BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Nieuw psychiatrisch verslag: “Dutroux wil helemaal niet vrijkomen”

Marc Dutroux wil "geen enkele vorm van vrijlating". Dat blijkt uit een nieuw psychiatrisch rapport dat De Morgen kon inkijken. Volgens de experts vormt Dutroux bovendien "een aanzienlijk risico op herhaling".

28 reacties

  • pipo de clown

    4 jaar geleden
    Dat ijzersterke plan wat hij denkt te hebben zou wel eens heel goed kunnen kloppen. Dat het recidivecijfer snel groeiende is kan enkel doordat rechterlijke uitspraken niet meer in verhouding staan met de gepleegde misdaad. De wetten zijn er wel maar niet de rechters die ze toepassen.
  • Ronny Van Looy

    4 jaar geleden
    Waar zou hij terecht kunnen als hij vrij komt, wie wil hem een woning verhuren, wie wil hem werk geven, wie wil hem nog maar bedienen bij de bakker of beenhouwer, wie gaat hem een pint serveren op een terrasje, enzovoort . Die man kan geen kant meer op en dat weet hij ook wel.
  • Hugo Wouters

    4 jaar geleden
    Zou men niet beter deze psychopaat in een isolatiecel steken, en hem op water en brood zetten, zodat hij voor eens en voor altijd beseft wat hij die kinderen aangedaan heeft. Nu zit hij nog op hotel op kosten van de gemeenschap. Pure schande en men zou die advocaat een serieuze geldboete moeten opleggen om zoveel aandacht op te zoeken.
  • Moniek Smets

    4 jaar geleden
    Waarom steken ze in zo’n onmens nog geld in ,ze zouden hem zelfs niet meer in de aandacht mogen brengen.
  • Luciano van As

    4 jaar geleden
    Waarom blijft die advocaat van hem dan maar pleiten voor een vervroegde vrijlating? Komt de advocaat graag in het nieuws of wat? Hopelijk zal Dutroux eens iets goeds in zijn hele leven doen, en dat is zijn advocaat ontslagen !