Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © RV

Geen après-ski in Oostenrijk deze winter

Wie deze winter van plan is om naar Oostenrijk af te zakken om te skiën, zal het dit jaar moeten stellen zonder après-ski. Kanselier Sebastien Kurz heeft namelijk vandaag een après-skiverbod afgekondigd in het land. 

5 reacties

  • Joan Lute

    4 jaar geleden
    En dankzij de toeristen dit jaar geen gezellig samenzijn met kerst door een nieuwe noodzakelijke Lockdown tengevolge van een véél veel hoger sterftecijfer Corona dan tijdens eerste golf. De mensen die reisden hebben hiervoor gekozen terwijl ze heel overduidelijk de gevolgen wisten en nu gaan ontzettend veel alleenstaande bejaarden rond de kerst sterven tengevolge de eenzaamheid die ze kado gekregen hebben van de maatregel schenders.
  • Theo Van Hoof

    4 jaar geleden
    Ik heb geen après ski nodig. Wie een ganse dag op zijn latten staat en deze gebruikt waarvoor ze dienen, heeft 's avonds geen zin meer in feesten. Hopelijk blijven de feestvierders thuis.
  • Maarten anthonis

    4 jaar geleden
    Dan gaan de feesten toch gewoon door op de kamers , dit gaat niet veel tegenhouden , enkel een mentaliteitsverandering bij de jeugd kan het tij keren
  • Stefaan Vanwijnsberghe

    4 jaar geleden
    Toch een die verstandig is. En al die dat niet graag heeft, moet maar thuis blijven en skiën op zijn grasperk. Dat kan ook leuk zijn.
  • Jan Danckaers

    4 jaar geleden
    En hoe gaan ze dat doen in de skiliften dan, zo met 50 of meer op elkaar gepakt, zetelliftjes zal wel gaan maar toch