Willem II-fans feesten er op los: coronamaatregelen ver te zoeken (rtlnieuws.nl)


Als je de filmpjes op Twitter mag geloven, is de anderhalve meter afstand ver te zoeken op het Olympiaplein in Tilburg. Daar kijken honderden Willem II-fans de wedstrijd tegen Rangers FC op een groot scherm. ...

door Havermout in Binnenland  ·  29 Reacties

  • 2
  • 434x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2
5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Niet de snuggerste figuren, daarginds......

1
1 LoydMorris

Gelukkig, dan heeft NK weer een groep om op los te gaan. De eerste heeft zich al gemeld

15
2 krek

@2 Jij stond daar zeker ook tussen met een glas bier en een fakkel?

1
3 LoydMorris

@2 Het is toch ook dom volk? Stuk voor stuk.

3
4 Bop

@2

Mijn zoon, verpleegkundige in Tilburg, nog niet eens op vakantie kunnen gaan, rolt op deze manier de tweede golf in, een afspraak bij de psycholoog is al gemaakt na alles wat hij tijdens de eerste golf heeft meegemaakt in het ziekenhuis daar, mogelijk word zijn vakantie ingetrokken zelfs.
GODVERDOMME

1
5 Koortje

Dit is echt te gek voor woorden!

De gemeente Tilburg heeft hierin zwaar gefaald!
En bedankt!

2
6 Violier

Waarom lieten ze überhaupt toe dat die wedstrijd te volgen viel op een groot scherm? question Da's toch vragen om dit soort toestanden ? question

0
7 foshizzle

@3
sorry knul, ik woon niet in Brabant, maar aan de westkust en ben ook geen voetbalsupporter
Jammer dat je nu niet even te keer kan trekken tegen me
Anders nog iets?

9
8 krek

@5
Je doet precies wat ik stel in @2
Het lucht vast op om even los te gaan op een forumpje

8
9 krek

@5 Minne opmerking, kijk er mijn reacties op na, zo vaak ga ik niet los namelijk maar kom niet aan mijn kind!

1
10 Koortje

De Willen II fans hebben zeker de bruiloft van Grapperhaus ook gezien?

7
11 CoolMemories

Begon in deze contreien in februari ook niet de nationale corona-ellende met dat achterlijke carnavalsfeest? Hersenloze aso's zijn het, niets meer en niets minder dan dat.

3
12 DruppeltjeDrie

@10

oh god hij kan niet op vakantie. Ja dat is echt het einde van de wereld, not.....

Er zijn vele mensen die bij een psycholoog lopen, met allerhande problemen. Hoe vervelend ook, maar niet het einde van de wereld.

Ach er komt vast wel weer een nieuw bericht over (een groep) mensen die de regels overtreden. Kan je weer lekker los gaan
Daarmee ben je onderdeel van het clubje die aan social shaming doet en zich verheven voelt. Uiteraard wel onterecht want er is vrijwel niemand die zich 100% aan de regels houdt

13
13 krek

@13 Wat ben jij een aso zeg! Het wel opnemen voor dat gore egoïstische domvolk bij voetbalwedstrijden, en dan domverontwaardigd gaan zitten zaniken tegen iemand wiens zoon zich weer kapot kan gaan werken in het ziekenhuis.

Je moet je diep schamen maar je zult, net als dat egoïstische domvolk waar je deel van uitmaakt, niet in staat zijn. Te achterlijk.

1
14 Biesbush

@13 . Niemand kan zich voor de volle 100% aan de regels houden. Iedereen maakt per ongeluk wel eens een foutje. Er zit echter wel een wereld van verschil tussen hier en daar geen afstand kunnen nemen en met zijn allen zuipen, hossen en feesten op een plein.

0
15 Tralalala

Voetbal is voor veel mensen emotie dus het valt niet mee om je blijdschap te bedwingen het heeft niet zo zeer met dom te maken, het hele leven staat op zijn kop sinds het Corona gedoe, mensen zijn sociale wezens met emoties en gevoelens die zij steeds met alles moeten onderdrukken, zij mogen en kunnen niet meer oprecht blij zijn en mogen samen het geluksgevoel niet meer op een normale manier met elkaar delen.
En nogmaals dit is eigenlijk een normale reactie en alle opgelegde corona regels zijn verre van normaal.
Het nieuwe normaal, is menselijk gezien dus eigenlijk helemaal niet normaal.

6
16 welofniet

@16 Oh jeetje, emotie, collectieve gevoelens... Saampies het geluksgevoel niet kunnen beleven, sjongejongejonge, wat erg!

Hun DOMME asogedrag kost levens. Alles wat je hoeft te doen om één keer in je leven sociaal gedrag te tonen, is je aan een paar heel simpele maatregelen houden. En dat weigert dat DOMVOLK. Van mijn part hebben ze hun recht op behandeling verspeeld, als ze ziek worden van dit virus.

2
17 Biesbush

Op de DAM waren ongeveer 10.000 ASO BLM terroristen zij aan zij op het moment dat de Corona piek op zijn hoogtepunt was, en er is toen zelfs niemand besmet geraakt, zelfs Halsema stond daar zonder mondkapje want deze demonstratie was wel zo belangrijk voor haar dat zij maar niet ingreep.

7
18 welofniet

@16 Blijdschap? Emotie? Ja blij zijn is een emotie, maar verdriet ook, en verontwaardiging. Blij zijn voor voetbal is zoveel minder waard dan het verdriet van mensen die hun geliefde verliezen. Hoe durf je, wat is dat toch met jullie, praten over emotie en het helemaal niet bezitten.
Het doet jullie niets dat wereldwijd zoveel mensen sterven ongeacht of het door Corona is of niet.
Waar zijn jullie nu met de oproep voor het aftreden van deze burgemeester waar jullie zo schreeuwden voor Grapperhaus. Dat bedoelde ik dus, hard schreeuwen dat de maatregelen onzin zijn en ze niet willen, maar zich al van het begin er niets van aantrekken.

2
19 lisaaatjuh

@1
Je bedoelt toch ook vooral die burgemeester, wethouders en gemeente ambtenaren?
30 'illegale' groepjes van 10 man bij elkaar geven minder corona-gevaar dan 1 grote groep van 300 man ( zolang er nog geen groepsimmuniteit is) .
Laat idioten dan lekker illegaal bij elkaar komen; als je ze vangt (boa's) is dat prima voor de gemeente kas. question question

1
20 Gandalf

@19
Halsema heb ik gelijk veroordeeld na het belachelijke optreden op de DAM samen met dat stel BLM terroristen die stonden te demonstreren voor iets aan de andere kant van de oceaan, bovendien ook nog eens voor een zware crimineel.

4
21 welofniet

@8 Tot ze jou op de buik draaien, omdat je ligt te happen naar adem op de IC. Ben benieuwd of je daarna nog zo'n grote mond hebt,............. knul.

2
22 vanBinsbergen

Op radio 1 is het hot en is de verontwaardiging groot..Dijkhoff is al aan het woord geweest en nu is men op zoek naar de burgemeester die zwaar op zijn donder gaat krijgen. Vanmiddag bij het wekelijkse persmoment zal Rutte er ook iets over zeggen..benieuwd wat het deze keer wordt.

0
23 Voorzittershamer

Het hele corona gebeuren is natuurlijk super k#t en vooral niet leuk. Maar als samenleving zullen we het samen moeten doen. Met een beetje geven en nemen, rekening met elkaar houden en een beetje schipperen tussen het individuele en het collectieve goed zouden we al een heel eind komen. Sommige situaties vragen nu eenmaal om wat aanpassing en flexibiliteit van iedereen.

0
24 Tralalala

@24 " Met een beetje geven en nemen, rekening met elkaar houden ..."

Ja leuk, lief en verstandig maar ik heb niet het idee dat dat praktisch gezien nog gaat helpen. Wat mij betreft wordt het tijd voor harde, controleerbare en vooral afdwingbare maatregelen en laat de jankers die niet willen luisteren en op elke maatregel commentaar hebben in hun eigen sop gaarkoken.

0
25 JackKropotkin

Hier gaat je bloed toch gewoon van koken.

Dit is waar het hele land offers voor brengt; waarom er geen diploma-uitreikingen en examens voor scholieren mogelijk maken, het OV aan banden gelegd moest worden en mensen moeten vrezen dat hun ondernemingen en levenswerk over de kop gaat.

Zodat deze dwazen het allemaal kunnen verprutsen.

En dan de slappe reacties van burgemeester en woordvoerder, ongelooflijk. 'We zijn blij dat we weer Europees voetbal spelen.' Ja leuk, moet daar de rest van het land voor bloeden?

0
26 progressiefliberaal

@25 . Ik zou het jammer vinden als het zo ver zou moeten komen. Gezien de onwil van veel mensen zou het zo maar eens kunnen dat juist door hun eigen gedrag er maatregelen genomen moeten worden waar ze zo tegen ageren.

0
27 Tralalala

@25 . Ze willen zo graag weer terug naar het oude normaal, waar ze pre corona ook al over klaagden, en nu doen ze lekker dwars waardoor de kans op een terugkeer naar het oude normaal nog veel langer gaat duren.

0
28 Tralalala

Dat dus. Heel veel mensen hebben sociale en economische offers gebracht om nu toe te zien hoe een paar mafkezen de boel weer te niet doen.

0
29 Tralalala

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Iraanse rapper Toomaj Salehi krijgt doodstraf vanwege steun aan protesten

Eng land. Dat je nog niet eens je eigen protestmuziek mag maken. Of dat je niet meer mag bepalen hoe je er uit wil zien. Of dat je niet mag zegg...

1 minuut geleden geplaatst door VBOH

Strongoli
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Deze primitieve en wrede culturen, voegen niets toe aan de westerse maatschappij.Daarom uitzetten en retour afzender....

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Hendrianus
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Ik zie nu al die pedante grijns op het gezicht van Omtzigt terwijl hij denkt, prima dan toch geen kabinet. Ik kan mij niet aan de indruk onttrek...

4 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Strongoli
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Deze asielcrisis bestaat al sinds Merkel de legendarische woorden uitsprak "wir schaffen dass". Toen is het pas ècht los gegaan, vooral met de ...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Biscanna
Iraanse rapper Toomaj Salehi krijgt doodstraf vanwege steun aan protesten

Wat een achterlijk land is het toch ook, Rusland is er niks bij....

9 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Malinois
Iraanse rapper Toomaj Salehi krijgt doodstraf vanwege steun aan protesten

Ik zie in de toekomst daar nog wel een keer een revolutie uitbreken.Wij krijgen hier niet alles mee maar er zijn elke dag wel protesten.Het ...

10 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

Nadat een organisatie in Nederland onze koning confronteerde met de president van Israël nu weer een controversieel figuur bij de viering van d...

12 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

VBOH
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

Nou ja, ze spreken dezelfde taal.De burgemeester en de 'inspirerende spreker'.Het is maar de vraag of Nederlanders in Arnhem tijdens de bevr...

15 minuten geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@17 Mijn 'fans' hebben het maar druk met geven van inhoudelijk weerwoord ... ...

19 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

Deze Marcouch ligt de laatste tijd al onder een vergrootglas vanwege bepaalde sympathieën, dus het vuurtje nog een beetje extra oprakelen, is w...

26 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Dillion CarterHot Blonds NudeThumzilaXxx BrasileirosChunky Wife NudeHollywood NudeAsian Boob SuckingPrompt Chan AiEbony Ts RedditThumbzilla SexWww Romantic Sex VideoIndian Mumbai SexGirl Remove ClothSmall Tits LesbianByron Long Porn StarVer Pornos GratisRussian Porn AmateurCamille Winbush NudeNathalie Emannuel NudeMoxymary NudeBest Porn Video EverLesbinsexLindsey Lake PornCumsluts RedditFree Use EroticXxx Japanese Full MovieSany Leony XxxAbduct PornAsian Girlfriend NudeItakian PornUssexguidePeyton List NudeMirko PornYoungsex.MistidawnDaniella Hemsley TitsCrime Xxx VideoHot Indian Aunty Xxx VideoAmateur Lesbian TribbingFlorida PornHindisex StoriseNude FuckCincinnati ListcrawlerPorn.com NegrasPornoamigaSnapchat Nude IndianRemy Lacroix BangbusNzasi PornTikton PornNaked Hairy WomenLadki Ke LandFull Hard XxxMalayalam Fucking VideosCouple First Night SexXxx With Grand MotherPorn Sister And BrotherCierra_mistt PornThai Maasage PornOdisha Xxx VideoXxnx Bf VideoSonic Project XChudai PositionBeautiful Girl NudeKat PornWendy R34Debonairs BlogWomen NakedFake Dick PicDasi Baba ComFotos De Mulheres Peladas Na CamaEnglish Full Sex FilmBoss X VideoJenny Mccarthy XxxBlair Williams LesbianJailyneojeda PornSeksy VideoTeen Anal ThreesomeJamie Lynn PornFree Porn PucturesKenna James DpHd NxxxnErotic TalesHot Pussy PornHead BobbersVideos Sexe FrançaisHeyimbee Onlyfans LeaksXnvxxXxxporn.comClassificadod XXxx ImagesXxxsexteluguKemonoko TsushinSexy Nude BeachEva Elfie BjDesi Hd BpHappyending Massage PornPornos.amadoresLittle.buff Babe PornGirls SquirtingPriya Aunty SexPhun Org ForumTophentai SitesF S I BlogCam Ao Vivo SexoThereallbrittfitIsabel May NakedBrazzers PoBeast PornThe Best Nude CelebsXvdoesBelledelphine LeakedAnal Vore ComicMoviesjoy.2Porn ChinesaSwingzonecentralMia Khalifa SxeAdult Porn Full MoviesHard Nips PornGirl Cam OnlineCafe Lu PhotosBussexTripple D TitsGisselle NakedTeachers Porn With StudentsNgetotKiara Lord AnalG EhentaiVideo Para AdultoRenée Zellweger NudesHttp Xnxx ComWww Xbideos ComJillian FoxXxxxxx Video IndiaThe Alaskan Girl Next DoorLeakedonlyfansAsian Cams FemaleAnal Cum DumpTumblr SexLatina SexsHentainetTamil SexxxVideos Pornos WwwTelugu 18 MoviesMasturbating With ClothesChelsea Green TitsEroties BeautiesFacesitiing PornFamily Sex ComMature Porn VdsHot Porn Mommy