RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Voetbal

'AC Milan wil contract Ibrahimovic (39) weer verlengen'

Beeld © Getty Images

Zlatan Ibrahimovic (39) tekende in augustus een nieuw contract bij AC Milan tot het einde van dit seizoen. Nu wil de Italiaanse club alweer verlengen.

De vedette was zaterdag met twee doelpunten van grote waarde voor zijn ploeg AC Milan in de met 2-1 gewonnen stadsderby tegen Internazionale. De spits is 39 jaar oud, maar bewijst keer op keer nog topfit te zijn.

Ook succestrainer Stefano Pioli is fan. “Om een speler als hem in het team te hebben is heel belangrijk. We willen het uiterste uit hem halen.”

Koploper

AC Milan is de verrassende koploper in de Serie A. De contracten van steutelspelers Hakan Çalhanoğlu, Gianluigi Donnarumma en Ibrahimovic lopen komende zomer af. Pioli hoopt dat deze speler bij Milan blijven. “Ik denk dat Maldini, Gazidis en Massara bezig zijn met de situatie.”

“Çalhanoğlu, Donnarumma en Ibrahimovic zijn erg belangrijk voor de ploeg. De club weet dit en heeft al afspraken gepland staan om tot een overeenkomst te komen. ”

Terugkeer

Ibrahimovic keerde afgelopen winter terug bij AC Milan na een Amerikaans avontuur bij LA Galaxy. Met tien doelpunten in achttien competitiewedstrijden had Ibrahimovic vorig seizoen een belangrijk aandeel in de plaatsing voor Europees voetbal.