RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Bridget Maasland deelt te lief bericht gericht aan zoon Mees

Bridget Maasland en Mees Beeld © ANP

Als één man belangrijk is in het leven van Bridget Maasland (45), dan is het wel haar zoon Mees. Door de overstap van de basisschool naar de middelbare school verandert er op dit moment veel in zijn leven. De RTL Boulevard-presentatrice kan het niet laten om iedereen te laten weten hoe trots ze op haar oogappel is.

"Zo lief als deze worden ze niet vaak gemaakt!"

De ruim 300.000 volgers van Bridget kunnen het lieve bericht gericht aan zoon Mees allemaal lezen op haar Instagram account. 'Zo lief als deze worden ze niet vaak gemaakt!' schrijft ze bij de mooie foto van moeder en zoon. Op social media regent het inmiddels positieve reacties na dit bericht. 'Wat lief, zo samen', schrijft iemand. 'Net zo mooi als zijn moeder', deelt een ander.

Emotionele
Lees ook:
Emotionele Bridget zwaait zoon Mees uit naar middelbare school

Vorige week was het even slikken toen de presentatrice haar zoon voor het eerst naar de brugklas stuurde. Op Instagram deelt Bridget een foto waarop te zien is hoe haar zoon de deur uitloopt, op weg naar zijn nieuwe school. 'Daar gaat 'ie, zijn toekomst tegemoet, zijn kennis vergroten en zijn identiteit verder ontwikkelen. Ik ben ongelofelijk trots op jou!' schreef ze erbij. 

Bridgets relatie met André Hazes was enige tijd terug maandenlang voer voor iedere entertainmentwebsite. Na die veelbesproken breuk focust Bridget zich op de toekomst. Hoe ze dat doet, vertelt ze in onderstaande video.

Bridget Maasland focust zich op de toekomst

02:23