door Jongens van de Witt in Politiek  ·  46 Reacties

  • 9
  • 533x gelezen
Reageer met een Emoji
8
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wie is hij (behalve familie van)?

8
1 Salitos

Iemand die feitelijke waarheden vertelt die door fascisten niet geaccepteerd worden.
Fascisten (liberalen/Democraten) die elke mening die afwijkt van die van hun kapot probeert te maken door repressie en propaganda door het fascistische overheidskartel.
DRAIN THE SWAMP!!!

14
2 beastyboy

@1

En notoire antivaxxer die leugens verspreidt over vaccins en infectieziekten. Zelfs zijn eigen familie neemt afstand van zijn uitspraken.

11
3 carpenter

Geef die demagoog een glaasje bleekwater. Met zink.

11
4 Belazerd

In veranderende en onzekere tijden, die nu eenmaal bij het leven horen, zijn er altijd wel types die hun kans schoon zien om een stukje onvrede te kanaliseren voor eigen gewin.

11
5 Tralalala

* Verwijderd door de redactie *

6 Svelto

@6 Ik dacht meer aan F**king.

3
7 Belazerd

@4 Je moet niet zoveel CNN kijken, is niet gezond voor je.
Straks vergiftig je jezelf nog op hun advies.

11
8 xtremy

@3 &4
gossie , niet op de inhoud van de toespraak ingaan , maar wel de persoon aanvallen , kinderachtig

6
9 Jongens van de Witt

@9 Van een vaccinatie=autisme idioot?

2
10 JackKropotkin

@9 Iemand die de corona-maatregelen vergelijkt met de misdaden van de nazi's, goedkoop refereert aan de toespraak van zijn oom John Kennedy in 1963 in Berlijn (Ich bin ein Berliner) en Bill Gates en de farmaceutische industrie beschuldigt van een geplande pandemie, is een typisch voorbeeld van een demagoog.

5
11 Belazerd

@9

Ik volg Kennedy al een tijdje en hij doet niets anders dan leugens verkondigen. Deze leugens worden ook regelmatig door professionals naar het rijk der fabelen verwezen. Het is dan ook niet te verwachten dat hij nu ineens iets anders zou zeggen. En dat wordt in @11 nog eens bevestigd.
Kennedy geeft niets om gezondheid en veiligheid van mensen. Maar liegt alles bij elkaar om zijn eigen agenda ( welke dat ook moge wezen) door te drukken.
Met zijn gezwam brengt hij naieve volgelingen in gevaar.

5
12 carpenter

@9 doen ze hier toch aldoor gaan op niks van de inhoud in.

11
13 Rattocasi

@13 De inhoud kun je lezen in @11

1
14 Belazerd

@12
geef eens een voorbeeld?

6
15 Jongens van de Witt

@15

Vooruit dan.
Uit een tv interview.
"Kennedy also made several false claims about vaccine safety during the hour-long discussion, including a previously debunked claim that vaccines are the only medical product in the United States that aren't safely tested.

Vaccines are among the most tested products on the planet and require thousands of test subjects before they can win approval. "

En het bekende vaccin/autisme geneuzel.

4
16 carpenter

@16
zegt wie?
beetje een ad random lulverhaal wat je brengt.
Werk jij ook voor de EU?

6
17 Jongens van de Witt

@17 Dat weet je nooit. De EU geeft zo ontzettend veel geld uit aan propaganda om het de baantjes carrousel daar te rechtvaardigen.

4
18 smurf
19 carpenter

@17

Quote:
"Werk jij ook voor de EU?"

Indirect wel ja. Net als de meeste mensen betaal ik belasting waarmee o.a. de EU in stand wordt gehouden.

2
20 carpenter

@20
voor hetzelfde bedrijf als wilmama?

8
21 Jongens van de Witt

@21

Als jij eerst eens inhoudelijk in gaat op.de voorbeelden die ik je heb gegeven dan vertel ik je daarna wat voor werk ik doe en wie mij betaald. Ok?

3
22 carpenter

@15

Robert Kennedy jr. beschuldigt Bill Gates ervan dat hij injecteerbare chips
heeft ontwikkeld om menselijke bewegingen te kunnen volgen.
Zodat politici deze technologie zouden gaan gebruiken om recente
bewegingen en zelfs aankopen die mensen doen, te kunnen volgen.
Ook beweert hij dat 5G giftig is , het menselijk DNA beschadigt, kanker
veroorzaakt en zorgt voor een toename van ziekte bij kinderen.

En om nog maar te zwijgen over de volledige onzin die hij uitkraamt
over vaccinaties die autisme zouden veroorzaken.
Kennedy jr. is een notoire anti-vaxxer.

2
23 Mies het zusje van Wim

@23 Ja maar ...

2
24 Belazerd

@21

Ik denk het niet. Maar voor welk bedrijf werkt wilmama dan?

1
25 carpenter

@25
ga nou eens op de inhoud van die speech in.
ipv allerlei drogredenen.

8
26 Jongens van de Witt

@26

De inhoud van zijn speech is hier al besproken (zie @11 ) en daaruit kan ik opmaken dat hij nog steeds liegt en manipuleert dat het een aard heeft.
Verderop vroeg jij mij naar eerdere leugens van Kennedy. Ik heb je links en voorbeelden gegeven maar jij weigert daar inhoudelijk op te reageren. Ondertussen probeer je mij wel te framen.
Je bent een laffe draaikont leugens van een valse antvaxxer probeert goed te praten.
Als jij bereid bent om op mijn aangeboden links en voorbeelden in te gaan dan wil ik verder in gaan op de speech.
Al doe ik dat met tegenzin omdat ik daarvoor een yt video moet kijken en daar heb ik een bloedhekel aan (YT is voor mij slechts entertainment, als nieuwsbron vindt ik het niets). Liever lees ik een transcript van zijn voordracht.

Kom maar op met je commentaar op de informatie in @19

2
27 carpenter

Een stukje transcript gevonden.

Hij heeft het over totalitaire regimes. Welke?
Over controle door middel van 5G. Mensen kunnen nu al net zo makkelijk gevolgd worden met 3G en 4G. En daarbij komt dat het gros van de mensen al vrijwillig hun data beschikbaar stelt via MS, Apple, Google, FB en allerlei andere software en data bedrijven.
Verder de suggestie dat het corona virus en de bijkomende maatregelen er alleen maar zijn om de middenklasse te vernietigen. Bullshit. De landen met een goed ontwikkelde middenklassen zijn de rijkste landen ter wereld. En daar verdienen de grote bedrijven ook het meeste. Vernietigen van de middenklasse zou zelfmoord betekenen voor veel regeringen en grote bedrijven.
De man is behalve een leugenaar ook nog eens een domme complotter.
Plus een impliciete sneer naaar mensen als Bill Gates die in tegenstelling tot Kennedy miljarden uitgeeft aan het beschikbaar maken van gezondheidszorg en educatie in de armste delen van de wereld. Waar Kennedy met zijn leugens mensen probeert af te houden van vaccinatie met vele slachtoffer tot gevolg. Dankzij aso's als Kennedy worden er nog dagelijks kinderen het slachtoffer van polio omdat hij hun ouders angst aanpraat.

Om vervolgens zijn speech te besluiten met
"He closed with the message that we must protect our fellow man, our vulnerable children and our freedoms and democracy!"

Als hij werkelijk betrokkenis met de zwakkeren in de samenleving dan zou hij mensen moeten vragen om de enkele eenvoudige regels aan te houden waardoor verspreiding van het coronavirus beperkt kan worden.
Maar hij doet het tegenovergestelde. De man is potentieel schuldig aan de ziekte en dood van anderen.

Wij hebben 2 familieleden verloren door het coronavirus. Alleen maar doordat zij op een plek wonen waar mensen niet de paar simpele regels willen aanhouden die de verspreiding kunnen beperken ( afstand houden, handen wassen en in bepaalde gevallen een mondkapje dragen).
Als je die maatregelen als totalitaire controle ziet dan zit er een flink steekje los.

En dan hebben we het nog niet over zijn valse verklaringen over de link tussen autisme en vaccinatie die al honderden malen zijn weerlegd door wetenschappers en specialisten.
Zijn bewering dat je van 5G kanker kan krijgen. Zijn bewering dat er in alle vaccins kwik zit (dat is waar hij mee begonnen is). De man blijft tegen beter weter in zijn leugens rondstrooien. En dat er zo'n grote groep mensen in Berlijn voor hem staat te juichen vind ik in en in triest.
Al die mensen die beweren 'zelf na te denken' en 'zelf onderzoek te doen' laten zich een levensgevaarlijke loer draaien door een charlatan.

4
28 carpenter

@14 is geen inhoud is leugens. inhoud is weerleggen wat die genen zegt en in discussie gaan met de persoon. Bewijs dus maar dat het niet zo is wat hij zegt over farmacie.

8
29 Rattocasi

@28
transcript van het hoofdkantoor?
jij en @11 lullen alles na wat de baas zegt.
verdraaien feiten en besmeuren personen.

7
30 Jongens van de Witt

@30
Dus jij denkt dat Kennedy zinvolle dingen te vertellen heeft? Sorry, maar de man is een van de meest verachtelijke antivaxxers die er bestaan, en presteerde het onder meer om een vrij recente uitbraak van mazelen op Samoa die bijna honderd kinderen doodde toe te schrijven aan nota bene het mazelenvaccin zelf. Hij verdient met andere woorden geen podium, maar eerder een spreekverbod met zijn gevaarlijke nonsens.

En eigenlijk is het jammer dat de man compleet van het padje is geraakt -- want voordat hij zich bekeerde tot het antivaxx-geloof met bijbehorende rare complotdingen heeft hij prima werk geleverd bij het aanpakken van milieuschandalen. Maar op een of andere manier is hij compleet doorgedraaid toen hij zijn activisme ging richten op vaccins, en besteedt hij nu zo ongeveer al zijn tijd aan pogingen om het vertrouwen van mensen in vaccinatie kapot te maken.

4
31 RichardR

@30 In de speech heeft Kennedy het over nazi-leider Hermann Göring tijdens het proces van Neurenberg. Volgens Kennedy zou Göring gezegd hebben dat je alleen macht kunt uitoefenen door het volk angst aan te jagen. En, zei Kennedy, dat is precies wat de hedendaagse leiders, Bill Gates, Mark Zuckerberg en de farmaceutische industrie nu ook doen. In combinatie met 5G, de satellieten van Gates en elektronische bankieren weten ze, wederom volgens Kennedy, alles over ons.

Zie hier het fragment van zijn speech waar dit aan bod komt.


Over welke baas heb je het in hemelsnaam? Waar verdraai ik feiten?
Kijk nog maar eens goed naar het filmpje wat je zelf hebt geplaatst.

3
32 Belazerd

@30

Transcript van de site van kennedy zelf. Van het hoofdkantoor inderdaad.
Jij bent echt te beroerd om iets zelf te controleren. Ondertussen probeer je anderen slechts te framen. Je hebt je kop zo diep in het zand dat je de discussie niet waard bent. Blijf vooral lekker achter leugens van anderen aanlopen.

1
33 carpenter

Deze meneer Kennedy heeft er ook voor gezorgd dat Monsanto is aangepakt in de zaak round-up.

3
34 Rapunzel

@34

Geeft dat hem het recht om leugens over vaccinaties te verkondigen?

2
35 carpenter

@35 Persoonlijk ben ik niet tegen vaccineren maar kan ik een vaccinatie tegen Corona dat in elkaar geflanst wordt in een paar maanden ook niet velig noemen.
Dus in deze sta ik achter Kennedy, laten er eerst maar eens bewijzen koming van grondig onderzoek en veiligheid van vaccinaties, want geld lijkt de belangrijkste motivatie te zijn tegenwoordig.
Het zegt ook genoeg dat de big farma niet meer aansprakelijk gehouden kan worden voor bijwerkingen, als de kans op bijwerkingen zo klein is hoef je deze clausule er toch niet bij te doen als bijsluiter?
Een miljardenbedrijf weet toch dat deze er kunnen zijn? Dit doe je alleen als je weet dat je flink verlies gaat lijden door je vaccinatie en bijwerkingen.
want nogmaals,..in een paar maanden wordt dit vaccin in elkaar gerommeld, er is 6 tot 10 jaar nodig voor een veilig vaccin.

3
36 Rapunzel

* Verwijderd door de redactie *

37 Anti-Fascisme

* Verwijderd door de redactie *

38 Anti-Fascisme

* Verwijderd door de redactie *

39 Anti-Fascisme

* Verwijderd door de redactie *

40 Anti-Fascisme

@3
[ En notoire antivaxxer die leugens verspreidt over vaccins en infectieziekten. Zelfs zijn eigen familie neemt afstand van zijn uitspraken.]

O.a. een broer en zus moeten inderdaad niets hebben van zijn misinformatiecampagne:
https://www.politico.com/magazine/story/2019/05/08/robert-kennedy-jr-measles-vaccines-226798

Ook hier word je niet vrolijk van: https://arstechnica.com/science/2019/11/robert-f-kennedy-jr-is-the-single-leading-source-of-anti-vax-ads-on-facebook/

3
41 Wilmama

* Verwijderd door de redactie *

42 Raffa

@40 Je schrijft dat het 60 jaar duurde voordat men erachter kwam dat radioactiviteit levensbedreigend is.

Dat is onjuist.
Pierre Curie, de echtgenoot van Marie Curie, schreef in 1903 in zijn Nobelprijsrede dat langdurig contact met radioactiviteit tot verlamming of de dood kon leiden.

0
43 Belazerd

* Verwijderd door de redactie *

44 Anti-Fascisme

* Verwijderd door de redactie *

45 Anti-Fascisme

* Verwijderd door de redactie *

46 Raffa

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Mac Benac
Rutte over toenemend antisemitisme: 'Dit moeten we als samenleving collectief aanpakken'

Als er één partij de aanjager is van tweedeling en discriminatie dan is het de VVD wel....

zojuist geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Kamervoorzitter Bosma roept Baudet op matje vanwege bedreigen Klaver na debat

Baudet was naar kickboksles. Fascisten zorgen wel dat zij fysiek weerbaar zijn. Snap ik...........

2 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

ThWil
Edwin Wagensveld opgepakt door politie in rechtbank: sleepte koran aan hondenriem door gang heen - NieuwRechts.nl

@14 He moslimaanhangers niet alleen minnen hoor, geef nu eens ook wat geschreven reacties. ...

2 minuten geleden geplaatst door ThWil

FrisseBries
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@2Nee, natuurlijk niet. Zo gaat het steeds met wat men (rechts extremisten) hier post. Whahaha....

3 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Mac Benac
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Eindelijk komt de aap uit de mouw. Altijd ontkent FvD een fascistische partij te zijn. Nu zij met geweld dreigen valt die ontkenning in duigen....

4 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Tussenderegels
Kamervoorzitter Bosma roept Baudet op matje vanwege bedreigen Klaver na debat

@11 Baudet is weinig transparant, en we hebben de getuigenis van Otten nog hierover, daarmee maakt hij zichzelf verdacht. ...

5 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

sockknitter
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

Video niet meer beschikbaar....

5 minuten geleden geplaatst door sockknitter

ThWil
Smelten van poolijs heeft invloed op de tijd

@4 Jeetje sta je nog steeds voor die spiegel. ...

6 minuten geleden geplaatst door ThWil

Weetal
Smelten van poolijs heeft invloed op de tijd

@3Ja hoor. ben ik ook al.Dus geniet er maar van zolang het nog kan....

7 minuten geleden geplaatst door Weetal

FrisseBries
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@40Alweer geen weerwoord. Dommerd....

7 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
Chut PornFree PorrnChicas PornosKelly Reilly TittiesKaia Summer NudeXmxx MovisFree Nude VideoTgirlpornDry Humping MomPaheal34Racconto EroticaSex On StageNatalie 2010Ariella Ferrera CreampieLas Mejores PornosGif BondagePornografia ViolentaBo Derek PlayboyXxx Red Light AreaSexy Porn ForcedSister In Law BlowjobWhat's A FleshlightBig Nude TittysXxxloveGaon Ki ChudaiNiki PornWettmelonsssPorn 2021Sleepy BlowjobsPorno DuroSara MalakulTatiana VenezuelanvixenTiny XxxHot Porn SunnyTamil Mallu PornTrade NudesBiporn VideosIpornoPorn Hub PremuinLovesitasVideo Sexo Ao VivoMama Xxx VideoShruti Haasan Hot VideoKatie Bell SexLez Party PornWifes Hairy PussyXhzmsteSunny Leone Xxx PicAsiancandypopMarathi Xxxx VideoIndian Hot Porn ComOnlyhgamesJabhd PornNudes De StarPornoescuelaLena Paul BjFandy PornLena The Plug NewPriya Roy XxxCuckholding GifsMeru The Succubus OvaCreampie SurprisePakistani Blue PictureHooters PornHentia MamgaAfrican-american PornosXnxx Hd VideoRobber PornMy Hero Acadamia PornGorgeous Lady PornJapanease Wife PornGender Bender Porn.comicsPlaybot Tv FoursomeKeisha DominguezXxx BurAphrodisiac HentaiSuper Hd Porn VideosHorny DaddyHitomi FrenchWomen MooningChennai Tamil Aunty Sex VideoNaked At A PartyGanbag PornPlays With TitsChicas XxxBlackwomenanalStana Katic SexyKissing DickGoth FemdomAsmr福利Filmes Caseiros PornôEdging PornIndian Gay XxxIndian Devar Bhabhi SexPorn Videos Co InXxceMotherson SexyBest Hd PornvideosGirlboobHindi MomsexReal Celebrity PornAlex JonespornKacey Kox GangbangSisterporn TubesCute Teen BlowjobSexual Fighting GamesJoi HandjobBeefarmr NudeElites BabesVideos. De PornoSneaky FuckNew Xnx ComBdsm HdGif De SexooSarah BeattieThandie Newton NakedEmily Jade PornStep Mother FrindsNude Cute VideoGay Porn BoxingManwah 18Tatoo PornhubSekas VideoReal Hindi SexPorn DexPorn Jack NapierTriple X PornTream PornCumcockCartoon AnalMadicollinsPorn Video HoneymoonHardcore PornogaphyHentai.comJinxhentaiAnal PositionsAbella Danger PicsXxxxx VidioVeradijkmans NudeRaylene MomKendra Lust Videos DownloadAlicebongAdult Full MoviesRedhead ChaturbateBig Natural TittesXhasmestFetiches PornosGives HeadPorn Bhabhi XxxKitty Party Porn