Officier die zaak-Akwasi seponeerde zat met KOZP-voorman in bestuur (nos.nl)


Het Openbaar Ministerie zegt dat de beslissing in nauw overleg met de parketleiding en andere officieren tot stand is gekomen. ...

door Havermout in Binnenland  ·  178 Reacties

  • 49
  • 2547x gelezen
Reageer met een Emoji
3
5
5
2
90

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@144
Ze heeft de beslissing ook niet in haar eentje genomen....

8
151 Frouke

@149

"wel logisch dat velen boos zijn en emoties krijgen en dan ook extreme dingen gaan zeggen (tuurlijk niet goed)"

Ohhhh

Dit geldt toch ook voor de idioten van kozp?

Of krijgen we nu een hypocriet verhaaltje?

8
152 MaxVerstappen

@149 Dit is een staaltje dader maken van slachtoffer waar ik 'u' tegen zeg. Chapeau!

5
153 Smiling

@147 onzin, Akwasi zijn exuses zijn niet oprecht, in de vele tv uizendingen heeft ie het zelf gezegd, ook tegen zijn vader zei akwasi, geen excuses.
OM heeft bewust Akwasi een niet gemeende excuses laten doen, wat zelfde is als valse verklaring bij politie of meineed bij rechter.
OM zegt ==> lieg maar raak voor een knaak ==> je krijgt korting.
OM zegt ==> ben je oprecht en eerlijk ==> dan heb je een groter probleem.
OM zegt in verklaring >>> ze zijn bang voor de grote achterban van Akwasi >>> mmmmm groot? mmm bang ? waarom bang, idd de honderden bedreigingen uit het KOZP kamp zijn bewust niet aangepakt door OM.
OM is bang voor KOPZ, wel burgers niet, maw in welke wereld leeft het OM?
En iedereen is zelf verantwoordelijk voor zijn gedrag en uitingen, maar niet Akwasi, dan zijn ineens nep excuses belangrijker om zijn achterban in toom te houden voor het OM.

4
154 Goldrush

@154
Fout. OM gaat voor algemeen belang. Akwasi gaat mee in het verzoek van OM om dat algemeen belang te dienen. Er is ook enkel sprake van voorwaardelijk seponeren. Voorwaardelijk dus....
Had Wilders ook kunnen hebben als hij afstand had genomen van z’n haatretoriek.

7
155 Frouke

@152 daarom wil ik alle zaken zien waar Jacobien de laatste 16 jaar aangewerkt heeft als OvJ alsr discriminatie officier.

Discriminatie gebeurd overal, en gebeurd door wit en zwart en geel en rood, bewust of onbewust.
Jacobien als leider van MDRA zag als ambtenaar en speciaal gezant als discriminatie officier waarschijnlijk alleen maar racisme van wit naar zwart, omdat ze denkt dat witte mensen altijd racisten zijn en zwarten slachtoffers, en dat het nooit kan zijn dat een zwarte een racist kan zijn.

Als ze 10 zaken kan laten zien waarin ze KOZPérs die discrimineren heeft aangepakt als ambtenaar en speciaal gezant als discriminatie officier, dan zou ik zeggen, balans, maar ik denk dat ze een enorme bias heeft en keuzes maakt uit vooroordelen en zo het OM ook.
En dat kan niet......de rechtstaat moet voor iedereen gelijk zijn.

3
156 Goldrush

@156

Dus u mening is gebaseerd op een aanname.
Oke, maar zo werkt het niet.

6
157 MaxVerstappen

@155 ik hoef Wilders niet te verdedigen, echter het is een politicus, en vele andere politici hebben ook grofe dingen gezegd over Marokanen, ook heeft Wilders nuance aangegevn dat het gaat om criminele marokanen, wel dat mag een politicus vinden, ook al ben ik of jij er niet mee eens met zijn uitspraak, dat moet nooit via het OM bij de rechter komen, debatteer er 24 uur over en proef Wilders zijn nieren door vragen te stellen.
Juist in het algemeen belang was het beter voor de samenleving en rechtstaat dat Wilders niet voor een rechter had hoeven te komen.

3
158 Goldrush

@156
De rechtsstaat is ook voor iedereen gelijk. Had Wilders ook maar openlijk afstand genomen van z’n woorden en excuses aangeboden....

9
159 Frouke

@156 Mevrouw Vreekamp was geen ‘leider’ van het Meldpunt, ze zat in het bestuur. Over het algemeen staan besturen van dat soort organisaties op behoorlijk grote afstand van het dagelijkse werk.

6
160 Smiling

@159 een politicus moet heel veel kunnen zeggen, en andere politici mogen weer wat anders vinden en dan vragen stellen aan elkaar, uitwisselen van argumenten en nuances, dat is hun werk.
Wilders hoeft geen excuses te maken als ie vind dat criminele marokanen het land uit moeten, immers dat was de nuance naar een vraag die hij stelde, dat mag hij zeggen als politicus.
Daar had nooit een rechter aan te pas moeten komen.

3
161 Goldrush

@160 ze was voorzitter... tja en dan nergens verantwoordleijk voor, lekker makkelijk, aha zo gaan die makkelijke baantjes dus .......

3
162 Goldrush

Maar goed, genoeg voor vandaag, die zaak van morgen is makkelijk.
25 verdachten moeten gewoon niet gemeende excuses geven en leugens vertellen, en dan is het klaar en seponeren die hap (zelfde als met akwasi).

Ik kan dit mijn cliënte ook niet meer uitleggen @Het_OM
- en dat we het uit de media moeten vernemen. Epic fail.

3
163 Goldrush

@161
Oók politici moeten zich aan de Nederlandse Grondwet houden. En als ze op hun vingers worden getikt, dat ze dat niet doen, staan ze niet boven de wet. We zijn een democratie, geen dictatuur, waar politici bóven de wet menen te mogen staan. Vrijheid van meningsuiting is een groot goed. Oproepen tot discriminatie of geweldpleging een strafbaar feit. Terugnemen van foute uitspraken en excuses aanbieden geven blijk van bewust zijn van gemaakte fouten... Hardnekkig vasthouden aan eigen gelijk, tegen de grondwet in, werkt dictatuur in de hand...

9
164 Frouke

@164
U vergeet er nog één...
Juist bewindslieden en politici, moeten het goede voorbeeld geven, om het draagvlak en vertrouwen onder de bevolking, niet kwijt te raken.
Doen ze dat niet, dan moeten ze niet gek opkijken, als er weerstand en polarisatie, onder burgers ontstaat.
De gevolgen daarvan, hebben ze dan geheel aan zichzelf te danken..

1
165 Dieke

@138 Als je dat doet, word je door de racist en 19 mederacisten/hyenas inelkaar gemept onder een hoop arabisch gebral. Of bedoelde je dat niet?

0
166 Scholar008

@146
Ik zou zeggen op een schip zetten en dan terug richting Afrika. En daar dan aan land zetten met de woorden "we willen niks meer van jullie, en jullie krijgen ook niks meer van ons, de groeten en de zegen na, tabee.

0
167 rebo

En alweer staat dit onder dit artikel... heeft er niets mee te maken @nieuwscourier.

Journaliste Clarice Gargard heeft vanmorgen, bij de start van het proces tegen de 25 personen die worden vervolgd omdat ze haar op Facebook zouden hebben gediscrimineerd, de rechtszaal verlaten. Gargard is zeer ontstemd over het optreden van het Openbaar Ministerie (OM). Ze moest gisteravond uit de media vernemen dat Jacobien Vreekamp, de officier van justitie die haar zaak de afgelopen twee jaar heeft voorbereid, op het laatste moment is vervangen.

0
168 ontken

Aparte bedoeling. Mensen die hun land en tradities willen beschermen, moeten voor de rechter komen om veroordeeld te worden. Omgekeerde wereld.

0
169 smurf

Als ze dingen willen veranderen, dan gooien ze Schiphol en Tata maar plat voor het klimaat. Oh nee, dan is het anders.

0
170 smurf

Ander gelinkt artikel aan topic:
https://www.at5.nl/artikelen/204391/journaliste-clarice-gargard-verlaat-ontstemd-rechtszaal-bij-start-discriminatieproces

Beste Clarice, in Nederland is er een uitdrukking: wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Als jij je haat uit naar blanken en je, met behulp van linkse extremisten en het OM, blanken discrimineert, dan moet je niet gek opkijken dat je stevige reacties krijgt. Dat is dan geen racisme maar zelfverdediging.

0
171 beastyboy

@164
Wilders, Samsom, Oudkerk, Spektrui, Pechtold hebben soortgelijke opmerkingen gemaakt en kregen allemaal met aangiftes te maken maar er wordt er maar één vervolgd en maar eentje veroordeeld. En dit meten met twee maten gaat al decennia langt zo en als je dit nou nog steeds niet ziet dan doe je ook wel je uiterste best om het niet te willen zien. Er zijn bedreigers van Clarice Gargard die spijt betuigde en hun woorden terugnamen maar ze worden toch vervolgd in tegenstelling tot de zwartlinkse Akwasi.

Als je links bent en de weg over de Erasmusbrug blokkeert dan krijg je vrij spel maar als je op precies dezelfde dag als rechtseling hetzelfde doet (zie blokkeer Friezen) dan wordt je ineens wel vervolgd. En zo kan ik nog een paar honderd voorbeelden opnoemen. Dus hou maar op met je grondwet, democratie, rechtsstaat en rechtvaardigheid want dat station zijn we allang gepasseerd.

3
172 Reconquista

Houdt Geert weer ff van straat.

4
173 BlackNinja

GW is het uitmelken niet verleerd.

4
174 jantje van leiden

Hij was een keer in beeld bij Wegmisbruikers, wat is dat een arrogante lul met vingers man.

0
175 Marauder

@165
Yup, daarom is Wilders met z’n pvv ook zo ruk...

4
176 Frouke

@176 Ah, je bent er weer helemaal klaar voor zie ik.

1
177 Being there

@172
Artikel 12 geeft iedere burger rechten...

4
178 Frouke

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Fijn, weer een moslim-afzeik-draadje. Tja, er wonen nu eenmaal moslims in ons land. Wen d'r es an. ...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

Marrie1
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Uit het artikel komt duidelijk naar voren dat de islam een schizofrene ideologie/religie is.Als iets de moslims aanstaat bv hoofddoekjes bij ...

4 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Strongoli
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Je zal ze de kost geven hoeveel er, het vasten aan hun laars lappen. Hypocrisie is bij moslims een deugd.Hetzelfde geldt voor "bezinning". De ...

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ABRACADABRA
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

totdat Poetin "per ongeluk" een kruisraketje op Polen of Letland schiet en aldaar ontploft...

7 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bop
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@71 En misschien heb jij hier iets aan?https://fatzoen.nl/over-fatzoen/...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

Oeps112
Peiling! NSC totaal VERNIETIGD krijgt geen enkele zetel in Europees Parlement

https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/peiling-nsc-totaal-vernietigd-krijgt-geen-enkele-zetel-in-europees-parlement...

21 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Strongoli
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Eén keer een dergelijk item met beelden plaatsen, is ècht wel genoeg. De reacties hierop vanuit verschillende achtergronden, blijven hetzelfde...

21 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Biscanna
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

Op de zeebodem, zou een mooie aanlegplek zijn....

24 minuten geleden geplaatst door Biscanna

icnivad
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Volgende maand laat hij er 100000 versneld door het coa heenwalsen en heeft dan de melding dat er 100000 woningen tekort zijn....

31 minuten geleden geplaatst door icnivad

Feldwebell
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

@1 ScholZ...

31 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Trans PussyCuteslutsIndian Sxe HotJordimilfRevista E Quadrinhos PornLingerie PornShae MarksMastributionBhabhi Indian XxxMallu DickJangal XxGinger PussyPlayback PornMassagehiddencamHen Tai AnimeSelfie RedditCoq Nu SimilaireRiley R.reidBlaire White NudesErroticElizebeth Hurley NudePraewHidden Sex IndiaBf MasalaTamil Incest Sex VideosKolkata Sax VideoPornbrazzersYaoi Goblin CaveXxx Dehati GirlChudai K VideoOmg PornJordan LevineMagenta Lexx PornBengali Xxx Video HdPhonerotica XxxNubile Films.comSpanish PorneNilou HentaiChupando TetasHot Boobs GifPriyanka Chopra CleavageDefloration Indian PornAletta Ocean Double PenetrationAnim Porn MoviesNude Live PornNastyvideosLittle Miss TootsCock PunchVeronica VainBigfuckedKickasskandyMy Girlfriend Busty FriendTeens Modeling NudeWonderwomen PornMulfsMature Japenese PornCaptive PornRiley ReedRule 34 GayNudes WomenGluck GluckSexy Bf BlueHindi Sex Hd Full MovieNrw Porn VideosNhentai RedditLesbian BukkakePorn Vedio Hd IndianVoyeur WomenSis Luvs MeSites Pornographiques GayErotic Movies Watch OnlineSexi VidyoCum BathSoundgasm WebsiteOnlyfans Famosos GratisMelhores Sites De AcompanhantesRobinxxxSex Vedio HindiIndianbhabipornCreampiemommyLilly LarimarBrandi XnxxFull Naked SexDesi Anal VideoBus Sex Video ComBlack Mail AnalFuck My Indian Gf VideosPornleakMia Kahlifa TitsDesi IncestWww.porntbAlexa PearlWwwxxx.videoscomUzbekistan PornPorn Movie First TimeJapanesexxx HdCelebrity Did PornXnxx With GfYoung Selfie NudeVideos Caseros De PornosIn School PornThumzilaPoopeegurlsSciasoringAi EuheraTumblrslutBokep IbdoSomai PornBoy Sex PhotoDerpixon.Saliva BunnyJessa Rhodes SexNew Year Porn VideosReagan XxxIndian All PornMallu Cute SexBeyley NudeFakings.tvHitomia.laHarry Otter PornWearehairy.comDesi Boudi PanuIndian Sexy Video Indian Sex VideoCumshot CompMia Khalifa PicsSani Leon Ka Sexy PictureNaras Sex VideoJlo Sex VideoPretty NudeGemma MinxMege PornTubes PornosHen Tai VideoTube PornTitasaharaJosephien JacksonPussy DoctorLavaxgrll Onlyfans LeakedSexo.ao VivoSex Video UsXxx In JimAnimal Sex VideosNaked Cam GirlsMallu X Videos ComBelly Button Licking PornMaria Elisa CamargoTu EgaloreHeavy-r.co MIndian Sister XnxxSite Video X