Facebook verbiedt advertenties van extreemrechtse milities zoals de Proud Boys (m.hln.be)


Facebook verbiedt advertenties van extreemrechtse milities in de VS, zoals de Proud Boys. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender CNBC. Ook advertenties van de extreemrechtse complotdenkersgroep Qanon worden geweerd. ...

door verwijderd322399 in Internet  ·  81 Reacties

  • 8
  • 627x gelezen
Reageer met een Emoji
4
1
31
4

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 . Ja hoor de NK techniek, inzoomen op een volstrekt onbelangrijk detail. Ik had ergens gelezen dat het Churchill was, nou vreselijk zal het iemand anders zijn geweest. Who cares. De crux van het verhaal is dat de fascisten van deze tijd zich antifascisten noemen.

9
51 PFL

@51 U hangt uw verhaal op aan de autoriteit van Churchill. Dat maakt het behoorlijk relevant dat het geen uitspraak van Churchill is. Nu blijft een rijtje tamelijk losse meningen uwerzijds over.

4
52 Smiling

@49
" Antifa is een puur fascistsiche organistatie die poogt de samenleving geheel te ontwrichten met gebruiik making van dezelfde technieken als de Nazi's in hun tijd. Agressief, intolerant en zeer gewelddadig. En BLM is geen haar beter, wat BLM doet heeft niets te maken met opkomen voor bepaalde mensen, het is gewoon terreur en agressie."

Dom extreem-rechts gezwatel weer van jouw kant!
En uitsluitend bedoeld om je eigen racisme en het aanhangen van openlijk racistische clubjes als PVV en FvD te "rechtvaardigen" C.Q. criticasters van dergelijke clubjes weg te zetten en monddood te maken.

Antifa en BLM zijn niet eens echte organisaties, maar gewoon verzamelnamen voor diverse groeperingen die tegen (extreem-)rechts ageren.
Net zoals bij voetbalwedstrijden bijvoorbeeld, is er altijd een deel vaste "hooligans" welke niets met de idealen waarvoor gedemonstreerd wordt hebben, die op de demonstraties afkomen met als enig doel, rellen en plunderen.
Opvallend genoeg is er ook vrijwel altijd een deel extreem-rechtse "tegenbetogers" die om exact dezelfde reden die demonstraties bezoekt.

En nu ga jij dat waarschijnlijk ontkennen, maar feitelijk weet je zelf ook dat dit de waarheid is, en niets dan de waarheid.

5
53 Immanuel

@52 . Inderdaad lees:
https://gerard1945.wordpress.com/2017/07/18/niet-churchill-maar-presser/
Het was dus niet Churchill maar een andere gezaghebbende bron eind jaren 40 . De uitspraak is er niet minder belangrijk door en de voorspelling is geheel uitgekomen want Antifa bewijst de stelling van deze Jaques Presser. En daar ging het om. Het ging om Antifa en niet zozeer over Churchill.

9
54 PFL

* Verwijderd door de redactie *

55 PFL

@54 En mij gaat het erom dat u een autoriteit aanroept om uw mening te onderbouwen, die vervolgens niet gezegd heeft wat als onderbouwing zou moeten gelden. Presser heeft niet de autoriteit die Churchill heeft.

Blijft dus over een reeks niet onderbouwde meningen uwerzijds.

1
56 Smiling

@54
En laten het nu net óók de fascistische clubjes als de PVV en FvD zijn die bij hoog en bij laag beweren "anti-fascisten" te zijn en "de hedendaagse fascisten" te bestrijden!

3
57 Immanuel

* Verwijderd door de redactie *

58 Immanuel

@48 Dus “opkomend fascisme” , wat ze geheel zelf bepalen , bestrijden door fascistisch te handelen. Waarom denk je dat het helpt?

BLM zet zich af tegen geïnstitutionaliseerd racisme . Wat ze zelf bepalen en gaan bestrijden door racistisch te handelen.
En te moorden , plunderen, vernielen, chanteren, maar soit laten we deze vredelievende protesten even niet meerekenen.
Waarom denk je dat het helpt?

9
59 solidsteel

@58 grappig, net doen alsof je niet begrijpt dat ik het over de pedofiele Mohammed had en dan een domme jijbak proberen te maken. Zielig zoiets.

10
60 PFL

@60
"dat ik het over de pedofiele..."

Waar de mond vol van is...

3
61 Immanuel

@53 Zit je weer eens je eigen feiten te verzinnen? fantast.

BLM zijn niet eens echte organisaties,

Black Lives Matter Global Network Foundation is a Black-led organization that supports Black led movements across the globe. In building such a movement, we have encountered over the last 7 years individuals who have continually misrepresented our organization and solicited donations all in the name of Black Lives Matter.

https://blacklivesmatter.com/

9
62 Truffelaar

@62
Zoals je zelf al citeert: "Black Lives Matter Global Network Foundation"!
Dat is dus de niét "Black Lives Matter" beweging als zodanig, maar slechts 1 van de groeperingen die het initiatief wereldwijd steunen. Precies zoals ik al schreef dus: "een verzamelnaam voor diverse groeperingen die tegen (extreem-)rechts ageren." Hoewel ik hier inderdaad vergeten was om ook overige (waaronder linkse racisten/antisemieten) racisten te vermelden als "dader groepen".

3
63 Immanuel

@63 En zoals gewoonlijk lees jij wat jou het beste uitkomt.
Black Lives Matter Global Network Foundation is a Black-led organization.
Jij bent een eng links mensje.

9
64 Truffelaar

@63 Tja shit happens ik moet je gelijk geven ik heb het fout.

7
65 Truffelaar

@63 Uiteraard zoek ik altijd nog even door,en kom dan toch weer dit tegen.

Structuur
Black Lives Matter is een gedecentraliseerde organisatie. De oprichters zijn tegen een structuur van bovenaf die eerdere burgerrechtenbewegingen hanteerden. Johnetta Elzie, een bekende Black Lives Matter-activiste, benadrukt dat de organisatie altijd heeft gesteld dat het bestaat uit velen. Volgens haar kan er niet een persoon de leider zijn van de beweging, maar is iedereen een leider.[5] Voor degenen die ervoor kiezen om betrokken te raken bij de Black Lives Matter-beweging heeft de beweging dertien leidende principes die van belang zijn zoals onder andere diversiteit, empathie en herstelrecht.[8]

https://nl.wikipedia.org/wiki/Black_Lives_Matter

7
66 Truffelaar

@49 Dream on. Niemand zo blind als wie zijn ogen sluit voor de feiten. Wie het bestaan van racisme ontkent is werkelijk stekeblind en heeft totaal geen zelfkennis.

5
67 samcash

@59 Kijk eens naar de wereld om je heen en ruik de koffie. De EU is een fascistische staat in opkomst.. Het was de natte droom van Hitler. Duitsland en Frankrijk maken er de dienst uit.
Trump is het prototype van een fascist, hij is de verpersoonlijking van Hitler en Mussolini. In de VS valt het fascisme niet meer te ontkennen. Niet na 50 vuile oorlogen in de laatste 70 jaar met meer dan 40 miljoen doden. Amerika regeert de wereld en wee degene die daar niet in meewerkt.
Soms moet je vuur met vuur bestrijden. Niet dat ik moorden en plunderen goedkeur, verre van dat.
Maar waarom denk je dat het niet helpt? Vreedzaam demonstreren heeft in ieder geval nog nooit geholpen.

7
68 samcash

@68 En je weet niet wie de VS en EU bestuurd?
De echte oorzaak van alle chaos?

4
69 solidsteel

@69 Vertel eens... Want ik weet niet wat je precies bedoelt met deze opmerking.

2
70 smurf

Hmm... als qanon advertenties plaatst hebben ze ook een rekeningnummer. Dan moeten we ook kunnen weten wie er achter die beweging zit. Ik vind dat dat wel eens helder mag worden. Het wordt tijd dat qanon een gezicht krijgt.

1
71 smurf

Verder vind ik dat facebook zelf mag bepalen wat ze op hun website zetten.

2
72 smurf

@70 was ook niet aan jouw gericht.

3
73 solidsteel

Alles wat niet knetterlinks is schijnt tegenwoordig extreemrechts te heten.

3
74 greenmango

@73 Okay.. question

1
75 smurf

@74 Komt omdat figuren als Soros en subsidies van ministeries geld betalen aan influencers om zo een bepaalde sfeer te creëren.

2
76 smurf

@67 de wetenschap heeft vastgesteld dat er slechts 1 menselij ras is. Voor racisme zijn er minimaal 2 nodig. Derhalve kan racisme niet meer bestaan. Discriminatie bestaat uiteraard nog wel. Maar racisme is hierdoor een inhoudsloze kreet geworden.

3
77 PFL

@77 Sorry, maar ik ben zo vrij om daarin van mening te verschillen. Haring en kabeljauw zijn allebei vissoorten, toch maken we onderscheid. Dat geldt ook voor mensen. De term racisme is een verdere verfijning van het begrip discriminatie. Wil je beweren dat antisemitisme dan ook niet bestaat?

0
78 samcash

@78 goeie vraag. Heb ik nog niet over nagedacht. Ik ben van een generatie die op school leerde over verschillende menselijke rassen. Maar onlangs maakte iemand hier op nk me attent op de nieuwe inzichten van de wetenschap en na enig ondezoek blijkt dat dus juist. De wetenschap heeft consensus bereikt dat er maar 1 menselijk ras bestaat. Tsja dan is de conclusie niet anders dan dat racisme tussen mensen niet meer mogelijk is.

2
79 PFL

@79 Helaas. Het is nog steeds mogelijk. Allochtoon en autochtoon zijn ook van die woorden die de overheid liever ziet verdwijnen, maar de praktijk is weerbarstig.

0
80 samcash

@80 Het is niet de overheid. Die heeft ook nog steeds de mond vol van racisme. Het is de wetenschap die racisme heeft beeinigd door vast te stellen dat er slechts 1 menselijk ras is. Ik kan daar ook niets aan veranderen.

0
81 PFL

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

@1 Er liep nog nooit iemand met een Nederlandse vlag demonstratief te zwaaien op 4 mei, tijdens de dodenherdenking op de Dam. . . ...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

eh
Muziekdraadje

@2912 aj, sterkte....

1 uur geleden geplaatst door eh

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

De Nederlandse vlag is dus ook verboden? dus zij vielen blijkbaar niet voor onze vrijheid?...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Eliot Higgins van Bellingcat: ‘Voor dit werk moet je obsessief zijn’

Bellingkat, werd alom gelauwerd, omdat het door westerse overheden gewenst nepnieuws bracht. ...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

2 uur geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

4 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

4 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

4 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Alinoty LeaksMysticbeing LeakedFillippa FranssonPusyWbery LeaksPorn Male BondageVideos Sexo TravestiTittes NudeFan Van PornScottygotfans PornNude Pics Of Alexandra DaddarioXnxx IndyanOlivia Preston NudeBrazzers BleckRomantic Porn ComMompornvideoIncrst PornJada ConbreezyRelaxing PornXxx Video Www XxxPornovirgenesXxx Anime DownloadTeanna Trump DickdrainersBeach GangbangTern Mom PornPorn BrowserVintage PronsTurk LiselipornoJane.naughty Mom NudeNude Ukranian WomenSaxcEbonyassworshipHindi Film Heroine Sex VideoMom Ki Chudai HindiKuwari Dulhan Ki ChudaiMelhores Sites AdultosCarter Cruise BlackedPooja Gandhi Sex VideoPorn Videos Of Big BoobsPorn Video Desi VillageKakegurui PornTaffy TalesWannanonceAll Pornic ComicBigass NudeMia Khalifaporn VideoNaked Jennifer Love HewittFamily Therapy XxxJapan Bas SexRebecca Moore PornstarNude Indian ActressVertial PornXxx Of AfricanXxx JobSunny Leone Nude DanceMaa Ko Bete Ne Choda StoryMassage Porn VediosPornstar Abigaile JohnsonIndonia PornPorn Scissoring LesbiansTurkash XxxGeorgina BaillieBokeb IndoneaiaGand ChudaiDesi Pron HindiFoster PornNaked Massage VideosXxx23NsfwmonstrrGiant Natural BreastsReal Life Cam ToNora Fatehi Big BoobsPorn WabKavr-312Celebrity Nude SeenWebtoon SexDise XxxPornographie ComBrittany BurkeMateur Porn PicsChudi Sex VideoWet Vaginas PicsCorinna Kopf Onlyfans NudeTera Patrick VideosGirlfriendsfipmsHayhooplaXnxxcom BlackSun XvideoFeet Pov PornEmilylynnePorn TwearkingNepali Hot PornCfnm PicsPorn Video Indian RomanticMuslim Sex TamilFull Movie Indian SexDesi College Porn VideoThepiratebay.seNhentaimilfSexy Mila KunisWww Petardas ComSajini Hot FilmIporntv.netBrunete NudeKooku Web Series XxxGandi Baat 4 Episode CastBus XxxNaughtyamerica HdJapanese Cheating Wife Porn MoviesThehun .netCams Free MyNude Ladies MatureSofia Gomez PornParker SwayzeXxhxxMom Son Incest CaptionsPlant HentaiNaked Big Tittied WomenJaiden Animations NudePenises In AnimeBig Boobs Aunty XnxxBigpussy_lipsLord Of The G StringsXvideo Desenhos AnimadosPorns MilkXnxx Jija SaliStrip Club Lap DanceXxxcaseros RealesAdultdvdempDudepornoTop Xx VideoKelly Brooks ToplesNude Pics Hot WomenPornôzoofiliaPorn Star Cherokee DassBlowjobs EroticJessica BurciagaMaria Bartiromo NudeIndian All PornFit NudeFar Cry Primal PornDrake Von PornMarrisa MinxGravaty Falls PornFree Nude Video CallIzzygreen Onlyfans LeakIndian Bathroom XxxTop Onlyfans LeakedP. Trainer PornSuckingdick Porn