President Donald Trump wordt deze keer beschuldigd door voormalig model en actrice Amy Dorris.
Volledig scherm
President Donald Trump wordt deze keer beschuldigd door voormalig model en actrice Amy Dorris. © AFP

Ook ex-model beschuldigt Trump nu van aanranding: “Hij stak zijn tong in mijn mond en bepotelde me. Het voelde als tentakels”

De Amerikaanse president Donald Trump (74) wordt opnieuw beschuldigd van ongewenst seksueel gedrag. Deze keer is het voormalig model en actrice Amy Dorris (48) die een boekje opendoet. Volgens haar stak Trump zijn tong in haar mond en bepotelde hij haar tijdens de US Open in 1997. “Het voelde als tentakels”, zegt ze in een interview met de Britse kwaliteitskrant The Guardian.

20 reacties

  • Sharon Debeul

    4 jaar geleden
    Het is vooral Trump die vrouwen geld geeft. Geld om te zwijgen.
  • Gilbert Rodts

    4 jaar geleden
    Nu er verkiezingen komen gaan de domocraten vrouwen geld geven om valse beschuldigingen te uiten want het duurt 23 jaar voor ze hun mond open doen .
  • Foexie

    4 jaar geleden
    Meer dan 20j wachten en dan nu plots aan beschuldiging. Geen twijfel dat trump dat deed maar best wat laat om te klagen.
  • Carla Van Geel

    4 jaar geleden
    Misschien zou het wel niet zo goed aanvoelen, nu haar kids al tieners zijn, om zoiets nog langer te verzwijgen en nadien toezien dat Trump eventueel zou winnen. Ze zou door zwijgen dan ietsje daaraan bijgedragen hebben en dat is in onaanvaardbaar gezien de walging van de situatie. Trouwens zei Trump zelf dat je vrouwen gewoon maar bij "the pussy" moest grijpen, hetgeen hier gebeurd is.
  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    Kelly De Saedeleer welke vredesverdragen heeft hij dan geregeld daar ben ik benieuwd om. gzloofwaardig of niet het is niet de eerste keer dat iemand hem beschuldigd en bij de vorige bleek het juist te zijn.