Thierry Baudet neemt Klaas ‘Winterslaap’ Dijkhoff op de korrel. En steunt Geert Wilders. (tpo.nl)


De Algemene Politieke Beschouwingen worden dinsdag vooralsnog gedomineerd door PVV-leider Geert Wilders. Forum voor Democratie-fractievoorzitter Thierry Baudet hechtte er aan zijn steun voor de PVV’er uit te spreken. Baudet had ook nog een rekening te vereffenen met VVD-fractievoorzitter ...

door Ignatia in Binnenland  ·  27 Reacties

  • 23
  • 770x gelezen
Reageer met een Emoji
3
4
7
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

THierry voegt zich bij Geert in de slachtofferrol ....
Zielig stel samen.

37
1 Hollander1967

@1 En bovendien ook niet bijzonder creatief, Baudet kopieert gewoonweg Trump's 'Sleepy Joe' en maakt er 'Winterslaap Dijkhoff' van.

26
2 Crannbuidhe

Klopt wat Baudet zegt.
Dijkhoff was de laatste maanden, bij belangrijke debatten, opvallend afwezig.
Dát was mij al eerder opgevallen.

8
3 Strongoli

De andere partijen vinden het dus ok dat Nederland miljarden naar vooral Italië overmaakt waar ze met 60 jaar al met pensioen gaan

7
4 wijs

Ik zit naar die Dijkhoff te luisteren nu, maar hij heeft al heel wat FVD plannen overgenomen. Dat geeft hoop.
Nou ja, het is en blijft natuurlijk wel de VVD, die vóór de verkiezingen altijd van alles roept wat realistische mensen willen, maar ná de verkiezingen weer bij het onrealistische "links" aanschuift.

10
5 xtremy

@1
Huh slachtofferrol? Dijkhoff wordt hier gewoon betrapt op leugens. Hij riep meer dan eens dat Baudet nooit in de Kamer te vinden was en, men heeft het inmiddels even uitgerekend, nu blijkt dat Baudet 6 keer meer in de Kamer te vinden was en 6 keer meer aan debatten heeft meegedaan dan dan Dijkhoff. Laat Dijkhoff daar maar eens op reageren. Ik ben benieuwd hoe hij dit gaat recht praten.

7
6 Reconquista

Dit heeft Baudet goed gedaan dit hef ik zelf gezin dat ik de debat volg waar naar mijn mening 45% van de D66 VVD CDA CU SGP Groen-Links PvdA stemmers de debat niet volgen en geen verstand hebben van politiek maar wel in heen reactie altijd kritiek hebben op Geert Wilders en Baudet van de FvD. Allen deze twee partijen wollen allen dat nederlandse burger echt financieel vooruit en de rest van de achterbaks en leugen dictatuur partijen van D66 CDA VVD CU SGP Groen-Links DENK niet.

8
7 Gunther

Klaas Vaak Dijkhof was een betere woordspeling geweest dan "Klaas Winderslaap Dijkhof". Maar goed, gemiste kans Thierry.

6
8 greenmango

@5
Hij heeft FvD plannen overgenomen? Proest, het is toch echt andersom.

23
9 PuurHagelslag

@9 Nee.

11
10 xtremy

Het is wel grappig hoor:

BaudeT probeer het bij iedere woordvoerder weer om zijn racistische taal te berde te brengen. En geen van de woordvoerders heeft ook maar enige moeite om hem met zijn eigen onzin om de oren te slaan. Zelfs Marijnissen droogt hem zijn billetjes.

Wat hij en W. maar blijven vergeten is dat politiek bedrijven weinig anders is dan meerderheden bij elkaar brengen, in een democratie dan.
Daarnaast blijkt knullie BaudeT maar niet te begrijpen dat er maar 1 gespreksleider is in de kamer en dat is de voorzitter.

Zowel W. als BaudeT verzinnen hun eigen waarheden en slaan geen deuk in een bakje vegetarische boter. Best beschamend ten tijde van een crisis.

18
11 Lidpver

Sommigen beseffen niet dat wilders en baudet de enige twee zijn die de islamisering kunen en willen stoppen.
Ze branden wilders en baudet liever af en gaan graag gebukt onder de islam.
Daar gaan ze nog wel spijt van krijgen maar dan is het te laat.

7
12 ongelovenloos

@12 Hoe willen zij dat gaan doen dan? Ik stem op geen van beiden en ga ook niet gebukt onder de islam.

20
13 Bop

@13 Dat komt nog wel Bopje........... Islam = Dood en Verderf.
Over een paar jaar roepen ze bukken Bopje en moetje een
schaap nadoen

5
14 Bollieboos

Gisteravond laat de moeite genomen om Baudet aan te horen wat hij te zeggen had.Ik kwam tot de conclusie dat de man niet goed wijs is.Over wat hij met Nederland voor heeft lusten de honden geen brood van.Totaal van het padje,de werkelijkheid uit het oog verloren,de toneelspeler uithangend,kortom wie op Baudet stemt is zelf ook de weg kwijt.

13
15 jantje van leiden

@15 weet je zeker dat je naar Baudet heb gekeken, ik zag een goede politicus staan die zijn verhalen ondersteunde met grafieken, deze grafieken zijn redelijk goed naar waarheid gemaakt omdat hij hier niet over geintrupeerd was. Die grafieken laten goed zien hoe het heel anders had kunnen zijn.

3
16 mijnnaamwasalbezet

Goede zet van Baudet om ook achter Geert Wilders PVV te blijven staan.Veele stemmers van
D66 VVD CDA CU SGP DENK Groen-Lings PvdA houden van en coruute Overheidsinstantie om nederland kapot te maken waar deze partijen ook in alle Gemeenten zitten waar te ook nog achter het tuig blijven staan onder Moslims Asielzoeker Turken en Marokkanen niet wollen uitzetten.

4
17 Gunther

@17 : U vergeet net als Geert Wilders het woord CRIMINELE bij "Moslims Asielzoeker Turken en Marokkanen."

Doet u dat net als Wilders ook expres???

2
18 Wimar

Opgevallen dat de Marokkaans-Nederlandse kamervoorzitster Arib (PvdA)
Baudet's naam moedwillig steeds verkeerd uitspreekt als Boedé?
Overigens steunt FvD de wensen van 50+ voor 100%. Het FvD sluit niemand uit, in tegenstelling tot D66 "democrate" mevrouw Kaag.
In Goede Morgen Nederland, het VVD propaganda programma, wist men te vertellen "dat die grafieken niet de werkelijkheid hoeven weer te geven"... Weer zo'n smerige insinuatie in de MSM.
Tien jaar Rutte was één grote nationale ramp en het ergste komt er aan nu Corona niet in de hand gehouden kan worden door de coalitie.

3
19 logikus

@5 "Nou ja, het is en blijft natuurlijk wel de VVD, die vóór de verkiezingen altijd van alles roept wat realistische mensen willen, maar ná de verkiezingen weer bij het onrealistische "links" aanschuift."

Als de mensen DAT nou eerst maar eens door zouden krijgen. Het is toch wel bijzonder dom om daar nog steeds elke keer in te trappen.

5
20 DruppeltjeDrie

@20 Komt mede door de (door en door corrupte) media.

3
21 xtremy

@21 Kwestie van zelf nadenken, lijkt me. Als je nou toch al eens een paar keer belogen en bedrogen bent door de VVD, dan lijkt het me dat weldenkende mensen dat op een gegeven moment toch wel door krijgen. Daarmee boor ik direct het dieper liggende probleem aan, dat feitelijk veel ernstiger is dan de leugens van de VVD: is de menselijke soort wel zo intelligent als zij beweert dat ze is?

5
22 DruppeltjeDrie

@22 Dat zou je zeggen ja, maar er zijn nog steeds teveel mensen die blind geloven wat de NOS ze voorschotelt.
En helaas is de NOS onderdeel van het kartel, dus die gaan voor de verkiezingen niks slechts over Rutte zeggen.
En de grote kanshebbers die Rutte kunnen verslaan worden uiteraard gedemoniseerd.

3
23 xtremy

@23 Het is een spelletje en zal dat altijd blijven. Maar aan dat kartel- en complotdenken weiger ik mee te doen.... te makkelijk. Ik denk dat wij met NPO/NOS, RTL en alles wat er nog aan regionale en lokale media omheen hangt, op wereldschaal gezien nog niet zo slecht af zijn.

4
24 DruppeltjeDrie

@24 Dat het elders in de wereld misschien nog erger is wil niet zeggen dat het niet allemaal goed gaat. De NOS is gewoon Staatspropaganda. Of je dat nu leuk vind of niet.
Onderdeel van het kartel. En dat zo benoemen is geen complot, het is gewoon zoals het is.

3
25 xtremy

@25 "... wil niet zeggen dat het HIER allemaal goed gaat ... "

3
26 xtremy

@25 "Het is zoals het is"... omdat jij het fijn vindt je dat te laten wijsmaken. Net zoals mensen zich door de NOS dingen laten wijsmaken omdat ze zelf geen lerend vermogen hebben of niet staat zijn om logische conclusies te trekken. Of omdat het nu mode is om in karteltheorieën te denken. Zoets van "je bent een mietje als je niet in kartels gelooft". Verder wens ik je een fijn kartel... eh, een fijne avond bedoel ik. Amen en het beste.

5
27 DruppeltjeDrie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ik rij geen Auto, dus ik ben het wel met Bop eens > Kan me geen tering interesseren, en alle jullie die er wel een reet om geven zouden daar een...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

Bleke Betty
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het heeft ook wel degelijk met veiligheid te maken. Lekker met die terroristen, ipv hun gebruikelijke ISIS of Hamas outfit, nu met een boerka? ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

2 uur geleden geplaatst door Feldwebell

VBOH
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@14 Ik zat even op een andere draad. Problemen mee? Verder ben ik wel klaar met de Rwandadeal die Engeland heeft afgesloten met Rwanda. Dag ho...

2 uur geleden geplaatst door VBOH

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@7 Ik zou je vriendin een advies willen geven. Ga alvast een cursus; "Opvoeden doe je zo" ergens doen. Of zoek opvoedondersteuning als hulp. ...

2 uur geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@9 Ja, sorry. Excuus Tor, ik was ff afgeleid. Ook voor jou truste hoor. :-) ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

@10 :-)))) Hahaha ... U is gelijk ene bekende voetballer een groot filosoof ! ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
PalmspringsescortThree Way PornNew Aunty BfPoen Video DownloadPor No RubiasActrices PornográficosErotic AdmrLong Legged MilfPegging PunishIndian XxnxPorn HybKathryn Kelly Nudeسكس مصريًHot Brazzers ComXxx PromCastingcouch HdBrazzershdYoloselfieEva Notty TitsStefania Mafra FeetBig Tits Boobs BbwXxx GTeens Loving AnalBraziliam Gay PornIndian Porn XAnimeporn ComicsUdertale PornA.j. Michalka NudeVideo De PonograficoPornos BisexualPerter North PornBen10 HentaiRealjuliajaneSchool Bus Sex VideoRomantic Boobs Kissing VideosAsian Pregnant PornChubbyloving ComFree Vrporn SitesIndian Oil XxxRealitykings Free PornXnxx Telugu HdRomantic Video PornPon MuviWww Youhdporno ComMonica Bellici NudeKayce884 NakedJaden Newman NudScane MangaHd XxxAnime XnxdQueermenowHina Khan PornChristy Mack PornUllu Web DownloadGiantess Comic PornMignonne.comCirvageFatalmodlAnal VideozXxx MesaageKristin Kreuk NudrBoor Ki PhotoNudisttitsPetite Teens NakedAsian CuckoldFree Online Adult GamesShemale Big CockBabysitter AnalMikasa NudeBlack Anal SexPornstar BoobsWww Xxx Bf HdLeighravenClose Up Pussy FuckFull Hd Hot Sex VideoIndian Porn LatestXncc IndianNafw RedditDuaper PornGay Rapeing PornIndian Aunty Home SexTeengloryholeSexmexteens.comBrazil Models NudeHalle Hayes Bbcسکس پورنLeah Jaye PornAssamese Xx VideoSex Bhabhi DesiKissing ForeplayFace Sitting VidiosPetticoatingCouch Blow JobAriella Ferrera Full MovieSaniliyon Xxx VideosTelugu Sex MOil Massage XhamsterX-art.vomNaked TransexualsBest Arses In PornSexemodel/comTranssensous.comPorn Tube DownloadEgypt PussyHuge Swinging TitsGraceboor NudeMyfreecMom Bf XxxPelículas Pornos VideosPantihose AnalFitness Teens NudeMichelle Tucker HerbalifeMythra R34Xx Sunny Leone BfAishwarya Rai Boobs SexAbelinda VideosMister Deep FakeFotoacompanhantespGostosa PeladasPorn With MoneyUncle And Aunty SexChate PornoVenus 2000Beeg Porn VideosKanya SexRead HentiaXhametrSex Xxxx HdTelugu SexviodesNotmygrabdpaBisexual Cuckhold PornMona AzarsHuge Black DicHot Massage XnxxBonniebruiseNohemyorosco LeakedSex While YogaHotbuttsNude ReelsDesi Hindi Bf FilmTushy PornoGay PorngifsPornos NuevosBig Tits VidrosBrazzers Yoga XxxOld Woman Pron VideoMature Lesbian AnalYouporn XvidCarmen Callawayسكس.ورع