Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ThinkStock

Inwoner gemeente Terneuzen wint hoofdprijs Staatsloterij: 30 jaar lang 10.000 euro per maand

Een inwoner van de gemeente Terneuzen hoeft nooit meer te werken. Hij of zij heeft namelijk de hoofdprijs van de 1 oktober Droomsalaristrekking van Staatsloterij gewonnen. De gelukkige winnaar ontvangt 30 jaar lang 10.000 euro netto per maand met lotnummer EA 05005. Dat heeft de Staatsloterij vanavond bekendgemaakt.

  1. Als Akash hele voorraad gootsteenontstopper koopt, gaan alarmbellen af: hoe politie drugsvilla oprolde
    PREMIUM
    Reconstructie

    Als Akash hele voorraad gootsteen­ont­stop­per koopt, gaan alarmbel­len af: hoe politie drugsvilla oprolde

    De 35-jarige Akash B. koopt bij een bouwmarkt wekelijks de hele voorraad gootsteenontstopper op. Een medewerker vertrouwt het niet en tipt de politie. Het spoor leidt naar een drugslab in de villa van Akashs moeder in Woerden. De rechter veroordeelde donderdag acht verdachten in deze zaak, op één na allemaal van dezelfde familie.
    Woerden, Schoonhoven, Rotterdam, Zaltbommel
  2. Conflict tussen Israël en Hamas werpt gitzwarte schaduw over Nationale Herdenking op de Dam
    PREMIUM

    Conflict tussen Israël en Hamas werpt gitzwarte schaduw over Nationale Herdenking op de Dam

    ‘Nooit meer!’, zeggen we ieder jaar als we op 4 mei de oorlogsslachtoffers herdenken. Maar het gebeurt tóch steeds weer. Hoe herdenk je in een wereld die in brand staat en waar het conflict in Gaza een gitzwarte schaduw over de Dam werpt? Betrokkenen staan kaarsrecht tegenover elkaar in de discussie over wat er herdacht moet worden. ,,Ga tijdens die twee minuten stilte te rade bij jezelf over wat er gebeurd is in Israël en Gaza en hoe dat te voorkomen.”