RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Napoleon-pose en sieraden maken Nikkie ultiem verdacht als Mol

Beeld © AVROTROS

Het programma 'Wie is de Mol?' kan dit jubileumseizoen beter worden omgedoopt tot 'Dit is de Mol!' De vorige aflevering zat namelijk weer boordevol aanwijzingen richting Nikkie de Jager (26). Het lijkt er zelfs op dat zij op foto's ook duidelijk maakt dat zij dit jaar de saboteur is.

De zesde aflevering van Wie is de Mol? ging helemaal over de zoektocht van Ron, Peggy, Patrick en Jeroen naar Nikkie en Tygo. Als zij het tweetal op tijd wisten te vinden, zouden ook zij de test moeten maken. Lukte dit niet, dan werden zij hiervan vrijgesteld. Tygo en Nikkie zaten opgesloten op Elba, het eiland waar Napoleon naartoe werd verbannen.

Ex-kandidaten
Bekijk ook:
Ex-kandidaten WIDM extra verdrietig door afvallen

Napoleon staat bekend om zijn bijzondere houding. Altijd met zijn rechterhand in zijn jas gestoken. Precies die houding neemt de YouTube-ster ook aan in de zogenoemde leader van de aflevering.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Maar dat is niet de enige aanwijzing die de Molloten hebben gevonden. Ook de vele kettingen van Nikkie lijken een aanwijzing te zijn. In een eerdere aflevering was ze al te zien met een ketting van een hangslot, terwijl ze hangsloten moesten openen. In deze aflevering had ze een schakelketting om en wat moesten ze doorzagen? Een schakelketting.

Nikkie heeft daarnaast ook iedere aflevering iets aan wat verwijst naar de volgende aflevering. Zo droeg ze in de eerste aflevering veel juwelen met stenen, die verwijzen naar de opdracht Steen Rijk uit de tweede aflevering. Ook draagt ze in de vierde aflevering een t-shirt met het olifantje Dombo erop. De hieropvolgende aflevering stapt zij samen met Tygo in een helikopter om, net als Dombo, te vliegen.

Dubbele
Lees ook:
Dubbele WIDM-executie zorgt voor verwarring bij kijkers

Wie is de Mol? is in een klap twee deelnemers kwijt. Zowel Patrick als Ron moesten het spel verlaten en bij RTL Boulevard deelden ze hun verdriet.

Patrick Martens en Ron Boszhard blikken terug op WIDM-avontuur

03:16