Geloofwaardigheid koning en premier loopt deuk op door coronablunder (ad.nl)


Een publicitaire stommiteit was het, de vakantiereis naar Griekenland van het koningspaar. Op een uiterst pijnlijk moment hapert de politieke antenne van Willem-Alexander, voor het eerst in zijn regeerperiode. Premier Rutte is verantwoordelijk en krijgt een deel van de imagoschade op zich. ...

door Havermout in Binnenland  ·  49 Reacties

  • 12
  • 651x gelezen
Reageer met een Emoji
1
4
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Mja... mensen hebben het gehad met het koningshuis. Alleen de elites willen het nog hebben.

4
1 smurf

Rutte zal op de bekende manier zich ook hier weer uit weten te kletsen, het woord niet handig zal vallen en al snel erna zal alle kritiek verstommen...mocht het tijdens het vragenuurtje plaatsvinden kan het zijn dat hij de vele vragen op een snel moment niet leuk meer vinden en kribbig worden en kun je hem zien denken hou jullie bekken eens.

2
2 Voorzittershamer

Dit is geen blunder, maar gewone minachting naar het volk toe.
En is hij nu al terug ?

3
3 Marrie

Wat het ntuurlijk is .. die Oranjes hebben een hele villa met strand voor zichzelf als ze op vakantie zijn en komen met verder niemand in aanraking. Ook als ze thuis zijn zitten ze op hun eigen landgoed. Ze leven als het waren altijd al in een bubbel.
Op die manier kunnen ze dus ook geheel veilig op vakantie, iets wat de meeste normale mensen zich (helaas) niet kunnen veroorloven.
Dat ze terug zijn gekomen is pure symbool politiek ivm het sentiment wat er onstond, ze hadden eigenlijk prima hun vakantie kunnen vieren. question

13
4 Schildpad

Het was een beetje dom.

3
5 Uitede aka Espede

Wel grappig om te zien dat mensen zich hier nu zo druk om maken .... en om een hele hoop andere zaken rond die familie niet. ^^

7
6 Schildpad

Een deuk ???? Die, in dit geval genoemde deuken, worden binnen de korste keer weer helemaal recht gel*ld !!

@3
Denk dat men eerst alle vliegtuigspotters aan het verwijderen nog is voordat geland wordt.
De royals moeten op niet nog meer sulligheden betrapt worden. :-/

2
7 Tante Annie

@2
Rutte wist er van maar hij zal zich er weer uit lullen.
En de Koningin / Koningin en prinsessen hebben gewoon schijt aan het volk.

1
8 Interessant

@7
Het zouden mooie beelden kunnen zijn, eerst zien we dat het regeringsvliegtuig richting Griekenland verdwijnt, en dan (1 dag ? ) later dat ze het terug komt, en het gezin uitstapt.
Maar misschien blijven ze gewoon stiekem in Griekenland, want Willem zal wel te koppig zijn om zijn minachting richting het volk, onder ogen te kunnen zien.

2
9 Marrie

@4 U snapt er waarschijnlijk er geen ballen van wat u verkondigt hoog geplaatste hebben nu eenmaal een voorbeeld functie de bevolking moet zich aan de regels die hen wordt opgelegd en zij niet.

1
10 Billiger

@10
Dat is er een beetje in aan het sluipen de laatste tijd, maar eigenlijk staat de koninklijke familie natuurlijk mijlen ver van het plebs, en ik vraag me echt serieus af of ze hier wel een seconde bij stil hebben gestaan ...

0
11 Schildpad

Wat wil je, Willem Alexander weet dat het corona virus fake is, denken alle corona gelovertjes nu echt dat W.A, zijn gezin willens en wetens aan een dodelijk virus bloot zou stellen, hij zei het trouwens zelf, corona dat is fakenieuws.
Eigenlijk is hij gewoon een geschikte peer, hij heeft het binnen de mogelijkheden die hij had een paar keer uitgelegd.
1 Niet normaal noemen wat niet normaal is.
2 Corona, Fakenieuws,
3 En nu laat hij zien dat je gewoon in Griekenland vakantie kunt gaan vieren.
En ik had altijd de pest aan het koningshuis.
https://www.nieuwskoerier.nl/news/742836-duitse-media-geeft-toe-corona-is-een-hype

8
12 Sarcoff

@5 Een beetje dom? Het was heel erg dom.

1
13 benbenieuwd

@4
Je begrijpt het niet. Solidariteit en 'samen eruit komen' vergt dat juist de Koning het voorbeeld geeft. Dan doet het er niet toe dat hij corona veilig bezig is. Dat wordt van elke Nederlader gevraagd plus het aantal bewegingen zoveel mogelijk te beperken tot de hoogst noodzakelijke. Het gaat er dus niet om of het voor WA prima kon, corona wijs, maar wat voor indruk dit bij het NL volk achterlaat. Dat weten we inmiddels en de schade aan het imago van WA, Maxima en Rutte is niet gering.

4
14 Hendrianus

@12 WA zei gekscherend dat het fake news was, gewoon een sarcastisch grapje.

1
15 Scrow

Ik heb op een andere draadje dit eerder al gepost.
Natuurlijk wist Rutte van de Griekse trip van het koningshuis. Ze hebben hem eerst om advies gevraagd en Rutte zei dat het prima was met de mededeling prettige vakantie. Hij houdt altijd de hand boven hun hoofd. Of het nou gaat over het Kroondomein in Apeldoorn. Een zaakje dat behoorlijk stinkt wbt het onterecht sluiten van de poorten en ontvangen subsidie. Renovatie kosten van het huis van de Oranjes dat uit de pan is gerezen etc. etc. Rutte zwijgt in alle talen. Het is een premier die gevoelig is voor zaken die niet deugen. Iemand die toch gevoelig is voor fraude en dat is niet goed voor onze nationale veiligheid.

Een premier hoort niet in mee te gaan met zaken van het Koningshuis die strookt met het fatsoen en het nationaal belang. Ook blijkt Rutte gewoon heel vaak niet zo nauw te nemen met de waarheid en liegt hij soms gewoon met een gestreken gezicht keihard in de camera. Vooral ook als het gaat om financiële aangelegenheden o.a. ook van de Oranje families. We kunnen gerust stellen dat Rutte vaak een oogje toeknijpt als het gaat om financiële malversaties van de Oranje families en multinationals. Hij blijkt zijn hele ambtsperiode gevoelig te zijn voor fraude. De Chinezen, Russen maar zeker ook de Amerikanen kijken ook mee een en zijn altijd wel geïnteresseerd in de integriteit van Nederlandse politici. Als je niet zuiver op de graat ben en niet integer dan laat je ook aan hen blijken dat je open staat voor corruptie. In die zin is Rutte een gevaar voor onze nationale veiligheid. Wie zegt dat hij nooit omgekocht is? Sommige politieke beslissingen die Rutte genomen heeft kunnen we toch wel raadselachtig noemen.

1
16 Virus

@14
Denk jij dat het koningshuis in de basis solidair is dan?
Zoals ik al stel, dit was pure symbool politiek ivm zeikende onderdanen.

0
17 Schildpad

Vervolgens gaat men excuses aanbieden voor de veroorzaakte commotie. Niet voor de foute beslissing. Heel vals en laf!

0
18 schrootflint

@16
Precies, die Oranjes hebben er schijt aan, en meestal zorgen z er wel voor dat alles buiten het oog van de onderdanen gebeurt, behalve bij de vastgestelde persmomenten.

0
19 Schildpad

* Verwijderd door de redactie *

20 Prikkebeen

Het lullige van Rutte is bovendien dat Hugo de Jonge als vice premier voor gek stond omdat hij van niks wist.

0
21 bromtol

@18
Ik snap dat vanuit die hoek wel. Die mensen weeten toch absoluut niet wat er onder de bevolking leeft en staan daar ook ver boven.
Laatst nog met die uitkering van een van die dochters ... daar schamen ze zich echt absoluut niet voor.
Ik zelf ben al decennia voor het afschaffen van die hele Oranje poppenkast.

0
22 Schildpad

* Verwijderd door de redactie *

23 Prikkebeen

@15 Vandaar dat hij zei, niet normaal noemen wat niet normaal is.
Hij heeft eigenlijk al te veel gezegd en gedaan wat niet mocht.
Het zal mij niet verbazen indien het hem de kop kost.
Maar hij heeft ons op een subtiele manieren gewaarschuwd dat we belazerd worden.
Meer kon hij niet doen in zijn functie.

3
24 Sarcoff

@21
Wat is dat voor een busje op jouw profielfoto?

0
25 Schildpad

Ik snap het probleem niet. Die mensen vliegen toch privé. Ze hebben hun eigen villa daar. Laat die mensen lekker genieten.

7
26 Yizzle

@23
Nee natuurlijk niet : D
Maar ik ga gewoon zelf naar de supermarkt enzo. Ik heb ook geen enorme landgoederen met bewaking en laat me niet in geblindeerde limosines of privévliegtuigen vervoeren ...
Snap je het verschil?

0
27 Schildpad

@24 Het was een grapje van hem, meer niet. Als dit echt het grootste geheim ter wereld was hadden ze het zijn kinderen niet verteld, lijkt mij question

“ niet normaal noemen wat niet normaal is“ is ook een hele vrij normale opmerking wat niets zegt over het virus. Ik vind ook niet dat hoe we nu leven normaal moet zijn.

1
28 Scrow

@26
Dat zei ik ook al @4 .
Er zijn genoeg andere zaken rondom die familie waar je je druk over kan maken : P

0
29 Schildpad

@16 Rutte doet even weer een plasje en morgen staat hij er weer.nu al ruim 10 jaar.

0
30 Billiger

@3 Het vliegtuig wel.
Of zij er ook zijn is nog niet bekend,
Misschien is t vliegtuig wel leeg teruggevlogen,ojee.....begin ook al te complotteren!

0
31 Hannie1

Koning Wimpie en die Mark Rutte neem ik al tijden niet meer serieus. De geloofwaardigheid is bij mij totaal verdwenen.

1
32 Eric

Dat de koning op vakantie gaat zal me een biet zijn. Hij zit op een veilig landgoed dus een besmetting zal hij niet oplopen net zoals dat niet aan de orde zal zijn als hij met de familie in het regeringsvliegtuig zit.
dat vliegen in het regeringsvliegtuig zit mij wel dwars. We moeten de CO2 omlaag zien te brengen, regeringen zijn voor de greendeal en het linkse afval heeft daarin natuurlijk het hoogste woord. Hoe kan dan de koninklijke familie nota bene met een paar man het regeringsvliegtuig gebruiken om op vakantie te gaan? (uiteraard betaald door onze belastingcenten) Dat vliegtuig vliegt 4 keer want ze blijven daar niet wachten totdat hun vakantie voorbij is. En dan moeten wij, als voetvolk, minder vliegen en de trein nemen binnen Europa? Hoe fucking geloofwaardig ben je dan nog als regering? Dus het milieu maakt ze niet uit en bewezen wordt hiermee weer eens dat het ze alleen om het verdienmodel gaat. Ze kunnen de tering krijgen, inclusief die koning terwijl ik vroeger best koningsgezind was.

3
33 Dignes

@16 Niets aan toe te voegen!!!

2
34 Dignes

@31 Dat is wel zeker.

2
35 Dignes

@25 Piaggio Porter ( Daihatsu Hijet model ) Leuk man, 10 jaar in gereden

0
36 bromtol

@36
Ik houd wel van kleine busjes, Heb zelf een Mitsubishi l300 4x4 camperbusje. Ik vind het een helemaal geweldig ding, kom er overal mee : )
Maar nu heb je geen busje meer?

0
37 Schildpad

@37 Eh Nee, had hem te veel voor een ander, kan je dit en dat eens, mag ik busje eens, enz enz, vandaar dat ik nu een mini heb !!

0
38 bromtol

@38
Haha ... ja daar kan ik me wel iets bij voortellen. Met een camperbusje heb je daar niet zo veel last van gelukkig : )
Oude of nieuwe mini?

0
39 Schildpad

@39 Voor camper was ie wat klein, heb nu een nieuw model mini cooper met 2 van die achterdeurtjes, en daar gaat bv geen vaatwasser in.

0
40 bromtol

@40
Had eigenlijk gehoopt dat het zoiets was:

Maar gewoon een nieuwe dus. Niet echt mijn ding.

0
41 Schildpad

Huh ja das wat wij hier een ECHTE mini noemen !

0
42 bromtol

@20 Hij zegt het zelf, en hij heeft nog gelijk ook.

2
43 Sarcoff
44 Schildpad

Zeg waarom wordt het koningshuis zo aangevallen de laatste tijd? Ligt het soms een pietsie dwars op de agenda van de VN? Nog even en Willie wordt samen met z'n hele harem met pek en veren en al NL uit gejaagd.

0
45 Ness

Weg met het koningshuis!!

0
46 Topperz

Als het erom gaat laten WA en zijn familie zien hoe ze ECHT denken over het Nedderlaanse klootjesvlolk.
Ik trap niet meer in die "vader des vaderlands" act van hem.

0
47 skapoe

Een keer een lintje door knippen meer zien we niet van WA.
-nep betrokkenheid heet dat, immers elk jaar vangt ie meer belastinggeld, en onkosten die WA zelf moet betalen laat ie de Staat voor opdraaien.
-het is een zielige kniepert......
-en geen signaal in de corona tijd dat hij ons als burgers een warm hart toedraagt, nee juist niet, lekker op vakantie gaan en het land ontvluchten.....

0
48 Goldrush

hun rust moment is anders gelopen; het is heel lekker weer in Griekenland. Het was een heen en weer gevlieg van/naar Griekenland en Rutte zweeg en wist niet of toch wel ?. WIJ weten het wel... - Alex en Máxima bij de paus in juni 2017 (O-show #01) - YouTube
- bezoek van Alex en zijn achter-achter-achter-achternicht Máxima ..WAREN/ zijn familie van elkaar voor hun geboorte....

1
49 flessenhals

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rooibos
Muziekdraadje

@2912Sterkte Nighthawk... Astrud Gilberto - Misty Roses ( 1967 )https://www.youtube.com/watch?v=xtzmox-D4Hs...

3 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Zie Hier
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Inderdaad Sywert is zo glad als een aal!...

7 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Je moet toch wel een enorm bord voor je kop hebben als je denkt zoals die linkse idioten van de Timmermansclub!Er is geen mens met gezond vers...

9 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Kweekvleeskoningin Ira van Eelen proeft eerste worstje: ‘Oprecht heel lekker’

Sorry maar ik moet er niet aandenken om zo n chemische worst naar binnen te werken hetzelfde geld voor die niet te pruimen vegan rotzooi!...

14 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Roddelen onschuldig? ‘Helemaal niet’, ook dat valt onder pestgedrag

De grootste pestkoppen zijn meestal directeuren van de bedrijven zelf. En volgens mij maakt het ze niet uit hoeveel geld het het bedrijf en de m...

17 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

@2 Nou ja... Het is vervelend dat hem dit is overkomen. Maar veel meer dan hem die lijst halen, is niet nodig. En natuurlijk doorgeven aan ander...

32 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

@1, @2,Inderdaad....

37 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Uitgaande van hetgeen in het artikel staat heeft dit veel weg van 'Kafka' en van '1984 van Orwell'.Rehabilitatie is volgens mij aan de orde....

39 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Het gaat om belastinggeld waar niet zorgvuldig mee is omgesprongen. En dit is niet het enige bonnetje dat zoek is geraakt. ...

39 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Te lezen zonder paywall op de website van NRC zelf:https://www.nrc.nl/krant/2024/04/19/#101...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Asian PoenVicky Stark NudLia Lovely BangbrosTape BondageOdisha SexPorn Story In MarathiPassiobate PornVangla Choti GolpoLink Nude69xxxBarazzers MomAlbenian PornHottest Japanese Porn StarLaney Grey PornCharlette Mckinney NakedStripe Club PornKagney Linn Carter PovBestmom PornAnal Nasty PornX Videos Cheating WifeLatest Sex Videos IndianPorn Star Cherokee DassMen Eating PussErotic BliwjobSoap2day.ciomRekha Ki SexyRandihindiSouthern Hospitality PornBaddehubWife Lovers ComMature Porne VideoStocking SexAndrea TeenyDad Abd Son PornWife FootjobLesbian Porn Videos EbonyFreeporn XxxTitties TumbirPorn Boobs HdBhabhi Ki Chudai Bhabhi Ki ChudaiIndian Hot Web Series DownloadNude HeadshaveSex Yoga Video HdAdam4afamHairy Men NudeShinbysaysAva Adams PornNude RappingNympho AnalNaked ClebertiesAloha TubeGia CrovatinRegan Foxx PornTits In FaceBeast Tamer HentaiInterracial XxxCherie Deville HotPossessionhentaiBiguzNative NudeZoo XnxxxStory PornHomemade ThreesomesGgw LesbiansPorn In Gta VIncredibles Cartoon PornHd Porn.92Hub Porn SiteYasmine Lopez Onlyfans LeakedSex Video Hindi Mai Sex VideoPhimseShakeela Sex PictureDesi Saree Aunty SexCeleb PornfakesCogiendo AbuelaCartoon Wali Sex VideoIndian Desi Bhabhi Ki ChudaiBeat Onlyfans LeaksHajb PornMature MasterbatingGirlsdoporn DeletedHottwst PornCumlouderسكس طرتونFutanarEmily Deschanel NakedNadya Nabakova PornSon Massages Mom PornPorn EspañolTukifclubSnapchat NudezHot MilfsAngela White All VideosBusty Asian MilfRobda Rousey NudeDesi LaudaHot Sex How To Do ItLovelylo NudeJapnese Xxx MomIndian Mom Son PornBronde PornGirls Rush HentaiNegras Culonas PornNika NoireBeeg Mom ComChaturbate FrFrist Time Lesbian PornNaked Transgender WomanOdia Hot Sex VideoLadiesexposedHappy Ending Massage VideoBangla Lokal XxxWww Indian Hot Girls ComKochi Magir GudHadiya HoneyLivenude EuMom Sucked MeWatchhimfuckAnimehentai MangaIggy Azela Onlyfans LeaksTeenass PornPorn FantasyAmber BachTspaygroundHentaila ComPhoneporn GamesHentaitagsIxxx WwwEmma Hix NudeLeesbian XxxDsisexMegaculomodelsZoo SexTaimanin UsagiMochipaipaiSexmoviXxx Hot MarathiSexvideos LoveWomen Jerking Off MenHanime..Pornhub ComcAsian PorneBi OrgyRobinwright NudeXxxx Video GamesCid PornHot Sexy Aunty SexXxx Com Hd New91 短视频Game Of Nudes