Man die Ismaïl Ilgun achtervolgde, noemt de treitervlogger een ‘mietje’ (stopdebankiers.com)


De man die Ismaïl Ilgun heeft achtervolgd en nu wordt beschuldigd van mishandeling, heeft een duidelijke boodschap voor de Zaanse vlogger. “Get a fokking life man. Je verpest het voor iedereen.”Dat zei hij in een gesprek met Dumpert. Sohrab, of Mister 0 Fox zoals hij zichzelf noemt, rende eerder deze week woedend met een camera achter Ilgun aan, omdat de treitervlogger anderen lastigviel en bedreigde. Dat was voor de 19-jarige Ilgun vervolgens aanleiding om Sohrab aan te geven voor mishandeling. “Eerst schelden ze op de politie, maar als ik hem vervolgens zo aanpak, belt hij zelf de politie. Dat is toch niet normaal? Kom op man!”, zegt Sohrab daarover.Iets doen“Ik weet niet wat die jongens denken, maar ze verpesten het voor iedereen”, vervolgt de zichtbaar gefrustreerde inwoner van Zaandam. “Iemand moest gewoon iets doen. Toen ik hun leeftijd had, zat ik in de studio. Ik was bezig met teksten schrijven, optreden, ik heb prijzen gewonnen, ik was alleen maar met muziek bezig. Deze jongens verpesten hun hele leven. Het enige wat ze doen is hangen, mensen lastigvallen, arme mensen slaan en de politie treiteren.”Denk aan je moeder’Sohrab vindt dat Ilgun naar hem had moeten toekomen, in plaats van aangifte te doen. “Als je echt ballen hebt, doe je dat. Ik zal altijd in mijn eentje komen. Weet je waarom? Dat is wat een echte man doet. Ik ga niet als een fagget, daar in die corner, arme mensen lastigvallen. Get a fokking life. Denk aan je moeder, denk aan je vader, aan je eigen stad, aan je hele buurt, aan je eigen ras, je verpest het voor iedereen.”Tot slot schreeuwt Sohrab nog een duidelijke boodschap voor Ilgun in de camera: “Gaan we NOOIT meer doen he?” Eerder deze week bood Ilgun op Facebook zijn excuses aan voor zijn gedrag. “Ik heb dom gedrag vertoond en heb daarvan geleerd.” ...

door DeDisser in Binnenland  ·  32 Reacties

  • 0
  • 862x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Moet dit dan de hoop voor Zaandam zijn? question

3
1 DeDisser

En maar schreeuwen en maar schreeuwen.

2
2 Jan met de korte achterlul

Streetjustice, in sommige Arabische en sommige Afrikaanse landen heel populair...............................

2
3 Tutor

Die gasten moeten gewoon terug in de schoolbanken of met hun kont aan het werk gezet worden. En zo zullen veel Zaandammers er ook over denken.Dat geldt voor al dat soort treitervloggers die de maatschappij alleen maar (economische) schade berokkennen

0
4 Eindpenthode

@1 Blijkbaar slaagt de politie en andere instanties er niet in om te zorgen dat lamlendige figuren zoals Ismail geen overlast veroorzaken of nog erger... En hopelijk heeft ie de volgende keer een paar blauwe doppen!!

0
5 Topperz

** gebruiker verwijderd **

@5 , en dat komt door de stille krachten dat er niets aan gedaan wordt.

6 gebruiker-verwijderd

Die man heeft wel gelijk, over het moderskindje. Gezien het feit dat de politie niets mag doen, moeten we het inderdaad zelf doen. En dit is iemand met gelijke munt terug betalen.

0
7 Merlinswit

@3 Sommige Hollanders zijn er ook niet vies van......

7
8 21st Century Guy

@7 Heeft die Ilgun iemand in elkaar gebeukt dan ?!

9
9 21st Century Guy

@5 die zeug Geke uit Zaanstad die binnenkort aftreed heeft al die tijd liggen slapen.
De signalen waren er volop, pas toen de media er lucht van kreeg, werd Geke wakker.

Orde op zaken stellen middels het PVDA model hebben nog in geen enkele gemeente vruchten afgeworpen!!

Tijd voor een nieuw geluid, een frisse koers, waarin meedoen geen optie wordt, maar een verplichting! question

Ik ben nog steeds beschikbaar! question

1
10 DeDisser

@5 Dat mag die politie juist niet meer ze eens een wapenstok in hun nek leggen.
Dan staan zij zo meteen voor de rechter.In 1980 was dat wel anders bij de kroning van Beatrix met die betogers op de Dam. En die kwamen niet hun beklag doen bij de rechter. Deze gasten gaan blijkbaar door tot er een dode gevallen is en dan weer een hele optocht tegen het beleid waar ze zelf tegen in gegaan zijn.

0
11 Eindpenthode

Beetje jammer dat deze man is aangeklaagd. Hij is de enige die Ismail durft aan te pakken. Ik weet je mag geen eigen rechter spelen. Maar Ismail staat hierdoor wel drie plaatsen terug. Opeens is hij geen held meer maar een loser.
Daarom zal ik het onterecht vinden dat deze man vervolgd zou worden, hij heeft juist een goede daad verricht.

0
12 Toenwelnuniet

@12 deze man kan hooguit een taakstraf tegemoet zien, ondergebracht bij team handhaving, om geoorloofd al die islamitische varkens, met de vuist te corrigeren! question

0
13 DeDisser

@1 Ja meneer DeDisser, de tandem burgemeester/overheid - politie - justitie - rechterlijke macht faalt als vanouds hopeloos, dus van o.a. deze man (die tenminste zijn mond openhaalt tegen tuig van de richel als Ismail Ilgun en zijn vage vriendjes) moet de maatschappij het inderdaad hebben. Toegegeven: ook deze meneer zal niet mijn vriend worden, maar hij veroordeelt het rattengedrag van die agressieve niksnutten tenminste en doet er zelfs iets tegen.

0
14 DruppeltjeDrie

Als PvdA-burgemeester Geke Faber lange tijd heeft gedaan alsof het probleem niet bestaat, en zij pas in actie komt als dit landelijk nieuws wordt, dan kun je er op rekenen dat de burgers geen vertrouwen meer hebben in zo'n burgemeester. Ze gaan dan zelf actie ondernemen om te voorkomen dat die treitervloggers weer terug zullen komen zodra de aandacht van de landelijke media naar de achtergrond is verdwenen. Deze man verdient een lintje i.p.v. een schop onder zijn kont van deze burgemeester.

0
15 wiseguy

Wat als het een blanke autochtoon was geweest die dit zielige mannetje had achtervolgd en hem een tik gegeven. Dan was deze persoon dezelfde middag al gearresteerd geweest voordat zielepootje aangifte had gedaan. Om over het verontwaardigde gejank van zijn geliefde vader van zijn geliefde vaderland, Erdogan nog maar te zwijgen.

Enneh @2 Schreeuwen, schelden, beledigen en bedreigen is nu eenmaal de mentaliteit van deze groep. Is mij onlangs weer eens duidelijk geworden nadat twee Marokkaantjes werden aangesproken op het feit dat zij een geparkeerde auto aanreden en vervolgens gewoon wilden wegrijden alsof er niets was gebeurd. Wij, ("stelletje k...er hoeren, kut Hollanders, etc) moesten maar oppassen, ze zouden de huizen wel platbranden, winkels slopen etc. Normaal praten is niet mogelijk in hun cultuur. In ieder geval niet met ongelovigen, u weet wel die mensen die hun uitkering en dergelijken financieren...

0
16 Tyrrell P34

@16
Als het een blanke allochtoon was geweest, dan had hij ook nog 500 aangiftes aan zijn broek gehad van mede-Turken en 1 van Erdogan himself.

0
17 wiseguy

Deze figuur is ook niet zo'n held om het tegen een magere puber op te nemen,hij kan beter matten met zijn sportschoolvrienden.

10
18 21st Century Guy

Ik ben het eerlijk gezegd spuugzat om telkens weer de naam van die idioot in het nieuws tegen te komen, krijgt zo te veel aandacht dat tuig

0
19 Syrious

@18 hij is wel een held. Je hebt toch de beelden gezien wat voor aanhang Imail heeft. Dan loop je toch wel risico's met zo'n grote groep. Maar waarschijnlijk had jij niet Ismail aangepakt in je eentje maar de hele groep. Geweldig man

1
20 Toenwelnuniet

Als je maar vaak genoeg vervelend bent, kom je vanzelf de verkeerde tegen.

1
21 Wild Rover

@21st century Guy: ik krijg het nare gevoel dat jij het lijkt op te nemen voor Ismail. Geeft te denken....

3
22 Toetsenbord

Er waren enkele reageerders die dachten dat het filmpje opgezet was... mooi bewijs.

2
23 Lias

Te laat om voor held te spelen dit had hij moeten doen toen de Ismail bende nog bezig was. Stel je voor dat iedereen wordt aangepakt die al reeds niets meer doet. Nee vind niet dat we de wijze hoe deze man er nu mee omgaat als held moet worden gezien. Wat hij zegt heeft hij gelijk in maar had het dan op het juiste moment gedaan.

2
24 Marc Anthony

@22 Hij is op zijn manier een klier maar hij heeft niet staan dansen op een politieauto,hij heeft niet staan matten daar,hij heeft geen peuken gegooid naar een politieauto,hij heeft niet een fietser op zijn gezicht geramd ,dus ik heb een beetje het gevoel dat die Ismail als kop van jut wordt gebruikt.

6
25 21st Century Guy

Is deze man dan een parel voor de samenleving?
Denk het niet met die stoere achterlijke straattaal!

0
26 The Canadian

@25 nee hij stond niet op auto's etc. Maar hij was wel de drijvende kracht hierachter. Hij was degene met de grote mond die alles filmde en aanmoedigde. En dan vindt jij hem alleen maar een klier. pfff gelukkig ben jij geen rechter

1
27 Toenwelnuniet

Als ze alleen zijn dan zijn het mietjes.
Enkel in groepsverband durven ze aan te vallen. question

0
28 Voordevuistweg

Ismail Ilgun is een representant van een veel grotere groep hoogst irritante nietsnutten. Ze zijn het resultaat van 40, 50 jaar ongekende pampering door de Nederlandse overheid. Terwijl met name de hardwerkende autochtonen steeds meer werden opgejaagd, steeds langer en harder moesten werken, is er voor deze groep gelukzoekers nooit iets veranderd. Er is werkelijk niets van ze gevraagd; niet om de taal te leren, niet om te werken, niet om hun kinderen op te voeden, niet om zich aan te passen, niet om uit de criminaliteit te blijven.

0
29 Soare

@22 Hoe komt u daarbij? Die Ismael (of hoe die snuiter ook mag heten) deed vaak genoeg vervelend en hij kwam de verkeerde tegen. Het doet mij eigenlijk wel plezier.

1
30 Wild Rover

@30
En zo is het maar net.
Ismail en kornuiten trapten bijv.ook die man van zijn fiets, bleven etteren, schelden etc.
En je mag dan wel niet voor eigen rechter spelen in Nederland, dat weten u en ik ook, maar deze "Sohrab" had i.i.g. de "ballen" om, al filmend, Ismail eens mee te laten maken wat hij, lange tijd ongestraft, met zijn "vrienden" anderen aan heeft gedaan.
Ik heb i.i.g. smakelijk gelachen om het filmpje van Sohrab en de wegrennende "superhero" Ismail.

13
31 Dagmarrrrrrrrrrrr

@9 hij is niet inelkaar gebeukt. Ja , hij heeft meerdere mensen met zijn losse handjes lastig gevallen en heeft meerdere mensen aangemoedigd om anderen laatig te vallen en zaken te vernielen.

1
32 Merlinswit

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Benzardi
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@9Dat Slavink het niet zag, kan gebeuren............ toch?...

1 minuut geleden geplaatst door Benzardi

Benzardi
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@11Ik brand mijn nergens aan en zeker niet mijn vingers.Ik ben het met Bop vaak niet eens, maar dit was toch duidelijk een gevalletje van cy...

3 minuten geleden geplaatst door Benzardi

rebo
Tijd voor nostalgie: Legendarische Sjors en Sjimmie Borden en Mokken commercial uit 1997

Dit zijn voor mij niet de originele Sjors en Sjimmie zoals dat ze in mijn jeugd waren. Ik vond er toen ook geen ene zak meer aan toen die aange...

4 minuten geleden geplaatst door rebo

Wedergeboren
Alle plannen van de formerende partijen zijn gedoemd te mislukken

http://archive.today...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

progressiefliberaal
Christopher F. Rufo ⚔️ (@realchrisrufo) on X

Zie ook: https://nypost.com/2024/04/18/media/nprs-katherine-maher-opposed-free-and-open-approach-at-wikipedia/(Nieuwskoerier lijkt steeds me...

16 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Feldwebell
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

@11 Zij zijn behoorlijk actueel op het gebied van het nieuwste speelgoed.https://defence-ua.com/...

19 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Bop
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@64 Als je zo bezorgd bent over Marie-Katrien dan moet je haar aanspreken en niet mij, onnozele. ...

22 minuten geleden geplaatst door Bop

DikkeTor
Meer desinformatie verwacht door kunstmatige intelligentie

hoe* ...

22 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Meer desinformatie verwacht door kunstmatige intelligentie

@10 Kunnen ze vanaf een 50 inch tv zien hoer de burgeroorlog verloopt XD...

24 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Marrie1
Meer desinformatie verwacht door kunstmatige intelligentie

@7Ja, maar bedenk goed, we zijn niet alleen zei Rutte ooit. Als alle inwoners in de EU gaan steigeren kruipen ze in Brussel diep in hun ...

27 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Naked Beach VoyeurSexbluKannada Sex RealTarzan X Hindi MovieNyx BastetOral SexxxxRealcam CamaradeCatrine Bell NudeXnxx VeiodsScxyEnormous CockNepali Xxx Blue FilmBest Porn JapanesImagens De PornoDesi Girlfriend SexSexy Gay NudeFucking Bengali GirlStep Sibling Caught ComHung GaypornTelegram VoyeurHooker CreampieSuzuhonjoAshlynn Brooke OnlyfansBrazzers New MoviesOnline Movies Com PkSusanna Gibson HotwifeDoctor Bf VideoPorn HitKatie Thomas PornWwf China PornMr. Marcus Vs SuperheadKylie Quinn NudeবাউলX Videos BlackDesi Chut NudeTelugu Fuking VideosMiddle Aged MilfInfluencer NudeNamitha AssFickingFembiy RedditDogs CumsEmma Greenwell NudeJillkassidyXxx7Porn Videos Step DadDesi Fuck HdEbony Cream Pie CompilationDesiznzzGay Brothers PornIndian Desi Bhabhi Sex VideoBlue Picture Sexy BfSuhagrat PictureHindu God SexLund And ChutSophie Dee JoiReese Pieces PornBella Cia BcBabsiter PornKangana XxxFc2-ppv-3820659Honeymoon Romance VideoRekha Sex SceneGia PaigaBig Tity ThreesomeMature Wife CreampieAliciawittnudeXxx WbStepmo. PornSweet Sophia And Holly DayLesbian PornvideoRedhead PornvideosXnxx BangladishErotisk FilmSarah Sherman NudeRomantic Sec VideoDragon Ball PornDesi Bhabhi Hindi Sex VideoAudree JaymesAfterhoursexposedPitn HubFemdompov.meCzech Massage PornPower Ranger PornhubMaduras CohiendoBbe Mature PornWww PornstarGay Black Hot PornSexwebseriesHot Smooch VideoCartoon Xxx Video HindiNaked Lesbians SexyHentain MovieLightsaber DildoDragongalaxy11Fitnness PornMarleny La Maestra XxxAngie Barona NudeXnxx HoneymoonXnxx Bhai BhenAdult Chobi Adult ChobiStrange PornhubFre Brazzers PornAimee Carrero NudeImaubreykeys OnlyfansHot Romantic Sexy Porn VideoAmateur At Glory HoleTs Chyna PornKatiee Owen PornDirty Memes For HimBlack Pron GayNetvideos Xvideos6annoncrComic Sex VideoPics Of Older Nude WomenMolly Stewart BgKylie Jenner In BikiniHotel RumaniSex Of Shruti HassanCogiendo Ami CunadaDeepthroating HorseFotos PrnoHentai IzleSexemodelesDared NudeMaui TaylorNepali Fucking VideoXxx Story FilmFree Lesbian Black PornPorono ArabicStreet Fighter HentaiIndian Open BfAmanda Bynes NudeKitchen Room Sex VideosHot Girls Doing SexSwati Naidu Hot SexJohnny SisnMalaysia SexvideoImilfsChpchoxRiley R.reidNude Women Bent OverScarlet AlexisSurekha Reddy Hot VideosIndian Actress Mms VideoVr Furry PornPorn Sleep MomKayli Ann Phillips NudeRyan Keely Porn VideoSexs Pakistan