jongens niet, dat het geen lieverdjes waren zal, daar in tegen geen euro is het waard om iemand het licht uit de ogen te schieten. Alleen werkt het anders daar beneden. Moraal van het verhaal: blijf een beetje menselijk allemaal er is genoeg ellende.

    Greets

    Beantwoorden
    • oktober 23, 2020 om 21:46
      Permalink

      @cicade 3301
      Ik kan dit wel waarderen wat je zegt.
      Is tenminste common Sense….

      Liber primus

      Beantwoorden
  • oktober 25, 2020 om 10:14
    Permalink

    Deze sukkel schiet iemand dood voor 100 grammetjes. De ripper is natuurlijk niet goed bezig, maar om iemand dood te schieten voor 100 gram dan ben je pas triest. Maar ja als je nooit meer dan €1000,- hebt verdient en je een machteloos mietje bent die niet rustig achterover kan leunen en het kan oplossen op een betere manier. Ja dan is het voor de hand liggend dat je in je gehandicapte paniekreactie, uitstapt en meer dan vijf keer schiet op twee personen. Waarvan er een overleidt. 1x moord met voorbedachte rade 1x poging moord met voorbedachte rade. Enige passende straf: levenslang. Maar dat is te goed voor zo’n idioot. Ik zie hem liever 20 jaar brommen om daarna vrij te komen en door het leven te gaan als een alcoholist en crackrokende nietsnut.

    Beantwoorden
    • oktober 27, 2020 om 15:23
      Permalink

      Beetje rare reactie terwijl u niet eens op de hoogte bent.
      Gazi is niet de schutter, en zal waarschijnlijk alleen vervolgd worden voor bezit van drugs en het voornemen dit te verkopen.
      Zijn handlanger is echter wel flink de lul met moord en poging tot moord, en zal tegen een jaar of 15 aankijken, en dat voor pak em beet 200 euro.

      Voor aziz, lekker voor hem, risico van het vak als je een dief bent als je verkeerde treft en in de verkeerde buurt ben.
      Eigen schuld en geen medelijden.

      En zijn maat is de volgende die gaat, mocht hij het overleven dan kan die beter vluchten

      Beantwoorden
      • oktober 27, 2020 om 22:33
        Permalink

        Dan bent u ook duidelijk aan het lullen én niet op de hoogte. Vrij hypocriet om dan zelf wel den gaffel los te trekken…

        Beantwoorden
  • oktober 27, 2020 om 21:01
    Permalink

    Wel.eens erover nagedacht dat het de handlanger zijn coke was en ghazi de link upp

    Beantwoorden
  • oktober 27, 2020 om 23:14
    Permalink

    @Ultimaker/Cura – GitHub

    Sommige mensen snappen niet dat ze moeten mekkeren op het volgende;

    Aangehouden Bredanaar schoot Aziz Bastam in Ridderkerk dood na ripdeal op Gazi

    Ik zei al eerder dat voor sommige de puzzelstukjes niet op de juiste plek vallen.
    ?

    Beantwoorden
  • oktober 28, 2020 om 07:17
    Permalink

    heel makkelijk: niet stelen, bij de AH word je ontslagen als vakkenvuller , op straat word je verslagen als zakkenvuller.

    Beantwoorden
  • december 17, 2021 om 02:58
    Permalink

    En ik maar lezen of er een begrafenis was of iets.
    Wilde zijn graf gaan bezoeken als het er is.. was toch een maatje van mij uit mijn kinder tijd.
    Maar ben er niet veel wijzer uit geworden van alle commentaar. Helaas.

    Rust in vrede, Aziz.
    Niemand kent jou leven dus ze mogen niet oordelen.
    Geliefd bij de meisjes was je wel! Hahah

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.