KOZP: 'Ook grijze piet is racistische karikatuur' (lc.nl)


,,Vaak behoudt ook de grijze piet rode lippen en een ‘afro’-pruik en past deze variant perfect in het rijtje van de zwarte en bruine pieten’’, schrijft KOZP in een statement. ...

door Schildpad in Binnenland  ·  43 Reacties

  • 14
  • 862x gelezen
Reageer met een Emoji
3
1
31

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Jerry je ben een

2
1 RonMVV

Daarom is het een stuk makkelijker om hem gewoon Zwart te houden einde discussie.
En als die K.O.Z.P zeikerds nu nog steeds moeite hebben met slavernij moeten ze in Arabische landen gaan klagen daar doen ze er nog steeds aan in Nederland is dat niet meer actueel.

0
2 welofniet

O wat een slachtoffers die grote woorden gebruiken die smadelijk zijn. Alles dat hun niet bevalt is racistisch. De Antilliaanse drugsdealers in de hoerenbuurt van Leeuwarden zeggen ook altijd dat de politie racistisch is als ze opgepakt worden.

3
3 vandaagffniet

Gewoon Zwarte Piet !!!!! Heb er nog nooit iets racistisch, zwart minder dan wit oid, in gezien en laat me dat ook echt niet door een ander aanpraten.

1
4 Silwol

@2 Jerry zal daar niet zo snel naar toe gaan want daar zijn ze zo klaar met zo'n klootzak.

1
5 niet-alles-geloven

Alles is racisme, wiskunde is racisme, melk, moorkoppen, de Kleine Zeemeermin, 9/11 bellen, en ga zo maar door. Het is kortom ondoenlijk racisme uit te bannen. Beter geen pogingen meer te ondernemen dus!

1
6 greenmango

Straks alleen nog maar "white face".
Oh wacht , dan komen de clowns aan de beurt.

1
7 Schoongenoeg

heel Nederland vol met witte Pieten is mijn voorstel. geen gezeik meer over racisme/discriminatie

11
8 Roomboterbabbelaar

Zoals voorspelt heeft het totaal geen zin om Zwarte Piet af te schaffen want dan gaan ze gewoon weer op zoek naar iets anders om blanke mensen te beschuldigen. Net als de NSB alles aangreep om Joden zwart te maken zal KOZP alles blijven aangrijpen om blanken mensen zwarte te maken. En dat stop je echt niet door te gaan knielen en toegeven. Dan maak je het alleen maar erger.

2
9 Reconquista

We kunnen er alles van vinden maar feit is dat KOZP de ene na de andere overwinning boekt. Dat komt doordat de gemiddelde Nederlander de ruggegraat heeft van een weekdier.

3
10 Spraypaint

* Verwijderd door de redactie *

11 beertje36

@9 Als ze alle medewerkers van Sinterklaas zwart maken, is het probleem opgelost question

1
12 Belazerd

@10 helemaal mee eens. De politiek staat er ook achter hoewel ze absoluut niet tegen zwarte Piet zijn natuurlijk. Door de sympathiseren met gasten van tuig als KOZW, hopen ze stemmen te winnen van mensen met niet westerse roots want daar bestaan de linkse partijen door. Ze weten donders goed dat KOZW juist hetgeen is wat racistisch is en niet Zwarte Piet maar het is de politiek alleen maar om macht te doen, nergens anders om.

2
13 Dignes

@11 Oh maar er absoluut een soort van burgeroorlog van uiteindelijk ben ik bang. Ik hoop het alleen niet mee te maken en hoop dat de regeringen er iets aan gaan doen voordat het te laat is.

1
14 Dignes

@12 gewoon negers als Zwarte Piet inhuren. Ik weet zeker dat ze zat liefhebbers er voor kunnen vinden want niet iedere neger is tegen ZP namelijk. Het zijn alleen de parasiterende zwarte losers.

1
15 Dignes

Alle subsidies stop zetten van kozp en aanverwante clubjes.
Dan hebben ze geen poot meer om op te staan.

2
16 Marrie

@12 question question

1
17 Olivina

In Qatar is nog een niet gesubsidieerde wereld te winnen voor dit soort misgroeiers!

1
18 Hannie1

#13 KOZW moet natuurlijk KOZP zijn.

2
19 Dignes

@13 De grote meerderheid van de zogeheten niet westersen heeft geen problemen met de Zwarte Piet figuur alleen onder het negroïde smaldeel vind je tientallen procenten die zich er tegen keren.

1
20 21st Century Guy

@10 En dat komt dus door de macht van de media met name de NPO. Als zij iets vindt dan wordt dat gelijk in heel Nederland onder de aandacht gebracht. In dit geval blijft de NPO de tegenstanders van zwarte piet steunen (door BN-ers aan het woord te laten om hun afschuw over zwarte piet te kunnen etaleren en voor de voorstanders laat de NPO veelal de minder goed bespraakten aan het woord komen) en voorstanders belachelijk maken alsmede ze weg te zetten als racisten etc.

0
21 ThWil

Kick Out Zeur Pieten!

3
22 Arkan

Meneer frituurpan, mogen wij vaststellen dat u ook een karikatuur bent ?

8
23 The Basher

@23 Deze man valt onder de noemer "kleurendove zwartkijker en kleurenblinde eikel"
Gesteld iemand komt met een donkerpaarse piet. Zeker te weten dat onze niet geliefde Ghanees daar door zijn kleurenblindheid ook weer een connectie met de kolenkit in ziet..............

4
24 The Basher

Heb besloten dat dit de laatste keer is dat ik een bericht over dit onderwerp lees. De een snijd het hoofd van een leraar af en de ander schopt zwarte piet in zijn gezicht. Heb daar geen zin meer in.

2
25 Ceesje

kristus wat een strontvervelende zeikers.
rot op, ga naar een land waar het jullie wel bevalt. of zijn jullie nergens meer welkom?

4
26 120db

Ik ben er klaar mee, ik blijf niet aan de gang. Het wordt tijd te gaan matten met KOZP.

2
27 Bakgraag

Het bestaan van KOZP is een belediging naar de Nederlandse bevolking. Ontzeg die club elke subsidie. Tijd van pamperen is over.

1
28 sparta

Bepaalde types zeuren hier meer dan kozp tuig...

Stelletje hypocrieten...

9
29 MaxVerstappen

Ga lekker naar Amerika en mekker daar over de hulpjes van Santa Claus.
Of zet je eens op dezelfde manier in tegen de moordpartijen die de snel aangebrande mosjes plegen om een plaatje. Ik ben er zo klaar mee, wél van je Nederlandse paspoort profiteren (als het uitkomt in jou straatje) doch niet van de Nederlandse normen, waarden en traditie`s
genieten Ga dan heen naar het land van je dromen. En hou op met je gemiep. Punt.

1
30 lizzy

* Verwijderd door de redactie *

31 Kroonluchter

Laten we eens naar het positieve kijken.
Is de naam Piet niet geweldig gekozen?!
Jan en Piet, dat zijn wij allemaal...................

1
32 eh

Er is ook een sportprogramma waarbij je continu een bardame bezig ziet met het opwrijven van glazen............ik vroeg me af of daar al iets over gezegd was?

1
33 eh

Ik weet trouwens niet meer welke zender dat was?.... FOX ?

0
34 eh

Zullen we ons dan maar gaan verkleden als KOZP figuren???

1
35 Topperz

Nog even en alles met rode lippen moet uitgebannen worden volgens KOPZ ...
Wanneer gaat normaal Nederland zich nou eindelijk eens ontdoen van deze allochtone cultuur terroristen en hun promotors als de NPO die kennelijk niets anders voor ogen hebben dan wiggen drijven in onze overdreven tolerante samenleving?
In maart kunt u het verschil maken!

1
36 logikus

Ze hebben gelijk. Het ziet er weer uit als een zielig compromis voor de volwassen kinderzieltjes, die maar geen afscheid kunnen en willen nemen van de blackface. Flikker op, doe gewoon roetvegen en leuke kleurtjes.

Weerbarstig boosvolk dat een ander geen genoegen gunt (vooral als ze niet wit zijn.) hoef je ook niet tegemoet te komen.

Volgens mij was dit feest voornamelijk bedoeld om kinderen blij te maken. Maar nee, volwassenen willen ZWART zien.

1
37 Biesbush

Er zit geen racisme in de traditionele Sinterklaasviering. Dat laat ik mij door niemand aanleunen.
Voor hen die daar grote moeite mee hebben, troost je iedereen heeft wel ergens moeite mee.
Maar gefeliciteerd hoor KOZP drammers, het is jullie gelukt om een diep geworteld traditioneel feest te besmeuren met abjecte aantijgingen en het kapot te maken. Ik wordt kotsmisselijk van dat gezeik rond het Sinterklaas feest. Rot op uit MIJN land waar ik dit feest decennia lang vierde zonder een enkele gedachte aan jullie stokpaardje 'racisme'. Ga ergens anders hobbelen.

4
38 Hendrianus

@37

De kern is dat ik mij geen racisme laat aanleunen en moet toezien hoe een kleine groep drammers een traditioneel kinderfeest kapot maken. Nog even en de schimmel van St Niklaas moet in regenboogkleuren. Ik ben dit gezeik kotsbeu.

2
39 Hendrianus

[Wij werken graag met intochtcomités en gemeenten samen om een volwassen keus te maken voor een feest waar alle kinderen aan mee kunnen doen.’’]

Jullie hebben eerst een feest verpest en Nederlanders voor racisten uitgemaakt en nu gaan jullie bepalen hoe het verder gaat? Diegenen die jullie daadwerkelijk uitnodigen beschouw ik als landverraders.

3
40 Hendrianus

Uit het artikel,
["De mogelijkheden die mensen aangrijpen om een racistisch feest in stand te houden zijn gênant en tonen aan dat men het uitbannen van racisme niet serieus neemt.’’]

Er valt in het Sinterklaasfeest geen racisme uit te bannen want het zit er niet in. Hoe hard jullie ook je best doen om dat in mijn hoofd te planten het gaat je bij mij niet lukken.Helaas is jullie dat elders wel gelukt. Geniet er maar van dat zwakkelingen bezwijken onder jullie bullshit.

2
41 Hendrianus

Kijk nou eens wat een mooie kleding Zwarte Piet heeft. Dat hadden zwarte slaven toch niet?

1
42 Reagurius

Ik zag die grijze piet op tv; leek wel op een overleden alcoholist zo grauw... Doe of allerlei kleurtjes of stuur ze met pensioen, dit wordt niks zo.

1
43 Frangipani

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@30 Nee joh, dan hebben ze je waar ze je hebben willen. Je ziet toch dat het altijd dezelfden zijn die het leuk vinden te porren? ...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Defcte burger
Mike Pinder, medeoprichter The Moody Blues, overleden

Dank voor je/jullie heerlijke muziekM̤o̤o̤d̤y̤ ̤B̤l̤ṳe̤s D̤a̤ys Of Future Pa̤ss̤ed https://youtu.be/uZCzH8q1hcY...

1 minuut geleden geplaatst door Defcte burger

Benzardi
Mike Pinder, medeoprichter The Moody Blues, overleden

Op deze site is hij al 5x overleden 😁...

2 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Bop
Vandalen slaan erop los in kabouterbos: ‘De tranen stonden in mijn ogen’

@5 Je vroeg ernaar. ...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@23 Ik ben weg, voorgoed.Nooit wordt degene aangepakt die begint. ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Benzardi
Vandalen slaan erop los in kabouterbos: ‘De tranen stonden in mijn ogen’

@4Die conclusie had ik ook al, zoals je kon lezen...

4 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Bop
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

@13 Hoezo "dat weet jij inmiddels ook"?...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

Marrie1
Vermiste 35-jarige Stadjer is in goede gezondheid aangetroffen

Mooi zo....

4 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bop
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@5 Als je je normaal gedraagt blijkbaar niet. ...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Bad Uncle Sex VideoDesi Aunty Boobs SuckingStealth FuckersDesi Cam VideosPasn Shop PornBeauty Dior AnalSex ChattingDownload From EpornerLucky Starr PornSasha Barrese NudeXxx ArkestraTop Best PornHuge Boner초코밀크 신상 일베Sex ShemaleGifl PornGujarat Ka Sex VideoIndian Hot NudeMarwadi Xxx VideoApplication PornhubDiamond DollTamil Online Sex ChatReal Life Porno 19: Special Part 2: Ria SunnPsycho Thrillers PornSelti SweetBaap Aur Beti Ki Chudai VideoDiaper Punishment PornRastyblacksViva VanessaBusty Asians RedditFake Nudes Of CelebritiesLily Lou PornPoren HupKarisweetsTitty TorturePorndeoXxnx Desi MmsPron PositionReshma Xxx VideoAssam SxxAlison Rey LesbianRate My Pussy.Chochox.comA.v.4usAdution PornMallu Aunty SecDaddy CrushIndo SexZartprickelnd PornSxx Video ComDesi XxcMonster Girl LabyrinthFree No Sign Up Porn GamesVer Vídeos De PornografiaFada DosexoBittu SexHypno SexBengali Sex DanceBalire IvoryNude In Public DaresVídeos Pornôs GratuitosLeaked Celebs NudesBlackqmbushLilmisschanel PornXxx Village HindiBollywoodsexvideoIndian Boss SexHot Wife Web SeriesCuddling XxxThroat Goat PornGrandson Grandma PornSucking On A Chili DogIndian Por HubAmouranth O F LeakNude Of CelebsMusas Brasil NuaChrisina Khalil NudeThandie Newton NudwBeta Maa XxxThrud God Of War PornHenraitecaHentay GifJill Taylor XxxSusanna Gibson NudesKorean Sex Hd VideosCelebrity Nude WorldPussyholeNaughty AmericavrNude CelsbsGenie Exum NudesHollywood Movie Porn SceneBengali Panu VideoAmaranta Hank PornPorn CoThat Porn GuyXhesterJavporn UncencoredBandes Dessines ErotiquesPelis EróticosGay Black Men Having SexLaya RaeDiamond Doll NudeGay Men In NudeBbwtransBlurred Lines UncensoredDesi Biwi Ki ChudaiFat Hairy VaginasXxx Nadia AliRiding Sex VideosOdia Sex AudioSex With Dotted CondomStep Mom BjG E Hentai FrenchMaeurn SmilesMiniblondieSari PornHindixxxmoviesVrign PornHuge InsertionJaney Jones PornFipfapEbony Porn SiteFree Pron HubAcompanhantes MulatasTwinks TubesDeep Throat Linda LovelaceAna ManciniJaime Pressly NudaOutside XxxBoob DropsAv4 USankaku ChanelLois Lane PornVannesa VidalAnnabellastar Porn PiicturesShane Diesel Sex VideoWww Sex Videos MalayalamHentai EToropprnoMovies With RealsexSnake In PornForced Rough PornNaked Mexican MomsFrench Hentai ScanPornogay AsiáticoNatalnya LeakedSaggyboobsChina Ki Sex VideoIndian Painful Sex VideosMomold Com