Schokkende beelden: Vermoedelijk ongewapende vader wordt zeven keer in rug geschoten door politie voor ogen van 3 kinderen (trending.nl)


In Wisconsin, de Verenigde Staten, is het weer raak: een vermoedelijk ongewapende vader wordt zeven keer in zijn rug geschoten voor de ogen van zijn drie kinderen. De man had volgens getuigen enkele momenten daarvoor twee vechtende vrouwen uit elkaar proberen te halen. ...

door Trending in Buitenland  ·  46 Reacties

  • 2
  • 628x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2
1
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Trieste gebeurtenis en in en in trieste reacties van de bekende reageerders op NK.

17
1 jantje van leiden

Hoeveelste keer zijn zwarte ongewapende weglopende mensen door witte agenten in de rug geschoten?.Dat kan geen toeval meer zijn,

18
2 jantje van leiden

Zeven keer ook weer, hè.

16
3 Biesbush

@3 Mag toch echt wel aannemen dat een politie niet zomaar iemand in zijn rug schiet, daar is echt wel iets aan vooraf gegaan. En dan weer die zielige toonzetting van "een ongewapende vader wordt zeven keer in zijn rug geschoten voor de ogen van zijn drie kinderen". Ja dat is idd heel triest, maar dat was waarschijnlijk te voorkomen geweest als pa even had geluisterd , ook als voorbeeld naar zijn kinderen toe.

4
4 Waarheid, gewoon zoals het is

@3 moet @2 zijn

3
5 Waarheid, gewoon zoals het is

Gezeur

3
6 Zie Hier

Weer 1 die niet wilt luisteren..stupid people, get killed.

4
7 TouchScreen

@4 Een dergelijke reactie bedoelde ik in @1 in en in triest.

13
8 jantje van leiden

Pagina niet gevonden 404 not found.

0
9 Doehetlekkerzelf

@3 Genoeg andere filmpjes gezien waar blanken door usa politie doorzeefd worden. Beetje selectief kiezen en het lijkt allemaal zo oneerlijk. Maar kom op zeg, ook deze man negeert de politie terwijl hij onder schot wordt gehouden. Wie is er nou zo dom voor de ogen van zijn zoons?

4
10 Vrijbuitertje

De een ziet wit/zwart, de andere politie/gevaarlijke crimineel ...

3
11 Schildpad

@10 Er is in dat ontwikkelingsland niet veel nodig om onder schot te worden gehouden, hè. Zeven keer. Zeven. Geen gericht knieschot of xo, zeven keer in de rug.

Die smerissen zijn lustmoordenaars.

12
12 Biesbush

Nog steeds veel minder erg dan die donkere buurman die een blank kindje van 5-6 jaar door zn hoofd schoot voor de ogen van zn zusjes.

En toen kwam de media niet met : Schokkende beelden/verhaal:...

3
13 solidsteel

@1 "en in en in trieste reacties van de bekende reageerders op NK."

Volgens mij was dit de eerste reactie op dit draadje. question

4
14 Weet geen naam

@12
En wat nu als die " stupid fuck " op weg was naar een wapen, zeer aannemelijk zelfs...ik had niet 7x maar heel het magazijn leeg geschoten. Moraal van het verhaal, als de politie zegt te gaan liggen...doe dat dan ook.

4
15 TouchScreen

@12 Dat is de training die ze krijgen, geen risico maar "schoot to kill" in een dreigende situatie. Fris is het zeker niet nee!

2
16 Vrijbuitertje

Van die zwarte politie agent die een blanke vrouw overhoop schoot hoor je ook niets meer. Vrouw had zelf de politie gebeld omdat er iets loos was. Komen ze aangereden en vrouw loopt naar de politiewagen en hoppa een paar kogels in haar lijf. Hoor je daar nog iets van ? Van mij mogen ze die gasten die niet luisteren allemaal afknallen.

4
17 wiillem59

@2 ; Geen idee. Ik weet wel dat er per jaar tussen de 50 en 60 politieagenten in Amerika worden vermoord door criminelen die een wapen trekken... Wat deed die achterlijke in zijn auto?

4
18 Mariska3

@9 bedankt voor het doorgeven! Het artikel werkt weer.

1
19 Trending

@8 ; Oké. Stel je nu eens voor dat jij een politieagent bent in Amerika. Amerika, het land waar 40% van de burgers een wapen heeft. Waar meer wapens zijn onder burgers dan er burgers zijn. Het land waarvan je weet dat ieder jaar 50 tot 60 collega's worden vermoord met vuurwapens.

Met die kennis in je achterhoofd ga jij naar een melding van geweld. Er is daarbij een zwarte man betrokken. Je moet, dat is je werk, uitzoeken wat er is gebeurd en je spreekt die zwarte man aan. Die doet alsof hij je niet hoort en loopt weg naar zijn auto. Wat te doen? Je doet wat je in je opleiding hebt geleerd, je trekt je wapen, loopt de man achterna en sommeert hem meerdere keren luid en duidelijk te stoppen. De man doet dat niet. Dan opent de man zijn autodeur en lijkt iets te pakken uit zijn wagen.

Wat doe je? Waar reikt die man naar? Een vuurwapen? In een laatste poging grijp je zijn t-shirt bij zijn rug vast en probeert hem uit die auto te trekken. Dat lukt niet.

En nu? Vertel eens. Wat zou jij doen als politieagent in Amerika in die situatie?
Ik ben heel benieuwd.

3
20 Mariska3
21 Doehetlekkerzelf
22 Doehetlekkerzelf

** gebruiker verwijderd **

@21
de politie in amerika is zeker niet je beste vriend
Raar dat hier andere toch meteen weer naar de andere kant wijzen.
@20
Hij pakt niet en zijn kinderen zitten in de auto, het was een ruizie tussen twee vrouwen.
En dan nog schiet je geen 7 kogels in iemand zijn rug van dichtbij.
Je spoort niet dat je dit recht probeert te praten.

23 verwijderd234324

@23 ; Jij bent dus ongeschikt als agent in Amerika want je zou bij je eerste aanhouding al dood zijn.

5
24 Mariska3

* Verwijderd door de redactie *

25 Raffa

@25 ; Ik heb het nogmaals bekeken voor je. Ik zie niet dat hij in de deuropening van de bijrijders kant staat. Hij lijkt eerder op te staan van de grond of zo?

Hij is niet neergeschoten omdat hij een een vrouw mishandeld zou hebben; hij is neergeschoten omdat hij naar een wapen leek te grijpen.

Dat deed hij niet toen hij om de auto heen liep en dus werd hij toen terecht niet in zijn benen geschoten.

Dan zeg je dat hij hoger moet instappen. Maar als je goed kijkt dan zie je dat zijn bovenlichaam al voorovergebogen, redelijk ver, in de auto is terwijl zijn beide voeten op de grond staan. Zo stapt een normaal mens niet in de auto. Iemand die dat doet pakt iets uit de auto.

3
26 Mariska3

** gebruiker verwijderd **

@24
Nee, uitschakelen is wat anders als 7 kogels in iemands rug pompen.
En uit niets blijkt hij naar een wapen te grijpen, dat is je eigen op hol gelagen gedachte

27 verwijderd234324

@27 ; We zullen het zien. Hij leeft nog dus hopelijk kan hij zelf vertellen wat hij dacht te gaan doen. De verhalen en bodycams van de agenten zullen ook wel openbaar worden uiteindelijk.

2
28 Mariska3

Hier een video van de andere kant dat ze hem op de grond hadden en kon los komen....

1
29 Happy face

Waarschijnlijk dacht de agent dat hij een pistool uit het handschoenenkastje wilde pakken. Als hij had geluisterd naar de politie was hij niet neergeschoten.

3
30 wiseguy

@23
Hij had gewoon moeten luisteren en meewerken en niet als een dolle naar de auto rennen waar ook nog eens kinderen in zitten. Wie weet wat zo iemand gaat pakken of misschien wou hij wel op de vlucht slaan met die kinderen in de auto. En het kan oorspronkelijk wel een ruzie tussen twee vrouwen zijn geweest maar op de beelden (zie @29 ) is toch duidelijk te zien dat hij aan het vechten is met de agenten. Ik snap niet dat je dit gedrag goedpraat van een crimineel die al eerder is veroordeeld voor huiselijk geweld. een zedenmisdrijf, illegaal wapenbezit en verzet bij arrestatie. Dit is gewoon de zoveelste zwarte troublemaker die denkt dat regels niet voor hem gelden.

4
31 Reconquista

* Verwijderd door de redactie *

32 Svelto

* Verwijderd door de redactie *

33 Raffa

* Verwijderd door de redactie *

34 Svelto

@29 ; Dan had ik dat dus toch goed gezien. Goede video trouwens! +

2
35 Mariska3

** gebruiker verwijderd **

@31
Me geen dingen in de mond leggen die ik niet zeg, en hij loopt en rent niet.
Ik praat die gozer niet goed. ik veroordeel het zwaar overdreven schieten in zijn rug.
Het proberen goed praten door zijn verleden is een zwakte gebod..
de agenten zijn ook niet voorjanlul geschorst

36 verwijderd234324

* Verwijderd door de redactie *

37 Svelto

Vermoedelijk. En dat weet een agent? Hij zal gek zijn om het risico te lopen als blijkt dat die vermoedelijk ongewapende vader een pistool te voorschijn pakt. Waarom bleef de man niet in eerste instantie al buiten de auto staan, maar ging hij toch gewoon naar de auto?

2
38 A Passenger

Ze laten simpelweg niet toe dat een arrestant zijn auto instapt. 1. inderdaad omdat hij een pistool zou kunnen pakken en 2. een doorgedraaid iemand in paniek die de kans krijgt om weg te rijden kan hele rare dingen gaan doen waarbij onschuldige slachtoffers kunnen vallen.
Youtube staat vol met zulke wilde achtervolgingen waar veel schade en slachtoffers worden gemaakt.

3
39 Spraypaint

** gebruiker verwijderd **

@37
Na 1 kogel heb je al pijn en beweeg je en ik zie hem niets zoeken, en al zou hij wat willen pakken dan heb nog tijd genoeg. dit is gewoon belachelijk

40 verwijderd234324

@20 Nee, gewoon even op google zoeken.

1
41 Doehetlekkerzelf

Je kan niemand wijsmaken dat hij niets wist wat er kon gebeuren als je niet luistert naar de politie . Dus hij had niet de beste bedoelingen.

5
42 solidsteel

@13 En behalve de media al die cultuur marxistische linksdrammers hier ook niet.
Ze waren griezelig stil toen dat BLANKE jongetje door een ZWARTE werd afgeknald.

6
43 MeneerRontgen

@de minner van 42. De meeste zwarten krijgen van jongs af aan van huis mee dat ze altijd moeten luisteren naar de politie. Als een agent zegt "jump" dan vraag je niet "how high" nee je gaat springen. Het klinkt heel lullig maar het kan wel je leven redden. Als je niet wilt luisteren dan neem je een risico.

3
44 A Passenger

** gebruiker verwijderd **

@44
Krijgen alleen donkere mensen dat?
Heb jij niet geleerd naar de politie te luisteren?

45 verwijderd234324

Wat een stumperds. Zeven keer geschoten en nog niet dood. Zulke lui moet je geen pistool in handen geven.

1
46 samcash

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

35 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

3 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

3 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

3 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

4 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Roast Beef Pussy LipsVideos De Sexo CurtosSexy Sexy Sexy Sexy SexCameltoes NudeDesi Xxx Videos ComPerfect Body PornstarSunny Leone Xxxx ComBlacktranny PornTenitcal PornSweet SinnrGay Black Breeders PornPawg Bbc PornBbw FacesittongMary Crosby NudeXxxxx Sex HdSax Hd Video DownloadAnime Porn DownloadLana Rhodes Sexy VideosSchool Teacher Ke Sath SexLulu Chu HentaiedBarzzers FullPorn Stars In MexicoNino Nakano HentaiIndin Pron Sex VideoCarmen Luvana PornosFreeebonypornSucking Ladyboy CocksEmma Butt Anal约炮Princess MikiFamily Strokes PornvideosIndian Big Tits XxxTeddy Bear XxxLindameiDaisy Keech LeaksAmy XxxMom Snd Don PornMom FuckxxxDinlot BokepMia Malkova Newest PornMangahentiFree PorntubesMayawoulfeAnushka Sex MovieIndian ZxxReallifecams ComGp GuiaApp Sexo CasualTeens With Nice TittiesBaddiehub PornCharlize Theron PornhubDbsm XxxX GamsterCj Clark Nudes.Apollonia NudeNacked Sexy MenBadgirllhrSavita Bhabhi XStrap PornYourxxxSunny Sexy Video HdNudifying OnlineGreatm8 PornBlonde Nude PicsOhio Nudes AnonSabrina MareeTenten XxxPorn ApGabbie Carter FeetSandra WestgateSniff & Lick Face SitAshe PornBecky G NudeCartoon XnnXxx Bihari VideoBangla Xxx Video ComSex Movie AndhraBangali BoudixxBlack Peple PornGeoduck PornHent. AiVictoryaxo NudeXasiatTattoo PornSarah Silverman BoobsSexcey VideoIncestoBlonde Blow JobsCorrina Koph Leaked Only FansFree Hindi PornRias Gremory HentaiBrother And Sister Indian XxxSxe Malayalam VideosPeliculas EroticaxDomai NudeCouplecamStepbro I'm Stuck PornDoible ListBerazzres XnxxDick's PicturesYogs PornTeen Sex PicsPorn MorningIxxx.conIndian Leabian PornNuru Nassage PornYoutporn.sexyHd.bigassEscort Babylon DallasMet Art HunterBabefacedhoeAmatuer CumshotsScarlet Johansson NakedReal Fam PornPornô HqTwitter BijouHindi B Grade MovieVideo Francaise Sexe GratuitPapo 18Rick And Morty XxxXxx Sex PhotoSex Videos Latest TeluguDakota Johnson XxxBoy And Boy FuckNude PiblicFreeporn 100BaddieosnlySeu PornElizebeth Berkley NudePosing NudesNipple Sucking PornTelugu Songs SexBiphoriaFunnysex VideosPorn Videos To Download For FreeNaked Fat Old LadiesSpunkwireChjaturbatePlumber Sex VideoPorn Forced SexPornstar ConventionPrajakta Dusane PornWww Xxx Video HindiAmerican Sexy Porn VideoForcefuck VideosHd Porn BrazeersNude ChatsListcrawler GayEllybabyxoxoBucocky