RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Schattig: dochtertje Bibi en Waylon in de ban van Sesamstraat

Beeld © Instagram @bibibreijman

'Sesamstraat', wie is er niet mee opgegroeid? Ook de kleine Teddy, het 1,5-jarige dochtertje van Bibi Breijman (29) en Waylon (40) krijgt maar geen genoeg van de bekendste straat van Nederland. En stiekem is er nóg een fan in huize Bijkerk-Breijman.

"Sesamstraat mag toch nooit verdwijnen?"

Ook Waylon krijgt namelijk maar geen genoeg van de avonturen van Tommie, Ieniemienie en Pino. Maar zijn favoriet blijven toch Ernie en Bert. Op Instagram doet hij een grapje van het bekende duo na: terwijl de kleine Ted een banaan tegen zijn oor houdt, zet de zanger een geinig stemmetje op. 'Sesamstraat mag toch nooit verdwijnen? Teddy is momenteel helemaal in de ban van Sesamstraat... En wij stiekem ook weer', schrijft hij bij het schattige filmpje.

Teddy
Lees ook:
Teddy moet helemaal niets weten van een zoenende Waylon en Bibi

Waylon heeft ook nog een zoon uit een eerdere relatie, Dylan. De relatie tussen de zanger en zijn zoon verliep lange tijd stroef. De zanger kampte lang met een drugsverslaving, waardoor hij zijn zoon niet op de eerste plaats zette. In Chantals Pyjama Party vertelde hij dat de band ondertussen weer helemaal hersteld is. "Gelukkig ben ik tot inkeer gekomen en kon mijn zoon mij vergeven. Dat vind ik zo mooi van hem." Dylan kan nu dan ook uitstekend overweg met zijn kleine zusjes. "Hij is er bijna ieder weekend en is knettergek op zijn kleine zusje."

Waylon draagt nummer speciaal op aan zijn liefje Bibi

01:44
Teddy
Ook leuk:
Teddy moet helemaal niets weten van een zoenende Waylon en Bibi