Connie Witteman: ‘Maxim heeft een kleine penis’

Connie Witteman heeft de kritiek die ze dinsdagavond van Maxim Hartman kreeg in de talkshow Jinek nog niet naast zich neergelegd. Ze haalt hem al een etmaal behoorlijk door de mangel. Dat is te lezen op Instagram. De societyster brengt rellen naar een nieuw level: na een serie showbizzjournalisten, heeft ze haar pijlen nu gericht op Maxim. De tv-maker riep in de talkshow dat Connie te veel privédingen op haar socials zet en dat moet hij nu bekopen met een serie boze haatberichten.

Connie laat in haar Insta-stories zien hoeveel negatieve berichten er over Maxim binnenkomen. “Vond het echt geweldig hoe je daar zat. Mooi, charmant en BAM: rustig en koel trapte je hem de grond in! Waarna hij zielig begon te schreeuwen uit onmacht“, zegt de een.

En de ander: “Ik wil ook niks van hem weten die engerd.

En weer een ander: “Ja heel vervelend. Hij is echt een vrouwenhater in mijn optiek, maar echt goed hoe je hem op zijn plek zette Con. Top.”

Het is volgens Connie volledig legitiem dat ze Maxim zo aanvalt. “Wie de bal kaatst, krijgt hem terug.

Connie denkt dat Maxim heel erg klein geschapen is en daarom zo om zich heen aan het schreeuwen is. “Compensatiegedrag… Hoe kleiner de penis, hoe groter de mond…

Foto: Instagram

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen