Marc Noppen.
Volledig scherm
Marc Noppen. © UZ Brussel

Marc Noppen (UZ Brussel): “Jongste coronapatiënt op intensieve zorg is vier jaar oud”

“Onze jongste coronapatiënt op intensieve zorg is vier jaar oud.” Dat vertelde Marc Noppen, CEO van het UZ Brussel, in De Afspraak op Canvas. “Dat is heel aangrijpend, ook voor ons personeel”, aldus Noppen.

5 reacties

  • Nicole Borremans

    4 jaar geleden
    Ik blijf me afvragen hoe raar en absurd het is dat er nu plots totaal GEEN verkoudheden e.a.virale of bacteriële infecties meer zijn!!Wij komen zelfs op een wachtlijst om in november onze jaarlijkse griepspuit te krijgen...Het is dus AL Corona wat de klok slaat.Ik heb veel respect vr Dr.Noppen die onder bedekte termen gisteren in De Afspraak toch probeerde duidelijk te maken waar de échte pijnpunten zitten maar of een rode minister van VG een kat een kat gaat noemen en aannpakken betwijfel ik!
  • Jurgen Herbert

    4 jaar geleden
    Triestig gesteld met al die politiekers die maar hun eigen gang gaan zonder overleg met de betrokken sectoren ! Ook vraag ik me waarom ze niet een legerkazerne kunnen ombouwen tot een covid-19 ziekenhuis waar enkel en alleen de geïnfecteerde patiënten worden opgenomen!
  • kris platteau

    4 jaar geleden
    Ah ja, we mogen Brussel toch geen strengere maatregelen geven dan de rest van het land zeker, dat doen we alleen voor Antwerpen en andere steden en gemeentes waar er een N-Va burgemeester is.
  • Bert Embrechts

    4 jaar geleden
    Stop dan met het aantal personen per week thuis te limiteren. Ik moet de eerste nog tegenkomen die daar eerlijk mee is. Er is geen controle mogelijk. Zelfs al is het er eentje, als die op zijn beurt ni fair is dan loopt het al mis. Dat zijn geen echte regels maar gewoon om de indruk te wekken dat men er mee bezig is.
  • Steven De Meyer

    4 jaar geleden
    Wat vindt minister Weyts hiervan? Waarschijnlijk tonen zijn statistieken aan dat de besmetting niet op school heeft plaatsgevonden. Er zijn alternatieven maak er gebruik van!