Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vlaamse onderzoeker in VS getuigt over experimentele coronamedicijnen Trump: “Risicovolle en niet-goedgekeurde behandeling”

Er rijzen heel wat vragen over de experimentele behandeling die Donald Trump toegediend kreeg na zijn coronabesmetting. Lander Foquet, een Vlaamse onderzoeker van infectieziekten die al 5 jaar in de VS woont, stelt dat Trumps medicatie wel wat risico’s inhoudt en dat hij verre van hersteld is. “De president houdt de schijn hoog om geen kiezers te verliezen.”

16 reacties

  • nicole desseyn

    4 jaar geleden
    Hij is nooit ziek geweest weer zo’n stunt van hem alles om de verkiezingen te kunnen winnen en de dokters moeten zeggen wat hij hen oplegt
  • Tom Wuytack

    4 jaar geleden
    Maar hij hersteld, dat is toch waarom het gaat, dacht ik.
  • Ward Berden

    4 jaar geleden
    Een of andere Vlaming waar we nog nooit van gehoord hebben, weet het weer beter dan de dokters van de president. Net zoals onze virologen, die weten ook alles beter. Zo raar dat met zoveel verstand op zulke kleine oppervlakte, België nog niet virusvrij is?
  • Jos Vercammen

    4 jaar geleden
    Het is voor de gewone mens niet mogelijk om te controleren of Trump inderdaad echt besmet is met het coronavirus. Evenmin kan er iets zinnig gezegd worden over de behandeling die hij onderging of nog steeds ondergaat. Alleen enkele vertrouwelingen uit zijn onmiddellijke omgeving kennen de waarheid, maar zij gaan niet het achterste van hun tong laten zien, want dat kan hun eigen kop kosten.
  • Soraja Salluyts

    4 jaar geleden
    Moest die echt corona hebben dan is hem goe bezig mee verkeerde voorbeeld te geven en nog durven zeggen dat mensen geen bang moeten hebben van dit virus.