€ 65.000.000 dwangsomgeld naar asielzoekers. (geenstijl.nl)


65 miljoen eurootjes in een jaar, vijf-en-zes-tig miljoen eurootjes, dat is 1,25 miljoen euro PER WEEK, verdwijnt in de zakken van asielzoekers die dwangsommen ontvangen omdat de IND niet tijdig besluit over een asielaanvraag. ...

door Roomboterbabbelaar in Binnenland  ·  89 Reacties

  • 35
  • 1299x gelezen
Reageer met een Emoji
1
1
1
66

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49 : Misbruik, zult u bedoelen.

1
51 Wendel

ZIJ kunnen naar de rechter als ze in hun rechten worden aangetast, want ZIJ krijgen alles gratis: advokaat, kosten rechtbank, uiteraard zal de rechter ze niet veroordelen voor gemaakte kosten van de tegenpartij zoals wij wel krijgen, etc. etc.

WIJ krijgen alleen een uur rechtsbijstand vergoed en de steeds hogere kosten moeten WIJ zelf betalen. De rechter zal bij ONS geen scrupules hebben om ons tot allerlei kosten te veroordelen, hoe laag ons inkomen ook is. Daarnaast worden ze bij het handje genomen en stap voor stap ertoe aangezet door clubs als Artsen zonder Grenzen, Soros-aanhangers en nog vele andere deugers die een lekker dikke boterham verdienen op een leuke manier, gesubsidieerd door het ministerie dus OOK door ons betaald.

1
52 Wendel

Ach joh gun die gelukszoekertjes ook wat!

5
53 skapoe

Als wij op jaarbasis zoveel zouden kosten zou men gelijk de wetten aanpassen om die rechten te verwijderen.

1
54 Wendel

Je moet niet boos worden op de asielzoekers, maar op de incompetentie van de IND!

3
55 dummydum

O_M_G !!!
Bij het zien van deze bedragen ?!!
Als er nu nog geen verandering in kiesgedrag gaat komen ??!!

@55
Precies ! Deze elitaire verdien branche zorgt daar voor !! Én wat ook een mega aanzuigende werking heeft, heeft duurendaal in @44 heel netjes aangegeven:

“De dwangsommen, van bijv. 17.000 euro per persoon, dienen om nieuwe migranten te werven. Via mobieltjes en internet verspreidt het nieuws zich snel en de georganiseerde misdaad benadert potentiele klanten actief. Met foldermateriaal en andere reclametechnieken.”

En dat komt al jaren niet aan (binnen !) bij notabene deskundige (???) mensen die er nu aan meewerken zodat dit inmiddels tot extreem financiële uitwassen heeft weten te groeien ! #enhetblijftmaardoorgaan question

0
56 Tante Annie

@56 Nee niet in @44 .

0
57 Reagurius

Schop ze toch meteen het land uit, dan hebben we er ook geen last van en feen kosten aan!!!

1
58 Topperz

@51
Misbruik? Nee, dat bedoel ik niet. Gebruik. Precies wat ik zeg. Als de IND zijn werk goed zou doen zouden geen recht op dat geld hebben.
Als de gemeente/het rijk te laat met iets van jou is heb je er ook recht op of vind je dat dan ook misbruik maken?

6
59 PuurHagelslag

* Verwijderd door de redactie *

60 Redelijk Rechts

@57
Oeps, foutje, klopt. duurenaal’s reactie die ik aanhaalde stond in @41

Ennuh @40 dr ook ff op nagelezen hoor. Klopt als een zere vinger ! Hoe hilarisch ! Hoewel deze zaken zich inmiddels steeds dramatischer aan het ontwikkelen zijn ... jaren wordt er eerst aan meegewerkt, dan begint het jaren gierend uit de (financiële) kl**w te lopen en gaat men proberen naar oplossingen te zoeken om (ook) deze puinz .... ach, laat maar, want het oeverloze gekauw (ook) hierover zet toch geen zoden aan de dijk .... oplossingen hierin komen dr voorlopig toch niet ... question

0
61 Tante Annie

* Verwijderd door de redactie *

62 Redelijk Rechts

@59 : De sommen die autochtonen krijgen toebedeeld zijn een lachertje, zeker bij smartegeld, en bij US vergeleken. Dat is heel erg fout want wij worden net zoals in de US behandeld alsof de staat er niks mee te maken heeft als wij kreperen door te weinig netto inkomen, en wij moeten onszelf maar zien te redden, arbeidsrechten zijn zo goed als afgebroken. Dan dus ook smartegeld dat alle gederfde inkomsten vergoedt en alle te verwachten geneeskundige kosten als je bijvoorbeeld een ongeluk krijgt door schuld van diegene of als je financieel ernstige schade lijdt door schuld van diegene.

2
63 Wendel

@60 De meesten komen hier illegaal binnen, hebben internationale verdragen en regels geschonden. Daarom zijn ze "ongewenst", maar er is amper een uitzetprocedure. Dit is iets wat wettelijk geregeld zou moeten worden, niet iets wat de IND op eigen poten kan doen.

Ik zou zeggen, zet ze gewoon op het vliegtuig terug naar het land van herkomst. Als dat land van herkomst ze niet terug wilt, jammer dan, gewoon daar deponeren. Komen ze via Turkije? Stuur vluchten naar Turkije, zet ze daar lekker af.

Dus nee, deze illegalen hebben in veruit de meeste gevallen geen recht op geld, omdat zonder hun illegale praktijken ze hier nooit zouden zijn geweest. En, als het allemaal legaal zou zijn geweest het IND niet zo lang nodig zou hebben gehad. Nu is het meestal van "blijven mogen ze volgens de regels niet, uitzetten kunnen we niet" en daar gaat dan te lang overheen.

2
64 Bluth

Hoelang was dit aan de gang?

0
65 Erasmus

Complete anarchie in Den Haag. De ontmanteling door geïnfiltreerde linkse gekkies in de politiek is een absolute nekslag voor Nederland.... En dat is inclusief VVD.

1
66 sparta

* Verwijderd door de redactie *

67 Redelijk Rechts

Gemiddeld een paar duizend euro per asielzoeker...

0
68 CoolMemories

En dam raar opkijken dat er economische vluchtelingen komen!!!!!

0
69 Goldrush

* Verwijderd door de redactie *

70 Anti-Fascisme

* Verwijderd door de redactie *

71 Anti-Fascisme

Ongelooflijk dat die allochtone uitvreters - naast alles wat ze al hier voor niets krijgen - ook nog aanspraak kunnen maken op extra geld. Die parasieten lachen zich rot om het slappe beleid van dit land. Je komt hier binnen na het weggooien van je paspoort en werkt op alle manieren tegen en dan krijg je ook nog gratis geld. Echt een paradijs voor die lui. Wat langer in een AZC zitten met je luie reet levert dus geld op. En dat kan eventueel oplopen tot een 15000 euro. Vind je het gek dat al die zogenaamde vluchtelingen naar land als Nederland willen komen. Ik zou als allochtone uitvreter ook voor dit land kiezen, want hier valt veel te halen.

0
72 Christiaan

Er stond me iets bij dat dit afgeschaft zou worden. Dit stukje kan ik er nog over vinden, maar kan het hele artikel niet lezen. Dit is van maart 2020

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1188545855/broekers-knol-einde-dwangsom-aan-asielzoeker.

Heeft iemand meer info hierover?

0
73 DaisyDaisy
74 DaisyDaisy

@73 Dwangsom asielzoekers opgeschort moet je googelen.

0
75 Reagurius

@75 O dat heb je al gedaan.

0
76 Reagurius

@76 Dan zou er dus vanaf juli niets meer betaald zijn of lees ik het nou verkeerd?

1
77 DaisyDaisy

@77 Tendentieus artikel van GS volgens mij.

2
78 Reagurius

@77
Klopt, vanaf half juli is de dwangsom opgeschort en krijgt men die niet meer. Wel wordt die nog betaald aan degenen die de minister daarvóór al in gebreke hadden gesteld.

0
79 Querido not

@78 Dat hoop ik dan maar want elke euro die in dit geval nog naar "asielzoekers" gaat is er 1 teveel. Ze zijn nog niet binnen of ze beginnen al te claimen.

0
80 DaisyDaisy

@79 Ok, bedankt voor de info.

0
81 DaisyDaisy

Hier wordt al jaren over gesproken, ik dacht dat dit vorig jaar al was opgelost, helaas is dit weer een dikke vinger naar de belasting betaler.

0
82 mijnnaamwasalbezet

Waar komt al dat geld toch vandaan?
Lenen is nu lekker goedkoop!
Het kartel speelt sinterklaas voor de pietjes...
Als de rente omhoog gaat gaat de bevolking failliet.

0
83 icnivad

Zo kan je ook geld in slaap verdienen zonder uit gewerkt te hebben samen met steun van advocaten. Da hebben de idioten van D66 VVD CDA PvdA Groen-Links CU SGP niet over gesproken in de twee dage debatteren in de twee kamer maar allen Geert Wilders PVV is stevig opgetreden waar onzen belastinggeld heen heen gat en wordt uitgegeven. Als ik naar de rechte stap moet ik zelf 180 euro griffierechten betalen en als ik het niet betallen kan wordt mijne zaak niet in behandeling genomen. Da denken Rechtbanken( rot maar op jammer voor je ) Zo denk ik dat het vele nederlandse burgers gaat en niet naar de rechter stappen da te het niet betalen kunnen

1
84 Gunther

@3 Dat is een mooie uitspraak.

0
85 smurf

Da hebben de idioten het niet over van PvdA D66 CDA VVD Groen-Links CU SGP DENK niet over dat voor deze 65 miljoen euro (dat is 1,25 miljoen euro PER WEEK, verdwijnt in de zakken van asielzoekers ) waar mee de minimumloon verhoog kunnen worden van 10 euro naar 14 euro per uur en deze asociale partijen het al 10 jaar weigeren en mensen in de armoede laten zitten voor al de mensen de in de WSW hard werken. Ik moet echt kotsen op deze asociale partijen d allen maar voor heen eigenbelang op komen voor heen eigen kinderen en tweeverdieners en de rest moet maak stikken voor al de eenverdieners de met en netto inkomen van 900 tot 1100 euro netto rond komen moeten wat Geert Wilders ook in de tweede op en harde ton heeft aan gegeven waar ook de kranten niet over schrijven en het liever do zwijgen.

1
86 Gunther

Word er alvast een extra pot geld klaar gezet voor de Pyromanen van Moria? Want zij zullen ook wel gaarne uit de ruif van ons belastinggeld eten, of niet?

- Stomme K.U.T.-politici, mag hopen dat die volgend jaar niet worden herkozen, door dergelijke regelingen te verzinnen en accorderen. question

- Stomme K.U.T.-IND, waarom wijzen ze die lieden niet gewoon af als ze het te druk hebben?
Die immigranten kunnen immers zo een nieuwe 'asiel'-procedure starten, maar dan wel met een klok die weer op 0 begint te tellen.

1
87 Gandalf

Ze kunnen dat geld natuurlijk ook gebruiken om huizen te bouwen.

0
88 Frangipani

@87 Die ellendige politici gaan gewoon door omdat ze heel slim het volk kunnen manipuleren. Misschien moeten mensen eens echt gaan nadenken. Ik ben bang dat het al te laat is; bijna alles is al geprivatiseerd, en daar begon de ellende mee

0
89 Frangipani

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Reconquista
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@44"" Als je wilt demonstreren moet je drukken waar het pijn doet.""Drukken waar het pijn doet? Dus bij demonstraties mag je de wet overtr...

zojuist geplaatst door Reconquista

Wedergeboren
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@72 " laat met met rust. Flikker op!" Van het internet: baba jaga : - een soort heks. Zij is de wilde vrouw, de donkere ...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@81Iemand die hier al een tijd reageert misschien?...

2 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

VBOH
OMT adviseert maatregelen vanwege uitbraak mazelen

@11 Het is toch nog helemaal niet aan de orde dat de mazelen vaccinatie verplicht is?Of heb ik iets gemist?Zeker kan een mazelen vaccinati...

3 minuten geleden geplaatst door VBOH

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@78"Je eigen", ik wist het wel. Enkel tokkies praten zo. Het is "jezelf", volkse tokkie....

5 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Mevrouw Stemband
SCHOKKEND: CDC bevestigt dat er meer dan 1 miljoen extra sterfgevallen onder ouderen zijn geweest sinds de FDA het COVID-vaccin “goedkeurde” - Dissident.one

@7 Ik denk omdat sommige mensen, zoals TS nogal vast zitten en maar niet hieruit kunnen komen:"Het is makkelijker om mensen te misleiden, da...

5 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@73 Je weet ondertussen dat ik meestal gewooon terug antwoordt.En waar bemoei jij je eigen mee?...

6 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Hotel Porn IndianMagic Movs PornHardanalHappy Tree Friends PornNatalie Monroe NudeMegan Thee Stalliin NakedMisty Rowe NudeNude AtleticFather And Son XxxJapines Porn MoviesCreampiebukkakeMmf FrotNudegalsPorn Webs FreeAnitta NudesXxn VideoHomemade Wife CuckoldStep Mom Seduction PornMilf Hunter PornNude FtvWatched Her MasturbatePornographic Ai ChatRachelle RyanBobbie StarrBangla Baul GaanBangalsexFutanari GwenVickybanxxHentai ProPutas En Cd. JuarezPornfd成人 A片Www Elephanttube ComPorn Hd StoryGros SeinsBf Sexy Hd FullTamil Young Aunty Sex VideosXxx GuwahatiMasturbation BrazzersXimena Saenz PornNide PussyAbella Danger First VideoPorn StarescortTickleabuse ComRule 34.comNewest BangbrosSexy Evangeline LillyLatina Bent OverSex King HdFree Porn Videos Download FreeTwitter BbwLesbians Sucking TitiesAbigail Mac AnalTrannyclipsHot Naked MilfsClothed Male Naked FemaleTrye AnalSexyorgasmKendallpennyUngli Pakad KeGeorgie Lyall XxxGenelia D Souza NudeEmma Jade Gloryhole윤드로저 PornLesbian Porn SiccorsGabbie Carter Bellesa HouseAneme Porn VideosLamba Land XxxAnn XxxMathildtantotDemon XxxIndian PoanSarah Shari Nude3d Big TittiesMyfreeecamsSxyprn.cokPorn Chubby WomenSexo Gay Ai VivoJessica Bartlett NudeShirley Jones NudeDoublenylSanta Claus PronUpskirt VideoScan Hentiافلام سكسي مجاناVanessa CageBbc Anal GifCasting XvidNaked Women BathingSexy GalKim Kardashian BjEbony Hd Porn FreeAutumn Falls OiledDirtydanii_69Tick PornHot Anmie PornPornográfica SexualAvavillianScoody Doo PornThrud HentaiNude Porn ImagesDoctormilfSexy Nude CelebsDinlot BokepFullsex VideoTeen Girl Hd PornLpsg KoreanPunjabi Aunty XxxSexy Undressingفيلم سكسًJapaneses Porn MoviesGwenpornXxx Videos 4kIndianxxvideoNettspendSindhu SexLove Story XxJoliejoy'sMalayalam Xnxx VideoAmber Heard Sex VideoFit MilfAnal SquortNymphoxxxMalena Morgan Dani DanielsFaq PornFoxi DiGay Porn CaserosPaulina AndreevaOctavia May PornOakley Rae LeakPornhub NepaliJane Wilde Sex VideoMilk Girl SexSabrina Nichol2drops XxxLoba Rule 34Tana LeaCarliejohowellLacey Charbert NudeAsianbunnyxx PornBest Sexy Video HdIndian Deshi ChudaiHd Hole IndianJia XxxSis.pornBest Search Engine For PornChaturbat ComCream Pie AmateursSkinny Naked WomenDesiindiansex