Het pamflet op het raam van de woning in de Lingestraat. Het pand is op last van burgemeester Bruls gesloten omdat er vanuit het huis werd gedeald.
Volledig scherm
Het pamflet op het raam van de woning in de Lingestraat. Het pand is op last van burgemeester Bruls gesloten omdat er vanuit het huis werd gedeald. © JK/DG

Vader handelt in drugs: Bruls zet opnieuw moeder en kind op straat

UpdateNIJMEGEN - Opnieuw moeten een kind en haar moeder huis en haard verlaten omdat vanuit het pand gedurende langere tijd drugs zijn verhandeld. Dit keer gaat het om een woning aan de Lingestraat in Nijmegen. ,,Drugshandel staan we in Nijmegen niet toe”, zegt burgemeester Hubert Bruls.

  1. Vitesse verdwijnt? Niets daarvan, Theo Janssen redt de club hoogstpersoonlijk - althans, in deze kroeg
    PREMIUM
    3

    Vitesse verdwijnt? Niets daarvan, Theo Janssen redt de club hoogstper­soon­lijk - althans, in deze kroeg

    Vitesse verdwijnt uit de eredivisie. En misschien zelfs compleet uit het betaald voetbal. In de kroeg van Roy Spann waren ze al een beetje gewend aan een Vitesse-loos bestaan. Daaruit bleek de Arnhemse club begin dit jaar al plots verdwenen. Maar er gloort hoop voor de Gelderse hoofdstad. Tenminste, als de gebeurtenissen in het Millingse café symbool staan voor de toekomst van geel-zwart. ,,Super dat Theo dit heeft gedaan.”
    Millingen aan de Rijn