Loïs Koot (9, Wilnis) houdt van kipnuggets, maakt ze vaak zelf thuis en besloot dat ze deze wilde verkopen op de markt. Ze houdt de financiële administratie in een rood schrift bij. De marktbeheerder heeft een mooi prijsje afgesproken met de poelier, die tegenover haar marktkraampje staat. Vanmorgen om 06:00 uur al is ze begonnen met het beslag voor de krokante buitenlaag.
Volledig scherm
PREMIUM
Loïs Koot (9, Wilnis) houdt van kipnuggets, maakt ze vaak zelf thuis en besloot dat ze deze wilde verkopen op de markt. Ze houdt de financiële administratie in een rood schrift bij. De marktbeheerder heeft een mooi prijsje afgesproken met de poelier, die tegenover haar marktkraampje staat. Vanmorgen om 06:00 uur al is ze begonnen met het beslag voor de krokante buitenlaag. © Marlies Wessels

Loïs (9) staat met zelfgemaakte kipnuggets op weekmarkt in Mijdrecht

Loïs Koot is vermoedelijk de jongste marktkoopvrouw van Mijdrecht. Donderdag stond ze met haar kraampje met zelfgemaakte kipnuggets op de markt in haar woonplaats. Eenmalig. Wat begon als een uit de hand gelopen grapje bij haar thuis, eindigde in een dag op de markt tussen de bakker en de kaasboer.