achtergrond

Geenstijl

Annabel Nanninga valt keuze Thierry Baudet af

Heibel in de stuurhut!

Er zijn twee soorten mensen op deze wereld. Mensen die het wél een goed idee vinden om Instagram-bekendheden als Tisjeboy Jay te laten meelullen over coronamaatregelen en mensen die het niet een goed idee vinden om Instagram-bekendheden als Tisjeboy Jay te laten meelullen over coronamaatregelen. Nu behoort Thierry tot de eerste groep en vandaag hebben we geleerd dat Annabel Nanninga toch iets comfortabeler koerst in de tweede groep. Gelukkig maar, want Tim Douwsma, Famke Louise, Tisjeboy Jay en al die andere regelrechte losers, we hebben er kotsbeu van. De kritische noot van A. Nanninga is niet nieuw en ziet u haar opmerkingen toch vooral niet als definitieve aanval op de Grote Leider die het ook allemaal niet weet, maar het is wél een teken dat een van de meest vooraanstaande pionnen van de Renaissancemarine gewoon nog autonoom en logisch kan denken, en dat is hartstikke fijn.

Haga met Lange "dit is de val van de kabal" Frans. RT'd door Thier

Mevrouw Pouw en Meneer Hiddema kijken geen FvD Journaal?

“Wij steken niet het hoofd in het zand. Wij gaan niet kijken naar wat kwakzalvers of toevallige passanten zonder enige medische opleiding als oordeel van dit virus hebben.” #FVD laat zich informeren door medici, en biedt hen een podium om (kritische) vragen te stellen.

Forum voor Democratie
Forum voor Democratie
@fvdemocratie

Vanwege corona worden Nederlanders al meer dan een half jaar ernstig beperkt in hun doen en laten. #FVD stelt vragen bij het beleid, dat belangrijke feiten blijft negeren. @THiddema betoogt: wij willen kwetsbare groepen beschermen, maar de samenleving vrij laten! #coronadebat

254
Reply

And this tweet didn’t age well either

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Arthur van Amerongen meets Annabel Nanninga

In 2018 kwam Annabel Nanninga de Amsterdamse gemeenteraad binnen met Forum voor Democratie, in 2020 splitste ze zich af naar haar eigen partij JA21 en nu is ze kandidaat Tweede Kamerlid en senator voor diezelfde partij.

@Redactie | 11-11-23 | 22:00 | 601 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.