RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Schattig: Stormi begint als scholier en Kylie Jenner als docent

Kylie Jenner met haar dochtertje Stormi Beeld © Instagram @kyliejenner

Kylie Jenner (23) is van alle markten thuis. Ook voor het leraarschap draait ze haar hand niet om. De influencer is noodgedwongen aan de slag gegaan als thuisdocent vanwege de corona-pandemie, en niemand is daar zó enthousiast over als haar 2-jarige dochtertje Stormi.

De eerste schooldag is altijd spannend, maar als je 'm thuis doorbrengt wellicht iets minder. Toch zullen voor mama Kylie de zenuwen misschien juist groter zijn geweest. Met haar miljoenen volgers deelt ze hoe de kleine Stormi staat te popelen om te beginnen aan haar schoolcarrière. De 2-jarige was helemaal uitgedost met een nieuwe outfit en een rugzak voor de grote dag.  

Kylie
Lees meer:
Kylie Jenner zorgt met bikinifoto voor 50.000 aangemelde stemmers

Ook vader Travis Scott was aanwezig bij deze bijzondere mijlpaal. Op haar Stories deelt Kylie nog meer beelden van de dag.

Kylie had haar dochtertje al geëerd met een tatoeage van haar naam, maar inmiddels is daar ook eentje van haar geboortemoment bijgekomen. Op haar voorarm heeft ze het tijdstip 4:43 laten zetten. Dat was het tijdstip waarop Stormi ter wereld kwam, weet TMZ

Kim
Lees meer:
Kim Kardashian 'bevalt' van Kylie Jenner in bizarre clip

In Videoland-serie Life of Kylie kunnen we de perikelen van de Kardashian/Jenner-telg ook volgen. Alles over die reeks zie je in de video hieronder.

Kylie Jenner treedt in de voetsporen van haar zussen

01:44