President Donald J. Trump.
Volledig scherm
President Donald J. Trump. © EPA

Trump bespot Biden: “Waarom geeft hij al dat geld uit aan plastische chirurgie als hij het daarna verbergt achter masker?”

De Amerikaanse president Donald Trump (74) heeft dinsdag uitgehaald naar zijn Democratische uitdager Joe Biden (77) tijdens een verkiezingsrally in Pittsburgh. “Ik bedoel, eerlijk, waarom gaf hij al dat geld uit aan plastische chirurgie als hij het daarna verbergt achter een masker?”, spotte hij met het mondmaskergebruik van Biden.

25 reacties

  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Ik ben ervan overtuigd dat Trump zal winnen, helaas. Biden en Kamala zijn niet de juiste tegenkandidaten, een zittend president kun je moeilijk verslaan. De VS gaan tijdens zijn 2e termijn geheid een burgeroorlog met bijhorende uiteensplitsing tegemoet. Om nog maar te zwijgen van zijn incompetentie als leidersfiguur.
  • Marco van Kimmenade

    4 jaar geleden
    En toch denk ik dat hij blijft zitten, der zijn zoveel mensen waarbij hij niet stuk kan!
  • Tele Caster

    4 jaar geleden
    Eigenlijk is het zo lachwekkend dat het intriest wordt. Als je zelf geen inhoud hebt moet je je wel verlagen tot het ridiculiseren van de tegenstander. Trump kijkt wellicht nooit in een spiegel, hij zou niet meer bijkomen van het lachen als hij die clown met het oranje aangezicht en gele (haar)muts ziet
  • lars vandenberge

    4 jaar geleden
    En oranje fond de tein is zeker mannelijk? Hij begrijpt niet dat het dragen door een mediafiguur van een mondmasker meehelpt om de bevolking te sensibiliseren. Maar ja volgens Trump gaat corona voorbij door de "groepsmentaliteit' en chloor injecties.
  • Jeroen Beckers

    4 jaar geleden
    Zegt de man met de slechtste kapper ooit. Maar die hoort nu eenmaal bij de slechtste president ooit. Het totale gebrek aan klasse bij Trump, daar spreken we zelfs al niet meer over.