RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Gordon over start eigen platenlabel: 'Kan ik bepalen wat ik wil'

Beeld © ANP

Gordon (52) brengt zijn nieuwe nummer 'De Heling' uit op zijn eigen nieuwe label: 'Music Made In Holland'. Dat vertelt de zanger aan 'Shownieuws'.

"Ik ben oud en wijs genoeg om het zelf te doen"

Gordon is van plan om samen met zijn manager talenten van eigen bodem te helpen met het maken van hun eigen muziek. "Ik ben oud en wijs genoeg om het zelf te doen. Ik heb het jarenlang met andere maatschappijen gedaan en allemaal in goede harmonie, maar waarom zou ik het niet zelf doen? Dan ben ik mijn eigen baas en kan ik bepalen wat ik zelf wil", vertelt Gordon voor de camera van Shownieuws.

Gordon
lees meer:
Gordon positief getest op corona

Gordons collega Ronald Molendijk vindt het niet zo'n goed plan. Hij is van mening dat Gordon het onderschat. "De grote maatschappijen hebben grotere en meerdere ingangen. Ik ben niet tegen het oprichten van een platenlabel, maar als je het echt wil gaan doen, dan moet je ook kijken hoe een platenlabel er tegenwoordig uitziet. Daar werken nog steeds gewoon 100 mensen. Dat is niet iets wat je met z’n tweeën kan doen en dan mag je ook niets beloven aan artiesten."

Niks never nooit meer: Gordon pakt het zingen weer op

02:29

Gordon heeft in ieder geval al één bekende artiest aan zijn label verbonden: zichzelf. Hij gaat namelijk weer zingen. Daar vertelt hij alles over in onderstaande video. Hij zal wel nog even moeten wachten om de studio in te duiken, want deze week had Gordon een kleine tegenslag, omdat hij positief is getest op het coronavirus en nu thuis in quarantaine moet. 

Niks
lees ook:
Niks never nooit meer: Gordon na 5 jaar weer in studio