RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Zéér slecht nieuws voor alle WIDM-fans

Wie is de Mol? Beeld © AVROTROS

Het jubileumseizoen van 'Wie is de Mol?' is nog maar net van start gegaan, maar het einde is nu al in zicht. Normaliter kunnen de Molloten tien weken lang speuren en hints doorpluizen, maar bij dit extra seizoen is er voor een andere strategie gekozen.

'Niks is wat het lijkt' is het credo van WIDM, maar daar trekt het uitzendschema zich niks van aan. Dit extra seizoen kent namelijk een stuk minder afleveringen dan normaal. De kijkers moeten dit jaar de Mol zien te ontmaskeren in 'maar' acht afleveringen in plaats van tien. Het goede nieuws is dat we sneller zullen weten wie dit jaar de rol van de befaamde Mol op zich heeft genomen, en een exacte datum is ook al bekend gemaakt. 

Déze
Lees ook:
Déze WIDM-hint wijst erop dat Nikkie de Mol is

Op 24 oktober zal de grande finale gaan plaatsvinden, zo is te lezen op het Instagram-account van het programmaDat betekent dat we nog slechts vier reguliere afleveringen te gaan hebben. Momenteel zitten Ron Boszhard, Nikkie de Jager, Ellie Lust, Tygo Gernandt, Patrick Martens, Peggy Vrijens en Jeroen Kijk in de Vegte nog in het spel, waarvan één dit jaar de saboteur is.  

Alles over het extra WIDM-seizoen zie je hieronder. 

Molloten
Lees ook:
Molloten weten het zeker: 'Horace keert terug in Wie is de Mol?'

Dit weten we al over het jubileumseizoen van Wie is de Mol?

01:56