Opiniepeiling Maurice de Hond: Wilders sterkste oppositieleider bij Algemene Beschouwingen Slechts 21% wil dat huidig kabinet na de verkiezingen doorgaat (tpo.nl)


De peiling van deze week laat wederom kleine verschuivingen zien, maar ook na de Algemene Beschouwingen zien we geen structurele wijzigingen. De VVD blijft ruim voorop nummer 2 de PVV. De PvdA staat nu op de 3e plaats. Dan volgen er 5 partijen met onderling 3 zetels verschil. ...

door Moskowfiets in Media  ·  98 Reacties

  • 33
  • 1318x gelezen
Reageer met een Emoji
2
9
1
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@47 PVDA een partij die onbetrouwbaar is gebleken en is afgestraft en terecht maar nu volgens peilingen in vier jaar aan een flinke opmars gaande is met Asscher zelf aan het roer die in Rutte II zelf deelnam als minister met Rutte en Samson.
Een partij die Nederland verder de afgrond heeft in geworpen daar zijn de gevolgen nog steeds herkenbaar, maar het stemmende klootjesvolk met de zelfde grote bek die zijn stem weer richting PVDA stemt met onbetrouwbare PVDA Asscher aan het roer onbetrouwbare kiezer waarvan je niet weet weke richting het op gaat.
Nu staat Asscher nog naast de zijlijn en probeert zieltjes te trekken en hoopt misschien wel in Rutte IIIV? weer mee te mogen regeren dan komt de ware aard van Asscher PVDA boven tafel.
Een partij met streken die ook zijn achterban in de steek laat.

3
51 Billiger

@50 U noemt uzelf een boeren Mien maar u heeft een hekel aan een tuinbroek,geiten wollen sokken, sandalen,bij uitstek kleding die door boeren Mienen gedragen worden.Kleding die niet gedragen worden door linkse mensen.Het is een door rechts verzonnen smoesje.

9
52 jantje van leiden

@45 en @49 : Wat ik zou willen is GEEN vragen vooraf, anders dan leeftijd en geslacht, maar tijdens de ondervraging. Ook geen "demografische correcties" van de peiling resultaten achteraf zodat met behulp van de profielen niet selectief gepeild kan worden waardoor de uitkomst voorspelbaar wordt. Dus geen peilingen onder vooraf vastgestelde groepen deelnemers waarvan men in de resultaten geen melding maakt. Dat roept zware twijfels op over de integriteit van het peilinstituut.
Zo zijn exit polls nog tijdens de openingsuren van stembureaus vaak ook beïnvloedend.

2
53 logikus

Gelukkig zijn het maar peilingen totdat men het rode potlood hanteert en stemmen ze toch weer anders.

1
54 Interessant

@53 Je zult op de een of andere manier moeten borgen dat de resultaten van de steekproef geldig zijn voor heel Nederland.

Als je géén inzicht hebt in de achtergrond van de respondenten en geen correcties toepast zijn de peilingen niet betrouwbaar, omdat je niet weet of de respondenten wel een goede afspiegeling vormen van de Nederlandse samenleving.

Uw beschuldiging dat er selectief gepeild wordt zult u echt hard moeten maken. Nu is het niet meer dan een aanname.

5
55 Smiling

Een wijd verspreid misverstand is ontstaan en dat is uiteraard aangewakkerd door het partij kartel, dat de PVV en FvD samen een meerderheid in de tweede kamer nodig hebben om mee te kunnen regeren.

Het is namelijk niet zo dat alle andere partijen op een natuurlijke wijze bij elkaar passen. Een combinatie van VVD en SP gaat echt niet lukken en de SP heeft bij de vorige verkiezingen niet voor niets de VVD uitgesloten. Iedere partij wil er voor zijn achterban zijn en geen enkele politieke partij gaat in een regering zitten om politieke steun te geven aan plannen waar ze zeer sterk op tegen zijn. Ik heb het al gehad over sterke tegenpolen zoals de SP en de VVD maar wat dacht je van tegenpolen zoals de PvdD en het CDA. De CDA wil de belangen van de boeren behartigen maar die staan zo ongeveer loodrecht tegen de plannen van de PvdD die juist minder boeren wil. Of wat dacht je van een progressief liberale partij als D66 die al heel veel moeite had om met de CU een bondje te sluiten maar wat nog veel lastiger wordt met de SGP.

Aan de ander kant van het spectrum is er natuurlijk de keuze voor al deze partijen om in de oppositie te gaan zitten. In de regering gaan zitten leveret doorgaans een verlies op bij de volgende verkiezingen. Als de PvdA en GL in de regering gaan zitten met de VVD en het CDA dan weet ik wel dat de SP de volgende verkiezingen heel veel kiezers van de PvdA en GL naar zich toe zal trekken. Kortom, het kan heel aantrekkelijk zijn voor een partij om in de oppositie plaats te nemen. Als ze dus de SP binnen boord willen trekken dan moeten ze de SP een hele dikke worst voor houden en dan wordt de VVD achterban niet gelukkig.

Kortom, een regering met alle partijen behalve de PVV en FvD gaat niet lukken. Conclusie is dat de PVV en FvD niet een meerderheid hoeven te hebben om aan de beurt te komen. De vraag is dus wat wel en wat niet mogelijk zal blijken te zijn. Hoe groter de PVV en FvD zullen worden hoe lastiger het zal worden om ze buiten te sluiten. FvD en PVV samen staan nu op 33 zetels. Ik denk dat als ze samen onder de 40 zetels blijven dat er niet veel zal veranderen. Als ze echter samen boven de 40 zetels komen dan komt er een omslagpunt waarbij het waarschijnlijk niet voldoende zal zijn om aan de huidige coalitie de PvdA toe te voegen. Kom je nog een paar zetels hoger en gaan FvD en PVV samen naar de 43 zetels dan zal je met 6 partijen moeten gaan regeren die op veel punten loodrecht tegenover elkaar komen te staan. Ga je richting de 46 zetels samen dan zal dat een coalitie moeten worden van pakweg 7 partijen. Dat soort samenwerkingen gaan echt niet lukken om de redenen die ik hier boven al heb geschetst.

6
56 RazorBlade

@56
Volgens mij wil Wilders helemaal niet regeren. Maar dan ook echt niet.
Hij vindt het allemaal wel best zo, dit zingt hij nog wel even uit.
Dit is natuurlijk ook het maximale wat hij uit z'n politieke loopbaan kan halen.
Meer zit er niet in en dat weet hij zelf drommels goed.

5
57 Querido not

@43 De opiniepijlers moeten toch weten hoe ze de groep moeten samenstellen om het gewenste resultaat te krijgen!

1
58 Zie Hier

Mij is het een raadsel dat er nog zoveel mensen zijn die zich weer een oor willen laten aannaaien door de mooie Pvda retoriek, helaas gelden die verhalen altijd maar tot de verkiezingen en dan worden ze direct in de eerste de beste prullen bak gedumpt!
Kwartje Kok, lening pensioenpot, privatisering ziekenfonds, aanmelden pensioenpot bij de EU, uitkleden verpleegzorg, verkopen sociale huurwoningen aan investeerders en zo is er nog hel e.e.a.!

3
59 Zie Hier

@56 Als de VVD en de FvD en de PVV en 50+ geen meerderheid hebben geloof dat er heus wel plek is voor een linkse partij
Maar dan alleen de SP als ze willen . Die zouden dan de zorg en het onderwijs voor hun rekening kunnen nemen .
Maar dat wilt de SP toch niet maar dat zou wel kunnen denk ik . En de SP,ers zouden dan heus niet boos hoeven te zijn op hun partij want Lilian Marijnissen laat zich heus niet ondersneeuwen door Wilders of Baudet ...dat is toch wel duidelijk .

Maar dat gaat hem waarschijnlijk toch niet worden
Daarom wordt het dan volgens de peilingen het volgende kabinet VVD en de FvD en PVV en CDA en 50+
Heel jammer als de peilingen toch kloppen en VVD de toch de grootste blijft .
Anders PVV en FvD en 50 + CDA en CU ....

1
60 Tungsten

@59 ,
Kun jij mij uitleggen hoe de pensioenpot bij de EU is aangemeld? Je plaatst het iedere keer opnieuw maar geeft er nooit uitleg bij.
Alvast bedankt....

3
61 Dignes

@5 Geen PvdA stemmen . Gezant van Rijn heeft ook staan liegen
over de mondkapjes Dus Asscher moet ook dimmen.

2
62 Bollieboos

@57 Als Wilders de politiek in is gegaan om lekker makkelijk het uit te zingen zoals jij het noemt dan had hij veel beter een andere carrière kunnen nemen. Ik bedoel, wie wil er nu zijn vrijheid op geven en zo leven? Dat doe je echt alleen maar als je een bepaalde passie hebt.

Ik zou het niet kunnen, 24/7 beveiligers om me heen. Nooit meer eens even lekker naar buiten kunnen gaan. Nooit meer even naar familie en vrienden zonder planning en zonder continu 10 man om me heen om er voor te zorgen dat je niet wordt dood geschoten of gestoken. Ik kan me niet voorstellen dat iemand dat er voor over kan hebben als het enige wat hij wil bereiken is dat hij de boel uit zingt.

Je kan heel goed het idee hebben dat hij nooit iets zal bereiken maar dat zal geheel van de situatie af hangen. Heel veel politieke peilingen zijn moment opnames. De publieke opinie kan heel makkelijk in een vrij korte tijd de andere kant op gaan. Kijk naar de opinie over zwarte piet. 10 jaar geleden hadden vele gelachen bij de gedachte dat zwarte piet echt ter discussie zou komen te staan.

Ik denk dat een (internationale) politieke rel of een grote aanslag heel makkelijk de publieke opinie drastisch kan wijzigen. Het is niet zo dat de PVV een splinter partij is en dat er geen latente anti islam gevoelens leven bij aanhangers van andere partijen. Het is ook niet zo dat hij zich wil onttrekken van regeringsverantwoordelijkheid. Hij heeft via een gedoogconstructie al heel veel invloed gehad.

3
63 RazorBlade

@52
Jantje ? Mss kun je een poging wagen om dit als #spreekwoordelijk proberen op te vatten ? Zo niet, jammer dan. Om er gelijk links of rechts aan te verbinden ... Is een gevoel wat je in jezelf oproept. question

2
64 Tante Annie

De mening van getatoeëerd Nederland.

5
65 Mac Benac

@63
Nee, niemand gaat met die bedoeling de politiek in. En 10 jaar of meer geleden had Wilders wel andere plannen.
Die zijn echter weg. Ik zie al vele jaren dat Wilders z'n huidige rol speelt en meer niet.
Zelfs iemand als Fleur Agema, die ik hoog acht en die best wel wat voor elkaar kan boksen, zie ik door Wilders worden afgeremd. Waarom?

Wilders gaat nergens meer voor.
Niet in woorden, niet in daden, niet in plannen, niet in visie.

5
66 Querido not

Wel goed dat de PvdA het weer zo goed doet. Kennelijk krijgen steeds meer mensen door dat zij zich met die extreemrechtse partijen in de eigen voet schieten.

9
67 Mac Benac
68 Zie Hier

Wie op de PvdA gaat stemmen lijdt aan geheugenverlies..

1
69 Happy face

@60 Lieverkoekjes worden niet gebakken. De kiezer bepaald de uitslag van de verkiezingen en je kan natuurlijk maar tot zeker hoogte bepalen dat je niet met bepaalde partijen wil regeren. Er zal namelijk toch een regering gevormd moeten worden. Als Wilders of Baudet de grootste wordt dan zal het heel lastig worden om dat te negeren. En daarmee bedoel ik niet dat Wilders dan ook automatisch in de regering komt. Als de VVD, het CDA en D66 samen een meerderheid hebben dan doet het er niet toe of de PVV of FvD de grootste is. Echter, als er een coalitie moet gaan komen met 6 of meer partijen met tegengestelde belangen om Baudet of Wilders uit het torentje te houden dan gaat dat niet gebeuren.

En er zijn mensen die wel denken dat de SP best bereid is in de regering te komen maar we zijn hard op weg naar een economische crisis van ongekende omvang. Stel de eis van de VVD is om keihard te bezuinigen op de zorg en de bijstand. Denk je dan dat de SP daar zijn handtekening onder plaatst? Ik denk dat de SP dan zoiets heeft, zoek het lekker uit met Wilders en Baudet. De PvdA heeft dat namelijk wel gedaan in crisis tijd en kwam uit op 9 zetels. Die doen dat dus ook niet nog een keer.

2
70 RazorBlade

@66 Ik heb dat gevoel niet maar goed, ik ben dan wel benieuwd of je dat gevoel ook hebt bij Baudet?

3
71 RazorBlade

@70 "en je kan natuurlijk maar tot zeker hoogte bepalen dat je niet met bepaalde partijen wil regeren."

Het is Wilders wel gelukt. Hij wilde niet regeren met Rutte, tja daardoor bleef hij nu aan zijlijn staan.....

5
72 Rare Rakker

@72 Ik geloof niet dat je ook maar een poging doet om mijn punt te weerleggen. Stel Rutte heeft 6 partijen nodig om Wilders en Baudet buiten de deur te houden en een aantal van die partijen willen niet met Rutte regeren op zijn voorwaarden. Hoe ga je dan verder?

2
73 RazorBlade

@73 Jij vindt Wilders nog geloofwaardig als hij nu wel met Rutte zou gaan regeren dan? Wilders heeft zichzelf compleet buitenspel gezet, waarschijnlijk willens en wetens omdat hij weet dat hij op deze manier nooit hoeft te regeren.

6
74 Rare Rakker

@74 Geloofwaardigheid in de politiek is een relatief begrip.

3
75 RazorBlade

@75 Ja maar hullie......

Zieliger en triester kan je niet reageren. Ik stel je gewoon een vraag. Lastig he?

5
76 Rare Rakker

Wilders zal geen ommezwaai naar links maken. Eventuele partijen die een zwaai richting rechts zouden maken zijn voor mij totaal ongeloofwaardig.

1
77 Strokealpha

@75 Wilders zijn breekpunt 65=65 liet hij binnen 24 uur na de verkiezingen al vallen, nog voordat de onderhandelingen überhaupt waren begonnen. Echt geloofwaardig hè?

6
78 Rare Rakker

@71
Over Baudet wil ik het in dit verband eigenlijk niet hebben.
Het enige wat ik gemist heb van die vent is het vakantiekiekje deze zomer.

2
79 Querido not

@72
Dat valt nog te bezien.
De achterban van de VVD zit echt niet te wachten dat Rutte nog verder naar links schuift.
Rutte heeft de doelpalen al verzet.

Op een gegeven moment moet de VVD wel om tafel met PVV en FvD.
GL is aan brug te ver, zal de achterban nooit accepteren.

Wilders weet dat ook.

1
80 plutarchus

@80 "Op een gegeven moment moet de VVD wel om tafel met PVV"

Rutte wilde na de laatste verkiezingen ook gewoon met de PVV om tafel. Het was Wilders die dat weigerde omdat Rutte de partijleider van de VVD was. Dat zal hij de komende verkiezingen ook zijn, dus als Wilders geloofwaardig wil zijn (dat betwijfel ik) dan weigert hij nu weer om met de VVD om tafel te gaan zitten.

5
81 Rare Rakker

@81
Hangt er vanaf hoeveel water er bij de wijn moet.
Dit gaat ook op voor de VVD.

2
82 plutarchus

@82 "Hangt er vanaf hoeveel water er bij de wijn moet."

Nee! Wilders wilde pertinent NIET met de VVD om tafel zolang Rutte partijleider is. Waarom zou dat nu ineens gewijzigd zijn?

4
83 Rare Rakker

VVD grootste partij en 79% van de kiezers wil geen kabinet Rutte meer?
Hier klopt toch geen barst van! Misleidende peilingen!?

1
84 logikus

@83 Ben jij van de alternatieve feiten..?

3
85 Xmod

@84 En waarom klopt dat niet? In de peilingen heeft de VVD momenteel zo’n 20% van de zetels/stemmen. De overige 80% van de zetels/stemmen zijn verdeeld over de andere partijen waarbij geen zin enkel partij meer dan 20% behaald. Je moet dus wel even goed en logisch na blijven denken.......

2
86 Rare Rakker
87 Rare Rakker

@83 Ik kan me het verkiezingsdebat van 2017 nog levendig herinneren waar Wilders op zijn knieen Rutte smeekte om in een coalitie met hem lekker samen de belastingen te verlagen. Dus wat zijn de woorden van Wilders waard?

Er is geen alternatief voor extreemrechts dan CDA en VVD. Als je op FvD of PVV stemt, stem je deze partijen er automatisch bij.

3
88 Hollander1967

@88

"Als je op FvD of PVV stemt, stem je deze partijen er automatisch bij"

In 2010 wilde CDA en VVD 3,25 MILJARD bezuinigen op de zorg , Wilders heeft dit tot 425 miljoen weten te beperken ...

Het heeft dus wel degelijk zin om de PVV groot te maken , ook al gaan ze samen met de VVD regeren

3
89 Vageali6888

@87

Onder de huidige omstandigheden , met de huidige richting van Rutte/VVD ...

Als Rutte gaat schuiven en immigratie/EU wil beperken , dan is het een heel ander verhaal.

2
90 Vageali6888

Hoop in ieder geval geen Rutte IV maar ook geen coalitie meer met VVD, GL, D66, CDA, CU.

0
91 Interessant

@90 Nee fout!! het gaat Wilders enkel en alleen om Rutte. Was Rutte na de vorige verkiezingen opgestapt als partijleider, dan had Wilders wel met de VVD om tafel willen zitten. Dat zijn de eigen woorden van Wilders. Jij verzint nu gewoon maar wat.....

2
92 Rare Rakker

@92

Het klopt dat een persoonlijke vete ook een grote rol speelt , als Rutte verstandig is kiest hij voortaan voor Nederland en draait hij bij ... dan is Wilders gewoon bereid samen te werken hoor

2
93 Vageali6888

@93 “ en draait hij bij ... dan is Wilders gewoon bereid samen te werken hoor”

Lulkoek! Wilders wil gewoon niet met de man Rutte gaan regeren. Wie weet had Rutte de laatste keer wel willen draaien als hij met Wilders zou regeren, maar Wilders wil gewoon niet!

3
94 Rare Rakker

@68 , Top dankjewel maar hiermee is ons pensioen niet aan de EU verkwanseld zoals jij beweert. Dat het een slechte zaak is, politiek gezien, ben ik wel met je eens maar Brussel heeft nog steeds niets te zeggen over onze pensioenen. Het gaat hier namelijk om het feit dat pensioenen naar het buitenland kunnen maar dat kon altijd al. De regels hiervoor zijn aangescherpt maar DNB krijgt hierin een vetorecht. DNB zou zich eigenlijk helemaal niet mogen bemoeien met onze pensioenen maar kan dus een veto uitspreken over een beslissing die Brussel eventueel zou nemen. Verder zijn er regels opgesteld voor duurzamer, socialer én stabieler beleggen, en wordt het makkelijker om in verschillende landen pensioen op te bouwen.

1
95 Dignes

@95 Heb je ook de uitspraken van Knot gehoord?

Meer zeggenschap EU

1
96 Zie Hier

@96 Die vent moeten ze ruimen!!!
Hij dupeert miljoenen Nederlanders, oud maar ook jong, samen met die eikel van een Koolmees en dat, ondersteund door de FNV nota bene!

2
97 Dignes

@89 https://www.parlement.com/id/vkgghfap8lo6/cijfers_kabinet_rutte_i_2010_2012

"Daarnaast werd o.a. afgesproken om € 1,2 miljard te bezuinigen op het basispakket van de Zorgverzekeringswet (Zvw)."

https://www.nu.nl/politiek/2639638/kabinet-rutte-1-jaar.html

"PGB
Staatssecretaris Veldhuijzen-Van Zanten heeft de ondankbare taak om zwaar te bezuinigen op de persoonsgebonden budgetten. Deze budgetten helpen mensen om zelf zorg in te kopen. De VVD was ooit fel voorstander, maar vindt dat de pgb's uit zijn voegen groeien.

Gevolg van de bezuinigingsoperatie is dat 90 procent van de pgb-gevallen geen aanspraak meer maakt op de budgetten. De maatregel zorgt voor veel weerstand bij oppositie en samenleving. De staatssecretaris ontkomt ter nauwernood aan een breed gesteunde motie van afkeuring."

En nog een link van een wersktukje. Een kind kan de was doen dus ik weet niet waar jij je cijfers vandaan haalt

https://prezi.com/lghrwteemyhv/de-bezuinigingen-tijdens-kabinet-rutte-1/

Alleen op de GGZ werd al 600 miljoen bezuinigd.

2
98 Hollander1967

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@4 Goh wat jammer nou. Bijzonder dat je buurtjes zelf de hulp met beide handen hebben aangegrepen maar dat een ander blijkbaar niet gunnen.En...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Kan die man niet met pensioen? ...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

En geen enkele imam of moslim familielid of politicus van Denk bv, doet zijn mond open. Ze laten dit soort laffe grafvolk gewoon hun gang gaa...

3 minuten geleden geplaatst door Marrie1

LoydMorris
Reisadvies voor Frankrijk van groen naar geel om dreigingsniveau

Altijd weer die verdomde Finnen die dreigen en de boel komen verzieken. . . . ...

7 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

21st Century Guy
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Als je een Europese databank zou hebben , zouden deze figuren al getraceerd kunnen zijn, inderdaad opvallend dat familieleden en bekenden zwijge...

15 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Weetal
‘Laagvliegen door luchtmacht boven woonwijken in Eindhoven en Veldhoven wél gevaarlijk’

@1Ik denk niet, dat burgervliegtuigenzo laag over woonwijken vliegen.Vliegtuigen in een scherpe bocht enlagere snelheid (landing)kunne...

15 minuten geleden geplaatst door Weetal

GreyB
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Geschokt??LOL.. diegene die hem nog niet door hadden waarschijnlijk....

16 minuten geleden geplaatst door GreyB

21st Century Guy
‘Landverrader’, ‘Proleet!’ Over parlementaire vechtersbazen als NSB’er Rost van Tonningen

Zie je gewoon een vrouw met een hoofddoek "Iraanse stijl"dus afhangend....

19 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@2Ik denk dat zoiets inmiddels al gebeurt ...

24 minuten geleden geplaatst door Rinze

NK. App
IndependentescortsWww.yjizzHypno JoiJessenia Rebecca XxxGirlfriendgalleriesMinxx MarleyBig Black Tits WomenAntarvasna Story VideoVideos Pornos Xxx EspañolSexstories.comPornobeuretteIndian X VideoBig Dick BlowjobBlack Women NakedNude SurfboardingCarmen Ejogo NakedJenet Jackson NudeDesi Nude BoobsBangbrose ComLesbian Sex In BathroomPrincesshazeShazia SahariTik Tok NueAmma Ki ChudaiCzech Wife SwapFliz Hot VideoBig Boobs Web SeriesBengali Hot Sex MovieBlue Picture Bhej DijiyePorn Mom SeducingHotwife Story HotStraight Massage Gay PornHorror NudeTeenage Tube PornXforum LiveJerkoff In ClassBlack Com Sexy MovieOne Piece Game PornMathilde Tantot NudeTumblr Three SomeJill Taylor IafdDesi Muslim SexBest Sucking VideoPronography VideoDeepthroated TeensSunny Leone Xx PhotoXxxx Sexy HotSneha Xxx VideosBangali Bf ComNude Babe TeensDownload Porn GesHentia HeaveFapvipVideos Pornos LesbianismoSexfight StoriesSunny Leone Sexy Movie HindiPorn88Best Pov PornResmi PornHomemade Lesbian StraponWwf Chyna NakedT W PornNuds FakeThickest Booty PornAmateurvoyeurIndian Bhabhi Xvideo ComBusty MompornPegged In ChastityNude Ls-modelsJiz LeeXxx Fuck ComAmma Koduku DengulataMia Khalifa Free PornKannada Desi SexSex Punjabi SexHandjob VidiosNipple MessageAyleks NudesChinese Xx MovieSex Video UploadPerv NanaBoys Without UnderwearAunty PukuGay Mens NakedNikki Brooks PornSiberian SexLesbian HypnosisMia Kahlifa ThreesomeBreast Envy Redditصور متحركة لسكسTwitch Fails RedditBritish PirnJulissaomg OnlyfansSarah Michelle Galler NudeFat Bitches Fighting Over FoodSuhagrat Hot SexTik Tok Hot GirlBa Pass Sex SceneCommon Sex VideoBf Xxxx HdBraziliansexSexual Nude BeachMature SolopornJapanese Mother Daughter PornCreampie Eating CuckholdEscort Babylon San DiegoXvídeos Site OficialLelolistShemale Fucking GirlGay Porn AsiaSiriricaRough Sex IndiaShaidenrogue OnlyfansGames Porn AndroidMyvidster.comnRae CarmenChubby Bhabhi NudePornos De LatinosCzech NeighborsCanadapornstarFucking StrangersTukif.cimHolly Madison NudeCum Inside PussySexo FamiliaSpartacus SexPorn KahaniBiancadata OnlyfansAthena Fairs PornAnaimiyaRed PussyTelugu All Sex VideosKenzie Taylor HotGreat Porn VideosDad Daughter Mom PornDemon DealsXxx Bf BanglaDase SaxeKatya Rodriguez AnalSex Sex VidioPunjabi Xvideo ComMastubratingFull X CinemaB Grade Movie ListPorn Movies PremiumMami PundaiBraxillian PornTinto Brass MovieMinecraft Sexcraft AnimationZaawaadi Mis Alice