Man buiten bewustzijn geslagen bij beroving

© Pieter Kuipers, Omroep West
DEN HAAG - Een man is vrijdagavond mishandeld en beroofd in de Haagse Ermelostraat. Drie mannen sloegen hem van achteren met een wapen op zijn hoofd, waardoor hij kort zijn bewustzijn verloor. De daders gingen er met enkele voorwerpen uit zijn auto vandoor.
Het slachtoffer stond rond 23.40 uur nietsvermoedend bij zijn auto die geparkeerd stond aan de Ermelostraat. Hij werd daar ineens door drie mannen van achteren op zijn hoofd geslagen en mishandeld. De man verloor hierdoor korte tijd het bewustzijn, en hield lichte verwondingen aan het incident over.
De drie daders gingen er met een aantal spullen van de man vandoor en sloegen rennend op de vlucht richting de Dierenselaan. Agenten hebben nog gezocht, maar konden de drie mannen niet meer opsporen.

Signalement

Het signalement van de drie overvallers is wel bekend. Twee van de drie hebben een donkergetint uiterlijk, de derde is lichtgetint. Alle verdachten worden tussen de 30 en 35 jaar geschat. Het drietal droeg donkere kleding, de verdachte met het wapen droeg een witte pet met een wit T-shirt onder zijn zwarte bodywarmer. De politie roept getuigen op om contact op te nemen.