U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 6
Het Haagse ziekenhuis HMC huurt sinds het weekend extra beveiligers in om het personeel te beschermen tegen agressie op en rond de corona-afdeling. ...

ongeveer 1 maand geleden door Telegraaf

REAGEER MET EEN EMOJI
1
3
7
20

Wat is dit..? Agressie? Iedereen doet zijn stinkende best om de mensen alle hulp te geven.Door plaatsgebrek kan er iemand overgeplaatst worden.... Weet je , geef die mensen die agressief zijn ,hun familielid maar mee naar huis.... zoeken ze het er zelf maar mee uit.... niet te filmen weer dit!

1 Sempre    
30 dagen geleden door Sempre
0
Meld

... Wat de actual fuck.

Wat kunnen de doktoren en al het andere medische personeel aan alle problemen doen? Helemaal niks! Ga dan agressief lopen doen op het Binnenhof, daar zitten de schuldigen. En ook met dat heb ik zoiets van, niet zo moeilijk doen in deze tijd, wees solidair met elkaar, doe wat moeite voor elkaar, gun een ander ook wat.

Maar ja, mensen zijn onmensen.

2 Bluth    
30 dagen geleden door Bluth
1
Meld

Agressie komt heel vaak voort uit angst.

3 Marauder    
30 dagen geleden door Marauder
3
Meld

Wat zijn dit voor mensen die een advocaat meenemen naar de Corona afdeling om te voorkomen dat n ziek familie lid overgeplaatst gaat worden ?
Hopelijk zoekt het OM uit wie die advocaat is, misschien kan hij of zij uit haar beroep gezet worden.

4 Marrie    
30 dagen geleden door Marrie
8
Meld

Trouwens, erg veel respect voor al het personeel welke de agressieve mensen toch behandelen. Ik zou dat niet kunnen. In een rolstoel van de trap schoppen zo de uitgang uit, zoek het maar lekker zelf uit.

5 Bluth    
30 dagen geleden door Bluth
0
Meld

@4 Wat is dat voor een onzin? Een advocaat doet ook gewoon zijn of haar werk.

6 Bluth    
30 dagen geleden door Bluth
1
Meld

Ik vraag me af weer deze agressie vandaan komt, zomaar een vraag hoor.

7 Pelikaan    
30 dagen geleden door Pelikaan
4
Meld

@4 Donkerbruin vermoeden wat voor figuur er een advocaat meeneemt. Een normaal mens die niet vaak met een advocaat in aanraking komt, denkt daar niet eens aan.

8 gaulette    
30 dagen geleden door gaulette
6
Meld

@6
Ik kan me niet voorstellen dat dit gedrag hoort bij de bezigheden van een advocaat.

9 Marrie    
30 dagen geleden door Marrie
5
Meld

@3 Zal best, maar als er voor je familielid gezorgd wordt... in welk ziekenhuis dan ook , heb je dat te nemen.... En gaan dreigen met een advocaat vindt ik echt not done.... Mijn schoonzus werkt in het UMCG Groningen, die beginnen het ook weer heeeel druk te krijgen... Ze doen allemaal hun best.... en er zullen ook mensen tussen zitten die Corona hebben gekregen door onbenullig gedrag.... tja..

10 Sempre    
30 dagen geleden door Sempre
0
Meld

@8
Klopt, normale mensen vertonen dit gedrag niet.

11 Marrie    
30 dagen geleden door Marrie
5
Meld

Bah, ik ben me hier echt over op aan het winden.

Heb het zelf meegemaakt met mijn moeder, die lach wel hier in het ziekenhuis maar je kon er natuurlijk niet bij. Toen kon zij niet naar het revalidatiecentrum welke lekker dichtbij was, niks aan te doen. En het maakt verder toch niks uit want je mag er toch niet bij (of is dat inmiddels al anders?).

Geen haar op mijn hoofd die eraan dacht om ook maar op enige wijze boos te worden, laat staan agressief. De behandeld arts was super vriendelijk en begripvol. Legde uit waarom mijn moeder niet dichterbij kon komen te liggen (Corona-uitbraak), en dan zou ik boos moeten worden op de arts omdat het niet gaat zoals wij willen? Ik was al lang blij dat mijn moeder nog in leven was...

12 Bluth    
30 dagen geleden door Bluth
0
Meld

@12 +++++++ zo is dat !

13 Sempre    
30 dagen geleden door Sempre
0
Meld

@9 Ik weet er ook niet het fijne van, maar volgens mij werkt het zo dat als jij een advocaat op "retainer" hebt, deze ten alle tijden bij je kan zijn bij alles wat met rechtmatigheid te maken heeft, dus ook dit soort gevallen. De advocaat doet gewoon zijn of haar werk.

Hetzelfde als advocaten die de meest beestachtige mensen bijstaan, daar moet je juist diep respect voor hebben dat zij dat kunnen. Ook advocaten hebben een eed afgelegd.

14 Bluth    
30 dagen geleden door Bluth
0
Meld

@12 Lach/lag... Shhht, niemand ziet het. question

15 Bluth    
30 dagen geleden door Bluth
2
Meld

@15 Ik begreep je wel hoor! maak ook vaak zo''n fout LOL! En wat advocaten betreft heb je gelijk, alleen zou ik in deze gevallen daar niet aan de bel trekken! Die kunnen er ook geen bedden bij toveren immers! Men heeft dan te nemen zoals het loopt .... toch? Voor de families, wees blij dat er gezorgd wordt en dat alles op alles gezet wordt weer... hoe dan ook ... pffffffffff

16 Sempre    
30 dagen geleden door Sempre
0
Meld

@10 , heb het paar keer gezien bij allochtonen, waar opa slecht lag. 1 bonk hysterie en agressie naar verplegend personeel in de kamer waar ook mijn ouwe lag. Ging nergens over.

17 Marauder    
30 dagen geleden door Marauder
4
Meld

Zeker familie van tokkies die lekker aan het feesten waren afgelopen weken/maanden die agressief werden of advocaat inschakelden. Zorgpersoneel werkt zich een slag in de rondte om gezondheid en levens te redden en zo worden zij bedankt.

18 vandaagffniet    
30 dagen geleden door vandaagffniet
4
Meld

@14
Ik weet het ook niet precies hoe dit zit, maar hier mag de overheid wat mij betreft, strak boven op zitten.
Straks maken familieleden met hun advocaten uit welke Corona patiënt mag blijven in een bepaald ziekenhuis, en welke patiënt overgeplaatst moet worden.
En volgens mij maken de dokteren dat nog steeds uit, en geen advocaten en familieleden.

19 Marrie    
30 dagen geleden door Marrie
1
Meld

@17 en dit ziekenhuis huurt nu beveiliging in om dit gedrag in te dammen.... Ook dat kost een paar centen....tja.. Alleen maar omdat er een aantal rondlopen daar die zich benadeeld voelen.... Voor de patient wordt gezorgd ,, waar dan ook... Rare mensen lopen er rond... bah....

20 Sempre    
30 dagen geleden door Sempre
0
Meld

@20 , dat men emotioneel is, snap ik wel. Maar het fatsoen is naar de klote.

21 Marauder    
30 dagen geleden door Marauder
0
Meld

@21 Emotioneel zijn snap ik best, maar ijzer kun je nu eenmaal niet met handen breken... respect en consideratie is hier dus ver te zoeken. Als deze golf door gaat zetten dan zullen er nog wel meer maatregelen getroffen moeten worden om doodzieke mensen in leven te houden.. Wees blij, zou ik zeggen, dat ziekenhuizen zoooo hun best doen..! Er zijn zelfs mensen in de eerste golf overgeplaatst naar Duitsland... So what... Mooi dat dat kan! Ik snap trouwens ook niet wat een advocaat hier iets aan kan gaan doen...Inderdaad , het ziekenhuis..cq artsen beslissen.... En daar moet men in deze vanaf blijven.... denk ik!

22 Sempre    
30 dagen geleden door Sempre
0
Meld

@16 Ik kan me best voorstellen dat die advocaten er ook helemaal geen zin in hebben, maar ze hebben geen keuze, zij moeten hun cliënt bijstaan.

@19 Nogmaals, de advocaten kunnen er echt niks aan doen. Die kunnen niet zeggen 'nee, ik sta u hier niet voor bij' want dan zijn ze advocaat-af.

23 Bluth    
30 dagen geleden door Bluth
0
Meld

@17
Zulk gedrag gaat te koste van andere patiënten en hun familie, en dat moet gestopt worden.

24 Marrie    
30 dagen geleden door Marrie
1
Meld

@23 das waar.... maar ze zullen ook tegen hun client zeggen dat het geen zoden aan de dijk gaat zetten hoop ik..! Ik denk niet dat er een rechter te vinden is die de aanklager gelijk gaat geven...!

25 Sempre    
30 dagen geleden door Sempre
0
Meld

Als mijn familie dit zou doen bel ik onmiddelijk mijn notaris en schrap ik ze uit mijn testament.
Dreigen naar personeel? Duindorpers?

26 Hendrianus    
30 dagen geleden door Hendrianus
14
Meld

@20
Ik zou ik wel eens willen weten of een ziekenhuis het recht heeft om familie en patiënt op straat te zetten als dit gedrag van de familie “beloond” wordt.

27 Marrie    
30 dagen geleden door Marrie
3
Meld

Men wordt overgebracht naar een ander ziekenhuis, zodat men daar betere zorg kan bieden.

28 sockknitter    
30 dagen geleden door sockknitter
0
Meld

@23
Ik weet het niet, in hoever een advocaat verplicht is om zich met dit soort zaken in gelaten.
Zou wel eens goed zijn als dit grondig uitgezocht wordt, om erger te voorkomen.

29 Marrie    
30 dagen geleden door Marrie
2
Meld

@28 de mensen willen hun familie zo dicht mogelijk bij huis in een ziekenhuis... Tja, en als dat niet kan worden ze overgeplaatst... heeft niets met betere zorg te maken, meer met het weer volstromen van het ziekenhuis .. en de ruimte die er is...denk ik!

30 Sempre    
30 dagen geleden door Sempre
0
Meld

@3
Ooh, dan is het goed...
[ Sarc off ]

@4 @9
Zo'n ziekenhuis moet gewoon verklaren aan de familie dat 'gedurende het aanstaande kortgeding' er geen zorg zal worden verricht, omdat de zaak onder de hamer bij een rechter is.
"Er is gewoon geen overeenstemming welke arts er verantwoordelijk is. question "

31 Gandalf    
30 dagen geleden door Gandalf
0
Meld

@23
Een advocaat kan wel degelijk klanten/zaak weigeren hoor. En de aanpak (naar het ziekenhuis gaan) is ook een vrije keuze van de advocaat.

32 Hendrianus    
30 dagen geleden door Hendrianus
11
Meld

@29
Er zullen wel juridische regels zijn voor het verplaatsen van patienten zonder instemming van familie en wellicht de patient zelf. Die patienten worden niet een ziekenhuis verder verplaatst maar provincies verder. Hier in Friesland worden ze ook alweer opgenomen.
Agressief worden is onacceptabel maar een advocaat inschakelen om verplaatsing te voorkomen kan ik me wel een beetje voorstellen.

33 Artikel39    
30 dagen geleden door Artikel39
2
Meld

@31
Er zijn dus mogelijkheden begrijp ik.

34 Marrie    
30 dagen geleden door Marrie
1
Meld

Het fatsoen hier is ver te zoeken.
Beveiligers nodig bizar, het is de GGZ toch niet.

35 Nurse Ratched    
30 dagen geleden door Nurse Ratched
0
Meld

@33 Ik kan me ook voorstellen als een familielid overgeplaatst wordt naar een andere provincie...maar ook daar wordt er goed gezorgd... Moet je een keer verder rijden als je hem/haar al op mag zoeken... Wees blij dat de zorg zijn stinkende best doet...

36 Sempre    
30 dagen geleden door Sempre
0
Meld

@33
Het zijn toch de artsen die een afweging moeten/mogen maken of een patiënt met Corona wel of niet verplaatst moet worden.
Het kan toch niet zo zijn dat hysterische familieleden met een advocaat dit gaan uitmaken.

37 Marrie    
30 dagen geleden door Marrie
1
Meld

@36
Ik ben het wel met je eens. Maar als ik me zo voorstel dat het bijvoorbeeld mijn zoon zou betreffen en ze zeggen we brengen hem naar Brabant, dan gebeurt dat ook niet zonder slag of stoot.
Dat heeft gewoon te maken met angst onmacht, enz.
Met mij kun je dan gewoon een gesprek voeren maar sommigen gaan gewoon flippen.
Het zijn net mensen.

38 Artikel39    
30 dagen geleden door Artikel39
1
Meld

Lieve mensen ik hoop zoooo dat de meter weer gaat dalen en dat we met zijn allen Corona een grote schop kunnen geven...samen moeten we dat wel doen..als bv 30 % buiten het potje gaat piesen komen we er niet denk ik! Ik wens iedereen een fijne nacht morgen weer een mooie(tja.. sorry ) natte dag en een fijn weekend! ciao!

39 Sempre    
30 dagen geleden door Sempre
0
Meld

@27
Denk je werkelijk dat het misschien mogelijk is dat een ziekenhuis een patiënt op straat zet?

40 Hendrianus    
30 dagen geleden door Hendrianus
11
Meld

@40 nee dat gebeurt niet ! Verplaatsen wel.... en daar heeft men dan maar ff genoegen mee te nemen... Als er maar goed voor gezorgd wordt..... toch? nu ga ik de comp sluiten ! ciao!!!

41 Sempre    
30 dagen geleden door Sempre
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

42 No NWO    
30 dagen geleden door No NWO

@40
Nee, niet echt, dat zal wel niet mogen, maar ik zou wel het onderste uit het recht halen als ziekenhuis zijnde, om het zorg personeel te beschermen en te vrijwaren van zulke agressieve familieleden.

43 Marrie    
30 dagen geleden door Marrie
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

44 No NWO    
30 dagen geleden door No NWO

@43 Hé Marie! Nog steeds niet uitgeraasd op de diverse draadjes? De elektrieke deken al aangezet?

45 Bop    
30 dagen geleden door Bop
9
Meld

De best mogelijke zorg is het ziekenhuis verplicht te leveren aan een patiënt. Als dat betekent dat overplaatsing noodzakelijk is dan wordt dat, indien mogelijk, besproken met de patiënt en het aanspreekpunt van de familie ingelicht. Geen advocaat die dit tegen kan houden.

Een spoedeisend kort geding duurt enkele dagen, bij mijn weten is er geen snellere procedure. De patiënt ligt dan allang in het andere ziekenhuis. Ik kan mij niet voorstellen dat een patiënt hierover stennis gaat schoppen. Dat zijn toch echt de hysterische familie leden die dan vermoedelijk ook claimen namens de patiënt te spreken. Ik hoor ze nu al schreeuwen, 'onze pa gaat dood als zijn vrouw niet dagelijks op bezoek kan komen en daar houden we jullie verantwoordelijk voor. Jullie maken onze vader kapot!'

Huftervolk!

46 Hendrianus    
30 dagen geleden door Hendrianus
11
Meld

@20 Bij ons ziekenhuis jaren geleden, sloot de huisartsenpost vanwege bedreigingen en intimidaties. Niet lang erna werd de SEH beveiligd. Wilden er ineens grote groepen Marokkanen naar binnen om te zien of hun vriend wel goed behandeld werd door een mannelijke arts.

47 gaulette    
30 dagen geleden door gaulette
6
Meld

@47 Hoe weet jij dat toch allemaal? Laat me raden... Van horen zeggen?

48 Bop    
30 dagen geleden door Bop
9
Meld

@24 Mijn moeder lag jaren geleden op een 1 persoonskamer na een zware hartaanval ( toen was er nog 1e klas verzekering). Een moslim jongeman pikte het niet dat hij met 2 vrouwen en een man op zaal werd gelegd. Het eindigde ermee dat hij op de 1 persoonskamer lag. Niet lang meer toen wij er achter kwamen. Hij kwam voor een ingreep aan zijn ( waarschijnlijk te lange) teen.

49 gaulette    
30 dagen geleden door gaulette
5
Meld

@49 Hoe weet jij dat hij moslim was? En wat heb jij eraan gedaan om het terug te draaien?

50 Bop    
30 dagen geleden door Bop
9
Meld

@44 , veelal volk met "passie".

51 Marauder    
30 dagen geleden door Marauder
0
Meld

Het grote stadsziekenhuis, dat drie locaties heeft, loopt vol en heeft alweer drie aparte corona-afdelingen. Aanleiding voor de extra beveiliging, vertelt Ingrid Wolf, voorzitter van de raad van bestuur, waren twee incidenten in het weekeinde bij de overplaatsing van coronapatiënten naar ziekenhuizen buiten de regio. „Een familie was zo boos dat een familielid zou worden verplaatst, dat ze de verpleegkundigen bedreigden. Bij een andere coronapatiënt stond opeens een advocaat op de afdeling. Om te eisen dat de patiënt niet zou worden verplaatst.” unquote

Ze hebben alweer 3 Corona-afdelingen. Dat gaat goed. Ik schat zo in dat de ruziezoekers allochtonen waren.

52 samcash    
30 dagen geleden door samcash
13
Meld

@50 een jonge man, witte jurk aan . Ik heb daar even een goed gesprek gehad, de verzekering in geschakeld ( want het ziekenhuis rekende wel haar 1e klas verzekering. De verzorging vond de stennis die die jonge man maakte te veel voor de andere patiënten. Heb toen maar even duidelijk gemaakt dat hij met zijn gratis liggen, beslist geen voorrang mocht krijgen op een doodzieke vrouw. Moeder kreeg haar kamer weer terug.

53 gaulette    
30 dagen geleden door gaulette
4
Meld

@48 25 jaar vrijwilliger geweest in een ziekenhuis. Daarnaast zelf een para medische opleiding gedaan. Nu help ik mensen in mij omgeving. En jij met je grote linkse mond?

54 gaulette    
30 dagen geleden door gaulette
4
Meld

@53 Geweldig hoor.
@54 Ook de zorg, jarenlang. Nog. Waarom zeg je dat ik een grote linkse mond heb? Omdat ik jouw anecdotes niet voor zoete koek slik? Da's niet aardig.

55 Bop    
30 dagen geleden door Bop
11
Meld

Vrijwel altijd allochtonen, meest moslims, die agressief zijn in ziekenhuizen.

56 priaap    
30 dagen geleden door priaap
5
Meld

@56 Bij ons meer de gezellige kampers.

57 Nurse Ratched    
30 dagen geleden door Nurse Ratched
3
Meld

@57 Die zijn inderdaad ook nogal onaangepast. Maar daar zijn er veel minder van dus ik geloof je niet. question

58 priaap    
30 dagen geleden door priaap
3
Meld

@58 We hebben er genoeg in die regio.
Moslimmannen worden niet teveel bij elkaar gezet, dat geeft wel problemen.

59 Nurse Ratched    
30 dagen geleden door Nurse Ratched
0
Meld

Het zijn dus altijd of moslims of kampers maar nooit 'wij'?


Echt?

60 Violier    
30 dagen geleden door Violier
8
Meld

@60 Ja hoor ook, maar helaas is er wel een patroon.
De wij die u bedoeld opereert vaak alleen.
De groepen die ik bedoel zijn niet alleen.
Vandaar die spreiding van moslimmannen, we hebben 13 cliënten op onze afdeling.
Als er meer dan 3 tussen zitten scholen ze samen, bovendien heb ik als vrouw dan geen leven meer.
Zijn gewoon erg bedreigend en veroorzsken dan meerdere incidenten.
Kampers net zo.
Sorry het is niet anders.

61 Nurse Ratched    
30 dagen geleden door Nurse Ratched
0
Meld

@61 Lekker dan!
Je werkt op soort van psychiatrie geloof ik?

62 Violier    
30 dagen geleden door Violier
1
Meld

@62 TBS

63 Nurse Ratched    
30 dagen geleden door Nurse Ratched
0
Meld

Werkte, zit al meer dan een jaar thuis en ben ws uitgewerkt.

64 Nurse Ratched    
30 dagen geleden door Nurse Ratched
0
Meld

@61 Dus een beetje kanaleneiland/schilderswijk/amsterdam-zuid/molenbeek in het klein. Mooi sociaal experiment als het niet zo triest zou zijn dat het constant die vooroordelen over mohammedanen bevestigde...

65 Scholar008    
30 dagen geleden door Scholar008
2
Meld

@65 Vanuit het hele land, had cliënten die ze nergens meer wilde vanwege de ontwrichting.

66 Nurse Ratched    
30 dagen geleden door Nurse Ratched
0
Meld

@63 Hoppa! Dat is niet niks.

67 Violier    
30 dagen geleden door Violier
0
Meld

@65 En allemaal hadden ze ook hun aandoenlijke kant.
Allemaal veel meegemaakt.
Ik vond mijn werk heerlijk, jammer dat het over is.

68 Nurse Ratched    
30 dagen geleden door Nurse Ratched
0
Meld

@68 Dat snap ik.

69 Violier    
30 dagen geleden door Violier
0
Meld

@69 Soms krijg ik via een collega nog briefjes dat doet me goed.

70 Nurse Ratched    
30 dagen geleden door Nurse Ratched
0
Meld

@1 Daar hebben linkse mensen zoals jij jarenlang zelf voor gestemd niet dan?

71 Anti-Fascisme    
30 dagen geleden door Anti-Fascisme
2
Meld

Ach ja, in Nederland mag je inmiddels overal klachten over indienen, eisen hier en eisen daar. Deze ontevreden klaagcultuur is er bewust ingeslopen en de slappe overheid vond het oke; want naar Amerikaans voorbeeld. Nu zitten we met een verwend onbeschoft volk die als het even tegenzit los gaan in debiele hysterie en huilen als ze door eigen domme schuld in de ellende belanden( zie de vakantiegangers die vast zitten op Sicilie).

72 Frangipani    
29 dagen geleden door Frangipani
0
Meld

@61

Wat heeft TBS verpleging eigenlijk voor zin vraag ik mij af. Als ze het behndelingstraject al dan niet leugenachtig goed afleggen en zij komen vrij dan mogen ze samen klitten zoveel als zij willen, met hoeveel zij willen en met wie zij willen.

Op een TBS afdeling met drie moslims of kampers bij elkaar gaat het al fout, ......

Dat het probleem met opgelegde TBS. Ik geloof er niet in dat diep gestoorde lui gedwongen behandeld kunnen worden. Ok, je kunt het een half jaar proberen maar als de cliënt stennis blijft schoppen dan moet het afgelopen zijn. Terug naar cel, betekent levenslang.

Persoonlijk geloof ik in de ergste gevallen helemaal niet dat deze zover komen dat met zichzelf om kunnen gaan zonder gevaar voor anderen. Dat blijkt, er is niet voor niets de longstay afdeling.
Gasten die zich niet laten behandelen of aangeven een gevaar te blijven voor de maatschappij worden er tot hun dood op hoge kosten vertroeteld.

Dat laatste vind ik meer barbaars dan dit soort uiterst gevaarlijk gebleken personen, waarvan iedereen begrijpt dat die zo knetter gestoord zijn dat behandeling zinloos is, de doodstraf te geven. Bij sommigen is de innerlijke drive zo sterk dat niets helpt.

Maar goed, ik ben geen deskundige en heb er bewondering voor dat je deze mensen wil helpen. Ik zou het niet kunnen. Neem nu dit geval,

"Op 26 april 2013 werd Roberts Miķelsons in hoger beroep veroordeeld tot 19 jaar gevangenisstraf en TBS met dwangverpleging; "

Tientallen kinderen heeft hij misbruikt. Er is toch niemand die gelooft dat hij te behandelen valt?
Van mij had hij de doodstraf gekregen, humaner, effectiever en veel goedkoper. Het geld kan dan naar patiënten die een behandeling wèl op prijs stellen.

73 Hendrianus    
29 dagen geleden door Hendrianus
12
Meld

@72

Het lijkt mij uiterst vervelend als je op zaal in het ziekenhuis ligt en er zit een zeikend irritant vervelend figuur tussen. Begrijp dat ook slecht. Je ligt daar om te genezen dus schik in en prijs de wereld dat je behandeld wordt. Ooit een collega begeleidt naar een plaatselijk 'ziekenhuis' in een ver onderontwikkeld land. Kijk, dan moet je je wat sterk maken om het beste te krijgen, hoe aardig de mensen ook waren, maar in Nederland...kom op zeg.

74 Hendrianus    
29 dagen geleden door Hendrianus
12
Meld

@73 Als men niet meewerkt met de behandeling ga je idd terug naar de gevangenis.
Sommige hebben al 18 jaar tbs en gaan door naar de longstay, komen daar nooit meer weg.
Zelf werkte ik op longcare, het stadium voor longstay.
En ja vaak zo beschadigd dat ze niet geholpen kunnen worden, maar het blijven mensen.

75 Nurse Ratched    
29 dagen geleden door Nurse Ratched
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Dit is hoe de NOS Artikel 1 van de Grondwet s...
Dit is hoe de NOS Artikel 1 van de Grondwet s...

5 uur geleden door siberianhotsprings

Er is een leraar onthoofd
De werkelijkheid is dat het er wél is. Het be...

1 dag geleden door Doomsdayshaman

Imam Blauwe Moskee wil wetgeving tegen beledi...
De vrijheid om de profeet Mohammed te beledig...

21 uur geleden door Cody

Pelosi in paniek nu zelfs het 'huis van...
Dr. Steve Turley.

1 dag geleden door Proemevla

Kamala Harris, de insider van nieuw Links
Progressieve leiders zien sen. Kamala harris,...

12 uur geleden door Seconda


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Mac Benac
Live | Vaccin kwetsbaren ’kan vóór kerst...
@3 Gelukkig is wat jij vindt niet zo heel erg...

1 minuut geleden door Mac Benac

Tutor01
Mongoolse overheid boos over uitspraken Verst...
Wat een achterlijke gladiolen! ...

1 minuut geleden door Tutor01

Happy face
Scherpe adviezen Zweden door groeiend aantal ...
Ik ga voor Kary Mullis:P...

1 minuut geleden door Happy face

Marrie
Imam Blauwe Moskee wil wetgeving tegen beledi...
@143Dit leest als een bedreiging tegen de N...

1 minuut geleden door Marrie

nosuchname
Dit is hoe de NOS Artikel 1 van de Grondwet s...
Politiek .. De politiek Dwingt de Media om D...

2 minuten geleden door nosuchname

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig