Politiek

GroenLinks maakt uitzetten afgewezen asielzoekers in heel de EU zo moeilijk mogelijk

19-09-2020 12:06

Deugen.

Weet je wat moeilijk is in Nederland en zelfs in de hele EU? Afgewezen asielzoekers uitzetten zoals het hoort, want afgewezen. Afgewezen asielzoekers hebben namelijk oneindige mogelijkheden om in beroep te gaan, en dat vervolgens oneindig af te wachten in het land waar ze zijn afgewezen. En ze mogen vooral niet in detentie worden geplaatst, waardoor ze lekker als illegaal kunnen onderduiken (in Amsterdam bijvoorbeeld waar ze dankzij GroenLinks met open armen worden ontvangen in door belastingbetalers gefinancierde monumentale panden die zijn omgebouwd tot ‘illegalenhotel’). Het is zelfs zó onmogelijk om afgewezen asielzoekers uit te zetten dat maarliefst tweederde van álle afgewezen asielzoekers gewoon helemaal niet, nooit, never ever terugkeert naar hun moederland.

Maar omdat het vrij laten rondlopen van illegalen die helemaal geen recht hebben op asiel en in hun eigen land juist hard nodig zijn vooral voor de wél gewoon werkende en belastingbetalende burgers met wél gewoon een paspoort, die óók allemaal op zoek zijn naar banen, woonruimte en gebruik willen maken van de voorzieningen steeds meer een mensenrechtenschending op zich begint te worden heeft de Europese Commissie ein-de-lijk voorgesteld het voortaan makkelijker en eenvoudiger te maken om afgewezen asielzoekers sneller uit te zetten. (Dat is ook voor het eerst, een goed voorstel van de gekozen benoemde Europese Commissie, maar toch. Goede voorstellen zijn goede voorstellen.)

Maarja. GroenLinks zit helaas ook in het Europarlement.

Tineke Strik is van GroenLinks in het Europarlement en je kunt aan iemand als Tineke Strik wel al een beetje afzien hoeveel ze opheeft met gemiddelde, hardwerkende, belastingebetalende burgers die vooral overlast ervaren van illegalen en afgewezen asielzoekers die maar niet weg willen gaan ook al moeten ze wel weg.

Dankzij Tineke Strik (GroenLinks) blijft elke kansloze asielplaag nog voor hele lange tijd een kansloze asielplaag. Vooral in uw straat, niet de straat van Tineke Strik.

Nu mag u zelf raden hoeveel kansloze uitzettiërs er in de Brusselse wijk van Tineke Strik wonen en hoeveel illegale bed-bad-brood’ers er in het ongetwijfeld smaakvolle pandje van Tineke Strik wonen.

Net zoveel als bij de rest van de GroenLinks-leden, die blanke arrogante dichtgetikte moralistische bakfietsenclave, waar ze altijd zo goed weten wat ‘mensenrechten’ zijn (vooral niet uw rechten), hoe het hoort (u doet het in elk geval fout) en wie precies waar wanneer het meeste recht op heeft (u heeft vooral nergens recht op, nooit), maar waar het ze nog nooit gelukt is zelf eens in de praktijk te brengen wat ze anderen zo hinderlijk opdringen. Mikoflohriaanse deugterreur, but not in their backyard.

Ken jij een GroenLinkser? Dring hem/haar/het dan eens, desnoods met gepast geweld, een kansloze afgewezen asielzoeker op. Moet jij eens kijken hoe snel zo’n GroenLinkser dan ineens gaat huilen als Femke Roosma agressief wordt als Femke Halsema van het linkse waangeloof valt en realist wordt.

Minder, minder, minder GroenLinks!
Minder, minder, minder Tineke Strik!
Minder, minder, minder afgewezen asielzoekers!

Hup Europese Commissie, hup!