Panasonic.
Volledig scherm
Panasonic. © Tweakers

Deze smart-televisie is net iets mooier dan andere oled-televisies

ReviewEr zit onderling weinig verschil in de beeldkwaliteit tussen verschillende oledtelevisies, omdat de panelen van deze technologische hoogstandjes allemaal gemaakt zijn door elektronicagigant LG. Toch is het Panasonic met de HZW2004 gelukt om de beeldkwaliteit boven de concurrentie te tillen. Is de televisie daarmee ook z’n forse prijskaartje waard? Tweakers zocht het uit.

  1. Meer dan miljoen Nederlanders kijken illegaal televisie: goedkoop maar niet zonder risico
    PREMIUM
    tv-piraten
    3

    Meer dan miljoen Nederlan­ders kijken illegaal televisie: goedkoop maar niet zonder risico

    Meer dan een miljoen Nederlanders kijken voor een habbekrats illegaal televisie en streamingsdiensten via internet. Daarmee zijn we koploper in Europa. Justitie pakt grote criminele aanbieders aan, maar de thuisgebruiker blijft vooralsnog buiten schot. Terwijl die net zo goed strafbaar handelt. Bedrijven die legaal tv aanbieden en waakhond Brein vinden dat het Openbaar Ministerie best meer mag ingrijpen.
  2. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    28

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?