door netcat in Binnenland  ·  47 Reacties

  • 6
  • 719x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Sorry voor de dubbele post..ik kreeg nl. de melding: whoops er ging iets mis...Dus plaatste ik het opnieuw question

0
1 netcat

Het is stil hier....

0
2 netcat

De voormalige directeur kreeg een taakstraf van 180 uur. Die voorzitster vande Partij van de Dieren kreeg dezelfde taakstraf omdat ze haar poes had geschoren.

0
3 Dalon

Waarom dit soort onzin anno 2017 nog steeds is toegestaan in Nederland zal ik nooit snappen.

0
4 Honingraatdompelaar

Het is duidelijk een fout, mensen zijn bestraft ... next

@4 nee, dat hoeft u ook niet te snappen; zolang wij elkaar nog de hersenpan inslaan hebben dieren te lijden,

15
5 PeeVeeVeeNee

@5 +++++.
Het lezen van het woord 'Halal-slachthuis' werkt voor sommigen/velen als de welbekende rode lap op een ...
Gelukkig gaat er bij regulier slachten nooit iets mis...

16
6 nietoverdrijven

En mede daarom gaat mijn stem op 15 maart naar de PVV..........

0
7 LoydMorris

@7
En daarom stem ik op de PvdD, de enige partij die echt wat om dieren en alle mensen geeft.

5
8 AJ74

@4 Omdat gammelegammele, en wat gammelegammele zegt is wet schijnbaar.

0
9 Scholar101

@9
Ik snap ook niet waarom we nog slachthuizen hebben in Nederland en waarom mensen na een dierenleven lang leed zich concentreren op de laatste vijf minuten. Hypocriet?

10
10 AJ74

@10 Die slachthuizen zijn er om mij van mijn stukje vlees te laten genieten.

1
11 arcenist

@11
Gelukkig veroorzaakt dat dan natuurlijk geen dierenleed om u van uw stukje vlees te laten genieten.
Het is ongezond, slecht voor het milieu, duur en dieronvriendelijk. Zo'n beetje als roken, drinken en drugs gebruiken. Maar goed, iedereen moet het zelf weten, maar dan weer klagen over die moslims, dat ontgaat me dan een beetje.

9
12 AJ74

@10 Tja, als u niet snapt waar slachthuizen voor dienen en waarom we die dus hebben in NL, dan zegt dat iets over uw "snap"-vermogen.Daarnaast geldt in de hele dierenwereld (en mensen zijn ook dieren) maar een belangrijke wet : eten of gegeten worden.
Ik wil niet gegeten worden, u mogelijk wel.... Dat u mogelijk gegeten wil worden wil nog niet zeggen dat anderen dat dus dan ook zo maar willen. Maar gezien uw "snap"-vermogen zult u dat mogelijk niet begrijpen. Jammer...

2
13 schuco

@10
Dierenwelzijn boven barbarisme en wrede onzin omdat er mensen zijn die denken dat hun God wil dat dieren dood gemarteld worden en er niets gemoderniseerd mag worden. Het moet blijven zoals men dat 1,5 millennium geleden deed omdat er in de kokend hete woestijn geen koelkast aanwezig was. Altijd verbijsterend dat men wel met alle zaken die hen uitkomt moderniseert, wel tv, wel een iphone, wel internet maar dieren.... dieren moeten lijden, lekker makkelijk om je wel aan die ene regel te houden want daar hoef jijzelf iig geen seconde voor te lijden. Vlees moet gezegend en gemarteld op het bord komen te liggen. Walgelijk en iets wat doodgewoon vanwege onze dierenwelzijnswet allang al verboden had moeten worden. Geen 'religieus' dierenleed op het bord vd consument. Anno 2017 behoort dat jaar na jaar, uitvinding na uitvinding te verbeteren, te moderniseren. Dit is gewon schandalig en onvoorstelbaar dat het toegelaten wordt in NL en andere moderne landen.
@11 Ik gun je, nadat je lekker hebt genoten van je martelvlees nog een paar 'prettige dromen' van de laatste minuten en in dit geval bijna een half uur van gruwelijk lijden van dit arme dier, misschien dat het je empathisch onderontwikkelde vermogen iets op kan krikken! question

1
14 Bleke Betty

@13
Ik mis uw logica ook een beetje. Dus carnivoren worden niet opgegeten? Dus alle mensen die door krokodillen en leeuwen e.d. werden opgegeten waren herbivoren? Echt waar?
Ik ken dus geen enkele diersoort die onderscheid maakt tussen menselijke vleeseters en vegetariërs. Maar als het in uw hoofd maar logisch klinkt, dan vind ik het best.
Ik ben wel de mop van de vegetarische kannibaal, maar dat is een mop.

4
15 AJ74

@14
Ik snap niet waarom nog steeds het lage BTW tarief voor vlees geld. We kunnen toch ook ons dieet moderniseren. Vlees eten is nergens goed voor, behalve dat het misschien lekker is, maar daar kan ik niet over meepraten.

9
16 AJ74

@16 Hebt u nog nooit in uw leven vlees gegeten ?

1
17 21st Century Guy

http://www.telegraaf.nl/binnenland/27629579/__Tweeduizend_biggen_dood__.html

o o o wat zijn we diervriendelijk met onze mega stallen, hè?!

7
18 Luythaegen

@17
Ik heb nog nooit vlees gegeten, zo opgevoed en nooit behoefte aan gekregen.

5
19 AJ74

@19
Ook nog nooit vis, kip of ei gegeten?
Of iets met gelatine erin?
Dat is een serieuze vraag overigens, en geen steek onder water; ben er gewoon nieuwsgierig naar...

0
20 Luythaegen

@20
Nooit vis of kip gegeten. Ei valt niet onder mijn definitie van vlees (ook niet onder de gebruikelijke definitie volgens mij)
Gelatine is een moeilijke, ik probeer dat wel te vermijden, maar of dat altijd gelukt is...

1
21 AJ74

@21 Gelatine is inderdaad moeilijk. Zit in veel meer producten dan je denkt. Zelfs in zaken waarin je het niet zou verwachten zoals paracetamol

1
22 Rare Rakker

@21
Netjes; zou het zelf niet kunnen, denk ik...

0
23 Luythaegen

@22
Ik slik gelukkig geen paracetamol, maar het zit inderdaad in meer dingen dan je denkt. En het leven moet ook een beetje normaal blijven.

0
24 AJ74

@23
Iets niet eten wat je nog nooit gegeten hebt, is eigenlijk verrassend gemakkelijk. question

0
25 AJ74

@15 Ik zeg nergens dat carnivoren niet opgegeten worden... Waar ui tdat uit haalt is mij een raadsel. Misschien omdat u graag zelf uw eigen stellingen verzint om daar zelf weer een antwoord op te geven ?
Dat u graag vegetarisch eet, dat is uw eigen keuze. Dat respecteer ik. Ik probeer u niet om te praten tot een vleesteter. Maar blijkbaar respecteert uzelf andere keuzes van anderen wat minder en probeert u uw eigen keuze en mening op te dringen aan anderen. Dat vindt ik niet zo'n prachtige eigenschap. Zeker als u degenen die er een andere mening op na houden dan uzelf, af probeert te schilderen als minderwaardig. Daarmee zet u uzelf en uw eenzijdigheid te koop....

0
26 schuco

@24 Ik heb, omwille van het voorkomen van dierenleed, een tijdje veganistisch te eten. Hoewel ik nog steeds vind dat dat de juiste weg is, hield ik het uiteindelijk niet vol, omdat, inderdaad, het leven ook een beetje normaal moet blijven. Ik ben weer teruggevallen op 'gewoon' vegetarisch.

0
27 Smiling

@25
Ik moet bekennen dat ik nogal een lekkerbek ben, en als iets lekker ruikt, of er lekker uit ziet wil ik altijd proeven of het net zo lekker smaakt als het ruikt of er uit ziet;ook (of eigenlijk vooral) als het iets is wat ik nog niet ken.... question.

0
28 Luythaegen

@25 Zeg dat tegen iemand die elk voedingsmiddel wat er bestaat wel eens genuttigd zou willen hebben. ^_^

0
29 21st Century Guy

@28 Laat ik het bij mezelf houden: vlees ziet er voor mij eigenlijk nooit lekker uit. En de geur van gebraden vlees trekt me ook niet. Dus dat levert geen moeilijke momenten op.

0
30 Smiling

@26
Pardon? U begint direct over mijn snapvermogen. U zegt dat het een wet is, eten of gegeten worden. Dat klopt natuurlijk niet. Voldoende soorten eten en worden gegeten. U doet alsof vlees eten een soort bescherming biedt voor gegeten worden. De logische gevolg daarvan is dat carnivoren dan niet gegeten worden. Maar als u uw eigen stelling niet volgt, dan weet ik het ook niet meer. Ik zeg overigens in @12 dat iedereen lekker zelf moet weten wat hij/zij eet.
Ik wil niemand als minderwaardig afschilderen. Ik zeg alleen dat vlees eten niet nodig is en slecht voor het milieu. Dat is een feit, maar ik geef aan dat er wel meer dingen zijn die daaronder vallen.

3
31 AJ74

@27
Ik vind dat je met gewoon vegetarisch al ver genoeg voor de muziek uitloopt. (Of achter de muziek aan, afhankelijk van je mening) En veganistisch is ook veel moeilijker gezond te doen.

3
32 AJ74

@28 en @30
Vroeger rende ik voorbij slagerijen omdat ik het vond stinken, maar dat zal wel iets met de opvoeding te maken hebben.

3
33 AJ74

@29
Ik snap het, maar als je ergens niet aan begint, is stoppen toch wel makkelijker.

1
34 AJ74

@30
" vlees ziet er voor mij eigenlijk nooit lekker uit. En de geur van gebraden vlees trekt me ook niet."

Daar kan ik me nou toch echt niets bij voorstellen; mij moet je toch echt niet met een geldbuidel loslaten bij een visboer of een toko...question.

0
35 Luythaegen

** gebruiker verwijderd **

Nou, ja, het is vreselijk en die directeur wordt terecht gestraft en hopelijk bestaat zijn straf uit het opdweilen van stierenbloed.

Laat onze verontwaardiging echter ook naar Spanje gaan, daar worden stieren ook gemarteld en doodgebloed gepijnigd de arena uitgesleept.

36 verwijderd924924212

FF halal straffen die directeur.

0
37 Winnetou

En waar is de reactie van Marianne Thieme? Oh nee die heeft het te druk om zich tegen de PVV af te zetten. Deze Nazi-slachthuizen dienen per direct gesloten te worden. Ze zijn dieronvriendelijk en passen niet in een westers land als Nederland.

1
38 PFL

@38
Wilt u nog een extra reactie van Marianne Thieme? Die is duidelijk genoeg en niet tweeslachtig zoals de PVV, die alleen problemen heeft met Moslim slacht en niet met Joodse slacht.

3
39 AJ74

Afschaffen die religieuze onzin om dieren te martelen.

Of de procedure iets veranderen. De slager die het beest de keel wil doorsnijden moet met zo'n balen aangesloten worden op 60 volt en zodra de dierenarts de stroom aan zodra de marteling begint totdat het dier overleden is pas stroom eraf halen

0
40 niet-alles-geloven

@39
Halal en kosher moet per direct verboden worden. Het slachten van dieren moet progressief verbeteren en het dierenwelzijn moet daarbij het hoofddoel zijn. Voorwaarts ontwikkelen. Steeds meer verbeteren, iets wat met die methoden van millennia geleden niet mogelijk is. En dat gezeur over megastallen enz. Alles wat daar fout aan is behoort ook te verbeteren en het is nu niet zo dat daar niet tegen geprotesteerd wordt en er niets verbeterd. Dus die 2 zaken staan los van elkaar hoe graag men die er ook bij de haren bij wordt gesleept im een rookgordijn op te trekken. Dat is altijd het geval als men het niet kan 'winnen' dan krijgen we de befaamde aanhef:
"Ja maar....." Halal, kosher moet stoppen.
Een God die eist dat onschuldige dieren moeten lijden en doodgemarteld moeten worden is wel een hele wrede God er is er maar één die daar van geniet en dat is zijn tegenpool!

0
41 Bleke Betty

In de oudheid was dit de beste manier om een dier te slachten. Stap nu toch over op modernere manieren, Mohammed zou dat ook gewild hebben. Hij wou het beste voor de dieren.

0
42 Jelle75

@41
Ik vind het prima, voor de mensen die graag vlees eten, moeten de dieren zo min mogelijk lijden.

1
43 AJ74

Gewoon verbieden, wij hadden daar afspraken over dieren verdoofd slachten dat moet dan ook voor iedereen gelden wil men toch halal wil worden ze maar vegetariër.

0
44 Rattocasi

@44
Als mijn geheugen me niet in de steek laat was het vooral een Joodse lobby waardoor die wet tegen onverdoofd slachten het niet heeft gehaald.

0
45 provo

@45 Maakt niet uit voor welke bevolkingsgroep, gewoon verdoofd slachten, in Nederland moet je geen barbaar willen zijn naar dieren toe.

0
46 Rattocasi

@46
Vind ik ook.

Mij staat bij dat de meeste moslims niet heel fanatiek zijn in deze kwestie.
(omdat het maar zeer de vraag is of een verdoving ingaat tegen de slachtwetten)

Dat terwijl de Joodse raad de NLse regering die de wet tegen onverdoofd slachten wilde invoeren vergeleek met de nazi’s (letterlijk)

Het is in deze een beetje zielig dat deze nuances maar nauwelijks doordringen tot de gemiddelde Nederlander als je de reactie op dit draadje als maatstaf neemt.

0
47 provo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
21st Century Guy
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Je vraagt je af waarom ze niet naar islamitische landen gaan, maar met de almaar stijgende moslimpopulatie hier zal het voor hen steeds meer als...

1 minuut geleden geplaatst door 21st Century Guy

DWZ
Asielzoekers Ter Apel bekennen: 'Wij liegen bij asielaanvraag' - NieuwRechts.nl

'Schokkend hoe makkelijk en snel het kromme asielbeleid naar boven komt met maar één bezoekje!'Dat kromme asielbeleid werd mede mogelijk d...

1 minuut geleden geplaatst door DWZ

Tussenderegels
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

Vogelkooitjes worden toch vooral gemaakt om de vogeltjes binnen te houden 😂...

2 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Wedergeboren
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@16 "Ik vlucht niet. Ik vlucht nooit." Aantoonbaar gelogen. En feiten gepresenteerd krijgen vindt jij trolgedrag? Ir...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

ongelovenloos
Asielzoekers Ter Apel bekennen: 'Wij liegen bij asielaanvraag' - NieuwRechts.nl

Dat is toch bij velen van ons bekend maar als we dat zeggen zijn wij plotseling racisten etc nu hoor je het voor de zoveelste keer van hun zelf....

4 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

VBOH
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@15 Je verkoopt zelf lulkoek. Ik vlucht niet. Ik vlucht nooit. Zeker niet voor jou.Ik neem afstand van je trol gedrag. Meer niet. Nou da...

6 minuten geleden geplaatst door VBOH

Tussenderegels
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

@1 De bedreigingen aan Geert zijn adres begrijp je dan ook wel natuurlijk....

6 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

wildersfan
Hele Kamer trekt boetekleed aan over doorgeschoten fraudebeleid, behalve de PVV

@17 Mja... Die situatie hebben we nu al. In feite kan je kinderen niet normaal opvoeden als je in het toeslagen circus zit.Probleem is dat w...

8 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@13 " Dag Prik" En daar is weer het bekende typerende en herhaalde vluchten als het je te heet onder de wordt omdat blijkt dat je lu...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

ongelovenloos
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

Stukje bij beetje laat marcoush zijn ware intenties zien.De wolf in schaapskledij.Zulke figuren horen niet deze functies te bekleden want ee...

9 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Hindi First Night Sex VideoStepmom Full Hd Porn VideosRoughrape PornBelle Knox VideosAnal TorcherMia Kalifa PorXvdieo ComFacefucksFree Gay Porn'Boy Fuck BoySalome Gil PornNetflix And Chill PornKaterina Hartlova PornTeenfidelity XxxTiny Asian PornPerfect Breast PornFreakmobhardcoreBig Black Booty XxxPlaymatenudeAsmr Network PornTalking Dirty HandjobPornimageCelebrity JijadOld Man HavingsexPussyto PussyThreesome KissMaa Bete Ka Sex Hindi MaiTube8 ComMilf KitchenMasturbate In BathroomReal Couple Making LoveMeilleurs PornosRamya Pandian HotAmazonia Mumbai PhotosXnxx Big SisterIndian Blue FlimFsi Blog ComX Hemister PornBelleca PornManga PornográficosCoconeyAnalssbbwTubewolfBkackmail PornSkipmthe GamesBest Onlyfans CreatorsAnnonces EscortLayla JennerKarely Ruiz DesnudaPornsonicPorn KurdBdsm IndiaXxx Videos Son Forced MomBucetiroHot Xxx Video NewPerky Breasts NakedJacquie PornOnlyrileymae LeaksAssfuck TeensChristine.brightBlack Porn Big ButWeb Cam 4سکس کشتیXnxx India BestSexy Gana SexySxx VidoeNikita Sex ComPornzsWetkitty OfBrunette JoiPornos De BlackDebra Ann Woll NudeMallu Sex Videos DownloadWife Swapping KahaniPorn 2160pShows On Playboy TvLesbian Caught MasturbatingNylon FootjobsXhampsrerRule34. Xxx10 Inch DildoCumshots On MomsSil Kese TodeDivya XxxBig Ass JavJanice Griffith BjWww XxxpornvideosKathia NobleNasty KinkPokimane Jerk Off ChallengeJulia RobbieXxxx MasterNew NudeKay Parker PornhubJordanamamaHot Aunty Romance VideoTeen Hindi PornRika AimiTeenhamsterBritney Amber Helping Her Son Chronic Full Video DownloadPersianbaddiePrincessxoxoLeah Gotti NudesSky Bri Porn StarPorn InterracialDestinyfomo Onlyfans LeakedDoujin XElizabeth StarrSexvideHorny Indian WomenEnony Porn HdMandy Rose ToplessIndian Blowjob PicsAunty NudesXvideos XnxxAmateursquirtingXx Video FilmDrtubeHentaireadExploited Teens RissaEroge De SubeteTic TokpornGiantess City PornQuicksand PornTina KyeTamanna Cum TributeHina Khan Sexy VideoPutishortsAir Hostess Sex ComJavasianLiterica SearchYou Tube PornoiSexo.pornoJodi Ann PatersonBunnyjanjanHanna OldenburgSnapvhat PornKitty Lee PornSavita Bhabhi Hindi CartoonNhdtb-774成人 影院Xnxx Sax ComChel HentDutasexShes NewMother And Father XxxSerena Hill CreampiePorntrex LesbianXnxx Bf GfXxx Dehati Hd