Akwasi start ’Omroep Zwart’ (telegraaf.nl)


Waar maandagavond nog tal van BN’ers onder het mom van #ikdoenietmeermee hetzelfde bericht op sociale media plaatsten over de coronamaatregelen, delen dinsdag Akwasi en andere BN’ers en influencers massaal de oproep om lid te worden van een nieuwe omroep waar ’iedereen wordt gehoord ...

door Dunkelheit in Binnenland  ·  235 Reacties

  • 15
  • 1747x gelezen
Reageer met een Emoji
50
13
2
13

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zolang het tv scherm op "zwart" blijft staan mag hij van mij.

0
201 Thomas

@198 Of er komen dan 1 of 2 verdachten in waar ze dan een uur over gaan praten.

0
202 Reagurius

@202
Ja Askwakkie zal dan toch wat moeten gaan verzinnen om die uitzending dan vol te krijgen, want anders dan gaat het beeld op zwart. En anders dan kunnen ze ook nog tussendoor een pauze inlassen. Dan laten ze je een testbeeld zien met muziek erbij. Probleem opgelost question

0
203 rebo

Askwakkie doet ook van alles om maar aandacht te krijgen komt zeker binnenkort een nieuwe cd uit. vol met sinterklaas liedjes hoop ik question

0
204 zilvergoud

Wie kijkt nog tv?

0
205 Frangipani

@204 question
Dat zal dan wel zo iets gaan worden van:

Askwakkie die is jarig.
Zet hem op de pot.
Oh wat zal dat stinken.
Doet de deur op slot.
Afriyie stond te wachten.
Liet een harde scheet.
Askwakkie wou hem pakken.
Maar hij was veel te heet.

Zeven dagen later.
Stond er in de krant.
Askwakkie had zijn klauwtjes.
Aan die scheet verbrand. question

1
206 rebo

@193 Neem me niet kwalijk maar dat is wel iets anders dan wat er op dit forum gebeurt. Jij kunt mijn reactie overspannen noemen maar op dit draadje is het een zogenaamde mop (met een baard) maar op het volgende gaan de racistische praatjes gewoon rond. Dag in, dag uit. Kijk er gerust van weg maar kijk er niet van op als een ander dat niet doet.

13
207 Bop

Zo zie je maar, het is de Media tegen de bevolking. Men geeft wéér een podium aan een idioot, tevens laat men blijken achter de ideeën van Akwasi te staan, m.a.w het einde van een traditie.
Elk programma drijft op kijkcijfers. De bevolking zou er goed aan doen weg te zappen als deze idioot in beeld komt. Slechte kijkcijfers betekent einde programma.

1
208 Bakgraag

@207 Ik heb als Limburger in het verleden veel gewerkt in de randstad.

Ik kan je 1 ding garanderen. Als ik ook maar 1 traan had moeten laten voor elke steretype grap die er tegen mij werd gemaakt omdat ik limburger ben, had ik heel wat liters water moeten drinken om niet uit te drogen.

Maar op mijn beurt maakte ik dan andersom weer stereotype grappen over de zuinige Hollander etc.

Iemand die een stereotype grap over een Limburger maakt, heeft niet per definitie een hekel aan Limburgers.

En zo is ook niet iedereen die stereotype grapjes maakt over donkere mensen een racist.

Daarom dat ik zeg: Doe niet zo overspannen.

Voor mij heeft humor geen taboe. Hooguit een slechte timing.

Kleur, ras, religie of nationaliteit is voor mij dan ook geen taboe.

Deal with it.

0
209 Weet geen naam

@209 Laat ik het er dan maar op houden dat het op dit forum om slechte timing gaat. Dag in, dag uit.

15
210 Bop

@210 Ik zeg niet dat er helemaal geen racisme is op dit forum.

ik zeg alleen dat je wel onderscheid moet maken tussen een grapje en racisme.

Een stereotype grap is niet per definitie racisme.

0
211 Weet geen naam

Hij kan beter naar Ghana gaan en daar iets opstarten zodat het land welvarend wordt. Dan heeft hij iets moois bereikt en tegelijkertijd zijn eigen mensen geholpen onafhankelijk te worden en een mooie toekomst te geven. Lijkt mij meer bevredigend dan een zender oprichten om tegen mensen aan te schoppen waar je eigenlijk al een pesthekel aan hebt. Haal je eer uit het helpen van mensen niet uit het trappen tegen!

2
212 Frangipani

@193 Hollanders maken ook grappen over hollanders. Maar als je zwart bent en bijna iedere dag zogenaamd leuke ( ook nare) opmerkingen krijgt over je kleur ben je het een keer zat omdat je weet dat er dan wel racisme achter zit,

6
213 Frangipani

@213 En roodharigen krijgen dagelijk grappen over roodharigen.

Ik kreeg dagelijks grappen over Limburgers.

Gewoon een gevatte opmerking terug plaatsen en door met je leven.

0
214 Weet geen naam

@214 Dat werkt alleen als de opmerking zogenaamd leuk bedoeld was, maar als de opmerking vol zit met haat dan durf je dat meestal niet.

2
215 Frangipani

@209 Weet geen naam,

als geboren Utrechter (ja, men kiest het niet zelf uit) besloten mijn ouders toen ik acht was naar een godvergeten hoek in de Betuwe te verhuizen.
Mijn nadelen: ik was corpulent (zeg maar gerust dik), sprak ABN en droeg geen klompen.
Tot overmaat van ramp kochten mijn ouders mij een kanarie geel regenpak met bijpassende kanarie gele Zuid-wester om bij regen droog naar school te kunnen lopen. (Ongeveer 2 km.)
U raad het al, binnen één week was ik het onderwerp van grote spot en pesterijen. (Tegenwoordig zou men zeggen: discriminatie.)
Ja, ik was een absolute "outsider" echter paste mij in no-time aan en wat uiteindelijk bleef was de scheldnaam "proffie" of (simpelweg) "dikke".

En weet je, deze ervaring heeft mij gemaakt tot wie ik thans ben, ik heb die godvergeten hoek in de Betuwe voor altijd in mijn hart gesloten, wat een geweldige vrije en onbezorgde jeugd tijd heb ik daar mogen beleven!
Mijn les was mij aan te passen aan de gewoonten en gebruiken van die godvergeten hoek in de Betuwe, had ik dit niet gedaan dan had ik geen leven gehad. (Ja, kinderen kunnen wreed zijn.)

OT.: een omroep met de naam "zwart" zorgt voor nog meer en ongewenste polarisatie echter dit is wat "onze woordkunstenaar" Akwasi zich ogenschijnlijk wenst. (Uit "wraak"???) Een soort van "ons" tegen "hen".
Misschien zou Akwasi zijn polariteitsgedachten eens kunnen laten varen en bij kunnen dragen tot werkelijk positieve integratie.
Overigens ben ik van mening dat een overgroot deel van "de zwarte" gemeenschap in Nederland uitstekend geïntegreerd is. Daar heeft men een "woordkunstenaar" als Akwasi dus niet voor nodig.

0
216 Bezorgde Europeaan

@216 Ik ben zelf al vrij direct van nature, dus in die zin was het weinig aanpassen voor mij in de randstad. question

Maar mijn Limburgse tongval zul je altijd blijven herkennen. Met vrienden en familie zal ik altijd dialect blijven praten, dus het Limburgse accent zal nooit slijten. En dat forceren zou ik nooit doen.

Dus het was niet zozeer een gevalletje niet willen aanpassen. Het was gewoon snel duidelijk dat mijn roots in Limburg lagen. question

0
217 Weet geen naam

Waarschijnlijk staat deze zender constant op ZWART beeld question

1
218 Een hardwerkende ZZPer

@217 Weet geen naam,

mijn "epistel" was geen aanval op Uw @209 echter indirect een reactie op @207 .
In mijn optiek bestaat er in Nederland geen racisme, discriminatie is een ander geval.

0
219 Bezorgde Europeaan

@219 Ik denk dat er op zich wel racisme bestaat.

Maar ik denk ook dat de racisme troef heel vaak veel te snel wordt gespeeld.

Opmerkelijk vind ik altijd dat degenen die het minste hebben gedaan om vooruit te komen in het leven doorgaans het hardste staan te schreeuwen dat hun falen in het leven een gevolg is van racisme en discriminatie. question

1
220 Weet geen naam

@198 Als black-facing niet mag, dan white-facing ook niet.

1
221 RobP

@215

Voorbeeld van een zo’n met haat gevulde opmerking?

1
222 Zwartwit

@221
Ja maar daar gaat het nu juist om. Het gaat om het privilege van zwart, want omgekeerd vanuit hun kant naar ons blanke toe mag het nu juist wel. Inclusief het haat-twitteren naar ons blanke toe, en het op ons gezicht trappen in november. Het zou niet moeten mogen, en ook niet moeten kunnen, maar het is wel de reality.

2
223 rebo

hoeveel subsidie krijgt ie ervoor?

2
224 120db

Fijn een echt racistische omroep erbij. Er zal wat vuil over ons, de Tatta's worden uitgestort. En heel veel belangrijke 'mistanden' aan de kaak worden gesteld! Wanneer wordt eens duidelijk dat niet de minderheden en allochtonen maar wij de witte autochtonen in het verdom hoekje zitten? Want stel je voor dat wij een omroep zouden beginnen "Blank"?

2
225 AlsUMijToestaat

IK zal hem de hele nacht op zwart zetten die racist

2
226 Bollieboos

@42 LOL !!!! Witte LOL !!!

3
227 Bollieboos

Het wordt dus een graf zender.

2
228 Bollieboos

Zwarte piet mag niet zender Zwart weer wel?
En daar zal de "witte"werker wel weer de belasting voor op moeten hoesten aangezien een zwartwerker (of niet werker) dit niet zal gaan doen! Terwijl de zender wel bestemt is voor laatst genoemde groep!

0
229 psje

@216 Mooi geschreven Bezorgde Europeaan! Ik verhuisde juist andersom van een godvergeten hoek in de Betuwe waar ik geboren en getogen ben, wel altijd ABN gesproken, naar Utrecht en wat jaren later naar de Noordoostpolder om daarna toch weer naar Gelderland terug te verhuizen, maar dan iets oostelijker en noordelijker!

Ik vindt trouwens ook dat Fidan Ekiz de spijker op zijn kop slaat. Ze is nog niet zo lang talkshowhost maar ze groeit zienderogen en heeft een scherpe kritische blik. Ik mag dat wel!

0
230 Nieuwsgierig

Misschien wil Johan Derksen er wel een sportprogramma gaan doen......

0
231 ikzelf

En iedereen is weer een heel klein select clubje.

1
232 solidsteel

Als dat uit gaat zenden gaat de tv op zwart question

0
233 Uitede aka Espede

Als Akwasie op de tv komt gaat die van mij op zwart!

0
234 dummydum

Bah, wat een kansloze zeikerds zijn het, piepen en klagen over racisme en discriminatie en dan kom je met het absurde idee om een omroep onder de naam Omroep Zwart op de proppen. Hoog tijd om dan ook maar een Omroep Blank, of Wit, op te richten. Kijken hoelang het duurt voordat de lange tenen roepen dat de naam Omroep Wit discriminerend is.

1
235 Sneeuwbal

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Tussenderegels
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@3 We gaan zien waar de Tsjechen mee komen. Vraag is of dit bij de veiligheidsdienst blijft hangen of dat het openbaar wordt....

10 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@20 Als je landen niet kan aanspreken op het humanitaire oorlogsrecht dan worden de misdaden nog groter en veelvuldiger gepleegd. Wat betreft 'n...

13 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
Wanstaltig! AD en Klaver BESMEREN Baudet met Rusland connectie 'Maar geen bewijs'

Is inderdaad wanstaltig Baudet had allang in een gesloten GGZ moeten zitten!...

16 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Dat ze je er maar snel van afgooien hier. Wat een smeerlap ben je....

25 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

7 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

8 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

8 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

NK. App
Katrina Kaif Sex HdSavana StyleToe PornJessica Hecht NudeFamousandticklishSuhagrat SexTamil Heroine HotKatfit20 NudeFree Pornot VideosKalani RodgersJapan Porn UncensoredKendra Wilinson SextapeReal Moms NudeBbc DeepthroatFukigRomantic Porn StarXxx SnilionPornanimeLewdezoneBlowjob3dAddison Rae TongueHentai PussyThatpornguyLilybrown2Taylor Misiak NudeHot Sexyi VideoMaliah Michel NudeIndian Desi Homemade SexSloppy Seconds Cream PieThai XnxxNepali Pron VideoBhabhi Porn ComNadia Ali VideosHindi Bp XxxIndian Pron PicsBaki XxxTamil Actress Bf VideosTelegram NudeHot Boobs RomanceGirls Kissing BoobsActress Chudai VideoFrankie FosterpornLenatheplug Onlyfans LeakThreesome BrazzerSexy XxlPussy VibratorCbinese PornMila VolkerAlexa GrqceRawr_itsbenRiley Reid LezBhai Bon Sex VideoMujeres Cojiendo AnimalesLit Erotica AudioCzechgangbangBdsm XXnxx Hot BabesBangla Hd XvideoPorn InglêsSuhagrat Ki VideoCute HentaiFree Porn Group SexBraxxers VideoHunt4k Full VideoIzzybunnieMelimtx LeakBig Boobs Video IndianPortporn Comفيلم سPornos CaseroSchool Gay SexBhabi Desi PornVoyer WebHorro Movie PornNubelisfilmsCassidy BanksLilianaheartsss NudeRajasthani Sex Video ComHot Vintage SexP0rn VideoRomantic Gay Sex VideosIndiangirlpornLuna StarCfnm HentaiShanileon XxxSnapchat Leaked NudesBikini FanaticsAshanti NudeJudy Norton NudeBahu Sasur Sex VideoWebseries Porn TubeHasumirenDragon Ballhentai ComicsPhonerotikaDeep Sex VideosChaînes PornographiquesOne Piece HeantaiGrandfather Porn VideoNew Mom Teach SexAsian Mom Blow JobProject Qt PornUk Porn EscortsLeaked Kim KardashianPublic Agent Good PornIndian Bf Hd DownloadBlack Tranny SexPornos MemesбонгокамсRandibaaz ComDesi Aunty Boobs PressIndones PornPorn Movies To Watch FreeJasmine Grey BbcJerkofftocelbsGonewild ScrollerTube YoupornXvideos Hd TeenHome NakedPorn For DrugsIndian Porn PicturesCollege Ladki Sex VideoSexxxsexxxSexwithcamiGore HentaiCheapest Motel RoomBig Hips Porn VideoMallu Aunty Videos DownloadMom And Son Share BedHusband PeggingVideo De Sexo Amador BrasileiraSexyvideo NewNaked Women GettingMother Son AnalSlugterra PornKortney KainWww Reftube ComEporner.coomSlutroulletePornô Mia KhalifaNomes De Atrizes PornoresPornography FilmingLesbian Porn XvidoesPrivate CastingsNangi BfIndian Xnx SexDvdms-892Jasmine LlamasBengali Boudi ChudachudiIndian Porn AudioNaughty Sis Xxx