• 29
  • 869x gelezen
Reageer met een Emoji
10

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Jan Roos met zijn calimero act.
next

41
1 carpenter

wat een mongool jan roos moet zijn bek eens gaan houden

41
2 rotti29640

@2
Waarom? Zelfs hij is een stuk fatsoenlijker dan jij.

9
3 Prometheus

@2 En anders sla je hem gewoon in elkaar, toch

7
4 rlw

Hoezo klassenjustitie , die jongens zijn echt niet van klasse het zijn jongens

4
5 wijs

* Verwijderd door de redactie *

6 priaap

Jan Roos heeft zelf geweld gebruikt in zijn avonturen toen hij nog dacht een belangrijk iemand te worden in de politiek.Afgegaan als een gieter.zelfs afgeserveerd door voormalige bewonderaars.

35
7 jantje van leiden

@2
Omdat het persoonlijk te ongemakkelijk voor je is ?

6
8 plutarchus

Jan wie?

22
9 Huskymanus

Laat ik voorop stellen dat ik niet zo'n fan ben van Akwasi of Afriyie, maar Jan Roos kan ook down the toilet!

Video: Jan Roos en Steven Brunswijk, je hebt Afrikaantjes in de tuin, hij heeft ook al geen verstand van planten:

19
10 Nieuwsgierig

@9 Jan Google.

6
11 Reagurius

@10
Dit is satire, Roos en Brunswijk, wit en zwart nemen racisme op de hak.

5
12 plutarchus

@12 Ook al zou het satire zijn, ik mag Jan Roos niet.

8
13 Nieuwsgierig

@13
Kon er wel om lachen.

Maak het dan ook niet persoonlijk.

4
14 plutarchus

@14 Om Ronnie Brunswijk kan ik wel lachen, heerlijk die humor, maar om Jan Roos niet, sorry.
ik vind zijn soort humor gewoon niet leuk, maar smaken verschillen.

7
15 Nieuwsgierig

@15 Oh wacht, correctie het is Steven Brunswijk!

3
16 Nieuwsgierig

We weten ondertussen dat er figuren bij het OM werken die hun bescherming bieden vandaar dat ze alles kunnen zeggen en doen.
Hoe verklaar je anders waarom ze niet aangepakt worden?

3
17 ongelovenloos

@2 Dus hij zou zijn bek moeten houden omdat een absolute nobody als jij van achter je pc dat vindt??? Hij heeft heel wat meer zinnigs te zeggen dan jij met je lullige oneliner.

4
18 Christiaan

Jan Roos...lol. Next.

11
19 BlackNinja

Nederlandse wantoestanden.

Hoogleraar Alex van Stipriaan Luiscius heeft indertijd van Minister van Sociale Zaken, Arbeidsmarkt en Integratie Lodewijk Asscher, PvdA, opdracht gekregen een aantal kunstprojecten op te zetten rond (bewustwording van) ons slavernijverleden. zijn kennisgebied.

In werkelijkheid was dit een opleiding voor opinieleiders uit etnische groepen. Zoals in eerste aanleg Quincy Gario. Deze mensen worden de samenleving echter niet gepresenteerd als opinieleiders. Dan staan ze meteen in een politieke context. Zij worden ons door de media, - waar alle deuren merkwaardigerwijze als bij toverslag openzwaaien; welke gewone Nederlander valt ooit zo'n toegang tot de pers ten deel? -, voorgesteld als (woord-)kunstenaars. Lees, even terug, de opleidingen door van Stipriaan Luiscius heetten kunstprojecten te zijn.

Kunstenaarschap geeft de opinieleiders een sterk verruimde vrijheid van meningsuiting. Daar kan zelfs een Tweede Kamerlid, een Volksvertegenwoordiger, niet op bogen. De kunstenaar kan altijd zeggen dat zijn oproep tot geweldpleging en moord een kunstwerk was en performance art.
Wat ook precies de uitleg is die GL-fractie-voorzitter Jesse Klaver aan de openbare oproepen geeft. En dat excuus kunnen Officieren van Justitie en rechters er ook voor spannen.

Het grijpt alles keurig in elkaar, zoals het is opgezet.

Dus, vanzelfsprekend gaan de betreffende politieke partijen hun eigen werknemers (via subsidies, opdrachten tot het geven van optredens of het maken van zogenaamd lesmateriaal) niet laten veroordelen door de rechter. Natuurlijk seponeert het OM.

Hoeveel ambtenaren van de Belastingdienst zijn al aangehouden en voorgeleid vanwege ambtsmisdrijjven van de zwaarste categorie? Het moedwillig en zonder redelijke grond van verdenking ruineren van het leven van belastingplichtigen?
Ook daar doen Financien, Justitie en politici (kabinet en zogenaamde constructieve partijen) datgene wat nodig is om te regelen dat iedereen vrijgeleide krijgt.

Het is zo dat burgers de waarheid langzamerhand ontdekken, maar ook de nodige jaren geleden werd de Hoge Raad al het schoothondje van de regering genoemd. Ambtenaren, tot rechters aan toe, die meineed plegen in de rechtszaal gaan vrijuit. Hoge rechters geven cursussen en adviezen aan advocaten en even later verschijnen die advocaten voor lagere, ambitieuze rechters en laten vallen bij wie ze op cursus zijn geweest , of houden de rechtbank de juridische adviezen van hun hoger geplaatsten voor.

De media, de pers, zijn eveneens al jaren op de hoogte, maar zijn zelf eveneens partijgebonden en kunnen in dit tijdvak niet bestaan zonder overheidssubsidie, geleverd door de politici die hen beschermen en die zij beschermen.

De Nederlandse staatsinrichting is al jarenlang speelbal van netwerken die er een supermarkt van hebben gemaakt, waar zij winkelen zonder te scannen. Stelen en iedereen moet zeggen dat er geen sporen zijn . dus geen diefstal.

3
20 duurendaal

@20 : Wist u dat de verzekeraars de hele medische beroepsgroep nu al zo sterk in hun zak hebben, dat die patienten met alleen een basis-polis van alles onthouden, en als ze ouder zijn en/of geen werk (meer) hebben, wordt ze opgedrongen dat ze een niet-reanimeren-verklaring moeten ondertekenen, MOETEN let wel, wanneer ze met spoed worden opgenomen.

3
21 Wendel

Die uitdrukking "dor hout wegsnoeien" duikt niet voor niets elke keer op in verband met ziekte e.d..

2
22 Wendel

@21 Heb je daar een bron bij Wendel?
Het is wel een heel ernstig verhaal.

1
23 Xmod

@23

Sterker nog, je hoeft helemaal niets te ondertekenen, er wordt gewoon gemeld geen reanimatie bij de spoedeisende hulp vanaf een bepaalde leeftijd.

2. Als niet-reanimeren een besluit is van de arts...
Het besluit om niet te reanimeren kan ook bij de arts liggen. Dit is in de wet vastgelegd. Bijvoorbeeld als de arts oordeelt, naar bestaande geneeskundige inzichten, dat:

een reanimatie bij voorbaat kansloos is;
reanimatie uw leven niet of nauwelijks zal verlengen;
reanimatie meer schade oplevert en zo uw toestand juist verslechtert;
uw medische situatie uitzichtloos is en uw levensverwachting beperkt is.
De arts bespreekt dit met u en uw naasten. Het besluit om niet te reanimeren is in al deze gevallen een medische beslissing, die de arts zelf mag nemen. Ook als u en/of uw familie andere wensen heeft. Meestal overlegt de arts hierover vooraf met collega’s. Het niet-reanimerenbesluit van de arts wordt vastgelegd in uw Elektronisch Patiënten Dossier.

1
24 NLsandman

@24 Bij jouw voorbeeld ligt het initiatief bij de arts, bij Wendel bij de verzekeringsmaatschappij die meer wil verdienen. Wel een verschil.

2
25 Xmod

@21 Lijkt me sterk dat patiënten een niet-reanimeren-verklaring moeten ondertekenen!
Hoe komt u aan dit verhaal?

0
26 Nieuwsgierig

@24 : "De arts bespreekt dit met u en uw naasten. " Niet dus.
"Het niet-reanimerenbesluit van de arts wordt vastgelegd in uw Elektronisch Patiënten Dossier."

Dat zou wel verklaren waarom mensen hierover onder druk gezet worden dat ze moeten tekenen, er kunnen dan door de familie geen lastige vragen meer worden gesteld, laat staan onderzoek afgedwongen.

0
27 Wendel

Ik heb geen bron in die zin die u bedoelt, ik heb gehoord van iemand die ik redelijk goed ken, dat diegene eerst om een handtekening werd verzocht door de arts die de ambulance bestelde, toen heel grof onder druk gezet door het ambulancepersoneel en vervolgens nog erger onder druk gezet door de specialist die kwam kijken, en diegene heeft toen geweigerd, zich in dat ziekenhuis te laten behandelen, met goed resultaat.

Het ging om iemand met ernstig COPD. Ook werd door de chef de clinique steeds ingegrepen tijdens eerdere contacten in die zin, dat diegene een afspraak had met een long-arts en die chef de clinique verscheen dan in de plaats van de arts waarmee diegene een afspraak had, zonder daarvoor een verklaring te geven, alsof het normaal ws, en deed alleen genoeg onderzoek om COPD te kunnen verkopen maar had geen boodschap aan ter zake doende onderdelen van de voorgeschiedenis, kwam dus tot de foute conclusie/behandeling.

Diegene vermoedt dat dat gebeurt omdat hij al tien jaar werkloos is en net boven de 60.

0
28 Wendel

Ik schrijf dit eigenlijk omdat ik vermoed dat diegene niet de enige is met dit soort ervaringen, je hoort steeds meer in die richting, en ik vroeg me af of dat hier op NK ook geldt.

0
29 Wendel

@27

Dit was een besluit van de arts en dit was netjes met ons gecommuniceerd.
Ik heb toen wel vragen gesteld mbt het protocol bij mijn vaders oncoloog omdat dit op dat moment toen de arts dit vertelde knetter hard aankwam.
Mijn vader was geopereerd aan melanoom in 2010, in 2014 kwam het terug met 2 tumoren in zijn hoofd, hij had ook een pacemaker.

Ik denk wat jij bedoelt wendel is de maximale grens mbt financiën waar men nog gaat behandelen, als je bv een levensverwachting hebt van 1 jaar gaat men geen behandeling meer starten die 100000+ euro gaat kosten.

0
30 NLsandman

Jan Roos kan zich ook behoorlijk aanstellen. Het viel nogal mee wat Akwasi zei.

1
31 smurf

@30 : Met COPD kun je tientallen jaren leven, als je er juist mee omgaat. Dus dat met levensverwachting was het niet, in dat geval. Maar goed.

0
32 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Nazaten ‘tot koelie gemaakten’ willen excuses van koning Willem-Alexander: ‘Hoog tijd voor erkenning’

@5Jij niet natuurlijk, dat had ik al lang in de gaten gezien je gecommandeer en gebrul in diverse draadjes.Maar ik en de meeste Nederlanders...

zojuist geplaatst door Marrie1

Schildpad
GeenStijl: Een echte politieman herkennen - DOE DE TEST

LOLIk zag het al voorbijkomen ja ... ook al stormrammen ze de deur in, ik laat ze niet binnen zonder geldige papieren !!!...

1 minuut geleden geplaatst door Schildpad

Bob Sleebaan
Twee meisjes van scooter geschopt, één slachtoffer in het ziekenhuis

Ziekelijk. Waarom doet zo iemand dat? Zinloos geweld. Bah...

2 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
Nazaten ‘tot koelie gemaakten’ willen excuses van koning Willem-Alexander: ‘Hoog tijd voor erkenning’

@4 "wij als afstammelingen van horigen" Wij? Mwah .. er waren natuurlijk ook families die de meesters waren. 😋...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
Het is ‘oorlog’ tussen vier militaire musea; directeur ontslagen

@1 Zouden we met het Rijksmuseum, Kroller-Muller, Mauritshuis, van Gogh, van Abbe-museum e.d. ook moeten doen. . . Dat zou een bak geld sch...

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@36 Noem eens 1 woke persoon die kan debatteren @@. Sylvana? Oo...

4 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Marrie1
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@6En voor zijn zelfrespect. Nu het allemaal in elkaar gaat klappen gaan ze er als hazen vandoor.Ben benieuwd wie er volgt. ...

5 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@4Aha, en meteen Bennie Bob weer in de bocht.Het zit je wel erg dwars hè, dat je elke keer weer van je preekstoel wordt gemept 🤣...

7 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Strongoli
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@2Tsja, wie wil zo'n baan nu nog? Je krijgt wanneer de problemen zich opstapelen, als uitvoerder, iedereen steeds op je dak, terwijl deze pu...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Marrie1
Nazaten ‘tot koelie gemaakten’ willen excuses van koning Willem-Alexander: ‘Hoog tijd voor erkenning’

Waneer krijgen wij als afstammelingen van horigen excuses ? ...

9 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Mammy And Son PornAnime Chicks With Big BoobsPagina DepornoSexy Latina PronBret RossiXxsi VideoPornjavhdWe Bare Bears PornToomics PornTchat NejBrasilerinha TorrentCelebridade.nudesJamal Murray Blow JobSalice Rose Leaked OnlyfansIndian Outdoor Sex VideosAtm SexFree Anale PornJack Bailey PornKarishma Kapoor PornCodi Vore HotJapan Women NudeNaked People On The BeachHayden Winters PornWhite Black PornOnebackpageErotic UdesHindi Chudai ComNew Teen SexBhojpuri Sexy PornCloseup Clit LickingCassie0piaAkka Thambi ImagesEmmilyelizabethh NudeHindi BlueSunny Leone Xx VideoPublic Bus PornIndian Aunty Hot SexHornywomanGay Straight SeduceNude Pics Of Kaley CoucoPretty Girls OnlyfansNude VaginasXxxsexividioBengali Web Series Sex VideoWww.galore Tube.comAsianporn RapeGay Chat AvebueSunff PornVina Sky Blow JobJoi From MomSexual DatingIndian Porn Web SitesElizabeth Berkley NudeIjirare Fukushuu SaiminXx Video Priyanka ChopraAlexis Fawn AnalLesbian XxxpornOnlyfans-pornPors TubeSexy And FunnyDirty RolletPprno CaseiroAnime Porn ViseosBrazzers 69Mom With Son NudeTransexual Bbc PornStinky Feet JoiXxamsterJapanic Porn VideosTwitter SexxxGayhoollaNadia White PornMom Forced Son XnxxSynny LionePunjabi Sex DownloadKerala Bhabhi SexShow Japanese PornBest All Time.pornstarsReddit Homemade PornMikasa HentXxn ArapVanna White NakedXvideo 2015Leni DollPlayboy Girls NudeSophia Leone Hd PornTeddy Bearosito PornBlack Babysitter PornSexual SpankingFittest PornstarErotic BueatyChudachudi PictureSexvedsHindi Audio Mms PornJoslyn Jane PornMassage Asian Happy EndingJuicy Tee PornVideo PornoincestoAllmoviesforyou NetCeline Dion NudeAriel Demure PornSexhd DownloadHindi X BideoNude Amature BabesHot Sexy First Night VideosPornhub AnalSister Caught PornDoggy Style AuntyAdult Movie StreamingNude HottieGirls Masturbating TogetherStacey Perkins PornAkip The GamesNina Phoenix NudeNude Men MuscularBigass PornXnxx OrgasmeNewxxvideoSex Hot CoupleNipple Slip RedditKatsuniAbino PornVideos Pornos De LesbinasRedtube.cimCunnulingusJohnny Sins Dani DanielsNayanthara Sexy PhotosReal Penis ImageBlackgirlassSlumber Party PornWhitepornXxx Sexy Hd VideosDemi Rose LeakedReshma PussyStep Mom Hand JobsTrashy BonerScat DildoFilm X Français GratuitHqdesexiPorn Gay BroKorean TitesTeacher Sex ComShoestrangTruck Stop Gay PornVideo PornograficeTeacher Titts4k Porn Full MoviesHot Naked CheerleadersIndo SquirtKeyshia Cole Nude