Dokter Deborah Birx en president Donald Trump.
Volledig scherm
Dokter Deborah Birx en president Donald Trump. © EPA

Topadviseur Trump ziet het niet meer zitten en noemt situatie in coronataskforce “nachtmerrie”

De topadviseur van de Amerikaanse president Donald Trump die de speciale taskforce rond het coronavirus leidt, ziet het niet meer zitten. Volgens bronnen van nieuwszender CNN zou dokter Deborah Birx de wanhoop nabij zijn en zich afvragen hoelang ze nog op post kan blijven. 

8 reacties

  • heinz wolf

    3 jaar geleden
    Een nachtmerrie waarvan hijzelf, na D. Trump, de grootste bijdrage geleverd heeft. De gevolgen daarvan zullen nog duizenden meer slachtoffers zijn die men had kunnen voorkomen.
  • Dirk Van Brussel

    4 jaar geleden
    Lange tenen. Wel een krasse opmerking als je niet thuis bent in de materie ! Zij weet waarover ze praat, weet U het ?
  • guy roelandt

    4 jaar geleden
    Wat Wilmès gisteren kwam bekendmaken was dan ook maar een lachertje! Serieus, is dat de oplossing "los het zelf op"?? Wel we zullen de uitslag zien binnen een 2-3 weken. = Lockdown 2.0 komt eraan... met dank aan de fuifnummers en de reislustigen...
  • Gerry Cle

    4 jaar geleden
    Bij een pandemie virologen vervangen door neuro radiologen lijkt mij niet zo verstandig. Het is zowat hetzelfde als een tandarts vervangen door een loodgieter.
  • Jozef Van Vaerenbergh

    4 jaar geleden
    Hier hetzelfde scenario. Wetenschap en politiek botsen. De dame in kwestie heeft blijkbaar lange tenen en staat lijnrecht tegenover een collega. Geen verschil van wat we hier in België meemaken. En Trump ? Tja dat is Trump he die zal niet meer veranderen zeker.