‘Fajah Lourens nu ook viruswaanzingekkie’

Fajah Lourens, bekend van haar Killerbody-boeken en het schreeuwen tegen tienermoeders, zit volledig in het Lange Frans– en Viruswaanzin-kamp. Ze is fel tegen het coronavaccin en stelt dat er in ons land massacensuur plaatsvindt. Dat laat ze weten op Instagram. Fajah vindt het belachelijk hoe de maatschappij in zijn greep wordt gehouden door coronamaatregelen van de overheid. “De maatregelen worden steeds strenger gemaakt ondanks dat corona zo goed als verdwenen is.”

Ze is één van de weinige BN’ers die zich fel tegen het coronabeleid keert. “Ik krijg heel veel positieve reacties in mijn DM van mensen die het er helemaal mee eens zijn en blij zijn dat ik dit deel, maar waarom staan we daar niet met z’n allen op het Malieveld?

Ze vervolgt: “Ik moet ook de hand in eigen boezem steken, want ik was er ook niet afgelopen week, maar ik zal er voorlopig wel zijn als het er weer is, want weet je wat het is? In Duitsland komen ze met een miljoen mensen in opstand.”

Fajah denkt dat er in ons land sprake is van massacensuur. “Ik teken zoveel petities iedere keer online tegen vaccineren, tegen verplicht vaccineren dan, en iedere keer verdwijnen de petities gewoon. Het is gewoon massacensuur. Ik denk dat we het weer handmatig moeten gaan invoeren.”

Ze vreest het ergste. “Als we niets doen, dan wordt het echt niet gezellig in Nederland.”

‘Fajah zijn we al een tijdje kwijt’

Telegraaf-columniste Kitty Herweijer kijkt helemaal niet raar op van deze uitspraken van Fajah. Zij ziet de oud-actrice al maanden ontsporen op social media. “Fajah zijn we al een tijdje kwijt hoor, aangetast brein door teveel feesboek vermoed ik“, zegt ze op Twitter.

Al eind april zag Kitty hoe Fajah volledig kantelde. Ze schreef destijds in de krant: “Nu mensen door de coronamaatregelen meer online zijn dan ooit, blijken ook ’normale’ mensen vatbaar voor dit soort complottheorieën te zijn. Zo zijn we, sinds actrice en fitnessgoeroe Fajah Lourens het doorgedraaide videokanaal van gevallen tv-ster Robert Jensen heeft ontdekt, getuige van haar aftakeling.”

Kitty zag Fajah ‘enthousiast’ video’s van complotdenker en holocaust-ontkenner David Icke verspreiden. “Hij gelooft dat we worden geregeerd door machthebbers die afstammen van buitenaardse reptilians. Haar volgers, die zelf blijkaar niks bevragen wat ze online zien of lezen, juichen haar ’kritische houding’ enthousiast toe.

Fajah wisselt haar coronagedachtegoed af met filmpjes en foto’s over haar fitnessimperium. Gisteren plaatste ze een kritische cartoon over vaccinaties.

Zie ook het filmpje:

Foto: NPO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen