Duurder vlees en gratis kinderopvang: dit is het verkiezingsprogramma van GroenLinks (hartvannederland.nl)


GroenLinks wil de uitstoot van broeikasgassen sneller terugdringen dan waar het huidige beleid op is gericht. Al in 2045 moet de samenleving helemaal klimaatneutraal zijn, stelt de partij in haar programma voor de Tweede Kamerverkiezingen van komend voorjaar. ...

door Inter in Politiek  ·  24 Reacties

  • 2
  • 480x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2
15
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Als ze zo graag jongen dokken ze de kinderopvang maar mooi zelf.

2
1 Tsaar

Ik snap dat je als politieke partij met een programma wilt komen dat eruit spring bij het electoraat, maar ik denk dat de meeste kiezers, zeker nu, niet zitten te wachten op de dromen van Klaver in eikeltjespyama.

3
2 Artikel39

Laat de aarde maar lekker opwarmen, want de gas prijs gaat omhoog en jullie willen toch dat we van het gas gaan.

2
3 Walter

Vlees duurder? Die vent spoort niet. Heeft als moslim zeker een hekel aan varkensvlees of zo. Wat een flapdrol is die vent toch.

Als vlees duurder wordt vanwege beter dierenzorg of vanwege het afschaffen van onverdoofd slachten dan is dat op zich prima maar niet alsdat is omdat een onbenullige politicus hogere prijzen wil.

4
4 PFL

@3
Ja, ze hebben gewoon ingecalculeerd dat mensen minder gaan stoken. Is nu al zo. En daarom moet die gasprijs omhoog. Slaat een gat in de schatkist anders. Van het gas af klimaatpraatje gaat op de lange baan geschoven worden en we komen nooit weer van die hoge gasprijs af.

1
5 Artikel39

Yasser neem je hele aanhang mee naar je rifaapkornuiten in Marokko. Maak je je daar maar druk over van alles.

2
6 Strokealpha

Jip & Janneke programma om het volk bezig te houden en te verbloemen dat er op trans-nationaal niveau keihard gewerkt wordt aan de Nieuw Wereld Dictatuur...

2
7 CoolMemories

DochtervD.

GL bestaat uit totalitaristen. Mensen die groepsdruk (de groep heet het collectief) en het pesten of voeren van hetzes inzetten tegen andersdenkenden.

De actievoerders van krakers, antifa. sjw of blm zijn egocentrische agressievelingen, die door anderen voortdurend bevestigd moeten worden dat zij zo intelligent zijn en moreel hoog boven alle anderen staan. Want dat praat hun groepdruk en gehits goed.
Spreek ze tegen en bevestig ze niet, dan worden ze uitzinnig van woede en gewelddadig.

Het hele programma van deze partij van rood-populisten bestaat uiteindelijk maar uit 1 punt: wij kopen Uw stem tegen de hoogste prijs. U krijgt alles gratis of tegen hoge korting.
De niet-GL stemmers moeten dat betalen. We zetten alle anderen in een tredmolen waar ze nooit uitkomen: ze moeten leren en hard, hard werken om het verschil te maken in de wereld. Zodra ze dan door te leren en te werken het verschil hebben gemaakt, klagen we ze aan, dat ze ongelijkheid hebben veroorzaakt. Wat een ellendelingen! Het doel van collectieven is immers dat iedereen gelijk is. Dus moeten we ze alles telkens afnemen en geven de opbrengst aan onze aanhang . En hup, weer de tredmolen in, slaven.

Dat is de samenvatting van het verkiezingsprogramma van GL.


En Jesse Klaver? Is een vastgoedspeculant. Huis op laten knappen door een televisieprogramma, doorverkopen. Nieuw duurder huis kopen. En daar komt de televisieploeg alweer de straat in rijden. Hij verhuist zich rijk. zoals heel veel partijgenoten. Allemaal in huizen.

DvD

1
8 duurendaal

De autochtone Nederlanders produceren per gezin gem. 2 opvolgers!
Immigranten produceren per gezin 4 opvolgers!
Ook zijn autochtonen van origine meestal vlees-eters!

Hoeft niemand zich af te vragen voor wie de CPN is!

2
9 Zie Hier

De fuck? Mensen kiezen er zelf voor om kinderen te nemen, terwijl ze niet de tijd hebben om de kinderen zelf op te voeden en voor ze te zorgen. Dat moeten derden doen, en dat moet de rest van Nederland dan betalen omdat idioten zo nodig kinderen MOETEN terwijl ze er geen tijd voor hebben?

Pleur op. Kinderbijslag en alle toeslagen volledig afschaffen. Mensen gaan zelf maar betalen voor hun kroost.

1
10 Bluth

@10 ++++++++++

1
11 LoydMorris

Duurder maar duurzamer vlees.Goed voor milieubewuste boeren en het milieu,gratis kinderopvang, goed voor elke ouder die aan de slag wil en je bent af van de ingewikkelde kinderopvangtoeslagen .Alleen maar positieve punten.Maar ja het is GL en die kan in de ogen van NK reageerders niet veel goeds doen.

6
12 jantje van leiden

Als je vlees duurder maakt zijn het alleen de arme mensen die geen vlees meer kunnen eten. En het is totaal nutteloos want de wereldwijde vleesconsumptie zal de komende 30 jaar verdubbelen. Hetzelfde zie je bij fossiele brandstoffen. Wij kunnen ze hier in het westen bannen maar de rest van de wereld gaat die fossiele brandstoffen op maken en het zal dus gewoon in de atmosfeer belanden met of zonder ons. Allemaal maatregelen die niets oplossen en eigenlijk alleen maar bedoeld zijn voor het gutgefühl. Minder mensen Jesse dat is de enige juiste oplossing. Maar ik snap het wel, dat botst natuurlijk met jullie snode plannen om Europa om te volken.

1
13 Reconquista

@13 Er zijn rijke en arme mensen die nu al helemaal geen vlees meer eten.

3
14 jantje van leiden

@14 ,
De rijke mensen wellicht uit overtuiging en de arme mensen uit noodzaak.

0
15 Graaier1000

@14
Dan heb je het over 5% van de Nederlandse bevolking en het neemt nog steeds niet weg dat je alleen de arme mensen pakt als je vlees duurder maakt en nog belangrijker het lost totaal niets op. Als je weet dat de wereldbevolking in rap tempo toeneemt en men alleen maar meer vlees zal gaan eten wat heeft het dan voor een nut om hier in een klein kikkerlandje geen vlees meer te gaan eten?

0
16 Reconquista

Wie betaalt al die dure plannen van GroenLinks?
Het leven wordt bij GroenLinks veel duurder, niet alleen voor degenen die het gemakkelijk kunnen betalen maar ook voor hen die het nu al niet meer redden.
Denk aan klimaatneutrale maatregelen zoals dure isolering en warmtepompen bij oudere huizen van mensen met lage inkomens, kosten energietransitie en duurdere energie, kosten immigratie, duurdere ziekenfondspremie met steeds schrale pakket, duurdere huizen/huren, kortingen op pensioenen, gratis geld naar zuidelijke EU landen, binnenkort EU belasting, hogere gemeentelijke belastingen, hogere prijzen, enzovoort.

Hoe denkt GroenLinks dat met haar programma allemaal te gaan betalen?!

0
17 Graaier1000

Reactie op het partijprogramma 2021 van GroenLinks:

0
18 Graaier1000

Is de GGZ al op de hoogte gebracht omtrent de geestelijke toestand van Klaver.

1
19 welofniet

@16 En het idiote is dat het doel is om mensen minder vlees te laten eten, in plaats van ervoor te zorgen dat veehouders goed omgaan met hun vee en er goed voor zorgen. Het is niet de schuld van de consument dat er zulk goedkoop vlees is, het zijn de veehouders die hun vee op slechte wijze houden waardoor ze goedkope prijzen voor hun vlees kunnen vragen.

Als alle veehouders hun vee humaan zouden houden, dan zou er geen "goedkoop" vlees zijn. En breek me de bek niet open over veganisten en vegetariërs. Het doel voor de meesten, zo min mogelijk dierenleed. Okay, dan was je jager geweest en had je vlees gegeten, want met een volgroeid hert doe je met één persoon bijna een heel jaar. Pesticide e.d. doden miljarden dieren (insecten zijn dieren). Okay, rant over. question

0
20 Bluth

Hou je enkel van die kloten rijken over die vlees kunnen eten en er ook zulke koppen bij trekken als ze het stuk vlees aansnijden.

0
21 Voorzittershamer

Klaver: de halve gek!

0
22 Nicks R. Van

@22 Maak er maar een hele gek van.

2
23 RonMVV

@23 Ik wilde hem nog een kans geven.

0
24 Nicks R. Van

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
veld1866
Caroline Tensen vermoeid na lange werkdagen: 'Soms wel 4,5 uur!'

@6 Ik heb in mijn jonge jaren nog in de bouw gewerkt en zat over het algemeen om 5:30 in de auto en begon met werken om 7:00. Dus zouden we tot ...

1 minuut geleden geplaatst door veld1866

baba jaga
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

Dat krijg je ervan als je je kind niet meer mag opvoeden en een klap geven....

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

ongelovenloos
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Of je nou als man kiest om als vrouw door het leven te gaan of andersom het veranderd niet wat je bij je geboorte was en dat hoort gewoon in je ...

5 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@28 Verdorie hij pakt het laatste haakje niet...

6 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@26 https://nl.wikipedia.org/wiki/Balkan_(schiereiland)Link werkte niet...

7 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@25 Dank je wel Bop! Gelukkig zijn er ook nog enkele mensen hier die wél normaal kunnen regeageren. ...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@202 Jij probeert mij (en nog een paar anderen hier) als minderwaardig weg te zetten en bij mij doe je dat nu al een tijdje door te suggereren ...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

progressiefliberaal
Zorgen bij muzikanten over muziek producerende AI-tool

Zorgen bij muzikanten omdat ze beroofd worden dus....

8 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Italië boekt in de laatste herziening veruit het hoogste begrotingstekort in de EU voor 2023

Ze hebben weer eens moeite om op de centen te letten in het zuiden van Europa.Nádat we nota bene weer miljarden die kant opgeschoven hebben...

10 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@18 Net zoals het mij niet bekend is dat ook Turkije tot het Balkanschiereiland gerekend wordt.https://nl.wikipedia.org/wiki/Balkan_(schie...

11 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Best WifepornTamil Pengal Sex PhotoVideos XxxxNaked Korean WomenSites De Videos PornosBbw XhamsterNaked Fat BabesNude Video Call ServiceHitoma LaFemme Offerte SexeBailey Jay CumsFriend Xxx VideoLesbian Blue FilmPorn GrayViking Barbie Porn VideoCarrie Moon PornXx Sexy DownloadSexual PursuitHegremassageJapanese Throatfuckبورنو عربيAmatuer Et SexeJapão XxxBlowjobs At PartyDirtydhipTelugu Lovers PornTaboo The Porn MoviePorn Comics HdHampster X PornVictoria Cakes LesbianTelugu Serial SexIndian Hot Women Sex VideoManga OrigunePonos BlackKerala FuckKatrina Kaif X VideoSunny Leone Sex Com VideoLez Seduction PornFc2-ppv-3118661DrinkingpornPorn_gifNaked Teen PicturesLucy Cloud XxxBabygirlginPartysexXvideonXxx FilmesHentaiser.Seducing Busty Step-mom . Kari CachondaPornstar Taylor RainHindi Chut Chudai VideoSeks XxxXxzzLexypantera OnlyfansMother-in-law Sex StoriesMelissa O Neil NakedKendall WoodspornXxx Hindi Sexy KahaniyaWwwxnxxcowBig Titis HotSliping Mom PornGeto Pornالمواقع السكسيهKrean XnxxNude Viesta ComScarlett M Rose NudeFollo A Mi MadrastraShort Porn MoviesMoms BlowjobsNsfwmknsterSexojogosIndian Celeb SexNew Indian Sex Videos Free DownloadRed Tube VdeosBig AreolasRed Headed NudesInnocents PornLucy PincerBig Titties TumblerReal Boobs PhotoIndian Teen Sex ScandalWww Xvideo MomIndian Nude Girl SexCameron Diaz PormDouble Penetration Cream PiesAmber JaynePorn TwearkingSuper Sex HdTrans X EscortGay Porn BdsmPearl Necklace PornGreg Dixxon PornJufe 479Hard X VidioBf Movie Full OpenCartoon Bondage PornAylar LiepornSexual Massage VideoTara Reid NakedSasha Banks HotXxxxomAmazon Sex VideoDog And Lady XxxLena MoonWimbledon StreakerPocahontas JonesBangla Blue Picture VideoGlory Hole Swallow CompCanela Skin PornJennifergarner NudeMom Jerks Me OffThreesomecumshotsIndian Hidden Sex VideosIndian Gay Fuck VideoYa Khalifa Sex VideoIndian Hot Webseries ScenesYouporn'Self PornChickflixxxHor Lesbian PornEcho Yue NudeXxx Hindi Voice VideoSeduce Mom PornElainastjamesNew Sensations PornLove X HolicBf MasalaDeepika Porn VideoDevika AuntyPinkyxxx PornDaughter SeducesHanna_roldan_Cam Sexe GratuiteBdsm VideosMollary SierraJanusry Jones NudeBlack Nude BoobsMy Hot Book ComHotpoornSkinny Girlfriend PornAlice Bong PornLesbian Black And White PornLetsjerkReddit Nude CelebritiesFemdomme ArtWaifu NudeTeam Skeet ComXhamster AfricanPorn On The BathroomNikki Benz Gif