AFP
Volledig scherm
© AFP

Tienduizenden Fransen op straat om onthoofde leerkracht te eren

In Frankrijk zijn tienduizenden mensen samengekomen om Samuel Paty te eren. Hij is de geschiedenisleerkracht die vrijdag door een terrorist onthoofd werd. Op de Place de la République in de Franse hoofdstad Parijs alleen al verzamelden duizenden sympathisanten.

5 reacties

  • Ronald Beintema

    4 jaar geleden
    Ik kom zelf uit het onderwijs en dit raakt mij gewoon verschrikkelijk hard.....Frankrijk gaat keiharde maatregelen nemen om extremistische moslims die het westen haten (maar niet het gratis geld!) uit te zetten! Dit MOET in heel Europa gebeuren! Het wordt voor leraren steeds moeilijker om les te geven  en je  kennis  en enthousiasme over te brengen met dit soort mensen in de klas. We moeten opkomen om de goedwillige westers gezinde mensen weer op te leiden! Mensen die het westen haten, uitzetten
  • Veronica Voorhelst

    4 jaar geleden
    Eigenlijk zou iedereen als protest die cartoon aan zijn raam moeten hangen. Maar ik doe het niet, omdat ik het smakeloos en respectloos vind. Ieder zijn gedacht, maar dan moeten ze ook de ideeën van anderen tolereren. Als anderen met Christus lachen, onthoofden Christenen hen toch ook niet.
  • Michel Lauwens

    4 jaar geleden
    De politiek gaat het zo ver laten komen dat het volk gaat in actie schieten en dan zijn we goed vertrokken....
  • Nicole Jacobs

    4 jaar geleden
    Nog maar eens een bewijs hoe beu de bevolking het is ! Wie zich niet kan vinden in het land waar hij zich in bevind ! Rot op dan !
  • Christiaan GOETHALS

    4 jaar geleden
    Men zou moeten beginnen met het terugzenden van alle familieleden van de dader naar het land van ontvluchting . Dan zouden ze eerst eens nadenken en potentiële daders op deze manier trachten te beïnvloeden.