Aantal kijkers persconferentie Rutte stijgt fors: ruim 6,4 miljoen kijkers (nu.nl)


Premier Mark Rutte en minister Hugo de Jong (Volksgezondheid) hebben met de persconferentie van maandag fors meer kijkers getrokken dan met de voorgaande persconferentie. Waar toen nog zo'n 3,6 miljoen mensen live via de televisie keken, is het aantal kijkers maandag opgelopen tot 6,4 miljoen. ...

door Havermout in Media  ·  40 Reacties

  • 1
  • 492x gelezen
Reageer met een Emoji
1
12
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Heb niets gezien, alles stond in de middag al te lezen op internet. Hoef ik gelukkig die schoenfetish stropop met zijn vriendje Pinokkio niet aan te horen.

11
1 Een hardwerkende ZZPer

Als die 6,4 miljoen zich gaan houden aan de nieuwe regels, hoe moeilijk dat ook zal zijn, zijn we binnen een maand van de maatregelen af

4
2 Zwartwit

@2 droom lekker verder, dan verzinnen ze weer nieuwe .

15
3 Rattocasi

Maar uiteindelijk ligt de schuld van de vele besmettingen toch bij Rutte / De Jonge omdat ze veel te vroeg waren met versoepelingen.

10
4 Interessant

@1 ach cijfers kan je manipuleren in mijn omgeving heeft niemand gekeken.

Doe maar navraag in je omgeving kom je er achter dat ze liegen in de media, net als alle demonstaties waar ze niks over zeggen ( zijn live beelden van ) waar een miljoen mensen zijn zoals in Londen daar hoor je niks over in de media, de media heeft zijn geloofwaardigheid al lang verloren.
Hoeveel krijgen de zielige figuren Jinek en ali B ook al weer van de overheid?

10
5 Rattocasi

@4 Dank je dat je een voorstander bent van de economie kapot maken, mag hopen dat ze bij jou als eerste het vaccin er in jassen.

12
6 Rattocasi

ik kijk het al vanaf mei niet meer.
De Jonge de man die vrouwen verplicht aan de anticonceptie wil, wat een engnek.zum kotzen die antichrist

14
7 krek

@4

Op basis van het reproductiegetal welke onder de 1 was gekomen, is besloten om de regels te versoepelen.

Daarbij bleef van belang dat men de drie belangrijkste regels, dus het houden van afstand, ontsmetten en thuisblijven als je hoest, niest of koorts hebt, respecteerde.

Het werd steeds gekker, mede door die gesjeesde semi viroloog/dansleraar die hele volksstammen gek wist te maken samen met Jensen en die gesjeesde influencers die na hun statement al snel hun keutel introkken en tweets verwijderden.

Hadden ze echt kleur bekend hadden ze de mensen moeten beïnvloeden om zich vooral aan de regels te houden

1
8 Zwartwit

@7 Doe eens even normaal man, je slaat helemaal door

2
9 MacGu

Er is een begin met mondkapjes gelukkig. Alleen in de grote steden in de oranje regio's. En niet verplicht.
Een "advies" aan de burgers en een "advies" voor de winkeliers. Zij mogen, als ze willen, klanten weigeren als deze geen mondkapje draagt bij binnenkomst.
Dus door dit beleid kan de winkelier in elkaar geslagen worden bij het weigeren van een klant.
Ze laten het aan de winkelier over. Dat kan niet.

Beter is een landelijk beleid. Iedereen verplicht een mondkapje in winkels en andere openbare ruimtes. Dat is duidelijk.

5
10 Liz
11 krek

Personeel werd al eerder verrot gescholden omdat de klanten weigerden om alleen met een winkelwagen de winkel te betreden. Zo zie je dat ze niet goed over de regels nadenken.

5
12 Liz

Momenteel zijn overleden met corona 6291 personen. Aan kanker zijn naar schatting in een periode van 6 maanden 20.000 mensen gestorven. Binnen de mensen met corona van 6291 zal naar waarschijnlijkheid nog een deel zitten met het griepvirus.

Kortom, waarom zijn die 6,5 miljoen mensen nu zo bang voor het virus?
Het is onbekend, je ziet het niet. Klopt, maar een griepvirus zie je ook niet.

Ik denk dat iedereen bang is gemaakt door de main stream media met verhalen en documentaires over zieken en doden, en over zielige artsen en verplegers.
Hadden diezelfde journalisten schokkende beelden gemaakt van kankerpatiënten en deze dagelijks in kranten en in journaals gepubliceerd dan was de angst voor kanker vele malen groter.

Komt er een tweede golf. Het is maar wat je een tweede golf noemt. Griep is van alle tijden en zal weer heersen. Een van de griepsoorten is corona. Dus ja.
Het virus dat covis19 veroorzaakt zal waarschijnlijk muteren. Dan hebben wij aan het einde van het jaar covid 20?

Als laatste:

angst is een slechte raadgever.

Niemand wordt beter van angst en paniekreacties zoals deze nu plaatsvinden.

Hoeveel ziekenhuisopnamen worden verspeld voor 15 oktober 2020. Ik heb een voorspelling gehoord van 1.000 ziekenhuisopnamen. Ik ben er heilig van overtuigd dat dit niet zal gebeuren. Het werkelijk aantal zal veel lager zijn. Iedereen kan kijken op 15 oktober wie gelijk heeft.
De angst of de rede

9
13 rlw

@11 "Het gaat om vrouwen met een ernstige psychiatrische stoornis of een verstandelijke handicap."

1
14 Liz

@13

die mensen hebben last van zero risk bias

7
15 krek

@10 Wanneer een winkelier mij als klant dingen (zoals een mondkapje) gaat verplichten, dan zoek ik wel een andere winkel waar ze niet van die absurde eisen stellen. Door dit bange en overdreven gedrag van winkeliers gaat hun zaak kapot. Mensen shoppen dan wel via webwinkels en laten het lekker thuisbezorgen. De klanten weigerende winkelier zit dan eind 2020 in de uitkeringswereld. Blijkbaar is dat de wens van deze huidige regering met Rutte en die Schoeneneikel voorop !

6
16 Een hardwerkende ZZPer

@10
Naïef .. alsof mensen zich er dan wel aanhouden en niemand verrot schelden als ze erop worden aan gesproken. Het probleem is niet de regels .. het probleem is mensen die geen rekening met een ander wensen te houden.

4
17 joostmaghetweten

@14

ja en? Dan nog gaat verplichting te ver.
En ik ben nog netjes geweest over deze engnek. Andere bewoordingen en verwijzingen naar bekende doktoren uit het verleden zijn meer op zijn plaats
Of kom ik nu aan een mede geloofsgenoot?

9
18 krek

@16 Ik denk dat de meeste (normale) mensen zich gewoon aanpassen. En prima dat de aso's wegblijven. Lekker rustig in de winkelquestion

6
19 Liz

Het zijn vooral mensen die nog werken en economisch afhankelijk zijn van de opgelegde maatregelen voor mij persoonlijk maakt het weinig tot geen verschil daar ik gepensioneerd ben, maar dat neemt niet weg dat ik het verschrikkelijk triest vind voor veel ondernemers waar het water financieel al voor velen tot aan de lippen staat.
Vooral de horeca en de sportverenigingen worden door de nieuwe regels weer zwaar getroffen terwijl die juist blij waren dat het allemaal weer een beetje begon te herstellen.
Wat die mondkapjes betreft dat is een advies want verplichten is juridisch voorlopig nog niet haalbaar daarom wil die Hugo de Jonge zo graag die noodwet er doorheen jagen.
Al met al is dit weer een enorme aanval op de vrijheid van het sociale en mentale gestel voor heel veel mensen van jong tot oud en begint het er steeds meer op te lijken dat mensen geen plezier meer mogen hebben onder elkaar en met elkaar.

5
20 welofniet

@17 "Het probleem is niet de regels .. het probleem is mensen die geen rekening met een ander wensen te houden."

***
Dat is inderdaad het grootste probleem.
Dan moet je de winkeliers toestaan om met een knuppel bij de ingang te staan.

3
21 Liz

@20 "Wat die mondkapjes betreft dat is een advies want verplichten is juridisch voorlopig nog niet haalbaar daarom wil die Hugo de Jonge zo graag die noodwet er doorheen jagen."

***
Waarom kunnen ze het dan wel in het openbaar vervoer verplichten en niet in de winkels?

2
22 Liz

@18 Dus je zou het geen probleem vinden als iemand met bijv. een downsyndroom een kind krijgt?

1
23 Liz

@11 Ook hier mis je totaal de nuance. Je hoeft het er allemaal niet mee eens te zijn en natuurlijk mag je je kritiek laten horen maar dat ongenuanceerd bashen van mensen slaat helemaal nergens op.
PS gewoon de basale maatregelen opvolgen dan komt het helemaal goed. Doe je het niet voor jezelf dan voor ander. Een kleine moeite waar veel mensen je dankbaar voor zullen zijn.

1
24 MacGu

@6

Geld boven een mensenleven....
-dat zegt iets over jou-

En dat betekent niet dat ik niets om de ondernemers geef. Ik vind het vreselijk om te zien dat bedrijven over de kop gaan. Maar hoe sneller je het virus de baas bent, des te meer mensenlevens en bedrijven bespaard blijven. Maar dat is mijn mening.

1
25 Dunkelheit

@20 Al met al is dit weer een enorme aanval op de vrijheid van het sociale en mentale gestel voor heel veel mensen van jong tot oud en begint het er steeds meer op te lijken dat mensen geen plezier meer mogen hebben onder elkaar en met elkaar.

Wat een onzin...je hebt dus geen plezier meer? Je leven is saai? Je mag niets meer? Hoe zit het met je gezin? Dat is toch het allerbelangrijkste plus je gezondheid?
Zo niet, tja dan zou ik ook niet meer willen leven. Je bent gepensioneerd, ik zou zeggen geniet van je leven het is wat je er zelf van maakt. Drama.

4
26 lisaaatjuh

@13
Jijloopt tochecht vele malen makkelijker covid19 op dan kanker.

Je vergelijkt appels met peren om je gelijk te krijgen, wat je dus niet hebt

3
27 Zwartwit

@27 En waarom zijn er dan meer doden door kanker als doden met corona?
Vertel eens, is er op aarde iets te vergelijken met Corona?

7
28 rlw

* Verwijderd door de redactie *

29 No NWO

@29 Sluit je op, en gooi alsjeblieft de sleutel weg question

3
30 lisaaatjuh

* Verwijderd door de redactie *

31 krek

@23

je reactie toont aan dat je het hele punt waarom verplichting een slecht idee is, niet begrijot. Gelukkig heeft dit enge plannetje van deze gristelijke engnek een hoop kritiek opgeleverd en is het in de prullenbak beland.
NL wordt nog steeds geregeerd door achterlijk gristelijke normen.

9
32 krek

* Verwijderd door de redactie *

33 No NWO

@5
[ Doe maar navraag in je omgeving kom je er achter dat ze liegen in de media, net als alle demonstaties waar ze niks over zeggen ( zijn live beelden van ) waar een miljoen mensen zijn zoals in Londen daar hoor je niks over in de media, de media heeft zijn geloofwaardigheid al lang verloren.]

Dan zag en zie je toch een paar nullen teveel. Er werd gesproken over enkele duizenden demonstranten, van wie de meesten geen mondkapje droegen, op Trafalgar Square in hartje Londen: https://www.bbc.com/news/uk-54309603

1
34 Wilmama

Aan een ieder die denkt dat de maatregelen geen zin hebben : De beste manier om dat aan te tonen is je een maand juist heel goed aan de maatreegelen houden. Als dan blijkt dat er niets is veranderd kunnen we stellen dat de maatregelen geen zin hebben gehad.
Is het echter zo dat door de maatregelen de besmettingen (en dus het aantal ziekenhuisopnames) sterk afnemen is een welgemeende verontschuldiging van jullie op zijn plaats.

2
35 Kimmar

@31

Jij bent echt zo gek als een deur, he?

1
36 Zwartwit

@16 Zo erg is het toch niet om in de winkel even een mondkapje op te zetten. Je bent tenslotte geen uren in de winkel.

1
37 benbenieuwd

@36
it takes one to know one
Je krijgt een koekje van eigen deeg. Neem nou eerst maar je eigen schrijfsels onder de loep en pas ze aan voordat je commentaar op anderen hebt

7
38 krek

@30

Ze hebben bij nieuw Berkendael in Loosduinen helaas geen besloten afdeling. No nwo kan dus gewoon naar de afdeling gaan waar de patiënten zonder NAH vertoeven om toegang tot het internet te krijgen.

0
39 Zwartwit

Ik wist niet dat er nog mensen zijn die zo graag naar de sprookjes van Pinokio keken!

2
40 Zie Hier

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

@14 Wil jij beweren dat ik ongelijk heb?...

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

progressiefliberaal
Huurmarkt aan banden gelegd: Kamer stemt in met veelbesproken wet

"Deze regels gaan overigens pas in op het moment dat er een nieuwe huurder is. Mensen die in een te dure huurwoning wonen, krijgen dus niet plot...

1 minuut geleden geplaatst door progressiefliberaal

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@27 Ik zie @17 niet schelden, wel goede raad geven. 🎯...

1 minuut geleden geplaatst door Biscanna

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@30 Stuur je een kaartje,?...

1 minuut geleden geplaatst door baba jaga

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@30 Nee joh, dan hebben ze je waar ze je hebben willen. Je ziet toch dat het altijd dezelfden zijn die het leuk vinden te porren? ...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Defcte burger
Mike Pinder, medeoprichter The Moody Blues, overleden

Dank voor je/jullie heerlijke muziekM̤o̤o̤d̤y̤ ̤B̤l̤ṳe̤s D̤a̤ys Of Future Pa̤ss̤ed https://youtu.be/uZCzH8q1hcY...

3 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Benzardi
Mike Pinder, medeoprichter The Moody Blues, overleden

Op deze site is hij al 5x overleden 😁...

4 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Bop
Vandalen slaan erop los in kabouterbos: ‘De tranen stonden in mijn ogen’

@5 Je vroeg ernaar. ...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@23 Ik ben weg, voorgoed.Nooit wordt degene aangepakt die begint. ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Tyler CruiseSkipthegames SpokaneHottest Nude BrunetteHemephrodite PornKathryn Hahn FeetMadres Follando A Sus HijosPinay MilfXhamster CollegeMia Khalifa SisterPovcreampieAudio Talking DirtyJapense PornstarsEmillybrowm'sBellringerpornNudes On Tictoc틱톡야동Vídeos Pornô Só De MulheresStandinganalAriel Winter Sex TapeShriya Sharma SexHot Indian Model PornHuge Anal TitsMegnut PussyWonder Woman Sex ComicGym Xxx VideosAkshara Singh Mms ViralKamadutra PornXx Indian HdPunjabi Porn TubeDanni Rivers BlackedPorn LesbainSister Stuck PornTonic MuvisEbony Sex TubeBokep GiselVillage Wife SexAdult Time VideosJoi VidsXxxbedeoGirl Live CamPornos SeguroNino Nakano HentaiNever Have I Ever Sex ScenesYukari OriharaWatch Free Xxx VideosGay CockMobile Free PormBig Tit TeensXhamster First NightReal Incest VideoLittle CapriceGf And Bf XxxBrother And Sister Hot XxxStepmom Kiss PornLong Porn Videos DownloadModel UpskirtGuilia WyldePain Screaming PornPornô Anal BrutalNami One Piece NudeHumsterPaige Wwe SextapeGordas FollamdoDawnsplaceNetflix Sex MoviesMature Sucking BbcBeautiful Wife PornXxxx 202SexmoivesR BdsmSynnøve Macody Lund NudeXxx Video DashiCondom FuckMiagreyxoxAustin Wolf Gay SexBrandi Love RimjobGs PornJesse Jane MoviesNaked Women XHot Cobie SmuldersXxxx Sex HotMalayalamfullsexTelugu Sexy Recording DanceGay Cumming On FacePorn To RentSheswallowsBlack Man SexMilf Fuck VideosMeyd-827Kajol BhabhiIndian Bath MmsBangli Pron VideoProstate HandjobEbony AnaltubePornô AnimesSapne Mein Milti HaiGay YiffXxx Hindi ChodaiNafw DiscordWowgirisMonster Porn VideosGranny Giving A Hand JobCelebrity PornstarsThisvid ConYoir PornMuitohentaoپورن لزPornhubs.videoпорна износилованиеJanelle Monae PornFc2 Ppv 3782247Mia Khalifa Best VideoIndian Live Porn ChatXvideo OnlyfanKaranjeDouble Penetration MoviesGay Femboi PornPyranka Chopra NudeWelsey PipesCastingcouch-hdLeila LowfireNatalie Roush SexTamanna Fake NudeCollege Boy Sex VideoTubidy Sex VideoAsian PornactressMistress Slave PornSlutbabesHow To Become A Male Porn StarEbony Gangbang.Cine Privé SexoVillage Gay SexRebecca Cyberpunk HentaiPornhub LatestFatdicksAi Face PornMamies PornSxs VideosViolet Gems NudeDesi Telugu PornDesi Xxx VdoGif4chanShooshtinrAmoranth Only Fans LeakedAnal GangbangedVideo Porno.hdBlair Williams SexIggy Azalea Only Fans LeakBlue Film Full SexMs Sapphire Porn