@13 "koningsdag" Da's waar ja, dank je. ...
@12 "Lul" Schelden? Op de man spelen? Beledigen? → wangedrag.Gemeld! ...
Wie zulke types nu nog aanziet, voor een te "vertrouwen bankmedewerker", is niet meer van deze tijd en wel erg goedgelovig....
@11 Die keppeltjes kermis is voor koningsdag bedacht. Dat niet Joodse mensen daar dan mee voor lul gaan lopen. ...
Alles wat met een vrije democratie te maken heeft.Het is alleen jammer, dat daar de laatste jaren, de klad begint in te komen.Veel dingen wo...
Allemaal dieren liefhebbers!...
Niet zeuren gaat om het klimaat!...
@10 "Stil of luidruchtig, je hoort op zo'n avond niet te demonstreren." Dan dus ook GEEN Oranje keppeltjes. Dus direct oppakk...
Ach daar zijn we weer even een rondje huichelen en opruien!Je hoeft nooit te vragen waar het vandaan komt!...
Alle appeltaarten van supermarkten zijn goor en zitten vol troep. dat is alsof je modder met natte aarde vergelijkt.
Zelf maken! Kan niet mislukken en je weet beter wat er in zit. Je kan hem afstemmen op je eigen smaak. Rozijnen wellen in rum, beschuitje verkruimelen op de bodem , aardig wat kaneel , niet tè veel suiker, bakken en smullen. Zeker smaakvoller dan een appeltaart uit de super. Kom, beetje moeite doen.
@1 Doe mij de natte aarde van de Jumbo dan maar.
@2
Ik doe er dan wel weer zelfgemaakt vanille pudding een duin laagje op de bodem. Ook wat citroensap langs de rand met boter insmeren.
Maar van de supermarkt? bah!
Over smaak valt niet te twisten.
@2 Ik vraag me oprecht af, waarom dit zo keihard wordt gemind. Zijn supermarkttaarteters nou zo radicaal pro-neptaart?
@5 Nah, wel degelijk dus.
@2 .
1 keer zelf maken
en je wil nooit meer supermarkt zooi
@6
Alle reacties van mij worden fanatiek in de min gezet. Elf minnetjes komen overigens van èèn persoon af.
@9 Oh, van die persoonlijke minnaars zonder leven, die ook nog even losgaan op je post-geschiedenis. Ik heb ze soms ook, bij nader inzien.
@4
"Ook wat citroensap langs de rand met boter insmeren."
Je moet me toch eens vertellen hoe je dat doet
@6
Nou, ik heb je bij wijze van uitzondering een plusje gegeven!
@11
Als je de boter hebt aangebracht aan de binnenkant van je blik, voordat je er meel doorheen schud wat citroensap rond de rand sprayen met een sprayflesje, dan pas de bloem en dan de deeg aanbrengen.
@4
Maakt die pudding de bodem niet nat?
@11
Boter met citroensap of èn citroenrasp mengen. Tijdje in laten trekken en de rand van je bakvorm insmeren. Ga ik ook eens proberen.
@14
dat valt echt mee, dikke bodem maken.
Citroenrasp kan ook gewoon.
@16
Dikke bodem? Is die met pudding dan gaar en gebruind als de rest zover is?
supermarkt appeltaarten zijn per definitie goor
@17 ja hoor, hete lucht oven.
@19
Goeie tip, bedankt.
Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten
Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.