Arabieren: ‘Palestijnen herhalen dezelfde fouten’ (brabosh.com)


De dreigementen om zich terug te trekken uit de Arabische Liga en de terugtrekking van Palestijnse ambassadeurs uit Arabische landen die betrekkingen aangaan met Israël, hebben tot spot en een golf van kritische opmerkingen geleid in de Arabische wereld, met name in de Golfstaten. Hoofdth ...

door Snuggles in Buitenland  ·  83 Reacties

  • 6
  • 757x gelezen
Reageer met een Emoji
9
1
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

51 samcash

* Verwijderd door de redactie *

52 MeneerRontgen

@40
"een eigen munt en eigen regeringsleiders"
Welke en wie?

2
53 MeneerRontgen

@51

Waarom zou israel geen vrede willen , ze hebben alleen maar last van het conflict

Hamas daarentegen is er schathemelrijk mee geworden , en zijn nu de "helden" in plaats van nobody's

0
54 Vageali6888

@50 Als buitenstaander heb ik mij door studie en onderzoek een mening gevormd over het conflict tussen de Palestijnen en Israël. Wie de geschiedenis onderzoekt van beide partijen kan maar tot een conclusie komen: de zionisten zijn de indringers en ze hebben met oorlogsgeweld het Palestijnse volk van hun woonsteden verdreven. Zelfs moderne Israëlische historici geven het toe, dus wat wil je hier nog langer ontkennen?
Lees ze er maar op na: Benny Morris, Tom Segev, Teddy Katz, Ilan Pappe, Avi Sulaiman, Norman Finkelstein, allemaal geven ze toe dat het land gestolen is van de Palestijnen. Het valt gewoon niet te ontkennen. Lees Benny Morris er maar op na, zelfs in interviews heeft hij het toegegeven.

7
55 samcash

@54 Omdat ze dan schadevergoeding moeten gaan betalen en de vluchtelingen terug laten keren. Omdat het daarna geen exclusief Joodse staat meer zou zijn. De Palestijnen zouden op democratische wijze een meerderheid gaan vormen.

7
56 samcash

@55 En nu zelf met een linkje naar Youtube aan komen zetten terwijl je bij @34 anderen voor snotneus uitmaakt omdat ze met een linkje naar Youtube aan komen zetten.

Wie is er nu dus de snotneus?

1
57 MeneerRontgen

@40 Zie @53

Geen eigen munt en geen eigen regeringsleiders: CHECK

2
58 MeneerRontgen
59 samcash

@57 Flikker toch op man. In die documentaire laat ik een onvervalste zionist aan het woord.
Maar het staat je vrij om eerst zijn boek te lezen. Dat heb je natuurlijk niet. En als je het had zou je het niet lezen omdat het mijn verklaringen hier bevestigt.
Je bent een rabiate zionistische trol. Je wilt geen universele waarheid horen, je wilt blijven geloven in de zionistische leugen. Wel, het is en blijft een leugen, hoe vaak je hem ook omdraait.

7
60 samcash

https://nl.wikipedia.org/wiki/Palestijnse_exodus_van_1948
De zionisten wilden toen geen vrede en ze willen het nog steeds niet. Er zijn zionistenleiders vermoord omdat ze vrede wilden sluiten met het Palestijnse volk.

7
61 samcash

@60 Ik wijs je op je inconsistentie en je begint te jammeren, LOL
De twee youtube links in @19 zet je weg als onzin maar jouw linkje zou wel de waarheid bevatten?
Of is dat alleen in jouw antisemitische brein zo?

Ik krijg nog wat antwoorden snotneus.
Muntjes en regeringsleiders graag.
Plus kaarten van de afgelopen 2000 jaar waarop "palestina" een zelfstandige staat is en geen aanduiding van een gebied zoals wij het bijvoorbeeld over de Betuwe hebben.

3
62 MeneerRontgen

@61 Een Wikipedia artikel dat is geschreven door een rabiate antisemiet. Ben jij soms de auteur?

2
63 MeneerRontgen

@62 Er is helemaal geen inconsistentie. Je bent weergeven aan het trollen.
Ik zet die links weg als onzin ja. De link waar ik naar verwijs is een ongemonteerd interview met Benny Morris. Morris is een wereldwijd erkende Joodse historicus. Zijn uitspraken kun je niet vergelijken met de uitspraken van een ongeschoolde Palestijnse vluchteling die misschien niet eens kan lezen en schrijven.

8
64 samcash

@63 De ongezouten waarheid. Maar wat weet jij van waarheid? Je leeft je hele leven al in de zionistische leugen.

8
65 samcash

@63 Ben je de moord op Yithak Rabin al vergeten? En hij was niet de eerste zionist die door zijn eigen volk vermoord werd. Ik zeg niet voor niets, rabiate zionisten.

8
66 samcash

@65
Het is altijd vreselijk uitkijken als mensen hier gaan schermen met "De Waarheid"-wat jij nu weer doet. Komt je voortdurende haat en gevloek en gescheld bij, dat maakt dat het zeer onplezierig is om zoveel racisme in één topic te zien verschijnen. Je bent zeer fanatiek, je bent er van overtuigd de Enige Waarheid te bezitten omdat je wat boeken las, en je bent er van overtuigd dat elke andere mening onjuist is.
Dat maakt dat discussie met jou onmogelijk is. Het is iedere keer wéér een botsing van culturen en inzichten. Ik heb je nog nooit op het onderwerp zien ingaan. Troost is, dat dat over een jaar of wat ook niet meer hoeft, want dan heeft Israël vredesverdragen met alle arabische staten, maar niet met die "palestijnen" omdat ze niet willen. Ze zijn bezig zichzelf snel buiten spel te zetten, passen zich niet aan aan veranderende omstandigheden en dat maakt dat ze snel de verschoppelingen van het Midden-Oosten zullen zijn. Poster 'samcash' behoort tot de kleine, maar zeer fanatieke groep Joden- en/of zionistenhaters die dit forum kent. Het is triest als mensen via negativisme, haat en woede denken een "Waarheid" te bezitten. Dat leidt tot niets.

Nee, ik haat geen arabieren, mocht hij dat soms weer gaan beweren. Dat is onzin, en in feite het 'spiegelen' van zijn mening. Projectie. Ik heb ik m'n leven heel wat arabische landen bezocht en genoot altijd van hun vriendelijkheid en nieuwsgierigheid. Niet van het kamelenvlees; mij veel te vet. brrrr.... question

2
67 weerman

@67 Ja, en zeker voor zionisten want die leven van de Leugen. Ik ken de geschiedenis van het MO, ik houd mij er al lang genoeg mee bezig. Ooit was ik ook een geïndoctrineerde Israël-aanhanger. Maar er waren zoveel discrepanties in het Israël verhaal dat ik op onderzoek uitging. En al snel werd de ware toedracht mij duidelijk.
Het heeft niets te maken met culturen en inzichten, het gaat om de feiten op de grond. En de feiten zijn dat de Palestijnen van hun land en hun bezittingen zijn verjaagd en dat ze daarvoor geen enkele compensatie hebben gekregen. Je kunt dat ophangen aan de tijdgeest van toen, maar dat is geen excuus. De Palestijnen leiden een miserabel bestaan in opvangkampen en open gevangenissen en de kolonisatie gaat tot op de dag van vandaag gewoon door.
En nee, ik haat geen joden in het algemeen,maar wel de zionisten die de Palestijnen elke vorm van een eigen staat ontzeggen.
Want uiteindelijk gaat het mij om mensenrechten, die voor ieder mens moeten gelden. Ook voor Palestijnen, Indianen, Aborigines en Maori's. Ik constateer helaas dat de genocide op deze volkeren tot vandaag de dag gewoon doorgaat en ik kom daartegen in opstand. Mensenrechten gelden voor ieder mens en anders leven we in een droevige, uitzichtloze wereld.

6
68 samcash

@68

Nogmaals: mensen die beweren "de feiten" te kennen, zich beroepen op "de waarheid" en dan ook nog anderen uitmaken voor "Geïndoctrineerde Israël-aanhangers" moeten we altijd enorm wantrouwen. Want dan is de geschiedenis in hun hoofd veranderd in een religie. Gerelicapten roepen ook altijd dat alléén ZIJ de "Grote Waarheid" hebben en anderen er naast zitten.
Jij flikt precies hetzelfde. Zo'n keiharde opstelling maakt dan ook dat jij hier niet komt voor een discussie en meningsuitwisseling, maar puur voor evangelisatie. En dat doe je dan ook voortdurend. Moet je eens mee stoppen en in plaats van anderen van jouw "waarheid" te overtuigen ("ik las veel boeken!" roepen religieuzen ook altijd...) zou je eens wat kunnen gaan leren. Maar ik vrees dat het daar al veel te laat voor is; je bent zwaar geradicaliseerd namelijk. En als het klopt, zie je dat zelf niet eens door die plaat gewapend beton voor je kop.

2
69 weerman

@64 Dus links van anderen zijn onzin maar jouw link is echt?
Wat een gigantische zelfoverschatting is dat.

Ik krijg nog wat antwoorden snotneus.
Muntjes en regeringsleiders graag.
Plus kaarten van de afgelopen 2000 jaar waarop "palestina" een zelfstandige staat is en geen aanduiding van een gebied zoals wij het bijvoorbeeld over de Betuwe hebben.

Maar dat zal je wel niet kunnen produceren daar het allemaal niet bestaat.
Je bent een rasechte antisemiet.

3
70 MeneerRontgen

@65 Nee hoor, het is een artikel dat geschreven is door een rabiate antisemiet. Iedere boerenlul (jij dus ook) kan zo'n artikel schrijven (en dat is in dit geval dus ook gedaan) en dat maakt Wikipedia nooit tot betrouwbare bron.

Op de lagere school accepteert men Wikipedia nog als bron als je een spreekbeurt moet houden.
Daarna moet je met serieuze bronnen aankomen.

3
71 MeneerRontgen

@66 Nogmaals, Wikipedia, LOL

3
72 MeneerRontgen

@69 Je kunt roepen wat je wilt, maar iemand die een halve dag op het internet rondkijkt komt al snel achter de waarheid. Jarenlang hebben de zionisten die kunnen verbergen, maar met de moderne communicatie technieken kan dat niet meer. Palestina is vanaf 1918 gekoloniseerd door zionisten waarbij de inheemse bevolking werd verdreven.
Zelfs Benny Morris geeft het toe. Israëlische historici geven het gewoon toe. Wat heb je daarop nog te zeggen? Niets. Ik begrijp dus niet tegen wie je hier nog probeert te liegen.

4
73 samcash

@73
O, dus in zes uurtjes google-en komen we snel achter "De Grote Waarheid". God, wat ben jij toch een sneue complotter en anti-Israëlactivist. Nogmaals; niets zal jou nog kunnen overtuigen dat je ongelijk hebt. Ik probeer dat ook allang niet meer, want je behoort tot een fanatieke groep "gerelicapten" die een mening inruilden voor de Grooote Waarheid. Dan is elke discussie onmogelijk en nutteloos. Maar zielig en triest ben je wel degelijk. Met je 'Waarheid'. En maar schelden en beledigen.
En je arabische vriendjes? Nou, steeds méér landen besluiten om maar eens een einde aan die onzinnige haat en afgunst te maken, en sluiten vrede met Israël. En er komen er nog meer, zeker nu ze de hete adem van die smerige mensenhatende ayatollahs van Iran in hun nek voelen hijgen. Iran met atoombommen zien deze landen helemaal niet zitten, dus maken ze NU een -verstandige- keuze. Kun jij nog heel wat van leren.

1
74 weerman

* Verwijderd door de redactie *

75 samcash

@74 Meer heeft een rationeel denkend mens niet nodig. Wat fact checking over de geschiedenis van het MO. Daar heb je echt geen universitaire opleiding voor nodig.
Verder ben ik geen aanhanger van enigerlei religie.
Steeds meer landen hebben te maken met chantage door de VS. En dan kiezen ze vaak eieren voor hun geld. Zodra de invloed van de VS begint te tanen zullen ze zich weer achter hun Palestijnse broeders en zusters scharen. Daar kun je vergif op innemen.
Iran houdt zich nog steeds aan de internationale afspraken betreffende kernenergie. Dat kun je van Israhell niet zeggen.
Iran heeft nog nooit Israël bedreigd. Israhell heeft in het verleden gedreigd met de vernietiging van Afghanistan, van Moskou, van Irak, van Iran, van Egypte, van Syrië en van Libië. Als je kijkt naar de situatie in het MO dan kun je vaststellen dat ze hun dreigementen al voor een aanzienlijk deel hebben waargemaakt.
Israhell heeft zelfs gedreigd om heel de wereld mee te nemen in haar ondergang zonder aanzien des persoons. Israhell is veel gevaarlijker voor de wereldvrede dan bv Noord Korea.
Voor wie mij niet gelooft, lees het zelf maar.
https://en.wikipedia.org/wiki/Samson_Option
En denk niet dat ze het niet menen.

5
76 samcash

@76
Leuk dat je de Samson-optie noemt. Die is bekend bij al die vrienden van jou, die islamitische haatbaarden en dictators. Daarom vallen ze Israël ook niet aan; ze weten dat het dan atoombommen kan regenen. HET doel van de atoombom, voor elk land: afschrikking.

Je geklets over dat "prachtige, goede, vreedzame Iran" is lachwekkend. Je liegt dat je barst en dat weet je best. Blijkbaar heb je sympathieën met die massamoordende ayatollahs. Dat je spuugt op alles wat westers is weten we allang, maar dat je zo'n ayatollah-vriendje bent.... Ik hoop dat de AIVD meeleest en jou in de gaten houdt, met je radicaliseringsproces.
Iran heeft zich óók niet aan de afspraken vwb atoomenergie gehouden. Ze hielden een paar plekken waar verrijkt uranium lag, geheim voor de onderzoekscommissie. Maar dat negeer je uiteraard.
Als Iran verkondigd dat ze een atoombom hebben, wordt de situatie in het Midden-Oosten explosief. Geen van de buurlanden zal juichen om dat nieuws. Iran heeft al geen vrienden meer, maar ook dat negeer je. Oh ja; Noord-Korea is een "Dikke Vriend". Logisch; twee schurkenstaten met atoomaspiraties. Het kwaad zoekt het kwaad op. Maar, ze worden in de gaten gehouden!

2
77 weerman

@76 En alweer een wikipedia linkje XD
Kom eens met iets serieus.

3
78 MeneerRontgen

@77 Ja joh, fantaseer er maar lekker op los. Je zult het wel nodig hebben, anders slaap je vannacht niet.
Intussen heb je geen enkel inhoudelijk weerwoord op de dreiging die er uitgaat van Israël. Een dreiging tegen heel de wereld. Niet Iran is het gevaar in het MO, Israhell is het gevaar en dat heb ik hier voor iedereen duidelijk aangetoond.
Ik durf te stellen dat Israël op dit moment het grootste gevaar is voor de wereldvrede. Niet Rusland, China of Iran, maar Israël met haar bondgenoot de VS.

3
79 samcash

@78 OK. Je bent een zionistische trol.
Iedere Wikipediapagina wordt onderaan wetenschappelijk verantwoord met verwijzingen naar krantenartikelen, boeken en wetenschappelijke publicaties. Verder is er een internationale redactie van schrijvers die elke wijziging met argusogen volgen en er zonodig kritiek op leveren of verbeteringen aanbrengen. Het is om die reden dat er zeer weinig fouten of onwaarheden staan in de Wikipedia pagina's. En mocht je er een tegenkomen dan staat het je vrij om ze te corrigeren.

4
80 samcash

@77

"Daarom vallen ze Israël ook niet aan; ze weten dat het dan atoombommen kan regenen."

Israël zou zichzelf dan ook vernietigen, lijkt me dus een onmogelijke scenario

4
81 MaxVerstappen

@81
De Samson-optie gaat dan ook pas in als Israël letterlijk op het punt staat een oorlog tegen agressieve arabische hordes te verliezen. Als hun legers dus al binnen Israël vechten, en het IDF ze niet meer kan tegenhouden. Pas dan komen ze in actie. Als Israël valt, sleuren ze dat hele Midden-Oosten mee in hun val. Algemeen bekend hoor. Juist door het bekend te maken is het een afschrikwekkend middel.

1
82 weerman

@81
Ga daar maar niet vanuit want dat gerucht doe al enkele tientallen jaren de ronde, dat Israël ze in aller uiterste nood zal gebruiken. Als alles toch al verloren is, en er toch geen redden meer aan is, en ze verder toch niks meer te verliezen hebben. Zeg maar zo een beetje onder het mom van "wij niks dan jullie ook niks." Net zoals bij Simson die de pilaren van de tempel omver trok, zodat niet alleen hijzelf, maar ook alle Filistijnen ter plekke het loodje legde. Of zoals Jan van Speijk met zijn "dan liever de lucht in."

1
83 rebo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@14 En wat gaat er nu gebeuren, behalve dat jij even een blij momentje had met melden/verraden? 🤣...

2 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Snorrie
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@12 Dat zal je nog wel eens vies tegen kunnen vallen.Zijn opvolgers moeten dan nog beginnen met stelen dus zullen ze weer handel moeten kunn...

4 minuten geleden geplaatst door Snorrie

wildersfan
Jaap van Dissel benoemd tot Commandeur in de Orde van Oranje-Nassau

Knap. Een hele prestatie. ...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
Populistische regering Slowakije schaft publieke omroep af - Joop - BNNVARA

Alles wat rechts is noemen ze populistisch bij Joop 🤣...

6 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Nicks R. Van
Steeds meer mensen hebben een motorfiets, vooral 65-plussers

Dan zal het aantal verkeersdoden onder ouderen drastisch toenemen. ...

7 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@13 Uit Wikipedia, de vrije encyclopedieLulletje rozenwater (soms ook gespeld als lulletje rozewater) is een bargoense uitdrukking voor een ma...

8 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@10 @11 Wangedrag: beginnen met schelden, beledigen, op de man spelen. Gemeld. ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
Billie Eilish is opvallend open over masturberen voor de spiegel: wat kunnen we van haar leren?

Och, Sophie Hilbrand doet het op het strand....

11 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@10 "lulletje rozenwater" Huisregels1. Het is de bedoeling dat er netjes met elkaar wordt gepraat. Het is niet de bedoeling da...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
Populistische regering Slowakije schaft publieke omroep af - Joop - BNNVARA

Dat gaat hier hopelijk ook gebeuren!...

13 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
Pornos De FamosasMovie4u.Celeb JhardMassage ThreesomePies XxxYamamura Sadako Sauce AnimationTat On PussySkinny Girl SexXfree.comFilmes Pornos Com NovinhasIndian NipplesRobber SexHorrerpornXvideos CosplayAmateur Shared WifeAiue OkaSexy Hot 18Emily Willis DpDeep Nude GeneratorBelle Delphine ChristmasBig Tits Japanes PornTelugu Actress Nude PhotosHitomi Big TitsBouncy PornKaley Cuoco HotTitts PornOlderman Gay PornSexxxxxxcWhat A Frenchwoman WantsVelmasexTaste GamepornAnal Porn BlackedSweetalisePussy FartsMusterbatingJenna Jameson CreampieRough Lesbian PoEroc Audio Asmrانیمه سکسBakhar Nabieva NakedLong Hair SexXxx Saxey VideoBeautiful Porn MoviesNewxxxsexBig Com HdNoelle Easton NudeTerrapatrickSex Naked MovieBreezer MovieThe PornduLive Porn WebcamPornmz.clmHot Russian Porn StarsMulheres Nua Ao VivoBlow Jobs By RedheadsSexy Tiktok VideosHot Animay PornMyvidstarAdult WprkTrish Stratus HotFree Womens PornPornhub DownlonderFotos Vazadas Only FansAlexa PeralEbony Missionary PornXxx Pooja HegdeGood Night XxxBlack Male NudeSex Comedy Sex VideoAnazai RaraEscort Paris 11Gay Force PornDouble Porn AnalLeaked Celeb Sex TapesKimxxxRomantic SexyvideoDeisy GarciaAsianpornsBelassa PornGranny Anal CreampySnacky Chan Porn.Indian Aunty Hd PornHindi Bf Video XxxJapenese BdsmPrn VideoGay Dl PornDirty Talk To DaddyNaked Teenage WomenWoman Farting PornKristina Milan PornPornhub VidsCherrypie_01Alexandra PamelaCuckolding PregnantThe Porn DubeMoms Big TitsAsian PornmodelHorny MilfKitano MinaXvideos BonecaIndian Actress Xxx PhotoBig Bobs XvideoBig Tittie MidgetsActor X VideoMen CockExteemetubeX Movies.wsBlack Sex MemesAdult Work PornкинокрадCumshot ShooterIrani Porn StarsSharon WildSexy Teacher Xxx VideoLeavian PirnHandjobs CumshotsFemale Masturbates In PublicChinese Teen Sex VideoTori Lynn GainesCutest NippleHdporncomicAunt Handjob69 Position GifHollywood NudeXxx Hot Mom PornCumfriendsScrubsgonewildPorna GrafiaEbony Backshots PornBhag Bhosdi Aandhi AayiIndian Couple Hotel Sex VideoPornography AsiaPremim BukkakeAmatuers NudeLatex FetishXx Sexy Bf VideoNiksindian Hd PornCollege Sex Video HindiWorshiping BbcHotel Desire 2011Hot Indian Porn VideosReddit Lesbian PornThe Huns YelloeTeen Videos XnxxStormy Daniels Porn MoviesPov Double BlowjobsPornpics.ccomSkipthegames AlbuquerqueXxhidiHow To Finger Yourselff