CIA directeur Gina Haspel blokkeert persoonlijk explosieve documenten mbt. de Rusland collusion hoax. (thegatewaypundit.com)


Recent bracht hoofd DNI Rathcliffe documenten in de openbaarheid waaruit bleek dat Hillary Clinton en de DNC aan de wieg stonden van de Rusland collusion hoax die daarmee het hacken van de DNC in de schoenen wilden schuiven van Trump / Rusland. ...

door Proemevla in Buitenland  ·  22 Reacties

  • 4
  • 400x gelezen
Reageer met een Emoji
15

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

LEUGENS
NEPNIEUWS
PROEMPAGANDA

6
1 RichardR

De clintons moeten echt een keer opgepakt worden.

16
2 ongelovenloos

@1
Als je zo hard schreeuwt om aandacht, moet het wel waar zijn.

16
3 plutarchus

@1
Ik kan je pijn hier bijna voelen.

15
4 Chaimileh

Wie wat meer wil weten over Gina Haspel en waarom de narcistische psychopaat in het Witte Huis haar directeur van de CIA had gemaakt:
https://theintercept.com/2020/08/20/gina-haspel-cia-trump-intelligence-purge/
"At first, she seemed like the perfect choice to lead the agency under Trump. Before he tapped her for the job, she was best known for her connections to the CIA’s torture regime, when she briefly oversaw a secret CIA prison in Thailand."
Haspel was dus verantwoordelijk voor de CIA-afdeling die zich bezighield met het martelen van verdachten.

En wat vond Trump daarvan?
"During the 2016 campaign, Trump repeatedly expressed support for the use of torture against terrorism suspects, and after he won, there was widespread concern that he planned to revive the long-shuttered CIA torture program."

@TS, @2 , @3 , @4
Fijne mensen, die Trump-kliek ... en jullie hobbelen hier hersenloos achteraan -- en zie nu ook al jullie excuses waarom martelen soms toch wel moet kunnen, want ja, Trump keurt het immers ook goed ...
Trump is eigenlijk een intriest figuur, de man is zwaar geestesziek en kan er kennelijk niets aan doen dat hij is zoals hij is. Maar jullie zouden toch echt beter moeten weten.

1
5 RichardR

@4 Ja, Richard heeft denk ik buikpijn van het lachen. Ik voel het gewoon. question

Tevens wil ik topicstarter bij deze een zeer groot compliment maken voor zijn enorme doorzettingsvermogen! Ik durf bijna te zeggen dat niemand dit hier kan evenaren!
Omgaan met teleurstellingen is iets dat Proem als geen ander kan!
Petje af en fijn, dat u zich hier nog steeds in een soort van leeuwenkuil wilt bevinden!

Proem, ik denk dat u misschien een zeer goede colporteur zou zijn! U heeft talenten die u misschien nog niet bij uzelf gezien heeft!

1
6 Nieuwsgierig

@5
Dat was onder obamski die sprak over 'some folks', net als omar sprak van 'some people did something' en uiteraard onder brennan die alles ontkende zoals ie ook de massale illegale spionage van amerikaanse burgers, journalisten, whistleblowers en politieke tegenstanders ontkende (onder ede), ook onder obamski.

9
7 Proemevla

[quote]
Holy mother of God!

Most important part of #Debates2020
!!!

@realDonaldTrump
tells Joe Biden “We got them all (re: Russia Hoax) we got them on tape, & you were the one suggesting going after @GenFlynn
using the Logan Act, & Obama was in the room!”
[/quote]


Zoals Trump al zei:"I caught them all."
Het staat allemaal op tape, is allemaal geregritreerd, het wissen van alle mobieltjes door weissmann en matties zal niet helpen, er zijn backups bij dezelfde dienst waar obamski / biden en al die matties illegaal spioneerden.
Trump gaat echt niet wachten tot na de verkiezingen, als er niet snel actie komt gaat hij zelf de [declas] doen.
Al diegenen die geblokkeerd hebben krijgen dan te horen: "You are fired."
Zo simpel is dat.

10
8 Proemevla

@7
Wat loop je in hemelsnaam imbeciel te brabbelen? Obama heeft het martelprogramma van de CIA -- dat in 2005 gestopt was -- scherp veroordeeld, en overwoog zelfs om de CIA hiervoor juridisch te vervolgen. Uiteindelijk heeft hij hiervan afgezien omdat hij dan ook tal van republikeinse politici uit de Bush-tijd voor de rechter zou moeten slepen, en dat zouden de republikeinen (die de meerderheid hadden in het huis van afgevaardigden en later ook de senaat) hem niet in dank afnemen -- Obama zou dan geen enkel wetsvoorstel meer goedgekeurd krijgen.

Dus houd jij nou maar eens even heel snel die weerzinwekkend domme snater van je dicht.

1
9 RichardR

@8
LEUGENS
NEPNIEUWS
PROEMPAGANDA

1
10 RichardR

@10
Pathologische leugenaar.

10
11 Proemevla

@9 Zeg nou zelf, als Proem zijn mond zou houden en hier zou wegvluchten zou het een stuk saaier zijn hier. question

3
12 Nieuwsgierig

Zwart op wit:

[quote]
BREAKING: On July 26, 2016, U.S. intel authorities learned that Russian intel knew of Hillary Clinton's plans to cook up a scandal alleging that Trump was working with Russia. Obama was personally briefed on Russia's knowledge of Clinton's plans.
[/quote]


Het Steele dossier kwam voort uit de samenwerking tussen Clinton / DNC / intel diensten en de russen (die liever hillary hadden als president)
Niks daarvan werd verteld aan het fisa hof.

8
13 Proemevla

@12
Mnee, ik zie de amusementswaarde niet van de eindeloze stroom bagger uit extreemrechtse hoek die Proem serveert. Ik heb dan ook een broertje dood aan dommigheid -- en Proem brengt weinig anders dan dommigheid, overgoten met een 'ik-weet-waar-ik-over-praat'-sausje. De ellende is dat ik dan van de weeromstuit ook vaak maar mijn toevlucht neem tot dommigheid in de vorm van de inmiddels bekende drieregelige waarschuwende tekst.

Zonder Proem zou het IQ van NK meteen met flink wat punten omhoog vliegen, en dat is iets wat ik alleen maar zou toejuichen. (Eind vorig jaar heeft een soortgelijke trol een permanente ban gekregen, en dat was toen een hele opluchting -- alsof een zwaar overlast veroorzakende buurman eindelijk is vertrokken.)

1
14 RichardR

@10
Het zit je wel dwars he.

Denk aan je bloeddruk.

6
15 plutarchus

In beeld en geluid:

[quote]
Here's the moment on July 24th, 2016, when Robby Mook planted the Russia collusion hoax. This is what started it all. As we just learned from @DNI_Ratcliffe
, this was immediately followed by Hillary pushing the fabricated scandal that Trump was working with Russia.
[/quote]


Het planten van de hoax.

Verder:
[quote]
And Mook is also on tape admitting he was the one who paid Perkins Coie to hire Fusion GPS and that he was briefed on the findings
[/quote]

Zoals Trump al zei: "We have the tapes."

8
16 Proemevla

@14 Ik denk dat het dan nog een hele klus gaat worden, wil Proem het bijltje er bij neerleggen!
Misschien een kwestie van wie de langste adem heeft?

Hij zou echt een hele goede colporteur zijn die gaan ook eindeloos door ondanks de vele teleurstellingen en afwijzingen.

1
17 Nieuwsgierig

[quote]
As a bonus, this appears to have been real intelligence information which came in BEFORE the opening of Crossfire Hurricane and no one at the FBI opened a case on Clinton...

...but then a few days later opened Crossfire on Trump based on zero official intelligence!
[/quote]

7
18 Proemevla

Een president met 420000000 dollar schuld....

Het zou mij niks verbazen als de counter intelligence hem geen security clearance meer verleend.

..........

1
19 Janzzen

@17
Haha, ja, opdringerig verkoopvolk kan dus ook op een portie ongezouten hoon en minachting rekenen als ze me ongevraagd lastigvallen.

@19
Niet alleen is er die kolossale schuldenlast bij vooralsnog onbekende schuldeisers, maar ik denk dat er op dit moment ook allerlei instanties met grote interesse kijken naar de gelekte financiële gegevens van de man. De kans neemt dan ook sterk toe dat Trump op niet al te lange termijn een oranje hansop mag uitzoeken -- want niemand zal hem nog geld lenen, en dat betekent dat hij geen advocaten meer kan betalen om rechtszaken jarenlang uit te spinnen teneinde snelle veroordelingen te ontlopen.

1
20 RichardR

@20
Het hebben van problematische schulden is voldoende om iemand af te wijzen voor een functie in het witte huis.

420000000 (vierhonderd twintig miljoen) mag je als problematisch qualificeren.

1
21 Janzzen

@20 Er zijn denk ik verschillende manieren om te proberen van een trol af te komen:

! Negeren maar dan moet iedereen het hier doen en ik doe er ook nog driftig aan mee om hem te voeren, alleen samen met iedereen hier zou het dan kunnen lukken, zodat hij geen feedback meer krijgt. (Een trol wil juist dat anderen zich aan hem ergeren en geniet hier van)

2 Uit de tent lokken zodat hij gaat schelden en uit zijn plaat gaat en dit melden bij de moderatoren van NK, maar die zijn niet zo ijverig en attent en laten een hele hoop, te veel toe, moet je zelf wel uiteraard netjes blijven en op een slimme manier hem weten te prikkelen of boos te maken. Maar ik ben bang dat dit niet gaat lukken omdat hij een betonnen plaat enz..

3.Een topic openen met de vraag of personen hier op NK deze trol zat zijn en alle personen met nickname laten ondertekenen en dit doorsturen naar NK of een oproep doen aan een ieder zodat ze zelf hem massaal bij NK gaan melden in de hoop dat er massaal op gereageerd wordt en dat NK er wat tegen wil of kan doen.

Succes!

1
22 Nieuwsgierig

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Caroline Tensen vermoeid na lange werkdagen: 'Soms wel 4,5 uur!'

Kwam haar ooit tegen bij de bouwmarkt. Ik herkende haar niet totdat ze begon te praten tegen mijn honden die ik bij me had. Zo raakten we aan de...

4 minuten geleden geplaatst door VBOH

RobP
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@28 Houden niet van feiten???Jij bent degene die naar de blokkeer Friezen wijst....

4 minuten geleden geplaatst door RobP

Biscanna
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@149 Dat zei ik toch al, of heb je weer moeite met lezen? Door dat wedden van jou, zit je nu aan lager wal, daar kun je beter mee stoppen, want...

5 minuten geleden geplaatst door Biscanna

RobP
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@27 Dat appels - peren wordt dan door #22 gemaakt....

6 minuten geleden geplaatst door RobP

RobP
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@26 " Omdat ze andere mensen tegenhielden. Dat doet Extinction Rebellion niet."Nou, ik zie bij een blokkade van XR andere mensen gewoon stilst...

7 minuten geleden geplaatst door RobP

Reconquista
Kogel door de kerk: Groot-Brittannië gaat asielzoekers deporteren naar Rwanda. Ook interesse in NL voor omstreden plan

@3Een structurele crisis dus. Niettemin een crisis en eigenlijk is die ook niet zo structureel want het is niet iets wat al eeuwen aan de gang...

11 minuten geleden geplaatst door Reconquista

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@155 Ik volg je niet naar een ander draadje aangezien jij ook die weer zult verpesten.En dat doe je helemaal zelf laat dat maar even goed zien...

11 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@147 Lafaard. Dat zeg je maar tegen je man....

14 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@155 Ik wil je niet weg hoor, blijf gerust dan heb ik ook wat te lachen....

16 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@152 Van het zijn van corrupt zul je mij niet betrappen.Ik durf zelfs te stellen dat ik een goede neutrale mod was maar dat geloof jij met je ...

17 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Xxxvidoes HdXxx Indian BengaliMamta KulkarnixxxCunninglus PornCatchinggolddiggers Full VideoEhentai GallarySkylar VoxBrazzer AdsFake Nude PicsOfficialmilfqueenChrley ChaseWww Pron Movie ComWifelovwrUsty BloomSexwidRiya BhabhiNepali Girl Porn VideoBbc PissNyltokCameltoes At The BeachMilf Porn ComHindi Marathi XxxLive SquirtingInfluncers Gone WildBazoocam OrgBig Tit HentaiAva Addams CumshotAmateurtumblrAmateur InterrSarah Chalke NudeLauren Phillips XxxWolf HentaiPuku Nakudu VideosLewdnninjaSexo Gratis TodosThree SomeNetflix Hindi Web Series 2022Nude CaptionsIndian Bengali XxxLesbianporn ComicsPornothaiAngela Wite PornCuckoldstories2Tube VoyeurAhegao MonaReverse Cowgirl PovPantyjobsMature Porn BjIndian Pornography SitesLexi Rivera NudePornografia Con CaballosBarb Eden NudeLargehdAlia Bhatt Kissing SceneAi Nude ArtCoomeerMassive SquirtKaay Brazy PornBrother Creampies Sister PornSexo Ao Vivo ChatFutanari HentaiMilf On MilfDani Daniels CreampieKelly Cuoco PornPale NudeMost Searched PornhubBlacked VideosLele Pons NakedFamilyguy PornXxxvxvAgentredgirl KemonoEbony PornstartsPorn Mom VideoLouisa Khovanski TitsImperiahentaiXxx ApartmentSavita Bhabhi NewIndian Sexy Bhabi PornFinal Fantasy PornPetite Black PornVideos De Pornor BrasileiroElizabeth Montgumery NudeGirlfriend Sex ComProen VideoPorn Em PortuguêsOrgy FreepornMaturewife PornBrazzers DownloadWww Xxx Sexy ComOdia Porn VideoBrazzers Free VudeoKoumi Jima ShuuHindhisexBig Boobs PorPornvedosNude Car WashFree Por NSigourney Weaver NudesBachelor Sex VideoFucking In WaterQporn VideosMassage Xvedios ComHotwife First TimeRule34 FurryCarolina SeetsCruella Morgan OnlyfansLatina With Black PornXnxx Sex 18Daniela ChanelNude HandjobTamil Sex LesbianPornhud CartoonMilf GigiMorgpie CompilKidnapped BdsmReddit RarbgLeaked Celebrity Nude PicsFilme PornográficosWidowmaker NakedKidnapping Sex Video Full HdDixie Trailer TrashAdult Dvd ForumPornomamieFuncking MachineMami Van Doren NudeAnl SexTriple Anal PenetrationPictures Of A Blow JobAlura Jenson Hot VideoEscortes PornSonam Bajwa SexyKiss SexxTs GangbangedBest Male Masturbator筱田优Sunny Leon XxSexviboUnsimulated SexHindi Full Xxx VideoPostman PornPorn On Gta VPorn MoviveX Hamster Live BrPornh UbCourtny Thorne Smith NudeMinthra Sex SceneBlack Girl BlowjobDslaf PornMom BbcRiley Reidcreampie