China houdt een miljoen Oeigoeren vast in kampen terwijl de wereld alleen naar Israël kijkt (brabosh.com)


Hier geen sancties voor China, geen boycots, geen Free Gaza Flottieljes, geen veroordelingen en zeker geen VN-Resoluties. Dat soort maatregelen wordt enkel voorbehouden voor Israël. Helemaal van de pot gerucht kwam dan het bericht dat China per 1 april 2020 werd benoemd tot lid van ee ...

door Snuggles in Buitenland  ·  21 Reacties

  • 5
  • 497x gelezen
Reageer met een Emoji
1
4
1
9

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Logisch toch.
In China willen ze geen Islam, net
eender als in een aantal Oost-Europese steden.
Ieder land maakt zo z'n keus.
Waarom moeten we nou weer daar tegen protesteren?

4
1 Weetal

@1 Er is een verschil tussen "geen islam willen" en "mensen onmenselijk behandelen".

2
2 Tutor01

@2 Geindoctrineerde moslims van hun indoctrinatie af helpen valt onder de noemer "zachte heelmeesters............" En dat zou er best wel eens onmenselijk uit kunnen zien.

Ik zou wel eens willen zien wat er gebeurde wanneer Nederland de islam tot een criminele organisatie bombardeerde (Een utopie vanwege teveel knuffelaars/goedmenschen en bruintongers) wat de islam aanhangers hier zouden doen: vluchten of vechten voor hun ideologie.........
Ingeval van de eerste optie hoef je als overheid weinig te doen. Echter in geval van de tweede optie wordt het wel even anders; dan moet je als overheid maatregelen nemen die mogelijk onwelgevallig over kunnen komen bij groepen mensen.

3
3 Strokealpha

@1 en @3 De Oeigoeren zijn echter nooit naar China gekomen, ze zijn door China ingelijfd. Ik vindt dat nogal een verschil met Europa. Als China geen islam wil dan zouden ze Oeigoeristan gewoon onafhankelijkheid moeten geven.

En hele bevolkingsgroepen in kampen donderen is altijd verwerpelijk.

3
4 greenmango

@3 Ik ben meer voorstander van "Druk op de ketel". Bijv. Dubbel paspoort? Geen stem- en verkiesbaarheidsrecht, Zware straf op onverdoofd slachten, Kopvodden in het openbaar verboden, Geschal van moskeëen verboden, subsidiëren moslimorganisaties verbieden. Enz. Enz. Aanpakken die handel!

3
5 Tutor01

Verder heeft Brabosh gelijk wat de hypocrisie tov China betreft. Dat land is inmiddels onaantastbaar geworden, dat zien we ook nu met de Covid crisis. Iedereen (op Trump na) schijnnt te zijn vergeten aan wie we deze hele ellende in de eerste plaats te danken hebben. Maar goed, die hele VN is natuurlijk ook een door en door corrupt apparaat geworden.

3
6 greenmango

* Verwijderd door de redactie *

7 No NWO

De "1,3 miljard potentiele klanten bubble" zal er waarschijnlijk veel mee van doen hebben.

0
8 KingOfSorrow

Het is zo en zo al een rare verdeling van die VN resoluties over alle landen. In 2017- 2018 kreeg Israël er 20 en alle andere landen bijelkaar 6. Wellicht dat Israël een of twee verdiende doch 20 tegen de rest 6 dan klopt er iets fundamenteels niet. De VN kan je zo niet meer serieus nemen.

1
9 ThWil

Braakbosgehuil.
"Maar hullie bennuh nog slechterder"

Laat maar.

9
10 Huskymanus

Het is natuurlijk absurd om China deze rol te verschaffen. Het is ook schandalig dat er geen krachtiger protest komt van westerse regeringen tegen de behandeling van de Oeigoeren. Boycotten van China of sancties opleggen is riskant. China is machtig en om daar een economische oorlog mee te voeren heeft ernstige consequenties voor de EU of voor de VS. Er moet dan een sterke wil onder het volk zijn om stappen tegen China te ondernemen. Nu is nieuwskoerier niet representatief maar ik las veel steunbetuigingen aan China op draadjes over de Oeigoeren.

Moreel gezien moet je stappen zetten maar als de eigen bevolking de consequenties niet wil dragen dan kun je dat niet volhouden. China, Rusland en de VS, als je knuppel groot is dan ben je het baasje in de grot die 'de Wereld' heet.

En Brabosh moet niet piepen. Israël wordt, in tegenstelling tot wat Brabosh beweerd, geen enkele sanctie of boycot opgelegd voor het al meer dan vijftig jaar lilegaal koloniseren van bezet gebied.
Te danken aan het eeuwenlang vervolgen van het Joodse volk, Israël is daardoor, en door het ontstaan van het Christendom in de regio, onaantastbaar.

En Iran,en voorheen Irak? Die hebben dat allemaal niet en zijn dus sanctie gevoelig zeg maar.

4
11 Hendrianus

@1
Tussen iets niet willen en iets wat er al is uitroeien, cultuur Oeigoeren, zit geen verschil?

4
12 Hendrianus

@3
De Islam in Nederland bombarderen tot een criminele organisatie? Dat betekent moskeeën en andere Islamitische instellingen dicht. De Koran wordt een verboden boek, de Islam belijden wordt ook verboden. Honderdduizenden moslims wordt ontzegd om de Islam te belijden. Moskee besturen moeten onderduiken. Illegale bijeenkomsten van moslims gaan veelvuldig plaatsvinden.

Er moet handhaving komen, razzia's's en invallen in de huiskamer moskeeën gaan plaatsvinden. Zij die opgepakt worden komen voor de rechtbank en gaan naar een.......heropvoedingskamp.
Nederland wordt internationaal veroordeeld en geboycot door vele Islamitische landen. Nederlandse bewindslieden worden vervolgd door het ICC. Er breken rellen uit en er worden aanslagen gepleegd.
Bijkomend voordeel in corona tijd is dat iedereen drukke plaatsen mijdt uit vrees voor een aanslag.
De metro lijnen trekken geen passagiers meer en ook met de trein of bus reizen wordt riskant.

De situatie op de werkvloer verhard, collegialiteit tussen voorheen moslims en ongelovigen valt weg.
Veel voorheen moslims verliezen uiteindelijk hun baan en inkomen en raken zo in de bijstand. Een miljoen mensen voelen zich buitengesloten met mogelijk plunderingen en brandstichtingen tot gevolg.

Kortom, een 'geweldig' scenario. Begrijp ook niet waarom dit niet wordt uitgevoerd question question

Zeker zullen er ook moslims zijn die Nederland zullen ontvluchten maar dan in gezelschap van velen die niet in een fascistische samenleving wensen te wonen.

4
13 Hendrianus

Dat hebben Geertje, Baudet en co toch al mooi voor elkaar;
dat het voor hun adepten geen enkel probleem meer is om de mensenrechten op te heffen voor bepaalde bevolkingsgroepen.
Je hoeft alleen maar het gros van de bovenstaande bijdrages te lezen om te zien dat niets meer taboe is, wanneer het om het "aanpakken" van moslims gaat. Waar hebben we dat (met andere doelgroepen) toch eerder gezien?!
"Nie wieder" und "Wir haben es nicht gewusst".... net écht! Maar het zijn geen nazi's, hoor, écht niet...
https://www.youtube.com/watch?time_continue=100&v=zvgZtdmyKlI&feature=emb_logo

3
14 Immanuel

@14 het speelt zich niet alleen in Nederland af, ook de rest vd EU gaat steeds meer zo denken.
Het gaat voornamelijk om de extremisten en salafisten, beide stromen moeten geweerd worden uit de EU, alleen dan krijgen gematigde moslims een kans zich op een normale manier te ontwikkelen.

Geert en Baudet krijgen steeds meer kans te groeien omdat de EU salafisme niet keihard aanpakt.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/732395-franse-minister-na-mesaanval-parijs-we-zijn-in-oorlog-met-islamterreur

2
15 Snuggles

@14
Dat Youtube filmpje, hilarisch question Maar inderdaad....

3
16 Hendrianus

@15
"het speelt zich niet alleen in Nederland af, ook de rest vd EU gaat steeds meer zo denken."

Klopt; en in de VS speelt het al veel langer.
Maar binnen Europa was Geert een van de eersten.


"Het gaat voornamelijk om de extremisten en salafisten,"

Voor jou misschien wel, maar voor velen gaat het gewoon over alle moslims, ondertussen, en in het verlengde daarvan eigenlijk alle inwoners met "niet westerse" roots tot zelfs aan alles wat niet tig generatie "blanke Nederlander" is.
En dat is wat met name Geert en Baudet er hier in gestampt hebben..

1
17 Immanuel

@16
"Dat Youtube filmpje, hilarisch"

Ja, komisch om te zien inderdaad;
Niet zo komisch dat het in het huidige tijdsbeeld geschetst gewoon bijna werkelijkheid is.
Het enige dat (nog) niet klopt is het oppakken omwille van de belediging van de Führer...

1
18 Immanuel

Het is natuurlijk al een aardige tijd bekend dat de VN een biased anti-Israël organisatie is die van kwaad tot erger gaat en niet meer serieus te nemen valt. Afbreken maar, dat gebouw van ze in NY staat toch al zo’n beetje op instorten.

3
19 JackKropotkin

@15
Het klinkt best goed, 'salafisme keihard aanpakken'. De overheid beschuldigen dat ze het niet keihard aanpakken is gemakkelijk gemaakt.

Maar zoals altijd, waar blijft de invulling van wat er, salafisme keihard aanpakken, geeist wordt?
Hoe dan? Hij de financiëring van een moskee of Islamiyische instelling moet de financiering transparant zijn, begrijp ik. Maar wat daarna. Ok, haatprediken verbieden en imams die uitgenodigd worden screenen. Maar verder...

In Nederland dient een ieder zich aan de Nederlandse wetgeving te houden.

0
20 Hendrianus

@19

Als je het over het VN orgaan dat over de mensenrechten gaat hebt dan ben ik het met je eens dat die zich onmogelijk maken. Maar, zoals je weet, bestaat de VN uit veel meer dan die mensenrechten raad.

1
21 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@28 @28 Voor normale mensen IS het een respectloze term. Maar de meesten hier hebben totaal geen moeite om transgenders respectloos te bejegen...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@31 https://www.boston.com/news/high-school-sports/2024/03/01/injuries-involving-trans-basketball-player-at-mass-school-spark-controversy/En z...

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@11 Ik zou niet weten wat de reden is.Het is bij meerdere items die ik plaatste gebbeurt maar de url was volgens mij gewoon goed....

6 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@24 @26 Het lijkt er meer op dat jij de onnozele uithangt....

9 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@19 Is dat een serieuze vraag: waarom? En waar vind ik dat transgenders andere vrouwen letsel hebben toegebracht? Heb je een betrouwbare link?...

11 minuten geleden geplaatst door Bop

Strongoli
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

@7De boetes worden ook al door ons betaald.Dan hebben ze het straks over bezuinigingen. Nou ik weet wèl waarop flink bezuinigd kan worden, ...

20 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

Omgejoekelden tegen echte vrouwen is de keerzijde van de medaille.Moet ook toegestaan blijven anders is het niet inclusief....

24 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Slavink
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Wat weten we eigenlijk van onze eigen Vasten?https://www.nu.nl/gebaseerd-op-jullie-vragen/6306702/christelijk-vasten-draait-niet-alleen-om-e...

28 minuten geleden geplaatst door Slavink

Graaier1000
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

"Wat ik vind? Ik vind dat ik mensen daar gewoon op mag aanspreken. Ik snap het wel dat het je stoort omdat jij ook graag respectloos spreekt ove...

30 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Gym Trainer XxxMina SexPunjabi Sex PunjabiMawhwa 18Bbw Porn AsiaAlsina DawsonPussy Fucking PicsProne Xxx VideoAgatja VegaVrkm-1082Sexy SuhagratAarb XxxZoey Sinn CreampieLeaked Celebrity OnlyfansMan Fingers A WomanLeakemupSunny Leone Xxx HindiBrazzers New TrailerTamil Girls Sex Videos ComBoobs KissingvideoCumshotblowjobGaypornvideosRaw ConfessionYesonee OnlyfansMuslim Girls XnxStep Uncle PornCartoon Xxx Video HindiPoran TubEuropean Sex Video ComJelly Bean Brains PornTeenage Casting CouchLucky CrushChat AvenFacial Fun RedditManwha MebArabic Sexual VideoHot Xxx ComMovies With PornSouth Indian B GradeHornywildXxx Sex In TamilSmoking BlowjobPorn JifBulma HentiTeem SkketVídeo De Pornografia BrasilDeep Throat CopilationTravestis CojiendoIzzy Green SquirtXxx NriEating GroolStella BarreyRule34 Video.NubelisfilmsVideos Xxx GratisAmanda Blake NudeMet AryKeerthy Suresh X VideoXxx Kiara AdvaniIs There Porn On TiktokBisexual OrgyDani Danieal PornCouples Live SexBokep BaruUkraine Sex VideoXhamster Mod ApkPussyspacrCodi Vera PornOx Utorrent.comAnime Gay SexxxJenny BlygheLapis PornMadhuri Xx VideoSavita Bhabhi Episode 40Curly Hair Latina PornDeep Fakes CelebMeagan Good NakedWomen Sex With DogBangla College Sex VideoRomantic Mom XxxLadyboy FuckNude Big Boobs IndianTinticle PornXrated Free MoviesNicole Oring PornSeattle Skip The GamesSkipthegames..comCocoland.frGisntess PornHot Sexyi VideoSexy And NakedBlue Film Hindi BfMassage JapanesesexMikayla Saravia OnlyfansLasiban XxxPorn GirlcumSkipthegame Columbus GaNikki Galrani NudeSunny Leone Hot ChudaiSuhagraat HindiHandi Saxi VideoDeep ThroatfuckingSeducrion PornJeu Pornos GratuitFuck Xvideo ComCelebrity Porn VideoIwai PornWww.ashemaletube.comAnimo PronXxx Big BoobsScjool XxxSudipa NudeVideos Of Nikki BenzDaisybloomss PornSunny Sex HdAlberto Blanco PornYogasex ComHentai IrlIntiansex3d Tentacle Hentaiسكس المجانيهNude Tiktok LiveGoddess Anna PornPorn Star From HungaryBritt James XxxChatpovPornolesbianaGros Seins VidéoGay Fortnite PornOffice Girl Xxx VideoNewbazzerLlisa SparxxxDani Daniels Xxx ComTeen Anal PornCreampiegangbangPorn BybeCogiendo A Mi HijoHouse Wife XxxNaked Scene From TitanicFackingsBdsm Siteسكسي انمي هنتايVeronica Church PornTumblr CockholdKendra Lust SexyWestindies Sex360p PornVolley Ball NakedLivestream NudeCalendrier Pornographique