Topmodel Lonneke Engel doet aangifte tegen Belastingdienst (telegraaf.nl)


Topmodel Lonneke Engel doet bij de Rijksrecherche aangifte tegen de Belastingdienst, wegens onder meer stalking en valsheid in geschrifte. Engel, die al zo’n twintig jaar in New York woont, is naar eigen zeggen jaren op de huid gezeten door de dienst, die wilde weten waar zij feitelijk woont. De „heksenjacht” van de dienst heeft het leven van het model beheerst en haar gezondheid ondermijnd, zegt haar advocaat Sébas Diekstra. ...

door Havermout in Binnenland  ·  19 Reacties

  • 2
  • 463x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2
1
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En geen enkele ambtenaar wordt ontslagen, laat staan dat ze zich voor de rechter moeten verantwoorden.

2
1 beastyboy

Ik heb ook jaren lang last gehad van de belastingdienst, die niet wilde geloven dat ik in Nederland woonde, dat mijn kinderen niet al jaren op de Nederlandse lagere school zaten. Gewoon omdat ex had ingevuld dat het huis waarin de kinderen en ik woonden, verhuurd werd en dat mijn adres in het buitenland was. 5 Jaar ben ik bezig geweest tot ze me eindelijk geloofden.

3
2 gaulette

Zodra je nederland verlaat begint je brievenbus vol te lopen met.blauwe enveloppen het is dus blijkbaar heel normaal dat de belastingdienst dit doet.

2
3 Saviro

Goed zo Lonneke, jij hebt lef. Tijd dat die loslopende meute eens wordt terug gefloten.

2
4 samcash

Haha, heel onopvallend heeft @4 samcash zojuist binnen 1 minuut 11 minnetjes ontvangen...

0
5 Graaier1000

Dit is wel een interessant artikel voor het dossier over de Belastingdienst en het Ministerie van Financien.

Uit de CAF-zaken is zonneklaar geworden dat ambtenaren van de Fiscus de levens van vele burgers jarenlang, verbeten hebben verwoest, terwijl hun duidelijk was dat er geen redelijke grond van verdenking bestond.
Ze deden het voor de lol. Omdat ze het konden en om te zien hoever je kunt gaan. Een puurder vorm van de zwaarste ambtsmisdrijven op dit gebied zul je internationaal niet snel tegenkomen.

Tot grotere schande hebben rechters aan wie de gedupeerden hun zaak voorlegden. jarenlang niets gezien en uit een volstrekt misplaatste wil om burgers tot gezagsgetrouwheid en braafheid te dwingen de stukken die hen niet bevielen, zogenaamd niet gelezen.
De Nederlandse rechtsspraak en rechtsstaat zijn inmiddels een vraagstuk op zich. Vanwege ernstige bevooroordeeldheid en onprofessionaliteit. Rechters ontberen magistratelijkheid .
Dat voegt een donkere dimensie aan de CAF-zaken toe: de betrokken ambtenaren gaan mogelijk ook vrijuit voor liegen en meineed in de rechtszaal.

De CAF-zaken staan niet op zich.
Hebben we ook Project 1043 , de illegale zwarte lijst van burgers die zonder grond van verdenking als verdachten werden behandeld.
Hebben wij de lekken van privacygevoelige bestanden, waar de burgers wier gegevens het betrof niet zijngeinformeerd. volstrekt onbehoorlijk bestuur.

Zijn er de zaken van bedrijven die door individuele belastingambtenaren te gronde werden gericht. Soms omdat de ambtenaar een vriendendienst bewees aan een collega die de voormalige zwager was van de gedupeerde. De grond voor ambtsmisdrijven was dus een vechtscheiding.

De misstanden bij de Belastingdienst zijn dermate groot en zwaarwegend dat niet alleen de betrokken ambtenaren zich voor de rechter moeten verantwoorden, maar ook de top en voormalige topambtenaren van de Dienst. Evenals het de verantwoordelijken in de top van Financien. En wat te denken van de Bewindslieden De Jager, Dijsselbloem, Hoekstra, Weekers, Wiebes, Snel en Vijlbrief/van Huffelen? Zij zijn meer dan politiek verantwoordelijk.

De zaak van Engel en haar partner lijken te draaien om omgekeerde bewijsplicht en informatieverzoeken door de Fiscus. Indien de Belastingdienst zelf zijn dossiers niet op orde heeft , kan men zo ten koste van de belastingplichtigen op pad gaan om iets te zoeken.
Naarmate de betrokken belastingambtenaren meer ambtsmisdrijven hebben begaan, wordt hun belang vanzelf groter om iets te vinden dat zij de belastingplichtige kunnen aanwrijven.
In deze zaak klinkt ook alweer op dat de Dienst buitenlandse collega's heeft voorgelogen en valse verklaringen opgesteld. Dat is inmiddels de standaard gereedschapskist.


Eigenlijk moet de Nederlandse Belastingdienst in zijn geheel geschorst worden , diep gesaneerd en moeten Nederlanders zolang hun belasting betalen op derdenrekeningen.
Belastingdienst en Ministerie van Financien horen onder curatele en scherp forensisch toezicht.
Rechters moeten vrij zijn om te oordelen over alle betrokkenen. Vraag alleen weer: welke rechters in Nederland zijn professioneel en onafhankelijk?

1
6 duurendaal

@3 "Oh, maar wij wisten niet dat u op uitzending was" is wat ik jaren geleden ooit eens te horen kreeg van zo'n sukkeltje van de belastingdienst.

"Zou u het wel even allemaal officieel willen regelen, dan komen de blauwe brieven ook niet meer bij u op de mat."

Ah, juist. Dus ik moest de fout van de belastingdienst gaan corrigeren. Ze zijn daar echt compleet achterlijk, allemaal, geen enkele uitzondering.

0
7 Bluth

@7 Klopt,hun fouten moet jij weerleggen en dat is bijna niet.te doen als je ziet hoelang ze terug gaan.

1
8 Saviro

@5 Dat is niet onopvallend . Dat is iemand met een snelle computer en 11 accounts. Dat kan dus blijkbaar ook op Nieuwskoerier.

2
9 samcash

@6 Conclusie: We zijn een bananenkoninkrijk.

3
10 samcash

@9 Ik zie dat ook vaker bij hendrianus gebeuren.

Ook altijd precies 11 minntjes binnen een minuut vaak.

Toen ik daar eens een opmerking over schreef, reageerde iemand dat dat waarschijnlijk een script is.

Wellicht dat jij daar ook aan toegevoegd bent.

Blijkbaar kan iemand je in woord niet aan en wil op die manier zijn/gram halen.

Eigenlijk erg sneu dus. question

0
11 Weet geen naam

@10 ik had de indruk dat Nederland dat al meerdere jaren was. question

1
12 Pluten1

@12 Kies eender welk land en ga er een tijdje wonen.

Ik dnek dat je dan al heel snel gaat zien wat hier wel allemaal beter geregeld is.

2
13 Weet geen naam

@13 Welnee, Nederlanders klagen graag, die blijven alleen daarom al. question

7
14 Bop

@13 ik heb in veel landen gewoond waaronder bananenrepublieken vandaar dat ik het durf te stellen als zie hoe het in Nederland aan toe gaat.

3
15 Pluten1

@13 De woorden van iemand die nooit verder dan de voordeur van zijn moeder is geweest.

4
16 samcash

@16 Ben al in heel wat landen geweest hoor.

"Wij" klagen veel, maar beseffen vaak niet hoe goed we het hier hebben omdat we teveel zaken als vanzelfsprekend ervaren.

0
17 Weet geen naam

@8 Het probleem was juist dat ik er verder niks mee kon doen. In den regel zijn alle bonussen (die je op uitzending krijgt) belastingvrij, dat is in de militaire COA geregeld. Het was dus een heel erg domme fout van de belastingdienst. Heb toen een officiële klacht ingediend, maar daar nooit meer iets van vernomen. Ook van de belastingdienst zelf niet meer daarover, die hadden wel door dat ze nogal dom bezig waren. question

0
18 Bluth

@17 Ik ben ook in heel wat landen geweest en niet op vakantie maar ik heb er gewoond en gewerkt. Ik kan je verzekeren dat het in heel veel landen beter toeven is dan in Nederland.

1
19 samcash

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
soapbox
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@1 Dan ben je net zo fout als links vaak fout is. Blijft toch jammer dat mensen steeds dingen goedpraten wanneer het in hun straatje past....

6 minuten geleden geplaatst door soapbox

Bob Sleebaan
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken....

8 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Reconquista
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2Doe ik ook. Behalve bij de islam dan natuurlijk want dat is zelf een totalitaire, racistisch en gewelddadig religie en samen met extreem lin...

11 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bob Sleebaan
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

Wat een aardige mensen. Binnenkort komen ze misschien bij jou in de straat wonen.Maar maak je geen zorgen we hebben genoeg politie op straat o...

12 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@18 Je hebt het over iets anders. Dus nog maar eens: "Gemeenten hebben de wettelijke taak om de mensen die een verblijfsvergun...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@96Nou dat wil ik nog wel eens naast elkaar leggen, hoe vaak ik links meestuur of jij. Dat verlies je met grote sprongen en dat weet je zelf...

17 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Reconquista
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@50Je vergeet dat die ellende vaak komt door hun eigen cultuur, religie of levenswijze die ze hier gewoon voortzetten met alle gevolgen van di...

19 minuten geleden geplaatst door Reconquista

wildersfan
Scholen gestopt met inhuur uitzendkrachten: zo komen ze toch aan leraren

Slim van de scholen. ...

22 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@17Nog maar eens:Voorrangsregels bij woningtoewijzing, wordt door gemeenten bepaald en is dus NIET bij wet geregeld.Mensen die zich gedisc...

22 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@94 Ik kijk graag verder dan mijn neus lang is dus waarschijnlijk zoek ik vaker iets op dan jij. Ik wil namelijk graag betrouwbare informatie e...

23 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Local Bangla Chuda ChudiXxx Sex Hd HindiPelícula XR34 SiteWorld BiggestpenisLesbians Pics PornNicky HuntsmanJiggily TitsXxx Hot SceneXnxx Hard RomanceEm Black OnlyfansAmber Heard Sex TapeBangali Xxx BfHot SexwifeRiley ReidcreampieXxx Porn GamesSavita Bhabhi Ki BfNipple Biting PornP Orn ComicJapan The Best PornBoobs Sex VediosMs Puiyi NudesMost Popular PornstarsVídeo Pornográfico De SexoPorn Phone HdSlutrouletteliveAsian Porn VietPublic HentaiJayme LangfordEscuelapornoSekuriti PornAlwxis Texas AnalJustpeacchyyyBanglabfWife Tied UpGreatpornAbysitter PornBlackedxxxLong Dick Sex VideoTentenhentaiNina Elle XxxTrisha Sex FilmCollege Girl Pron VideoDraghixaT N A PornBtazzers3xPorn 700Indian Boy And Boy SexRaipur Sex VideoKiara MoonRaylene NudeXxx Video Hd VillageXxx Videos Family StrokesGd Porn VideosRule 34 PahwalTrue Cuckold StoriesGia PaigaMilf AsspussySophie Dee CreampieTiny PornstarXxx Big TittiesJennifer Coolidge HotKendra Lust 2023Penis Sex PicSunny Leone MastrubationBlog PornoDani Daniel New VideoMilf BoatCollege Sex HdHentia DiaperBrazzers Movie DownloadSasur And Bahu XxxMorrazziaSexu ComDoja Cat NudesTumbl MilfKabita BhabhiPornstrangeSex.com DownloaderXhamster./comRule 34 WebXxx2020Hindi SaxxxHot Sexy And Romantic VideoHor Xxx VideosHengaiBbw Grandmas PornPassion Hd VideoJjuicyjasss OnlyfansDaughtet SwapKwolskypageSexo Web CamSisteranalGeorhie LyallBesthdGeorgie Lyall XxxWww Xvideo1 ComPornstar Hd Sex VideosJessgotjugs NudeVillage Mom XxxSunny Leone Ki BlueJaponhentaïSelena Gomez Nudes LeakedXnxx Video 1Xvideo LiveIndian Women Sex VideoMasturbating While HighContos Eróticos.Melhor OnlyfansReplika Ai NudeLesbionsex18 Y PornJapan Public PornLily Carter Karina WhiteCartoon Porn TwitterGratuit XBlogfefolieMovies Porn ItalyCum KissingSsbbw FeedeesYellz0 PornAlicia Vikender NudeNude HeroMompov.Cute TwinksLily DiorJyothika XxxXxx Step Brother And SisterDesperateamateursSri Lankansex VideosNew Porn VifeosNhentai PregnantSuck The Big CockFree Online Sex Video ChatTaekook PornSavannah WatsonBrazees VideoTeddit NudesPriyanka Chopra HotXxx Pourn VideoPakistani Porn Star NameOverflowing CumshotsFreeporn TransexualOlivia Rodrigo BoobiesHd Porn AmericanMommybot Swap: Behind The ScenesBd XxxJogos Pornográficos OnlineNude Tiktok CompilationArab Xxx Video